- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Fazla diyilmis canim 1.4 neki bi haftaya listedesin senin hedef kac boyunda tabi ben 62 olsam daha ne
Benim ogluma gel gerci oda calismiyo ama cisoni soyluyo bez almana gerek yok masrafsiz sayilir o buyyene kadar senin maas yeterKız valla evküçük birde ilçedeyim yani ankarada Bile daha büyük evde kira var bu fiyata yerine göreburasi çok pahalı ya sebze meyve daha pahali ankaradan hatta markette yiyecekler falan da pahalı bu ne be diyorum çoğu zaman
Ya evleneyim tamamen April de aday yok napayım geçen hemşire abla bana oğlunu ovuyordu benden 1 yaş küçük çıktı olsun zengin olursunuz dedi yok dedim daha caljsmiyormjs güldüm dedim ki çalışmıyorsa olmaz sonra bana diyorlar ki kadın gidince bir süre senin maaş yeter bende dedim ki benim para yemem daha mantikli değil mi o kadar okumuşum durup dururken kocama mi para yedireyimsanırım bu yüzden evde kalıyorum evlenmem bu gidisle
Hehee komikmiş çalışmayan oğluna kız mı arıyorKız valla evküçük birde ilçedeyim yani ankarada Bile daha büyük evde kira var bu fiyata yerine göreburasi çok pahalı ya sebze meyve daha pahali ankaradan hatta markette yiyecekler falan da pahalı bu ne be diyorum çoğu zaman
Ya evleneyim tamamen April de aday yok napayım geçen hemşire abla bana oğlunu ovuyordu benden 1 yaş küçük çıktı olsun zengin olursunuz dedi yok dedim daha caljsmiyormjs güldüm dedim ki çalışmıyorsa olmaz sonra bana diyorlar ki kadın gidince bir süre senin maaş yeter bende dedim ki benim para yemem daha mantikli değil mi o kadar okumuşum durup dururken kocama mi para yedireyimsanırım bu yüzden evde kalıyorum evlenmem bu gidisle
Hedef 59 du ama 55 56 arası olmak istiyorum şu an boyum 161 biraz bacaklarım ve kalcam var da hala armutum az kaldı ama bende bittim sayilirFazla diyilmis canim 1.4 neki bi haftaya listedesin senin hedef kac boyunda tabi ben 62 olsam daha ne
AyyyBenim ogluma gel gerci oda calismiyo ama cisoni soyluyo bez almana gerek yok masrafsiz sayilir o buyyene kadar senin maas yeter
Benim ogluma gel gerci oda calismiyo ama cisoni soyluyo bez almana gerek yok masrafsiz sayilir o buyyene kadar senin maas yeter
a öyle deme April hakimlik sınavına hazirlaniyormus kazanırsa pişman olursamHehee komikmiş çalışmayan oğluna kız mı arıyortamam evlen diyoruz da denginle evlen tabi ben seni biliyorum canım takılıyorum sadece Rabbim gönlünü ısıtacak evine yuvasına huzur getirecek bir eş nasip etsin sana
Niye kiz koyun en guzel kizinin oglu bide ustune herifin guzelligi eklenince fistik gibi oglan ama tabi yumurta konusu var demi dur o cozulene kadar evlendirmeyim cakimiAyyyçakiden sana kurtuluş yok daha çok yumurtaların kırılacak senin dur sen daha dur.
Çocuğa Çaki deme ya yazık akıllanir o birkaç yılaAyyyçakiden sana kurtuluş yok daha çok yumurtaların kırılacak senin dur sen daha dur.
Haklisin canim evlenmis olmak icin evlenme kesinlikle acelesi yok hayirlisi neyse hakkinda o olsun kac yasindasinya kimse beni begenmezse senin oğlun olur bak minik yakışıklı
a öyle deme April hekimlik sınavına hazirlaniyormus kazanırsa pişman olursamşaka bir yana biraz nasip ya bilmiyorum karşıma doğru birisi çıkmadığından sıcak bakmıyorum yoksa evliliğe karşı bir önyargı yok sadece bişey hissetmeden olmaz inşallah bulurum çok geç kalmaz daha gönlümdeki talip
Bana cektiyse zor akillanir 35 yasindayim hic akil ypkÇocuğa Çaki deme ya yazık akıllanir o birkaç yıla
Opss ozaman bak bir yaştan bişey olmaz kuzum benim esimde 1 yaş benden küçük hiç bir fark olmuyor aksine dahada güzel espriler de çıkıyor. Herşeyin hayırlısı olsun bakalım.ya kimse beni begenmezse senin oğlun olur bak minik yakışıklı
a öyle deme April hakimlik sınavına hazirlaniyormus kazanırsa pişman olursamşaka bir yana biraz nasip ya bilmiyorum karşıma doğru birisi çıkmadığından sıcak bakmıyorum yoksa evliliğe karşı bir önyargı yok sadece bişey hissetmeden olmaz inşallah bulurum çok geç kalmaz daha gönlümdeki talip
Aaa a tabi güzelliğe laf yok!yesin onu teyzeleriNiye kiz koyun en guzel kizinin oglu bide ustune herifin guzelligi eklenince fistik gibi oglan ama tabi yumurta konusu var demi dur o cozulene kadar evlendirmeyim cakimi
biz onu çaki diye tanıdık çaki diye sevdikÇocuğa Çaki deme ya yazık akıllanir o birkaç yıla
26 olmama 3 ay kaldıHaklisin canim evlenmis olmak icin evlenme kesinlikle acelesi yok hayirlisi neyse hakkinda o olsun kac yasindasin
ha bu arada caki var nasilsa birini bulamazsan bekliyo seni
Öyle deme ya gayet akıllı ve zeki bir insansın benceBana cektiyse zor akillanir 35 yasindayim hic akil ypk
ya tamam küçük olması bence de sıkıntı olmasın o zaman hmm çıtır diyorsun yani aprilOpss ozaman bak bir yaştan bişey olmaz kuzum benim esimde 1 yaş benden küçük hiç bir fark olmuyor aksine dahada güzel espriler de çıkıyor. Herşeyin hayırlısı olsun bakalım.
Aaa a tabi güzelliğe laf yok!yesin onu teyzeleri
biz onu çaki diye tanıdık çaki diye sevdik
Tabii ki çıtır26 olmama 3 ay kaldıÇakı nasılsa bekliyor ya arkam sağlam o zaman
Öyle deme ya gayet akıllı ve zeki bir insansın bence
ya tamam küçük olması bence de sıkıntı olmasın o zaman hmm çıtır diyorsun yani aprilinşallah gönlüme göre biri olur nedense kimseyi beğenmilyorum çok cinsmiyim bilmiyorum ki
listen guzelmis cnm.bisey dikkatimi cekti menulerinde ekmek yok ve bol bol ceviz ,kuruyemis var.neden boyle.daha mi tok tutuyo.o kadar kuruyemis kilo yapar diye biliyom ama cokda guzel zayifliyon sen masallahEvet
Bugünkü menüm; yemeği 18.25 te kestim
Sabah 7.30 bir muz
8 de Leslie ile 3 mil.
9.15 iki yumurta üç ceviz bir dilim peynir bir bardak sut ve bol yesillik
11.00 de çarşıya çıktım 3 saat dolandik pazar market alışverişi yaptık 14000 adim attım.
14.30 iki bardak ayran oğluma sabahtan pisirdigim bulgurlu ıspanak çorbası 3 kepçe ve bir çay bardağı badem (aceleye geldi)
17.40 hamsi tava (200 gr yemisimdir) iki çorba kaşığı yağlar kizarttim. Bir büyük tabak salata. Bir bardak ayran
18.00 bir fincan mısır patlattim akşam üstü afiyetle yedim
iki litre su içtim. 3 u geçer
2 fincan yeşil çay
Canım o kuruyemişler çiğ kavrulmamış O yüzden diyette bu şekilde olanlar kullanılabilir.listen guzelmis cnm.bisey dikkatimi cekti menulerinde ekmek yok ve bol bol ceviz ,kuruyemis var.neden boyle.daha mi tok tutuyo.o kadar kuruyemis kilo yapar diye biliyom ama cokda guzel zayifliyon sen masallah
Tatlım bir öğün iki dilim ekmek 180 kalori gunluk beş altı dilim 450-540 kalori arası. 100 gram badem ceviz de üç aşağı beş yukarı aynı kalori. Faydalarını dusunelim; evet hazır ekmekler daha fazla aciktirir ama kuruyemisler doğal olduğundan öyle bir eksisi yok. Ekmek gibi tok tutar. Vücut için çok değerli yağlar barındırır. Mesela günde düzenli bir şekilde bir avuç ceviz yemek B12 eksikliğine ve ilerleyen yaşlarda oluşan unutkanliga iyi geliyor.Devamınılisten guzelmis cnm.bisey dikkatimi cekti menulerinde ekmek yok ve bol bol ceviz ,kuruyemis var.neden boyle.daha mi tok tutuyo.o kadar kuruyemis kilo yapar diye biliyom ama cokda guzel zayifliyon sen masallah
haklsn cnm ben kahvaltida bir ekmk yiyodum utanmasam 2. Ye de bi el atip ucundan yanindan tirtikliyodum.hep ekmksz doyamm tum yiyecekler anlamini kaybeder diyodum.hala da kokten cikaramym ama cokk azalttim eskiye gore.ama kuruyemisten korkym kilo yapar diye islenmisbikereTatlım bir öğün iki dilim ekmek 180 kalori gunluk beş altı dilim 450-540 kalori arası. 100 gram badem ceviz de üç aşağı beş yukarı aynı kalori. Faydalarını dusunelim; evet hazır ekmekler daha fazla aciktirir ama kuruyemisle. r doğal olduğundan öyle bir eksisi yok. Ekmek gibi tok tutar. Vücut için çok değerli yağlar barındırır. Mesela günde düzenli bir şekilde bir avuç ceviz yemek B12 eksikliğine ve ilerleyen yaşlarda oluşan unutkanliga iyi geliyor.Devamınıdagatesi bacimizdan rica ediyorum
Ekmeğe gelelim hep nimet saygı duyuyorum ama gel zaman git zaman o kıymetli nimetimizle de oynadılar. Genetiginde değişikliğe uğramış. Yani buğday bildiğimiz 20-30 sene oncenin bugdayi degilmis (Canan karatayin yalancisiyim)
Ve özellikle hazır ekmekler beyazlatici gibi türlü türlü kimyasallar içeriyor.
Ekmek benim soframin baş taciydi ama yedikce yedirtiyordu kendini. Ekmek krizleri kesildiginden beri daha tokum. Mesela akşam sadece salatayla doyabilirdim. Sabah sadece yumurtalar doyurabilir beni. Ama sagligim herseyden önemli. O yüzden sağlıklı menu oluşturmaya çalışıyorum.
Çiğ badem ve ceviz rahatlıkla tuketebilirisn ama onların da belli miktarları var birde kayısı gün kurusu onlardan korkmahaklsn cnm ben kahvaltida bir ekmk yiyodum utanmasam 2. Ye de bi el atip ucundan yanindan tirtikliyodum.hep ekmksz doyamm tum yiyecekler anlamini kaybeder diyodum.hala da kokten cikaramym ama cokk azalttim eskiye gore.ama kuruyemisten korkym kilo yapar diye islenmisbikere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?