- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Kuşum sen kız gördüğün zaman neler demişler neler herkesin canı çekecek yok bide hamile de varApriL_2007 kaptaaan yetiiiiş neler diyor bunlar
Allah saglıklı uzun güzel ömürler versin inşallah
ApriL_2007 yasaklayalım böyle seyleri konusmayı daha cazip gelirmiş yasak olunca herkes konusup dururmus aksam aksam insanın canını
hamile unutkanlıgına ver lütfengecen gün ocakta yemek unuttum, yanık kokusu geldikce de komsular yine bişiler yaktı of of koktu diye söylendim. kendi ocagımdan geldiğini tencere kapkara olunca farkettim. ama bu sefer unutmam umarım
öyle kilolu fln olmuyor, bilincaltı hoop cekiyor. güzel mesajlar verelim lütfen. sen 18lik bir cıtırsın yakında cok daha cıtır olacaksın inşallah
cikolata istegi için cok asırıysa 1 kare madlen cikolata yiyebilirsin ama sadece bir kare. dayanamam yersem hepsini yerim diyorsan su tarifi yapmanı tavsiye ederim. elmayı rendele, ocakta biraz cevir, üstüne ceviz ve 1 tatlı kasıgı tarcın ekle. oh oh cok güzel tatlı istegini keser.
ney neeeey 14 yasında oglun mu var. ben o kısmı hepten kacırmısııııım. masallah sana. ben seni hep 28-30 fln sanıyordum.
Çokkk geçmiş olsun kuzum çabucak geçsin İnşaAllah ...geçmiş olsun canım benimkide hasta şu kış bitseydi biran önce rahatlayacaktı bebişler
Oooo şimdiden tehlike sinyalleri vermişsin, sen yemedikten sonra kimse sana zorla yedirmez tatlım.ayyy kızlar ben yarın yemeğe davetliyim bir akrabama tamda tartımdan bir gün önce şimdi ye diye sıkıştırıp dururlar nasıl egellicem üüüüüü
Hep de seni merak ediyorMenu bastan sona sacma canim zqten bi kere kahvalti cok gec araogun az da ondandr cok sacma oldugunu biliyodumda yinede yazdim
boyumu en az haftada bir soruyon canim dogru 1,65 filan iatedigin kadar sorabilirsin
fıstık gibi olduğun kesin birde çok pozitifsin zaten en önemli unsur eğlenceli tipleri severimRuhum 18 bile yok kiz tazecik citirimda nufus cuzdaninin yalancisiyin yoksa beni bi gor fistik gibiyim hos totoyla gobus bagimsizligini ilan ettilerde. Kilolu fistigim hehe
Canım sağolasın, evet süper ötesi oldu ama ben zaten gitmeyecektim. Dün sabah 11 de ancak kalktım hastalıktanotiiiiyi arada bulasın gitti o gezenti annesinin yanına Rize 'ye.
Güzel canım menün su süper.
Canımmm ben şok şok şok sen 39muydun?Valla ben 30/32 gibi muamele yapıyordum ben sanaMaşallah
3 kare ne yaw yesin bir paket yesin1 kareden fazlası yasak gulfuren hanımcım
Hahaaaa adam yerine koymuyorlarmışsevimli minyon
Vayyy aynı boydayız hatunla Allah'ım vücudumda benzesin
Komiksin babyneden güldün april küçücüğüm valla zaten en küçük benim işte yazık bana
Farkediyor gerçekten. Devamını dilerim canım. O 50 leri Allah bana da nasip etsinÇocuklar hasta,eşim hafif atlattı. Ben ağır geçiriyorum.Gulicikkk akşam az yemeye başladım.Saat 18.20 de etli patates ve 3 kaşık yoğurt ve 1 mandalina yedim
Saat 21.30 da sütlü neskahve içtim. Dün 57.1 kgdam sabah 56.5 kg gördüm.Çok aç yattım vr canım çokkk şey istedi ama yemedim.İnşallah cumaya listeye girerim.
Kuşum sen kız gördüğün zaman neler demişler neler herkesin canı çekecek yok bide hamile de varben zaten gördüğümde çok kızıyorum cıslaraaa bizimkilerin karnı mı guruldamaya başladı acaba bide bak bakk avuç avuç yiyeninden tut 3 bitter ye diyenine kadar var yok pirinçmiş
Zeki insanları severimFarkediyor gerçekten. Devamını dilerim canım. O 50 leri Allah bana da nasip etsin
Avuç avuç bana geldi o laf
Yine aklın kalır dimiBugün yemeği 17 de kestim kızlar. Sabah soğuktan usendim spor yapmadım öğlen de kayinbabamlar geldi spor yalan oldu bugün. O yüzden erken kestim.madem hareket yok yemek de yok geç vakte kadar
Sabah 9.00 da bir avuç kuru üzüm, dört ceviz, iki yumurta, bir bardak süt.
12.30 bir kase brokoli corbasi (tavuk suyuyla) beş köfte ve yesillikli salata
16.40 bir bardak ayran bir kase mercimek çorbası bir büyük parça tavuk eti (firinda) 8 tane mantar
Aralarda iki bardak ayran içtim bugün. 2 fincan yeşil çay ve bir fincan Türk Kahvesi
Su yatasiya 3 litreyi geçer
250 ip atladım (100-100-50) madem bugün birsey yapamadım diye. Ayrıca yarın 6 mil yapcam (3+3) telafi için.
400 er mekik ve ağırlık
Komiksin babyküçük ol en küçük ol ne güzel işte şaşkın kız yaşlanmadan yaşlanıcan tuhaf bir cümle oldu ama anlarsın sen
Zaten evde de kaldın minyon ol ki daha zamanın kalsın hatta bide varya 55 olsan mis misdaha da zaman kazanırsın
Bu lafı sen çıkarttın bananeta şimdi niye evde kaldın diyorsun ki April nerden çıktı o ya neyse 55 olayım da bari küçük kalayık haklısın
Ama sen 39 derece ateslendin bile. Dinlenmen lazım spor kaçmaz, herşeyin başı saglikYine aklın kalır dimiyapmasan olmaz . bende şimdi yorganın altına girdim üşüyorum bugün benimde spor yalan oldu iştahımda hiç yok ne tat , ne tuz alabiliyorum yediklerimden bugün öğlen sadece bir kase corba içtim onlayim. Yemek yemeye de halim yok bugün böyle geçecek enteresan napalım yarın yeni bir gün yeni umutlar artık
Diyorum ya bu aralar sen benim idolümsünAma sen 39 derece ateslendin bile. Dinlenmen lazım spor kaçmaz, herşeyin başı saglik
Aklım kalır inan. Şu an kar yağıyor ama sabah yedi bucukta çıkıp iki saat yuruyecegim yarın dedim eşime. Hazır kayinvalidem gorumcemde. Bu nasıl zayıflama askidir arkadaş yağmur çamur yürüyecek bu hatun diyo kendine
maşallah, Allah saglık sıhhat versin hepimizinkine inşallahSağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.Allah bol kazanç versin.
İnşallah sütün artmıştır canım.
Geçmiş olsun ,bizde ailece hasta olduk.
Sağlıkla büyüsünler.Çok çabuk büyüyorlar, her anlarının tadını çıkarın.
Merak etme görürsün inşallah.Ben de öyle diyordum büyük oğlum 14 yaşında, küçük oğlum martta beş yaşına girecek. Her anları başka güzel ama büyüdükçe bazı şeyler zorlaşıyor.
Çocuklar hasta,eşim hafif atlattı. Ben ağır geçiriyorum.Gulicikkk akşam az yemeye başladım.Saat 18.20 de etli patates ve 3 kaşık yoğurt ve 1 mandalina yedim
Saat 21.30 da sütlü neskahve içtim. Dün 57.1 kgdam sabah 56.5 kg gördüm.Çok aç yattım vr canım çokkk şey istedi ama yemedim.İnşallah cumaya listeye girerim.
ayyy ne guzel ya 14 yaşında ogul ve 56 kilosun süper yani daha ne olsun :) darısı banada olsun ama en kısa zamanda olsun inşallah :)Çocuklar hasta,eşim hafif atlattı. Ben ağır geçiriyorum.Gulicikkk akşam az yemeye başladım.Saat 18.20 de etli patates ve 3 kaşık yoğurt ve 1 mandalina yedim
ApriL_2007 kaptaaan yetiiiiş neler diyor bunlar
ApriL_2007 yasaklayalım böyle seyleri konusmayı daha cazip gelirmiş yasak olunca herkes konusup dururmus aksam aksam insanın canını
hamile unutkanlıgına ver lütfengecen gün ocakta yemek unuttum, yanık kokusu geldikce de komsular yine bişiler yaktı of of koktu diye söylendim. kendi ocagımdan geldiğini tencere kapkara olunca farkettim. ama bu sefer unutmam umarım
öyle kilolu fln olmuyor, bilincaltı hoop cekiyor. güzel mesajlar verelim lütfen. sen 18lik bir cıtırsın yakında cok daha cıtır olacaksın inşallah
cikolata istegi için cok asırıysa 1 kare madlen cikolata yiyebilirsin ama sadece bir kare. dayanamam yersem hepsini yerim diyorsan su tarifi yapmanı tavsiye ederim. elmayı rendele, ocakta biraz cevir, üstüne ceviz ve 1 tatlı kasıgı tarcın ekle. oh oh cok güzel tatlı istegini keser.
ney neeeey 14 yasında oglun mu var. ben o kısmı hepten kacırmısııııım. masallah sana. ben seni hep 28-30 fln sanıyordum.
sagol canım hepimizden gitsin artık hastalıkÇokkk geçmiş olsun kuzum çabucak geçsin İnşaAllah ...
Oooo şimdiden tehlike sinyalleri vermişsin, sen yemedikten sonra kimse sana zorla yedirmez tatlım.Güzel bahaneler uydurmak lazım midem bir tuhaf, sanırım grip olucam boğazımdan geçmiyor, ağrıyor gibi tadımlık olsun porsiyonlarin yinede çok koyarsa evsahibi ,esinle yakın otur ona ver çaktırmadan gitmeden anlaş. Aslında neden ısrar ederlerki anlamam...
Hep de seni merak ediyorçok tatlısınız
fıstık gibi olduğun kesin birde çok pozitifsin zaten en önemli unsur eğlenceli tipleri severimkilolu deme kendine bitecek bugünler dostummm
Teşekkür ediyorum canım. Yaş ilerleyince insan bunları duyunca mutlu oluyor.ApriL_2007 kaptaaan yetiiiiş neler diyor bunlar
Çok tatlısın ya, yok yok ablayıda ,teyzeyide almayayım.Canım sizede, büyük geçmiş olsun. Çabucak geçsin İnşaAllah. Bilirim zor geçiyor bol bol dinlen. Ben işe gitmesem hala yatıyor olurdum ama malesefff gitmek zorundayız.
Evet kaçırmışım demekki ablammmyada işime mi gelmedi acaba herkesi akran göresim var Zaten de öyleyiz gönlümüz bir çünkü...(ayy dur daha ablaya zor alıştık bide teyze çıkmasın başıma )
Bak bak bana da gönderme yapmış. Tamam bir tane.Kuşum sen kız gördüğün zaman neler demişler neler herkesin canı çekecek yok bide hamile de varben zaten gördüğümde çok kızıyorum cıslaraaa bizimkilerin karnı mı guruldamaya başladı acaba bide bak bakk avuç avuç yiyeninden tut 3 bitter ye diyenine kadar var yok pirinçmiş
Boyum kısa 1.54 cm o yüzden bu kilo yeterli gelmiyor maalesef. Darısı başına inşallah.ayyy ne guzel ya 14 yaşında ogul ve 56 kilosun süper yani daha ne olsun :) darısı banada olsun ama en kısa zamanda olsun inşallah :)
Demiştim zeki insanları çok severim msj yerine hemen ulaşıyorTeşekkür ediyorum canım. Yaş ilerleyince insan bunları duyunca mutlu oluyor.
Çok tatlısın ya, yok yok ablayıda ,teyzeyide almayayım.
Bak bak bana da gönderme yapmış. Tamam bir tane.
Boyum kısa 1.54 cm o yüzden bu kilo yeterli gelmiyor maalesef. Darısı başına inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?