Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Benim ogluma gel gerci oda calismiyo ama cisoni soyluyo bez almana gerek yok masrafsiz sayilir o buyyene kadar senin maas yeter

Hehee komikmiş çalışmayan oğluna kız mı arıyor tamam evlen diyoruz da denginle evlen tabi ben seni biliyorum canım takılıyorum sadece Rabbim gönlünü ısıtacak evine yuvasına huzur getirecek bir eş nasip etsin sana

Benim ogluma gel gerci oda calismiyo ama cisoni soyluyo bez almana gerek yok masrafsiz sayilir o buyyene kadar senin maas yeter
ya kimse beni begenmezse senin oğlun olur bak minik yakışıklı

a öyle deme April hakimlik sınavına hazirlaniyormus kazanırsa pişman olursam şaka bir yana biraz nasip ya bilmiyorum karşıma doğru birisi çıkmadığından sıcak bakmıyorum yoksa evliliğe karşı bir önyargı yok sadece bişey hissetmeden olmaz inşallah bulurum çok geç kalmaz daha gönlümdeki talip

Haklisin canim evlenmis olmak icin evlenme kesinlikle acelesi yok hayirlisi neyse hakkinda o olsun kac yasindasin
ha bu arada caki var nasilsa birini bulamazsan bekliyo seni

Opss ozaman bak bir yaştan bişey olmaz kuzum benim esimde 1 yaş benden küçük hiç bir fark olmuyor aksine dahada güzel espriler de çıkıyor. Herşeyin hayırlısı olsun bakalım.

Niye kiz koyun en guzel kizinin oglu bide ustune herifin guzelligi eklenince fistik gibi oglan ama tabi yumurta konusu var demi dur o cozulene kadar evlendirmeyim cakimi
Aaa a tabi güzelliğe laf yok!yesin onu teyzeleri

Çocuğa Çaki deme ya yazık akıllanir o birkaç yıla
biz onu çaki diye tanıdık çaki diye sevdik

Haklisin canim evlenmis olmak icin evlenme kesinlikle acelesi yok hayirlisi neyse hakkinda o olsun kac yasindasin
ha bu arada caki var nasilsa birini bulamazsan bekliyo seni
26 olmama 3 ay kaldı Çakı nasılsa bekliyor ya arkam sağlam o zaman

Bana cektiyse zor akillanir 35 yasindayim hic akil ypk
Öyle deme ya gayet akıllı ve zeki bir insansın bence
ya tamam küçük olması bence de sıkıntı olmasın o zaman hmm çıtır diyorsun yani april inşallah gönlüme göre biri olur nedense kimseyi beğenmilyorum çok cinsmiyim bilmiyorum ki

Tabii ki çıtır süper oluyor
Beğenmemek iyi değil önüne çıkan fırsatları değerlendirmek lazım bir iki kere görüşülmesinden yanayım ben yoksa bir fotoya bakıp yada uzaktan görerek kimse kimsenin ne olduğunu bilmez

listen guzelmis cnm.bisey dikkatimi cekti menulerinde ekmek yok ve bol bol ceviz ,kuruyemis var.neden boyle.daha mi tok tutuyo.o kadar kuruyemis kilo yapar diye biliyom ama cokda guzel zayifliyon sen masallah

listen guzelmis cnm.bisey dikkatimi cekti menulerinde ekmek yok ve bol bol ceviz ,kuruyemis var.neden boyle.daha mi tok tutuyo.o kadar kuruyemis kilo yapar diye biliyom ama cokda guzel zayifliyon sen masallah
Canım o kuruyemişler çiğ kavrulmamış O yüzden diyette bu şekilde olanlar kullanılabilir.

Tatlım bir öğün iki dilim ekmek 180 kalori gunluk beş altı dilim 450-540 kalori arası. 100 gram badem ceviz de üç aşağı beş yukarı aynı kalori. Faydalarını dusunelim; evet hazır ekmekler daha fazla aciktirir ama kuruyemisler doğal olduğundan öyle bir eksisi yok. Ekmek gibi tok tutar. Vücut için çok değerli yağlar barındırır. Mesela günde düzenli bir şekilde bir avuç ceviz yemek B12 eksikliğine ve ilerleyen yaşlarda oluşan unutkanliga iyi geliyor.Devamını dagatesi bacimizdan rica ediyorum
Ekmeğe gelelim hep nimet saygı duyuyorum ama gel zaman git zaman o kıymetli nimetimizle de oynadılar. Genetiginde değişikliğe uğramış. Yani buğday bildiğimiz 20-30 sene oncenin bugdayi degilmis (Canan karatayin yalancisiyim)
Ve özellikle hazır ekmekler beyazlatici gibi türlü türlü kimyasallar içeriyor.
Ekmek benim soframin baş taciydi ama yedikce yedirtiyordu kendini. Ekmek krizleri kesildiginden beri daha tokum. Mesela akşam sadece salatayla doyabilirdim. Sabah sadece yumurtalar doyurabilir beni. Ama sagligim herseyden önemli. O yüzden sağlıklı menu oluşturmaya çalışıyorum.

haklsn cnm ben kahvaltida bir ekmk yiyodum utanmasam 2. Ye de bi el atip ucundan yanindan tirtikliyodum.hep ekmksz doyamm tum yiyecekler anlamini kaybeder diyodum.hala da kokten cikaramym ama cokk azalttim eskiye gore.ama kuruyemisten korkym kilo yapar diye islenmisbikere

Çiğ badem ve ceviz rahatlıkla tuketebilirisn ama onların da belli miktarları var birde kayısı gün kurusu onlardan korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…