- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Oyyyyy kuzum icerdeyken dahada vahim durum çıksın gitsinlerMidem bulandı sabah öğlen arası
iş yerinde sürekli çıkıyor kahvaltı yapamadığım zaman yiyorum da cnm kahvaltı yaptıysam az yiyorum bulgur da pirinç gibi miEvde leslie yapabilirsin canım
süppersin o zaman
menün güzel cnmama bulguru sen yinede çok yeme
İki kaşıktan fazla yemeni tavsiye etmem canım. Keşke kahvaltı yapabilsen daha iyiiş yerinde sürekli çıkıyor kahvaltı yapamadığım zaman yiyorum da cnm kahvaltı yaptıysam az yiyorum bulgur da pirinç gibi mi
Ayyy canim kaptanim tesekkur ederim.arada bana soldan soldan geliyorlar iste.tlf uma bikac program indirdim.biraz da onlarla yuruteyim iyi gelecektir bana insKuzum can sıkmak yok sen istikrarını bozma gider o kilocuklar. Sen hiç merak etme bol bolyap onlar korksun senden yağ dediğin nedir ki vıcık cıvık bişey
Arkadaslar tesekkur ederi. Ya sizinle psikolojim hakkinda konusmak iyi geldiOlsun canim pes etme odemdir o kilo almamisindir moralini bozma sakin sen herseyin basi moral unutma olumlu dusunki olumlu olsun
Başka şansları yok zatenOyyyyy kuzum icerdeyken dahada vahim durum çıksın gitsinlerdimi ama
Ayy kuzum hemde alışkın olduğun halde böyle olduysa vahhhBaşka şansları yok zaten
Sabah kalın pamuklu alt üst giydim, üstüne sauna eşofman lari. 7.20 den 9.20 ye kadar yürüdüm ama gel de bana sor onu
Allahtan yanıma ılık sıcak arası limonlu su almıştım. Soğuk hava cigerlerimi cayır cayır yaktı. Nefes almaya korktum.Öyle bir tezatlik. Bir daha çıkmak yok. Kondisyon bisikleti sipariş ediyorum bugün.
Böyle soğuk görmedim ben yaa. Koşu bandı daha iyi olur da ben bir süre sonra hizlanip illa kosuyorum iki gün sonra menisküs lu dizimi altına almayi bırak üstüne basip namaz kilamiyorum. Geçen sene tepemde antrenorum varken iyi di ama eve de alamam ya ondanAyy kuzum hemde alışkın olduğun halde böyle olduysa vahhhiyi yapmışsın elinin altında bir spor aleti olması süper oluyor benimde koşu bandım var
kızlar inanmıyorum çift çizgi çıktııı tek korunmasız ilişki yaşadım bu ay ben dört bes sürer sandım dı
sevındım yaa bende ıstıyorum aslında 2 bebekte su durumda imkansız borcumuz cok 2018 e kadar sonra benım koca 2 yıl daha calıs araba alalım demesse offffffffff aslında peşpeşe buyurler 27 yasına gırecem 3 sene sonra 30 ayyyy yaslandım yaakızlar inanmıyorum çift çizgi çıktııı tek korunmasız ilişki yaşadım bu ay ben dört bes sürer sandım dı
çok şaşkınımmmm kızlar ne desem bilemedim şimdi oğlum abi oluyorrsevındım yaa bende ıstıyorum aslında 2 bebekte su durumda imkansız borcumuz cok 2018 e kadar sonra benım koca 2 yıl daha calıs araba alalım demesse offffffffff aslında peşpeşe buyurler 27 yasına gırecem 3 sene sonra 30 ayyyy yaslandım yaa
Canım hayır li olsun sen istiyodum zaten.Allahim kolay bi hamilelik versin İnsallahkızlar inanmıyorum çift çizgi çıktııı tek korunmasız ilişki yaşadım bu ay ben dört bes sürer sandım dı
Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun oglun 2 yasindamiydiçok şaşkınımmmm kızlar ne desem bilemedim şimdi oğlum abi oluyorr
sağol tatlımm kan verdim bakalım çıkınca belli olur sonuçCanım hayır li olsun sen istiyodum zaten.Allahim kolay bi hamilelik versin İnsallah
sağol tatlım 7 aylık kızzzz oğluşumGozun aydin canim allah anali babali buyutsun oglun 2 yasindamiydi
Ana cok kucuk kimle karistirdimki acep abiye bak hehe ama buyuduklerinde arkadas gibi olurlarsağol tatlım 7 aylık kızzzz oğluşum
ya aslında istiyordum da şöyle yaza doğru gibi diyordum kışa da doğar diyordum zaten süt emmiyor ya benim oğlan bu arada değer 28 cıktı düşük sankiAna cok kucuk kimle karistirdimki acep abiye bak hehe ama buyuduklerinde arkadas gibi olurlar
Canım hayırlı olsun. Son adet tarihin neydi?ya aslında istiyordum da şöyle yaza doğru gibi diyordum kışa da doğar diyordum zaten süt emmiyor ya benim oğlan bu arada değer 28 cıktı düşük sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?