bende yazmadım bikaç gündür saçma sapan yemişim gerçekten yazmak iyi geliyo frenlememe yardım ediyor :)Kaptancım sütüm azaldı diye tatlı falan yemiştim bi kere tatlı yemeye başlayınca insanın canı hep istiyo. Ama bugün kahvaltıya başlarken çok dua ettim Allah'a. Bir de buraya menü yazmayınca hemen boşladım diyeti. İnşallah bugün itibariyle her şey daha iyi olacak
Bende gitmedim malum kar tatili ve zaten hastayım. Niye uyumadı acaba? Hastamı?
Böyle yiyip yiyip kilo almayanlara gicik oluyorum yaaa. Başta eşime.ben bi borek yerken kırk kere dusunuyom.yanimda 10 parça biregi beş dkda yiyoo yaaaa
Ya ahali 62.7 yim ödem falan yokMuş demekneyse artık idare ederim böyle ama kış soğuk kilo vermek çok zor ya Üşüyorum zaten fatura 300 tl geldi tek başıma ya ne ykmisim iflaslardayim
Evet canım bizim şirkette herkes hasta, ve ağır geçti benimde sanırım salgın var
Sen kacla ayrıldın izne? Üşüme işte kalk koştur yakma dogal gazbanada 263 geldi evde olsam Neyse de
Ya aynen bu ne dedim ya elektrik te 100 küsür geldi faturaya kiraya para vermekten bana kalmıyor hayat çok zorbahar gelse de daha az gelse bari
Kac gundur menude paylasamadim bugun yaziyim bari
kahvalti 11
Sucuklu yumurta 1 yemek kasigi
3 kupa cay
1 dilim koy ekmegi
Yesillik
ara 13
1 kivi
ara 15
bitki cayi
aksam 18
1 tabak pirasa
yogurt
sabah canim bisey istemedi kahvaltiyi cok gec yaptim su 2,5. Spor henuz yapamadim yatmadan yaparim
600 april
ama o zamanda boğaz sayısı artıyor ne farkedecek sonra misafir falan da olur böyle kimse gelmiyor
evdekiler kapatıyor bence Gündüz yada hava güneşli falan olunca biz birakiyoruz ya mesela öyle kalıyor belki öyle birşeydir diye dusunuyorum
Kız valla evküçük birde ilçedeyim yani ankarada Bile daha büyük evde kira var bu fiyata yerine göreburasi çok pahalı ya sebze meyve daha pahali ankaradan hatta markette yiyecekler falan da pahalı bu ne be diyorum çoğu zaman
Ya evleneyim tamamen April de aday yok napayım geçen hemşire abla bana oğlunu ovuyordu benden 1 yaş küçük çıktı olsun zengin olursunuz dedi yok dedim daha caljsmiyormjs güldüm dedim ki çalışmıyorsa olmaz sonra bana diyorlar ki kadın gidince bir süre senin maaş yeter bende dedim ki benim para yemem daha mantikli değil mi o kadar okumuşum durup dururken kocama mi para yedireyimsanırım bu yüzden evde kalıyorum evlenmem bu gidisle
Fazla diyilmis canim 1.4 neki bi haftaya listedesin senin hedef kac boyunda tabi ben 62 olsam daha ne
Benim ogluma gel gerci oda calismiyo ama cisoni soyluyo bez almana gerek yok masrafsiz sayilir o buyyene kadar senin maas yeter
Ayyyçakiden sana kurtuluş yok daha çok yumurtaların kırılacak senin dur sen daha dur.
Opss ozaman bak bir yaştan bişey olmaz kuzum benim esimde 1 yaş benden küçük hiç bir fark olmuyor aksine dahada güzel espriler de çıkıyor. Herşeyin hayırlısı olsun bakalım.
Aaa a tabi güzelliğe laf yok!yesin onu teyzeleri
biz onu çaki diye tanıdık çaki diye sevdik
26 olmama 3 ay kaldıÇakı nasılsa bekliyor ya arkam sağlam o zaman
Öyle deme ya gayet akıllı ve zeki bir insansın bence
ya tamam küçük olması bence de sıkıntı olmasın o zaman hmm çıtır diyorsun yani aprilinşallah gönlüme göre biri olur nedense kimseyi beğenmilyorum çok cinsmiyim bilmiyorum ki
Tatlım bir öğün iki dilim ekmek 180 kalori gunluk beş altı dilim 450-540 kalori arası. 100 gram badem ceviz de üç aşağı beş yukarı aynı kalori. Faydalarını dusunelim; evet hazır ekmekler daha fazla aciktirir ama kuruyemisler doğal olduğundan öyle bir eksisi yok. Ekmek gibi tok tutar. Vücut için çok değerli yağlar barındırır. Mesela günde düzenli bir şekilde bir avuç ceviz yemek B12 eksikliğine ve ilerleyen yaşlarda oluşan unutkanliga iyi geliyor.Devamınıdagatesi bacimizdan rica ediyorum
Ekmeğe gelelim hep nimet saygı duyuyorum ama gel zaman git zaman o kıymetli nimetimizle de oynadılar. Genetiginde değişikliğe uğramış. Yani buğday bildiğimiz 20-30 sene oncenin bugdayi degilmis (Canan karatayin yalancisiyim)
Ve özellikle hazır ekmekler beyazlatici gibi türlü türlü kimyasallar içeriyor.
Ekmek benim soframin baş taciydi ama yedikce yedirtiyordu kendini. Ekmek krizleri kesildiginden beri daha tokum. Mesela akşam sadece salatayla doyabilirdim. Sabah sadece yumurtalar doyurabilir beni. Ama sagligim herseyden önemli. O yüzden sağlıklı menu oluşturmaya çalışıyorum.
haklsn cnm ben kahvaltida bir ekmk yiyodum utanmasam 2. Ye de bi el atip ucundan yanindan tirtikliyodum.hep ekmksz doyamm tum yiyecekler anlamini kaybeder diyodum.hala da kokten cikaramym ama cokk azalttim eskiye gore.ama kuruyemisten korkym kilo yapar diye islenmisbikere
Bebde bu tombik halimi kahvaltida goturdufum sicak pidelere borcluyum hepsi zamanla bana gobek basen toto olarak geri donduler simdi sadece kahvaltida yiyorum ekmegi
üşüttü heralde canım kusuyorda huzursuzluk vardı bugün mecbur geldim işe
Biri beni durdursundurmadan yiyorum ve sürekli açım. Bir türlü konsantre olamıyorum diyete
@perihan90 tatlım tabii ki fazlası kilo yapar. Iki avuç makuldur
cok geçmiş olsun cnm sanada seninkinin neyi vargeçmiş olsun canım benimkide hasta şu kış bitseydi biran önce rahatlayacaktı bebişler
Sağolasın sevilay. Bu arada 2 lt okunmuş su içtim. Komşumun biri sağolsun 1,5 lt pet şişeye okumuş biri de 0,5 lt pet şişeye. Tahiyyatıda okurum. Zaten bebeğimi emzirirken, uyuturken hep dua okuyorum.Cnm maddi olarak onlemini almissndr eminim sut arttiricilar falan
Manevi olarak da tahiyyat suresini gogsune dogru okusana ins.bereketlencktr.bi buyugumun tavsiyesi
Acaba neden o yazmama isteği kaçamaklar mı var?ya kaç gundur bendede menu yazmma ma ısteksızlıgı varKK12:
aslında gecen hafta regl oldum dedım ama olamamısım bu hafta oldum bıde yorgunluk yaptı sankı kollarım bacaklarım kopuyor
benimki soguk algınlıgı canım bogaz enfeksiyonu olmuş istemeyerekte olsa dün antibiyotige başladık artıkcok geçmiş olsun cnm sanada seninkinin neyi var
oyy kuzum ne kadarlıktı seninki tatlım bize antibiyotikte gelmiyor anında ishal oluyobenimki soguk algınlıgı canım bogaz enfeksiyonu olmuş istemeyerekte olsa dün antibiyotige başladık artık
ekmek cok umurumda olmaz da cnm pirince dayanamam hele makrube yok mu ayyydagatesi canım hiç ekmek ve pirinç tuketmiyorum. Iki avuç ceviz badem yiyince hiç vicdan azabı cekmiyorum ve malum inanılmaz enerji veriyor. Iyi geliyor. Kilo da veriyorum. Şimdilik bir zararını görmedim efeem
Bir de Canan hoca mumkunse hiç yemeyin ekmek diyor; iki aydır yemiyorum
biraz var galıba:)Acaba neden o yazmama isteği kaçamaklar mı var?geçer umarım o gıcık ağrılar...
Gel daha çok uğra motivasyon olsun sana sanki biraz bosladin gibi buralarıbiraz var galıba:)
pazartesi 2 yaş olcak inşallah büyüdü artık paşam çok şükür :)oyy kuzum ne kadarlıktı seninki tatlım bize antibiyotikte gelmiyor anında ishal oluyo
maşallah canım Allah bağışlasın bizde o günleri görseydik şöyle anne deseydi konuşsaydı yürüseydi ne güzel olurdu :) doğum günü kutlu olsun o zaman şimdiden bal paşanınpazartesi 2 yaş olcak inşallah büyüdü artık paşam çok şükür :)
tesekkurler canım Rabbim hepimizinkine saglıklı uzun ömür versin bizde güzel günlerini görelim inşallah :)maşallah canım Allah bağışlasın bizde o günleri görseydik şöyle anne deseydi konuşsaydı yürüseydi ne güzel olurdu :) doğum günü kutlu olsun o zaman şimdiden bal paşanın
Benim de tam tersi hiç aramam pirinç pilavı. Makrube dahil her çeşidini yapıyorum ama tatmak aklıma bile gelmez. Sadece sarma yapmaktan odum kopuyor. Çiğ iç harcı yapraklara sarıp yemeye bayılıyorum. O yüzden iki aydır lahanalisini biberlisini yapıyorumekmek cok umurumda olmaz da cnm pirince dayanamam hele makrube yok mu ayyy
Menu bastan sona sacma canim zqten bi kere kahvalti cok gec araogun az da ondandr cok sacma oldugunu biliyodumda yinede yazdimay kar tatiliiii. kar göremedim ya bu sene dogru düzgün.
denizzeynep ondaki kas kütlesi sende olsa sende almazsıno yüzden diyet yaparken spor yapıpı kas kütlesinin erimesini önlemek ve hatta mümkünse kas miktarını arttırmak önemli. böylece aynı kaloriyi almana ragmen daha cok kalori yakabilirsin
ödem yokmuş inşallah cabucak dönersin listeye.
bende dün ne ara üşüttüm bilmiyorum ama bir ara üstütmüşüm inşallah hasta olmam. bogazlarım biraz agrıyor. bugun nasılsın aprilim?
ay bize de 280 geldi
ay ay elektrik cok gelmiş kuzum ya.
bu menüde beni rahatsız eden bişey var ama bulamadım bir türlü. sabah kahvaltıda pek yememişsin gibi geldi ondan mı sucuga mı takıldım ondan mı. bulamadımay dizilerdeki kötü karaktere ya da falcılara döndüm aurada bir problem var
kira ne o öyle yaa! bu arada sürekli yanan ev daha az gelir. yani tam ev ısınıyor kapatıyoruz sonra yeniden acıyoruz yeniden ısınıyor fln enerji kaybı. güneşli hava bile olsa ocaktayız yasoguk dısarısı.
insanlarda bir garip ha. soraydın oglu neyle düğün yapıp neyle gecinecekmiş.
senin boyun kac keten ? elli kere sordum sanki. 168 miydi ? kimdi o 168 boyu olaaan
hahahahaha kahkaha attım Allah iyiliğini versin
hahaha güzel yerden yakalamıssın april
bence de 1 yas 2 yas cok önemli değil. önemli olan karakter. bazı erkekler 30una geliyor ama hala 22 23 gibi davranabiliyor bazıları da tam tersi 22 23 yasında 30 gibi olgun.
ay cık su psikolojiden. daha gencsin güzelsin. cins miyim fln ne demek. hersyein vakti var, gönlüne göre biri cıkacaktır illa karsına
öhöm öhöm ailenizin diyetisyeni geldine şımardım arkadas! :) ciddileşiyorum hemen. ekmek mümkün oldugunca az ve tam bugday tüketilmeli diyette. bunu sadece canan karatay değil tüm diyetisyenler söylüyor. aksamları 1 dilim ekmek yerine 1 kase corba tüketmek daha mantıklı. bugday evet malum herseyin genetiği değiştiği için onun da değiştirdiler. ama siyez bulguru hala dogal kalabilenlerden! ve ımm bulgur pilavı onunla cok güzel oluyor. 2-3 kasık tüketilebilir diyette. ekmek özellikle beyaz ekmek hızlı acıktırır yani tok tutma olayı aslında hikaye. gelelim kuruyemişlere. ciğ doga formunda tüketilen ceviz badem candır. neden ? cünkü içinde vucudun kendi kendine üretemediği yag asıtleri bulunur bu da zayıflarken sarkmaları ya da hücresel bozulmaları engeller. ayrıca günde 2- 3 ceviz 6-7 adet badem ve fındık yemek kalbi koruyor kolestrolü düşürüyor içinde beyni koruyan omega 3 ve kalsiyum olması da ayrı bir güzellik. mesela fındık potasyum ve magnezyum içerdiği için vucut yorgunluguna iyi geliyor,badem desen lifli oldugu için bagırsak dostu
kuruyemişte miktar önemli cok yersen kilo yapar tabiki. diyette yag oranı yüksek cekirdeği oturup 1 kase yersen kilo olur. ama her gün 1 kapalı avuc kuruyemiş iyidir. ama dikkat 1 kapalı avuc! ögleden sonraki ara ögünde iyi oluyorayrıca 1 yas incirle kuru incirin kalorisi farklıdır. kuru meyveleri tüketirken ona da dikkat etmek lazım. ama ekmekten cok daha faydalı ve besleyici oldukları kesin.
ay ramazan gelse de pide yesekben gidiyorum ya bu grup iştahımı acıyor
geçmiş olsun canım
cok cok su iç. bir de stresten de yiyor olabilirsin. duygusal aclık gibionu tespit etmeye calıs. süt içinde saglıklı beslenirken bol su ve bol emzirmek iyi geliyor diyorlar
ay 2 avuc naptın. hamileyken bile 1 kapalı avucu gecmesin diyorlar. :)
Ruhum 18 bile yok kiz tazecik citirimda nufus cuzdaninin yalancisiyin yoksa beni bi gor fistik gibiyim hos totoyla gobus bagimsizligini ilan ettilerde. Kilolu fistigim hehesen 35 yasında mısın nedense ben seni hep 23-25 düşünmmüştüm cnm neyse ruhun 23 o zaman:))))
Hangi vitamini aldin tatlimsağol tatlım sanada cok geçmiş olsun oyle hayat pahalı hiç sorma yarama bastın:) bugün oğlana mama aldım 100 tl vitamin aldım 50 tl birazdan yogurt kaymak fln sipariş etcem 20 tl internetten bez ıslak mendil falan aldık 129 tl sabahtan beri ver ver bana bişey kalmadıneyse paşazadem iyi olsun da herseye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?