Pamuk prensesten esinlebdim canim cocukkenn cok severdim resmide yakisikli prens prenses diye dusunutodum bunu goeunce cok hosuma gitti prenses ben yanimdakida benim herif bazen opuyorum prense bazende nasi beceriyosa kurbaya donusuyo halaketen prenses bu nickin anlamı varmı senin için? Nedir? Fotonlada ayrı bir uyumlu yokk canım hiç kıskanmadım yokyokk
Bebde bu tombik halimi kahvaltida goturdufum sicak pidelere borcluyum hepsi zamanla bana gobek basen toto olarak geri donduler simdi sadece kahvaltida yiyorum ekmegihaklsn cnm ben kahvaltida bir ekmk yiyodum utanmasam 2. Ye de bi el atip ucundan yanindan tirtikliyodum.hep ekmksz doyamm tum yiyecekler anlamini kaybeder diyodum.hala da kokten cikaramym ama cokk azalttim eskiye gore.ama kuruyemisten korkym kilo yapar diye islenmisbikere
Çokkk alemsin senPamuk prensesten esinlebdim canim cocukkenn cok severdim resmide yakisikli prens prenses diye dusunutodum bunu goeunce cok hosuma gitti prenses ben yanimdakida benim herif bazen opuyorum prense bazende nasi beceriyosa kurbaya donusuyo hala
diş yok daha ama canım bir kusma var yavrumda ne yese cıkarıyorHastami çanim neyi var.dış sıkıntısı mi var biraz calpol ver bu akşam.
üşüttü heralde canım kusuyorda huzursuzluk vardı bugün mecbur geldim işeBende gitmedim malum kar tatili ve zaten hastayım. Niye uyumadı acaba? Hastamı?
sen 35 yasında mısın nedense ben seni hep 23-25 düşünmmüştüm cnm neyse ruhun 23 o zaman:))))Bana cektiyse zor akillanir 35 yasindayim hic akil ypk
bizede 300 doğalgaz 60 elektirik gelmiş de anacım evde yokum ki akşamdan akşama tv ısık makine fln yaniBizefe 290 gelmus dpgalgaz elektrik 160 ictik sanki elektrigi
Geçmiş olsun canım, ahhhh bu mecburiyetler olmasa keşke!üşüttü heralde canım kusuyorda huzursuzluk vardı bugün mecbur geldim işe
Dimi ya ruhu çıtır:))))))sen 35 yasında mısın nedense ben seni hep 23-25 düşünmmüştüm cnm neyse ruhun 23 o zaman:))))
Canım benimde aynı geliyor aynı durumdayız akşamdan akşama demekki bunun fiyatı bu hayat pahalıbizede 300 doğalgaz 60 elektirik gelmiş de anacım evde yokum ki akşamdan akşama tv ısık makine fln yani
Neden ki?diyete hazır değilsin sanırım şuaralarBiri beni durdursundurmadan yiyorum ve sürekli açım. Bir türlü konsantre olamıyorum diyete
sağol tatlım sanada cok geçmiş olsun oyle hayat pahalı hiç sorma yarama bastın:) bugün oğlana mama aldım 100 tl vitamin aldım 50 tl birazdan yogurt kaymak fln sipariş etcem 20 tl internetten bez ıslak mendil falan aldık 129 tl sabahtan beri ver ver bana bişey kalmadıGeçmiş olsun canım, ahhhh bu mecburiyetler olmasa keşke!
Dimi ya ruhu çıtır:))))))
Canım benimde aynı geliyor aynı durumdayız akşamdan akşama demekki bunun fiyatı bu hayat pahalı
Neden ki?diyete hazır değilsin sanırım şuaralar
Şimdi bir ay sonra tam dikim zamanı. Binanın bahçesi varsa birer ceviz ve Badem fidanı al dik. Düzenli sulanmak ister ceviz ağacı ama badem öyle değil. Her koşulda buyur.cevuz ağaçları bakıldı mi senede 2 metre bile gelişebilir. Meyvelerini vermeye başladılar mı korkma ye.haklsn cnm ben kahvaltida bir ekmk yiyodum utanmasam 2. Ye de bi el atip ucundan yanindan tirtikliyodum.hep ekmksz doyamm tum yiyecekler anlamini kaybeder diyodum.hala da kokten cikaramym ama cokk azalttim eskiye gore.ama kuruyemisten korkym kilo yapar diye islenmisbikere
Tabiki canı sağolsun paşanın ama,fiyatlar acımasız. Haklısın paran yoksa hasta bile olmayacaksın bu devirdesağol tatlım sanada cok geçmiş olsun oyle hayat pahalı hiç sorma yarama bastın:) bugün oğlana mama aldım 100 tl vitamin aldım 50 tl birazdan yogurt kaymak fln sipariş etcem 20 tl internetten bez ıslak mendil falan aldık 129 tl sabahtan beri ver ver bana bişey kalmadıneyse paşazadem iyi olsun da herseye değer
Yinede pes etmemene sevindim , yine başlarsın niye olmasını? Hazır olduğunda gel hemen başla yine stres yapma bu iş çok istekli olduğun zaman yapılırKaptancım sütüm azaldı diye tatlı falan yemiştim bi kere tatlı yemeye başlayınca insanın canı hep istiyo. Ama bugün kahvaltıya başlarken çok dua ettim Allah'a. Bir de buraya menü yazmayınca hemen boşladım diyeti. İnşallah bugün itibariyle her şey daha iyi olacak
Cnm maddi olarak onlemini almissndr eminim sut arttiricilar falanKaptancım sütüm azaldı diye tatlı falan yemiştim bi kere tatlı yemeye başlayınca insanın canı hep istiyo. Ama bugün kahvaltıya başlarken çok dua ettim Allah'a. Bir de buraya menü yazmayınca hemen boşladım diyeti. İnşallah bugün itibariyle her şey daha iyi olacak
geçmiş olsun canım benimkide hasta şu kış bitseydi biran önce rahatlayacaktı bebişlerdiş yok daha ama canım bir kusma var yavrumda ne yese cıkarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?