Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

keten prenses bu nickin anlamı varmı senin için? Nedir? Fotonlada ayrı bir uyumlu yokk canım hiç kıskanmadım yokyokk
Pamuk prensesten esinlebdim canim cocukkenn cok severdim resmide yakisikli prens prenses diye dusunutodum bunu goeunce cok hosuma gitti prenses ben yanimdakida benim herif bazen opuyorum prense bazende nasi beceriyosa kurbaya donusuyo hala

Bebde bu tombik halimi kahvaltida goturdufum sicak pidelere borcluyum hepsi zamanla bana gobek basen toto olarak geri donduler simdi sadece kahvaltida yiyorum ekmegi

Pamuk prensesten esinlebdim canim cocukkenn cok severdim resmide yakisikli prens prenses diye dusunutodum bunu goeunce cok hosuma gitti prenses ben yanimdakida benim herif bazen opuyorum prense bazende nasi beceriyosa kurbaya donusuyo hala
Çokkk alemsin sen

üşüttü heralde canım kusuyorda huzursuzluk vardı bugün mecbur geldim işe
Geçmiş olsun canım, ahhhh bu mecburiyetler olmasa keşke!

sen 35 yasında mısın nedense ben seni hep 23-25 düşünmmüştüm cnm neyse ruhun 23 o zaman:))))
Dimi ya ruhu çıtır:))))))
bizede 300 doğalgaz 60 elektirik gelmiş de anacım evde yokum ki akşamdan akşama tv ısık makine fln yani
Canım benimde aynı geliyor aynı durumdayız akşamdan akşama demekki bunun fiyatı bu hayat pahalı
Biri beni durdursun durmadan yiyorum ve sürekli açım. Bir türlü konsantre olamıyorum diyete
Neden ki?diyete hazır değilsin sanırım şuaralar

sağol tatlım sanada cok geçmiş olsun oyle hayat pahalı hiç sorma yarama bastın:) bugün oğlana mama aldım 100 tl vitamin aldım 50 tl birazdan yogurt kaymak fln sipariş etcem 20 tl internetten bez ıslak mendil falan aldık 129 tl sabahtan beri ver ver bana bişey kalmadı neyse paşazadem iyi olsun da herseye değer

Şimdi bir ay sonra tam dikim zamanı. Binanın bahçesi varsa birer ceviz ve Badem fidanı al dik. Düzenli sulanmak ister ceviz ağacı ama badem öyle değil. Her koşulda buyur.cevuz ağaçları bakıldı mi senede 2 metre bile gelişebilir. Meyvelerini vermeye başladılar mı korkma ye.

Tabiki canı sağolsun paşanın ama,fiyatlar acımasız. Haklısın paran yoksa hasta bile olmayacaksın bu devirde

Kaptancım sütüm azaldı diye tatlı falan yemiştim bi kere tatlı yemeye başlayınca insanın canı hep istiyo. Ama bugün kahvaltıya başlarken çok dua ettim Allah'a. Bir de buraya menü yazmayınca hemen boşladım diyeti. İnşallah bugün itibariyle her şey daha iyi olacak

Yinede pes etmemene sevindim , yine başlarsın niye olmasını? Hazır olduğunda gel hemen başla yine stres yapma bu iş çok istekli olduğun zaman yapılır

Cnm maddi olarak onlemini almissndr eminim sut arttiricilar falan
Manevi olarak da tahiyyat suresini gogsune dogru okusana ins.bereketlencktr.bi buyugumun tavsiyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…