Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

bugun niyetliydim sahur yapmadım iftarda: 1 kase çorba, 1 por. haşlanmış karnıbahar ve havuç, 3 yk. kadar makarna.
2 kupa bitki çayı, suda 2.5 olmuştur ya bide 8 buçuk gibi canım acayib ekmek çekti ekmek arası peynir yedim ekmegin ucundan 4 parmak kadar vardı leslie ile 4 mile, 100 mekik

Diyorum ya bu aralar sen benim idolümsün asıl en güzeli eşi de şaşırtmak hep bir güvensizlik oluşuyor ya üzerimizde sen de bende bunu kırdık şimdilik süper
hakikaten, şükürler olsun bu günlere. Hasta olacaksın hasta olacaksın dediler şimdi görenin dibi düşüyor
O fragmandi daha bu filmin 50 li sayıları var kaptancim
daha çok sasirsinlar

Allah kabul etsin evvela. Çok abartmamissin oructa geç yeniyor yapacak birsey yok canım ama spor super

İyi geceler canlar.bugün devredisiydim .günüm vardı 18 kişiyi ağırladım.çok Yoruldum cook.bide bizim bebise birşeyler oldu kalabalıktan mi korktu nedir. Durup durup etrafına bakıp bakıp ciglik çığlığa ağladı .misafir gittikten sonrada devam etti huzursuzlugu.bebeğimi ilkkez böyle gordum elim Ayağım boşaldı.boncuk boncuk yaşlar dökülüyordu gözlerin den kuzumun;(
Neyse ki sonradan sakinledi şimdide mışıl mışıl uyuyo
Kızlar menumu yazıyim
Sabah 2 bardak su
Kahvaltı yok yemek yetiştirmeye calisyrdum.
14.00 1 kase çorba 1 but tavuk 2 bardak ayran
18.00 1/2 tabak patates yemeği.1 bardak ayran
21.00 1 kase yoğurt.1 elma
3 lt su
100 mekik.100 kol zayıflatma hareketi
3 mil leslie
Benden bu kadar .çok düzenli yapamadm bugun

benım de var gayet kıbar ve kullanıslı bı kez kullandık ama sart bence her 3 saate bı saglık ocagına kım gıdecek

Gunaydin hanimlar canim biraz skkin.sabh tartilayim bi dedim + dayim.uzun surdu bu duraklama donemi 72 nin altina dusemiyorum bi turlu.pes etmicem ama yine insanin cani skiliyo iste
cnm takılma buna.bazen olabiliyor vücut direniyor.ama gidecek o kilolar başka yolu yok yok
Benim bir arkdsm diyet yapıyordu o kadar az yiyodu ki20 gün boyunca 1 gr bile vermedi.birgün oturup aglamisti nedn gitmiyo bu kilolari diye.1 ayınsonunda hhızlı bisekilde pat pat verdi 5-6 kilo.sonrada 17 kilo verdi ve yıllardır incecik)
Yilmamak lazım yanı cnm)

Gunaydin hanimlar canim biraz skkin.sabh tartilayim bi dedim + dayim.uzun surdu bu duraklama donemi 72 nin altina dusemiyorum bi turlu.pes etmicem ama yine insanin cani skiliyo iste
Kuzum can sıkmak yok sen istikrarını bozma gider o kilocuklar. Sen hiç merak etme bol bol yap onlar korksun senden yağ dediğin nedir ki vıcık cıvık bişey

Olsun canim pes etme odemdir o kilo almamisindir moralini bozma sakin sen herseyin basi moral unutma olumlu dusunki olumlu olsun

iradeliyim ben canım tabi geri çevircem hepsini her ne kadar gözüm kalsada midem nolurrrr ye ye dese de neyse duygusal davranmak yok

hemen de kaptana söyle azıcık kaynatıyorduk ayoll yemedik ki

ooo maşalllah sen genç annelerdensin o zaman cnm kaçında doğurdun ilkini Allah uzun sağlıklı ömürler versin oğluşlarına :)

Gunaydin fistiklar hava soguk bugun bizim yuruyus yalan oldu
Evde leslie yapabilirsin canım

iradeliyim ben canım tabi geri çevircem hepsini her ne kadar gözüm kalsada midem nolurrrr ye ye dese de neyse duygusal davranmak yok
süppersin o zaman

menün güzel cnm ama bulguru sen yinede çok yeme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…