Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bende yazmadım bikaç gündür saçma sapan yemişim gerçekten yazmak iyi geliyo frenlememe yardım ediyor :)

Bende gitmedim malum kar tatili ve zaten hastayım. Niye uyumadı acaba? Hastamı?

ay kar tatiliiii. kar göremedim ya bu sene dogru düzgün.

Böyle yiyip yiyip kilo almayanlara gicik oluyorum yaaa. Başta eşime.ben bi borek yerken kırk kere dusunuyom.yanimda 10 parça biregi beş dkda yiyoo yaaaa

denizzeynep ondaki kas kütlesi sende olsa sende almazsın o yüzden diyet yaparken spor yapıpı kas kütlesinin erimesini önlemek ve hatta mümkünse kas miktarını arttırmak önemli. böylece aynı kaloriyi almana ragmen daha cok kalori yakabilirsin

Ya ahali 62.7 yim ödem falan yokMuş demek neyse artık idare ederim böyle ama kış soğuk kilo vermek çok zor ya Üşüyorum zaten fatura 300 tl geldi tek başıma ya ne ykmisim iflaslardayim

ödem yokmuş inşallah cabucak dönersin listeye.

Evet canım bizim şirkette herkes hasta, ve ağır geçti benimde sanırım salgın var

bende dün ne ara üşüttüm bilmiyorum ama bir ara üstütmüşüm inşallah hasta olmam. bogazlarım biraz agrıyor. bugun nasılsın aprilim?

Sen kacla ayrıldın izne? Üşüme işte kalk koştur yakma dogal gaz banada 263 geldi evde olsam Neyse de

ay bize de 280 geldi

Ya aynen bu ne dedim ya elektrik te 100 küsür geldi faturaya kiraya para vermekten bana kalmıyor hayat çok zor bahar gelse de daha az gelse bari

ay ay elektrik cok gelmiş kuzum ya.

bu menüde beni rahatsız eden bişey var ama bulamadım bir türlü. sabah kahvaltıda pek yememişsin gibi geldi ondan mı sucuga mı takıldım ondan mı. bulamadım ay dizilerdeki kötü karaktere ya da falcılara döndüm aurada bir problem var

kira ne o öyle yaa! bu arada sürekli yanan ev daha az gelir. yani tam ev ısınıyor kapatıyoruz sonra yeniden acıyoruz yeniden ısınıyor fln enerji kaybı. güneşli hava bile olsa ocaktayız yasoguk dısarısı.

insanlarda bir garip ha. soraydın oglu neyle düğün yapıp neyle gecinecekmiş.

Fazla diyilmis canim 1.4 neki bi haftaya listedesin senin hedef kac boyunda tabi ben 62 olsam daha ne

senin boyun kac keten ? elli kere sordum sanki. 168 miydi ? kimdi o 168 boyu olaaan

Benim ogluma gel gerci oda calismiyo ama cisoni soyluyo bez almana gerek yok masrafsiz sayilir o buyyene kadar senin maas yeter

hahahahaha kahkaha attım Allah iyiliğini versin

Ayyy çakiden sana kurtuluş yok daha çok yumurtaların kırılacak senin dur sen daha dur.

hahaha güzel yerden yakalamıssın april

bence de 1 yas 2 yas cok önemli değil. önemli olan karakter. bazı erkekler 30una geliyor ama hala 22 23 gibi davranabiliyor bazıları da tam tersi 22 23 yasında 30 gibi olgun.

ay cık su psikolojiden. daha gencsin güzelsin. cins miyim fln ne demek. hersyein vakti var, gönlüne göre biri cıkacaktır illa karsına

öhöm öhöm ailenizin diyetisyeni geldi ne şımardım arkadas! :) ciddileşiyorum hemen. ekmek mümkün oldugunca az ve tam bugday tüketilmeli diyette. bunu sadece canan karatay değil tüm diyetisyenler söylüyor. aksamları 1 dilim ekmek yerine 1 kase corba tüketmek daha mantıklı. bugday evet malum herseyin genetiği değiştiği için onun da değiştirdiler. ama siyez bulguru hala dogal kalabilenlerden! ve ımm bulgur pilavı onunla cok güzel oluyor. 2-3 kasık tüketilebilir diyette. ekmek özellikle beyaz ekmek hızlı acıktırır yani tok tutma olayı aslında hikaye. gelelim kuruyemişlere. ciğ doga formunda tüketilen ceviz badem candır. neden ? cünkü içinde vucudun kendi kendine üretemediği yag asıtleri bulunur bu da zayıflarken sarkmaları ya da hücresel bozulmaları engeller. ayrıca günde 2- 3 ceviz 6-7 adet badem ve fındık yemek kalbi koruyor kolestrolü düşürüyor içinde beyni koruyan omega 3 ve kalsiyum olması da ayrı bir güzellik. mesela fındık potasyum ve magnezyum içerdiği için vucut yorgunluguna iyi geliyor,badem desen lifli oldugu için bagırsak dostu

kuruyemişte miktar önemli cok yersen kilo yapar tabiki. diyette yag oranı yüksek cekirdeği oturup 1 kase yersen kilo olur. ama her gün 1 kapalı avuc kuruyemiş iyidir. ama dikkat 1 kapalı avuc! ögleden sonraki ara ögünde iyi oluyor ayrıca 1 yas incirle kuru incirin kalorisi farklıdır. kuru meyveleri tüketirken ona da dikkat etmek lazım. ama ekmekten cok daha faydalı ve besleyici oldukları kesin.

Bebde bu tombik halimi kahvaltida goturdufum sicak pidelere borcluyum hepsi zamanla bana gobek basen toto olarak geri donduler simdi sadece kahvaltida yiyorum ekmegi

ay ramazan gelse de pide yesek ben gidiyorum ya bu grup iştahımı acıyor

üşüttü heralde canım kusuyorda huzursuzluk vardı bugün mecbur geldim işe

geçmiş olsun canım

Biri beni durdursun durmadan yiyorum ve sürekli açım. Bir türlü konsantre olamıyorum diyete

cok cok su iç. bir de stresten de yiyor olabilirsin. duygusal aclık gibi onu tespit etmeye calıs. süt içinde saglıklı beslenirken bol su ve bol emzirmek iyi geliyor diyorlar

@perihan90 tatlım tabii ki fazlası kilo yapar. Iki avuç makuldur

ay 2 avuc naptın. hamileyken bile 1 kapalı avucu gecmesin diyorlar. :)

Cnm maddi olarak onlemini almissndr eminim sut arttiricilar falan
Manevi olarak da tahiyyat suresini gogsune dogru okusana ins.bereketlencktr.bi buyugumun tavsiyesi
Sağolasın sevilay. Bu arada 2 lt okunmuş su içtim. Komşumun biri sağolsun 1,5 lt pet şişeye okumuş biri de 0,5 lt pet şişeye. Tahiyyatıda okurum. Zaten bebeğimi emzirirken, uyuturken hep dua okuyorum.

ya kaç gundur bendede menu yazmma ma ısteksızlıgı var KK12:
aslında gecen hafta regl oldum dedım ama olamamısım bu hafta oldum bıde yorgunluk yaptı sankı kollarım bacaklarım kopuyor

dagatesi canım hiç ekmek ve pirinç tuketmiyorum. Iki avuç ceviz badem yiyince hiç vicdan azabı cekmiyorum ve malum inanılmaz enerji veriyor. Iyi geliyor. Kilo da veriyorum. Şimdilik bir zararını görmedim efeem
Bir de Canan hoca mumkunse hiç yemeyin ekmek diyor; iki aydır yemiyorum

ya kaç gundur bendede menu yazmma ma ısteksızlıgı var KK12:
aslında gecen hafta regl oldum dedım ama olamamısım bu hafta oldum bıde yorgunluk yaptı sankı kollarım bacaklarım kopuyor
Acaba neden o yazmama isteği kaçamaklar mı var? geçer umarım o gıcık ağrılar...

ayyy kızlar ben yarın yemeğe davetliyim bir akrabama tamda tartımdan bir gün önce şimdi ye diye sıkıştırıp dururlar nasıl egellicem üüüüüü

ekmek cok umurumda olmaz da cnm pirince dayanamam hele makrube yok mu ayyy

pazartesi 2 yaş olcak inşallah büyüdü artık paşam çok şükür :)
maşallah canım Allah bağışlasın bizde o günleri görseydik şöyle anne deseydi konuşsaydı yürüseydi ne güzel olurdu :) doğum günü kutlu olsun o zaman şimdiden bal paşanın

maşallah canım Allah bağışlasın bizde o günleri görseydik şöyle anne deseydi konuşsaydı yürüseydi ne güzel olurdu :) doğum günü kutlu olsun o zaman şimdiden bal paşanın
tesekkurler canım Rabbim hepimizinkine saglıklı uzun ömür versin bizde güzel günlerini görelim inşallah :)

ekmek cok umurumda olmaz da cnm pirince dayanamam hele makrube yok mu ayyy
Benim de tam tersi hiç aramam pirinç pilavı. Makrube dahil her çeşidini yapıyorum ama tatmak aklıma bile gelmez. Sadece sarma yapmaktan odum kopuyor. Çiğ iç harcı yapraklara sarıp yemeye bayılıyorum. O yüzden iki aydır lahanalisini biberlisini yapıyorum asma yaprakları dondurucuda duruyor öyle boynu bükük

Menu bastan sona sacma canim zqten bi kere kahvalti cok gec araogun az da ondandr cok sacma oldugunu biliyodumda yinede yazdim
boyumu en az haftada bir soruyon canim dogru 1,65 filan iatedigin kadar sorabilirsin

sen 35 yasında mısın nedense ben seni hep 23-25 düşünmmüştüm cnm neyse ruhun 23 o zaman:))))
Ruhum 18 bile yok kiz tazecik citirimda nufus cuzdaninin yalancisiyin yoksa beni bi gor fistik gibiyim hos totoyla gobus bagimsizligini ilan ettilerde. Kilolu fistigim hehe

Hangi vitamini aldin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…