- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
cnm adetim 26 aralıktı şüpheli ilişki 9 ocakCanım hayırlı olsun. Son adet tarihin neydi?
26 güne bir oluyom cnm bugün adet günümdü normaldeO zaman bu sonuç gayet normal. Daha günün geçmemiş.
aaaa iyi o zaman benim öncekinde 1500 falandı adetin ertesi günü gerçi ona ikiz dedilerdi geri tek çıkmıştı amaYanlış hatirlamiyosam benim iki gün geçmişti.48 di
aslında bebegınde baya kucukmus yasını gecseymıs ıyı olurmus ama kısmet işteya aslında istiyordum da şöyle yaza doğru gibi diyordum kışa da doğar diyordum zaten süt emmiyor ya benim oğlan bu arada değer 28 cıktı düşük sanki
aynen cok küçük canım daha yürütece biniyor kucaktan inmiyor kuzucum tam emekleyemiyor bileaslında bebegınde baya kucukmus yasını gecseymıs ıyı olurmus ama kısmet işte
canım kıyamamaynen cok küçük canım daha yürütece biniyor kucaktan inmiyor kuzucum tam emekleyemiyor bile
sağol tatlım Allah razı olsun inşallah sağlıklı bir şekilde ilerler hem şaşkınım hemde heyecanlı@melegim66 tebrik ederim canım ..sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
devamını sizlerden bekliyoruz o zamanHa ha 1, takim mezun deyilde hamile cikariyo bol bol 2. Hamilemiz
yoksa sende miMidem bulandı sabah öğlen arası
Canım ekim bebeği olack vaktinde doğarsa terazi burcu olur.bende teraziyimyoksa sende mi
aaa öylemi canım ekim bası havalar serin oluyormuydu bari hiç hatırlamıyom :) inşallah canım biri kucağımda biri karnımda olacak sıpaların:)Canım ekim bebeği olack vaktinde doğarsa terazi burcu olur.bende teraziyim
Yaza kadar da toparlanır iki bebisler
Rahat Raht dolasirsin İnsallah
Allah analı babalı buyutsun diyelim şimdi tatlım. Olan olduçok şaşkınımmmm kızlar ne desem bilemedim şimdi oğlum abi oluyorr
Ha ha 1, takim mezun deyilde hamile cikariyo bol bol 2. Hamilemiz
benimki iki yaşında tatlimAna cok kucuk kimle karistirdimki acep abiye bak hehe ama buyuduklerinde arkadas gibi olurlar
Yok canım sen istiyodun ben istemiyorum çocuk falan şimdi Ayy Allahım hepimizin gönlüne göre versinyoksa sende mi
A hamile misin sen takıma gelen hamile kalıyor ya bu ne isdagatesi canım benim zayıflama ne olcak şimdi ilk aylar vermeye devam mı ettin aynı mı kaldın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?