Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kuşum sen kız gördüğün zaman neler demişler neler herkesin canı çekecek yok bide hamile de var ben zaten gördüğümde çok kızıyorum cıslaraaa bizimkilerin karnı mı guruldamaya başladı acaba bide bak bakk avuç avuç yiyeninden tut 3 bitter ye diyenine kadar var yok pirinçmiş

geçmiş olsun canım benimkide hasta şu kış bitseydi biran önce rahatlayacaktı bebişler
Çokkk geçmiş olsun kuzum çabucak geçsin İnşaAllah ...

ayyy kızlar ben yarın yemeğe davetliyim bir akrabama tamda tartımdan bir gün önce şimdi ye diye sıkıştırıp dururlar nasıl egellicem üüüüüü
Oooo şimdiden tehlike sinyalleri vermişsin, sen yemedikten sonra kimse sana zorla yedirmez tatlım. Güzel bahaneler uydurmak lazım midem bir tuhaf, sanırım grip olucam boğazımdan geçmiyor, ağrıyor gibi tadımlık olsun porsiyonlarin yinede çok koyarsa evsahibi ,esinle yakın otur ona ver çaktırmadan gitmeden anlaş. Aslında neden ısrar ederlerki anlamam...

Menu bastan sona sacma canim zqten bi kere kahvalti cok gec araogun az da ondandr cok sacma oldugunu biliyodumda yinede yazdim
boyumu en az haftada bir soruyon canim dogru 1,65 filan iatedigin kadar sorabilirsin
Hep de seni merak ediyor çok tatlısınız

Ruhum 18 bile yok kiz tazecik citirimda nufus cuzdaninin yalancisiyin yoksa beni bi gor fistik gibiyim hos totoyla gobus bagimsizligini ilan ettilerde. Kilolu fistigim hehe
fıstık gibi olduğun kesin birde çok pozitifsin zaten en önemli unsur eğlenceli tipleri severim kilolu deme kendine bitecek bugünler dostummm

neden güldün april küçücüğüm valla zaten en küçük benim işte yazık bana

neden güldün april küçücüğüm valla zaten en küçük benim işte yazık bana
Komiksin baby küçük ol en küçük ol ne güzel işte şaşkın kız yaşlanmadan yaşlanıcan tuhaf bir cümle oldu ama anlarsın sen

Zaten evde de kaldın minyon ol ki daha zamanın kalsın hatta bide varya 55 olsan mis mis daha da zaman kazanırsın

dagatesi Ayy kardes kusura bakma. Buralarda olsan pisirir kapina kadar getirirdim, Özür dilerim ya

Farkediyor gerçekten. Devamını dilerim canım. O 50 leri Allah bana da nasip etsin

Avuç avuç bana geldi o laf

Bugün yemeği 17 de kestim kızlar. Sabah soğuktan usendim spor yapmadım öğlen de kayinbabamlar geldi spor yalan oldu bugün. O yüzden erken kestim.madem hareket yok yemek de yok geç vakte kadar
Sabah 9.00 da bir avuç kuru üzüm, dört ceviz, iki yumurta, bir bardak süt.
12.30 bir kase brokoli corbasi (tavuk suyuyla) beş köfte ve yesillikli salata
16.40 bir bardak ayran bir kase mercimek çorbası bir büyük parça tavuk eti (firinda) 8 tane mantar
Aralarda iki bardak ayran içtim bugün. 2 fincan yeşil çay ve bir fincan Türk Kahvesi
Su yatasiya 3 litreyi geçer
250 ip atladım (100-100-50) madem bugün birsey yapamadım diye. Ayrıca yarın 6 mil yapcam (3+3) telafi için.
400 er mekik ve ağırlık

Yine aklın kalır dimi yapmasan olmaz . bende şimdi yorganın altına girdim üşüyorum bugün benimde spor yalan oldu iştahımda hiç yok ne tat , ne tuz alabiliyorum yediklerimden bugün öğlen sadece bir kase corba içtim onlayim. Yemek yemeye de halim yok bugün böyle geçecek enteresan napalım yarın yeni bir gün yeni umutlar artık

ta şimdi niye evde kaldın diyorsun ki April nerden çıktı o ya neyse 55 olayım da bari küçük kalayık haklısın

Ama sen 39 derece ateslendin bile. Dinlenmen lazım spor kaçmaz, herşeyin başı saglik
Aklım kalır inan. Şu an kar yağıyor ama sabah yedi bucukta çıkıp iki saat yuruyecegim yarın dedim eşime. Hazır kayinvalidem gorumcemde. Bu nasıl zayıflama askidir arkadaş yağmur çamur yürüyecek bu hatun diyo kendine

Diyorum ya bu aralar sen benim idolümsün asıl en güzeli eşi de şaşırtmak hep bir güvensizlik oluşuyor ya üzerimizde sen de bende bunu kırdık şimdilik süper

maşallah, Allah saglık sıhhat versin hepimizinkine inşallah

ayyy ne guzel ya 14 yaşında ogul ve 56 kilosun süper yani daha ne olsun :) darısı banada olsun ama en kısa zamanda olsun inşallah :)

amin canım hepimizinkine inşallah :)

sagol canım hepimizden gitsin artık hastalık

Teşekkür ediyorum canım. Yaş ilerleyince insan bunları duyunca mutlu oluyor.

Çok tatlısın ya, yok yok ablayıda ,teyzeyide almayayım.

Bak bak bana da gönderme yapmış. Tamam bir tane.

ayyy ne guzel ya 14 yaşında ogul ve 56 kilosun süper yani daha ne olsun :) darısı banada olsun ama en kısa zamanda olsun inşallah :)
Boyum kısa 1.54 cm o yüzden bu kilo yeterli gelmiyor maalesef. Darısı başına inşallah.

Demiştim zeki insanları çok severim msj yerine hemen ulaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…