hakikaten, şükürler olsun bu günlere. Hasta olacaksın hasta olacaksın dediler şimdi görenin dibi düşüyorDiyorum ya bu aralar sen benim idolümsünasıl en güzeli eşi de şaşırtmak hep bir güvensizlik oluşuyor ya üzerimizde sen de bende bunu kırdık şimdilik süper
Allah kabul etsin evvela. Çok abartmamissin oructa geç yeniyor yapacak birsey yok canım ama spor superbugun niyetliydim sahur yapmadım iftarda: 1 kase çorba, 1 por. haşlanmış karnıbahar ve havuç, 3 yk. kadar makarna.
2 kupa bitki çayı, suda 2.5 olmuştur ya bide 8 buçuk gibi canım acayib ekmek çekti ekmek arası peynir yedim ekmegin ucundan 4 parmak kadar vardıleslie ile 4 mile, 100 mekik
Günaydın baby ve tabiii herkeslere günaydınGünaydın birinci takımın gullerii
benım oglumunda 30 unda dogum gunu :)pazartesi 2 yaş olcak inşallah büyüdü artık paşam çok şükür :)
benım de var gayet kıbar ve kullanıslı bı kez kullandık ama sart bence her 3 saate bı saglık ocagına kım gıdecekApriL_2007 geçmiş olsun,kar tatili güzel olmuş.
@deadline yağlar yerleşmeden gitsin inşallah.
@dagatesi bebeğin çok şanslı, şimdiden sağlıkla besleniyor. Bilinçli bir annesi var.
@Otimoti hava makinası sende mi vardı. Nebulizatör alacağım ne alacağıma karar veremedim.
cnm takılma buna.bazen olabiliyor vücut direniyor.ama gidecek o kilolar başka yolu yok yokGunaydin hanimlar canim biraz skkin.sabh tartilayim bi dedim + dayim.uzun surdu bu duraklama donemi 72 nin altina dusemiyorum bi turlu.pes etmicem ama yine insanin cani skiliyo iste
Kuzum can sıkmak yok sen istikrarını bozma gider o kilocuklar. Sen hiç merak etme bol bolGunaydin hanimlar canim biraz skkin.sabh tartilayim bi dedim + dayim.uzun surdu bu duraklama donemi 72 nin altina dusemiyorum bi turlu.pes etmicem ama yine insanin cani skiliyo iste
Olsun canim pes etme odemdir o kilo almamisindir moralini bozma sakin sen herseyin basi moral unutma olumlu dusunki olumlu olsunGunaydin hanimlar canim biraz skkin.sabh tartilayim bi dedim + dayim.uzun surdu bu duraklama donemi 72 nin altina dusemiyorum bi turlu.pes etmicem ama yine insanin cani skiliyo iste
iradeliyim ben canım tabi geri çevircem hepsini her ne kadar gözüm kalsada midem nolurrrrÇokkk geçmiş olsun kuzum çabucak geçsin İnşaAllah ...
Oooo şimdiden tehlike sinyalleri vermişsin, sen yemedikten sonra kimse sana zorla yedirmez tatlım.Güzel bahaneler uydurmak lazım midem bir tuhaf, sanırım grip olucam boğazımdan geçmiyor, ağrıyor gibi tadımlık olsun porsiyonlarin yinede çok koyarsa evsahibi ,esinle yakın otur ona ver çaktırmadan gitmeden anlaş. Aslında neden ısrar ederlerki anlamam...
Hep de seni merak ediyorçok tatlısınız
fıstık gibi olduğun kesin birde çok pozitifsin zaten en önemli unsur eğlenceli tipleri severimkilolu deme kendine bitecek bugünler dostummm
hemen de kaptana söyle azıcık kaynatıyorduk ayoll yemedik kiApriL_2007 kaptaaan yetiiiiş neler diyor bunlar
Allah saglıklı uzun güzel ömürler versin inşallah
ApriL_2007 yasaklayalım böyle seyleri konusmayı daha cazip gelirmiş yasak olunca herkes konusup dururmus aksam aksam insanın canını
hamile unutkanlıgına ver lütfengecen gün ocakta yemek unuttum, yanık kokusu geldikce de komsular yine bişiler yaktı of of koktu diye söylendim. kendi ocagımdan geldiğini tencere kapkara olunca farkettim. ama bu sefer unutmam umarım
öyle kilolu fln olmuyor, bilincaltı hoop cekiyor. güzel mesajlar verelim lütfen. sen 18lik bir cıtırsın yakında cok daha cıtır olacaksın inşallah
cikolata istegi için cok asırıysa 1 kare madlen cikolata yiyebilirsin ama sadece bir kare. dayanamam yersem hepsini yerim diyorsan su tarifi yapmanı tavsiye ederim. elmayı rendele, ocakta biraz cevir, üstüne ceviz ve 1 tatlı kasıgı tarcın ekle. oh oh cok güzel tatlı istegini keser.
ney neeeey 14 yasında oglun mu var. ben o kısmı hepten kacırmısııııım. masallah sana. ben seni hep 28-30 fln sanıyordum.
nutrigen ferromixin le bifiform aldım cnmHangi vitamini aldin tatlim
belli cnm fıstık olduğun Antep fıstığı seniiRuhum 18 bile yok kiz tazecik citirimda nufus cuzdaninin yalancisiyin yoksa beni bi gor fistik gibiyim hos totoyla gobus bagimsizligini ilan ettilerde. Kilolu fistigim hehe
ooo maşalllah sen genç annelerdensin o zaman cnm kaçında doğurdun ilkini Allah uzun sağlıklı ömürler versin oğluşlarına :)Sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.Allah bol kazanç versin.
İnşallah sütün artmıştır canım.
Geçmiş olsun ,bizde ailece hasta olduk.
Sağlıkla büyüsünler.Çok çabuk büyüyorlar, her anlarının tadını çıkarın.
Merak etme görürsün inşallah.Ben de öyle diyordum büyük oğlum 14 yaşında, küçük oğlum martta beş yaşına girecek. Her anları başka güzel ama büyüdükçe bazı şeyler zorlaşıyor.
Midem bulandı sabah öğlen arasıKuzum can sıkmak yok sen istikrarını bozma gider o kilocuklar. Sen hiç merak etme bol bolyap onlar korksun senden yağ dediğin nedir ki vıcık cıvık bişey
Evde leslie yapabilirsin canımGunaydin fistiklar hava soguk bugun bizim yuruyus yalan oldu
süppersin o zamaniradeliyim ben canım tabi geri çevircem hepsini her ne kadar gözüm kalsada midem nolurrrrye ye dese de neyse duygusal davranmak yok
menün güzel cnmmenüm
8-kuru kayısı +su
10-yarım muz+yarım portakal+çeyrek elma
13-bamya yemeği+bulgur pilavı birer porsiyon
16-form çayı
19-simit kebabı(4-5 tane)+az turşu+soda
21-bir kase kestane
2 lt su yarım saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?