Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.Allah bol kazanç versin.sağol tatlım sanada cok geçmiş olsun oyle hayat pahalı hiç sorma yarama bastın:) bugün oğlana mama aldım 100 tl vitamin aldım 50 tl birazdan yogurt kaymak fln sipariş etcem 20 tl internetten bez ıslak mendil falan aldık 129 tl sabahtan beri ver ver bana bişey kalmadıneyse paşazadem iyi olsun da herseye değer
İnşallah sütün artmıştır canım.Kaptancım sütüm azaldı diye tatlı falan yemiştim bi kere tatlı yemeye başlayınca insanın canı hep istiyo. Ama bugün kahvaltıya başlarken çok dua ettim Allah'a. Bir de buraya menü yazmayınca hemen boşladım diyeti. İnşallah bugün itibariyle her şey daha iyi olacak
Geçmiş olsun ,bizde ailece hasta olduk.benimki soguk algınlıgı canım bogaz enfeksiyonu olmuş istemeyerekte olsa dün antibiyotige başladık artık
Sağlıkla büyüsünler.Çok çabuk büyüyorlar, her anlarının tadını çıkarın.pazartesi 2 yaş olcak inşallah büyüdü artık paşam çok şükür :)
Merak etme görürsün inşallah.Ben de öyle diyordum büyük oğlum 14 yaşında, küçük oğlum martta beş yaşına girecek. Her anları başka güzel ama büyüdükçe bazı şeyler zorlaşıyor.maşallah canım Allah bağışlasın bizde o günleri görseydik şöyle anne deseydi konuşsaydı yürüseydi ne güzel olurdu :) doğum günü kutlu olsun o zaman şimdiden bal paşanın
Ruhum 18 bile yok kiz tazecik citirimda nufus cuzdaninin yalancisiyin yoksa beni bi gor fistik gibiyim hos totoyla gobus bagimsizligini ilan ettilerde. Kilolu fistigim hehe
Geçmiş olsun,bitter iki,üç kare yeseydin.Bende adetim aynı hiç halim yok.hiç spor yapasim yok.bide su çikolata isteği olmasa...
ekmek cok umurumda olmaz da cnm pirince dayanamam hele makrube yok mu ayyy
pazartesi 2 yaş olcak inşallah büyüdü artık paşam çok şükür :)
Benim de tam tersi hiç aramam pirinç pilavı. Makrube dahil her çeşidini yapıyorum ama tatmak aklıma bile gelmez. Sadece sarma yapmaktan odum kopuyor. Çiğ iç harcı yapraklara sarıp yemeye bayılıyorum. O yüzden iki aydır lahanalisini biberlisini yapıyorumasma yaprakları dondurucuda duruyor öyle boynu bükük
Menu bastan sona sacma canim zqten bi kere kahvalti cok gec araogun az da ondandr cok sacma oldugunu biliyodumda yinede yazdim
boyumu en az haftada bir soruyon canim dogru 1,65 filan iatedigin kadar sorabilirsin
Ruhum 18 bile yok kiz tazecik citirimda nufus cuzdaninin yalancisiyin yoksa beni bi gor fistik gibiyim hos totoyla gobus bagimsizligini ilan ettilerde. Kilolu fistigim hehe
Bende adetim aynı hiç halim yok.hiç spor yapasim yok.bide su çikolata isteği olmasa...
Bende 39 yaşındayım ama minyon tipliyim diye 30-32 arası sanıyorlar.14 yaşında oğlum var deyince aaaa çok mu erken evlendin diyorlar.Boyum kısa diye çok üzülürdüm ama boy kısalığı ve minyonluk işe yarıyormuş.
Geçmiş olsun,bitter iki,üç kare yeseydin.
Sana da geçmiş olsuncanim bu arada ne güzel vermişsin ya bende gr oynama yokBende 39 yaşındayım ama minyon tipliyim diye 30-32 arası sanıyorlar.14 yaşında oğlum var deyince aaaa çok mu erken evlendin diyorlar.Boyum kısa diye çok üzülürdüm ama boy kısalığı ve minyonluk işe yarıyormuş.
bi yerde miSana da geçmiş olsuncanim bu arada ne güzel vermişsin ya bende gr oynama yokbiyerde yanlış yapıyorum bu aralar ne bulmam lazım bende şu aralar minyonlugumdan şikayetçiyim ya 21 22 gosteriyirmusum en fazla beni kimse adam yerine koymuyor neyse ileri de işime yarar demek ki benimde sevineyim bari
Sevin sevin bir gün otobüste 50 yaşındaki kadın çocuğum bana yer verir misin demişti.Sana da geçmiş olsuncanim bu arada ne güzel vermişsin ya bende gr oynama yokbiyerde yanlış yapıyorum bu aralar ne bulmam lazım bende şu aralar minyonlugumdan şikayetçiyim ya 21 22 gosteriyirmusum en fazla beni kimse adam yerine koymuyor neyse ileri de işime yarar demek ki benimde sevineyim bari
Senin güzel enerjin yeter, yaşlı durduğunu da sanmam.bi yerde mikuzum neler yedim neler dedin ondan gitmemiştir minyon olmak güzel bişi bence. ben yaslı duruyorum mesela. hıh.
Senin güzel enerjin yeter, yaşlı durduğunu da sanmam.
Haklısın bayadir yediklerim anca çıkıyor yabi yerde mikuzum neler yedim neler dedin ondan gitmemiştir minyon olmak güzel bişi bence. ben yaslı duruyorum mesela. hıh.
Kandırıyor ya hiç yaşlı durmuyor bakma sen ona öyle geliyordurSenin güzel enerjin yeter, yaşlı durduğunu da sanmam.
Ya süpermisSevin sevin bir gün otobüste 50 yaşındaki kadın çocuğum bana yer verir misin demişti.Büyük geçen doktor büyük oğlumun yanında ablası dedi oğlum gülerek yüzüme bakıyor. İyi oluyor iyi üzülme. Benden küçükler benden büyük görünüyor. Çok uzun zaman önce maddi sıkıntıdan alyansımı satmıştık,eşim durmadan alyans alalaım diyor. Güzel duygular yani.
Canım sağolasın, evet süper ötesi oldu ama ben zaten gitmeyecektim. Dün sabah 11 de ancak kalktım hastalıktanApriL_2007 geçmiş olsun,kar tatili güzel olmuş.
deadline yağlar yerleşmeden gitsin inşallah.
dagatesi bebeğin çok şanslı, şimdiden sağlıkla besleniyor. Bilinçli bir annesi var.
O Otimoti hava makinası sende mi vardı. Nebulizatör alacağım ne alacağıma karar veremedim.
Güzel canım menün su süper.Bugünkü menüm
10 iki yumurtadan tavada pattsli yumurta .peynir zeytn.iki dlm ekmk sekersz cay
13 .30 bi sütlü kahve
15 2cevz
17. Bugün kahlti gibi yapmak istdm. yarım yufka ekmeğinden ıspanaklı peynirli borek.sekerz çay.salata
21 de çay içerim.
Spor yok ama.bütün gün temizlik yaptım
3 litere su icerm
Canımmm ben şok şok şok sen 39muydun?Valla ben 30/32 gibi muamele yapıyordum ben sanaBende 39 yaşındayım ama minyon tipliyim diye 30-32 arası sanıyorlar.14 yaşında oğlum var deyince aaaa çok mu erken evlendin diyorlar.Boyum kısa diye çok üzülürdüm ama boy kısalığı ve minyonluk işe yarıyormuş.
Hahaaaa adam yerine koymuyorlarmışSana da geçmiş olsuncanim bu arada ne güzel vermişsin ya bende gr oynama yokbiyerde yanlış yapıyorum bu aralar ne bulmam lazım bende şu aralar minyonlugumdan şikayetçiyim ya 21 22 gosteriyirmusum en fazla beni kimse adam yerine koymuyor neyse ileri de işime yarar demek ki benimde sevineyim bari
Vayyy aynı boydayız hatunla Allah'ım vücudumda benzesinHaklısın bayadir yediklerim anca çıkıyor yaneyse vereceğim ben kararlıyim bu arada bu jillianin kitabı degil o demistin ya diyet listesi yok bunda hormonların yiyeceklerin diyet ve spora etkisini anlatıyor kendinden örnekler veriyor falan güzel kitap ya 157 ymis jillianin boyu 80 kiloymus 17 yaşındayken güzel başladı ya kitap güzel yerleri yazarım buraya
Yazmakla uğrşama canım,fotoğrafını çekip koy,bilgimiz artsın.Haklısın bayadir yediklerim anca çıkıyor yaneyse vereceğim ben kararlıyim bu arada bu jillianin kitabı degil o demistin ya diyet listesi yok bunda hormonların yiyeceklerin diyet ve spora etkisini anlatıyor kendinden örnekler veriyor falan güzel kitap ya 157 ymis jillianin boyu 80 kiloymus 17 yaşındayken güzel başladı ya kitap güzel yerleri yazarım buraya
Bende öyle düşünmüştüm.Doğumdan sonra,doğum yaptığını bile kimse anlamayacak zaten .Maşallah.Kandırıyor ya hiç yaşlı durmuyor bakma sen ona öyle geliyordurayrıca incecik valla nereye kilo vermek istiyordu bilmiyorum 3 4 kilo daha verse tamamdı fazlasıyla o zaman şimdi de zaten sağlıklı besleniyor doğumdan sonra hızlı bir atak bekliyorum dagatesinden
Tabi canım kilo büyük gösteriyor.Ya süpermistabi kilo da büyük gösteriyor ya ben 3 yıl önce yasimi gösteriyordum mesela
Her türlü iyi olmuş o zaman. Bende bugün hasta oldum çok kötüymüş. Geçen sefer hafif atlattım, bu sefer çok zor geçiyor. Çocuklarım iyi dayanmış.Canım sağolasın, evet süper ötesi oldu ama ben zaten gitmeyecektim. Dün sabah 11 de ancak kalktım hastalıktanotiiiiyi arada bulasın gitti o gezenti annesinin yanına Rize 'ye.
Güzel canım menün su süper.
Canımmm ben şok şok şok sen 39muydun?Valla ben 30/32 gibi muamele yapıyordum ben sanaMaşallah
3 kare ne yaw yesin bir paket yesin1 kareden fazlası yasak gulfuren hanımcım
Hahaaaa adam yerine koymuyorlarmışsevimli minyon
Vayyy aynı boydayız hatunla Allah'ım vücudumda benzesin
Sizin oralarda yokmu kar? Ayy kuzum hamile hamile napcan karı? Sonrası çile işkenceay kar tatiliiii. kar göremedim ya bu sene dogru düzgün.
denizzeynep ondaki kas kütlesi sende olsa sende almazsıno yüzden diyet yaparken spor yapıpı kas kütlesinin erimesini önlemek ve hatta mümkünse kas miktarını arttırmak önemli. böylece aynı kaloriyi almana ragmen daha cok kalori yakabilirsin
ödem yokmuş inşallah cabucak dönersin listeye.
bende dün ne ara üşüttüm bilmiyorum ama bir ara üstütmüşüm inşallah hasta olmam. bogazlarım biraz agrıyor. bugun nasılsın aprilim?
ay bize de 280 geldi
ay ay elektrik cok gelmiş kuzum ya.
bu menüde beni rahatsız eden bişey var ama bulamadım bir türlü. sabah kahvaltıda pek yememişsin gibi geldi ondan mı sucuga mı takıldım ondan mı. bulamadımay dizilerdeki kötü karaktere ya da falcılara döndüm aurada bir problem var
kira ne o öyle yaa! bu arada sürekli yanan ev daha az gelir. yani tam ev ısınıyor kapatıyoruz sonra yeniden acıyoruz yeniden ısınıyor fln enerji kaybı. güneşli hava bile olsa ocaktayız yasoguk dısarısı.
insanlarda bir garip ha. soraydın oglu neyle düğün yapıp neyle gecinecekmiş.
senin boyun kac keten ? elli kere sordum sanki. 168 miydi ? kimdi o 168 boyu olaaan
hahahahaha kahkaha attım Allah iyiliğini versin
hahaha güzel yerden yakalamıssın april
bence de 1 yas 2 yas cok önemli değil. önemli olan karakter. bazı erkekler 30una geliyor ama hala 22 23 gibi davranabiliyor bazıları da tam tersi 22 23 yasında 30 gibi olgun.
ay cık su psikolojiden. daha gencsin güzelsin. cins miyim fln ne demek. hersyein vakti var, gönlüne göre biri cıkacaktır illa karsına
öhöm öhöm ailenizin diyetisyeni geldine şımardım arkadas! :) ciddileşiyorum hemen. ekmek mümkün oldugunca az ve tam bugday tüketilmeli diyette. bunu sadece canan karatay değil tüm diyetisyenler söylüyor. aksamları 1 dilim ekmek yerine 1 kase corba tüketmek daha mantıklı. bugday evet malum herseyin genetiği değiştiği için onun da değiştirdiler. ama siyez bulguru hala dogal kalabilenlerden! ve ımm bulgur pilavı onunla cok güzel oluyor. 2-3 kasık tüketilebilir diyette. ekmek özellikle beyaz ekmek hızlı acıktırır yani tok tutma olayı aslında hikaye. gelelim kuruyemişlere. ciğ doga formunda tüketilen ceviz badem candır. neden ? cünkü içinde vucudun kendi kendine üretemediği yag asıtleri bulunur bu da zayıflarken sarkmaları ya da hücresel bozulmaları engeller. ayrıca günde 2- 3 ceviz 6-7 adet badem ve fındık yemek kalbi koruyor kolestrolü düşürüyor içinde beyni koruyan omega 3 ve kalsiyum olması da ayrı bir güzellik. mesela fındık potasyum ve magnezyum içerdiği için vucut yorgunluguna iyi geliyor,badem desen lifli oldugu için bagırsak dostu
kuruyemişte miktar önemli cok yersen kilo yapar tabiki. diyette yag oranı yüksek cekirdeği oturup 1 kase yersen kilo olur. ama her gün 1 kapalı avuc kuruyemiş iyidir. ama dikkat 1 kapalı avuc! ögleden sonraki ara ögünde iyi oluyorayrıca 1 yas incirle kuru incirin kalorisi farklıdır. kuru meyveleri tüketirken ona da dikkat etmek lazım. ama ekmekten cok daha faydalı ve besleyici oldukları kesin.
ay ramazan gelse de pide yesekben gidiyorum ya bu grup iştahımı acıyor
geçmiş olsun canım
cok cok su iç. bir de stresten de yiyor olabilirsin. duygusal aclık gibionu tespit etmeye calıs. süt içinde saglıklı beslenirken bol su ve bol emzirmek iyi geliyor diyorlar
ay 2 avuc naptın. hamileyken bile 1 kapalı avucu gecmesin diyorlar. :)
Canım sizede, büyük geçmiş olsun. Çabucak geçsin İnşaAllah. Bilirim zor geçiyor bol bol dinlen. Ben işe gitmesem hala yatıyor olurdum ama malesefff gitmek zorundayız.Her türlü iyi olmuş o zaman. Bende bugün hasta oldum çok kötüymüş. Geçen sefer hafif atlattım, bu sefer çok zor geçiyor. Çocuklarım iyi dayanmış.
Bir kaç kere yazdım,kaçırmışsın demek ki.Grupta en büyük benim, yani ablanızım.Yaaa yaş ilerleyince genelde abla oluyorsun, sonrada teyze.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?