Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.Allah bol kazanç versin.

İnşallah sütün artmıştır canım.

benimki soguk algınlıgı canım bogaz enfeksiyonu olmuş istemeyerekte olsa dün antibiyotige başladık artık
Geçmiş olsun ,bizde ailece hasta olduk.
pazartesi 2 yaş olcak inşallah büyüdü artık paşam çok şükür :)
Sağlıkla büyüsünler.Çok çabuk büyüyorlar, her anlarının tadını çıkarın.

maşallah canım Allah bağışlasın bizde o günleri görseydik şöyle anne deseydi konuşsaydı yürüseydi ne güzel olurdu :) doğum günü kutlu olsun o zaman şimdiden bal paşanın
Merak etme görürsün inşallah.Ben de öyle diyordum büyük oğlum 14 yaşında, küçük oğlum martta beş yaşına girecek. Her anları başka güzel ama büyüdükçe bazı şeyler zorlaşıyor.

Son düzenleme:
ApriL_2007 geçmiş olsun,kar tatili güzel olmuş.
deadline yağlar yerleşmeden gitsin inşallah.
dagatesi bebeğin çok şanslı, şimdiden sağlıkla besleniyor. Bilinçli bir annesi var.
O Otimoti hava makinası sende mi vardı. Nebulizatör alacağım ne alacağıma karar veremedim.

Bugünkü menüm
10 iki yumurtadan tavada pattsli yumurta .peynir zeytn.iki dlm ekmk sekersz cay
13 .30 bi sütlü kahve
15 2cevz
17. Bugün kahlti gibi yapmak istdm. yarım yufka ekmeğinden ıspanaklı peynirli borek.sekerz çay.salata
21 de çay içerim.
Spor yok ama.bütün gün temizlik yaptım
3 litere su icerm

Çocuklar hasta,eşim hafif atlattı. Ben ağır geçiriyorum. Gulicikkk akşam az yemeye başladım.Saat 18.20 de etli patates ve 3 kaşık yoğurt ve 1 mandalina yedim
Saat 21.30 da sütlü neskahve içtim. Dün 57.1 kgdam sabah 56.5 kg gördüm.Çok aç yattım vr canım çokkk şey istedi ama yemedim.İnşallah cumaya listeye girerim.

Ruhum 18 bile yok kiz tazecik citirimda nufus cuzdaninin yalancisiyin yoksa beni bi gor fistik gibiyim hos totoyla gobus bagimsizligini ilan ettilerde. Kilolu fistigim hehe

Bende 39 yaşındayım ama minyon tipliyim diye 30-32 arası sanıyorlar.14 yaşında oğlum var deyince aaaa çok mu erken evlendin diyorlar.Boyum kısa diye çok üzülürdüm ama boy kısalığı ve minyonluk işe yarıyormuş.

Bende adetim aynı hiç halim yok.hiç spor yapasim yok.bide su çikolata isteği olmasa...
Geçmiş olsun,bitter iki,üç kare yeseydin.

ekmek cok umurumda olmaz da cnm pirince dayanamam hele makrube yok mu ayyy

ApriL_2007 kaptaaan yetiiiiş neler diyor bunlar

pazartesi 2 yaş olcak inşallah büyüdü artık paşam çok şükür :)

Allah saglıklı uzun güzel ömürler versin inşallah

ApriL_2007 yasaklayalım böyle seyleri konusmayı daha cazip gelirmiş yasak olunca herkes konusup dururmus aksam aksam insanın canını

Menu bastan sona sacma canim zqten bi kere kahvalti cok gec araogun az da ondandr cok sacma oldugunu biliyodumda yinede yazdim
boyumu en az haftada bir soruyon canim dogru 1,65 filan iatedigin kadar sorabilirsin

hamile unutkanlıgına ver lütfen gecen gün ocakta yemek unuttum, yanık kokusu geldikce de komsular yine bişiler yaktı of of koktu diye söylendim. kendi ocagımdan geldiğini tencere kapkara olunca farkettim. ama bu sefer unutmam umarım

Ruhum 18 bile yok kiz tazecik citirimda nufus cuzdaninin yalancisiyin yoksa beni bi gor fistik gibiyim hos totoyla gobus bagimsizligini ilan ettilerde. Kilolu fistigim hehe

öyle kilolu fln olmuyor, bilincaltı hoop cekiyor. güzel mesajlar verelim lütfen. sen 18lik bir cıtırsın yakında cok daha cıtır olacaksın inşallah

Bende adetim aynı hiç halim yok.hiç spor yapasim yok.bide su çikolata isteği olmasa...

cikolata istegi için cok asırıysa 1 kare madlen cikolata yiyebilirsin ama sadece bir kare. dayanamam yersem hepsini yerim diyorsan su tarifi yapmanı tavsiye ederim. elmayı rendele, ocakta biraz cevir, üstüne ceviz ve 1 tatlı kasıgı tarcın ekle. oh oh cok güzel tatlı istegini keser.

ney neeeey 14 yasında oglun mu var. ben o kısmı hepten kacırmısııııım. masallah sana. ben seni hep 28-30 fln sanıyordum.

Sana da geçmiş olsuncanim bu arada ne güzel vermişsin ya bende gr oynama yok biyerde yanlış yapıyorum bu aralar ne bulmam lazım bende şu aralar minyonlugumdan şikayetçiyim ya 21 22 gosteriyirmusum en fazla beni kimse adam yerine koymuyor neyse ileri de işime yarar demek ki benimde sevineyim bari

bi yerde mi kuzum neler yedim neler dedin ondan gitmemiştir minyon olmak güzel bişi bence. ben yaslı duruyorum mesela. hıh.

Sevin sevin bir gün otobüste 50 yaşındaki kadın çocuğum bana yer verir misin demişti. Büyük geçen doktor büyük oğlumun yanında ablası dedi oğlum gülerek yüzüme bakıyor. İyi oluyor iyi üzülme. Benden küçükler benden büyük görünüyor. Çok uzun zaman önce maddi sıkıntıdan alyansımı satmıştık,eşim durmadan alyans alalaım diyor. Güzel duygular yani.

bi yerde mi kuzum neler yedim neler dedin ondan gitmemiştir minyon olmak güzel bişi bence. ben yaslı duruyorum mesela. hıh.
Haklısın bayadir yediklerim anca çıkıyor ya neyse vereceğim ben kararlıyim bu arada bu jillianin kitabı degil o demistin ya diyet listesi yok bunda hormonların yiyeceklerin diyet ve spora etkisini anlatıyor kendinden örnekler veriyor falan güzel kitap ya 157 ymis jillianin boyu 80 kiloymus 17 yaşındayken güzel başladı ya kitap güzel yerleri yazarım buraya

Senin güzel enerjin yeter, yaşlı durduğunu da sanmam.
Kandırıyor ya hiç yaşlı durmuyor bakma sen ona öyle geliyordur ayrıca incecik valla nereye kilo vermek istiyordu bilmiyorum 3 4 kilo daha verse tamamdı fazlasıyla o zaman şimdi de zaten sağlıklı besleniyor doğumdan sonra hızlı bir atak bekliyorum dagatesinden

Ya süpermis tabi kilo da büyük gösteriyor ya ben 3 yıl önce yasimi gösteriyordum mesela

Canım sağolasın, evet süper ötesi oldu ama ben zaten gitmeyecektim. Dün sabah 11 de ancak kalktım hastalıktan otiiiiyi arada bulasın gitti o gezenti annesinin yanına Rize 'ye.

Güzel canım menün su süper.
Canımmm ben şok şok şok sen 39muydun?Valla ben 30/32 gibi muamele yapıyordum ben sana Maşallah

3 kare ne yaw yesin bir paket yesin 1 kareden fazlası yasak gulfuren hanımcım

Hahaaaa adam yerine koymuyorlarmış sevimli minyon

Vayyy aynı boydayız hatunla Allah'ım vücudumda benzesin

Yazmakla uğrşama canım,fotoğrafını çekip koy,bilgimiz artsın.

Bende öyle düşünmüştüm.Doğumdan sonra,doğum yaptığını bile kimse anlamayacak zaten .Maşallah.

Ya süpermis tabi kilo da büyük gösteriyor ya ben 3 yıl önce yasimi gösteriyordum mesela
Tabi canım kilo büyük gösteriyor.

Her türlü iyi olmuş o zaman. Bende bugün hasta oldum çok kötüymüş. Geçen sefer hafif atlattım, bu sefer çok zor geçiyor. Çocuklarım iyi dayanmış.
Bir kaç kere yazdım,kaçırmışsın demek ki.Grupta en büyük benim, yani ablanızım.Yaaa yaş ilerleyince genelde abla oluyorsun, sonrada teyze.

Sizin oralarda yokmu kar? Ayy kuzum hamile hamile napcan karı? Sonrası çile işkence

Tatlım bugün ogüne göre çok iyiym ölüyom sandım 39 derece ateslerdeydim çok kötüydü şuan sadece burun tıkanıklığı ve ses kısıklığı kaldı Şükür Rabbime geçti. Sende çok dikkat et valla virüs var heryerde hep ellerini yıka

Senin o bilgilerini seveyim ilk geldiğiniz günleri hatırladım da heyyy gidi hey o zamanda topiğe bir düşmüştünüz ay gibi parlamıştı heryer ...

Canım sizede, büyük geçmiş olsun. Çabucak geçsin İnşaAllah. Bilirim zor geçiyor bol bol dinlen. Ben işe gitmesem hala yatıyor olurdum ama malesefff gitmek zorundayız.

Evet kaçırmışım demekki ablammm yada işime mi gelmedi acaba herkesi akran göresim var Zaten de öyleyiz gönlümüz bir çünkü...(ayy dur daha ablaya zor alıştık bide teyze çıkmasın başıma )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…