Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kuzum can sıkmak yok sen istikrarını bozma gider o kilocuklar. Sen hiç merak etme bol bol yap onlar korksun senden yağ dediğin nedir ki vıcık cıvık bişey
Ayyy canim kaptanim tesekkur ederim.arada bana soldan soldan geliyorlar iste.tlf uma bikac program indirdim.biraz da onlarla yuruteyim iyi gelecektir bana ins

Oyyyyy kuzum icerdeyken dahada vahim durum çıksın gitsinler dimi ama
Başka şansları yok zaten
Sabah kalın pamuklu alt üst giydim, üstüne sauna eşofman lari. 7.20 den 9.20 ye kadar yürüdüm ama gel de bana sor onu
Allahtan yanıma ılık sıcak arası limonlu su almıştım. Soğuk hava cigerlerimi cayır cayır yaktı. Nefes almaya korktum.Öyle bir tezatlik. Bir daha çıkmak yok. Kondisyon bisikleti sipariş ediyorum bugün.

Ayy kuzum hemde alışkın olduğun halde böyle olduysa vahhhiyi yapmışsın elinin altında bir spor aleti olması süper oluyor benimde koşu bandım var

Ayy kuzum hemde alışkın olduğun halde böyle olduysa vahhhiyi yapmışsın elinin altında bir spor aleti olması süper oluyor benimde koşu bandım var
Böyle soğuk görmedim ben yaa. Koşu bandı daha iyi olur da ben bir süre sonra hizlanip illa kosuyorum iki gün sonra menisküs lu dizimi altına almayi bırak üstüne basip namaz kilamiyorum. Geçen sene tepemde antrenorum varken iyi di ama eve de alamam ya ondan
Simdilik bisiklet iyi. Cikamayinca kullanırım.

kızlar inanmıyorum çift çizgi çıktııı tek korunmasız ilişki yaşadım bu ay ben dört bes sürer sandım dı
sevındım yaa bende ıstıyorum aslında 2 bebekte su durumda imkansız borcumuz cok 2018 e kadar sonra benım koca 2 yıl daha calıs araba alalım demesse offffffffff aslında peşpeşe buyurler 27 yasına gırecem 3 sene sonra 30 ayyyy yaslandım yaa

çok şaşkınımmmm kızlar ne desem bilemedim şimdi oğlum abi oluyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…