dagatesi canım benim zayıflama ne olcak şimdi ilk aylar vermeye devam mı ettin aynı mı kaldın sen
Bugünkü menum. . Bugün yemeği 18.20 de kestim
Su yatana kadar 3 litre olur
2 fincan yeşil çay. Birazdan Türk Kahvesi icecegim. Bu sabah 7.10 da bir muz yiyip 7.20 den 9.20 ye iki saat yürüyüp 18000 adım attım.
10 da üç yumurta akı bir dilim peynir dört ceviz bir bardak tarcinli sut ve bol yesillik
13.30 da bir tabak yesillikli barbunya piyazi ve bir bardak ayran
18.00 hamsi tava ve patates salatası
300 ip atlama 400 er ağırlık ve yarim mekik
Aman dikkat et gebelikte usutme işi pek çirkin oluyor.cok geçmiş olsunKizlar dua bekliyorum cok fena usutmusum. Neredeyse tum gun yattim ama pek ise yaramadi. Haftaya da is icin sehirdisindayim. Pazartesiye kadar iyi olayim ya(
Sen tam karataycisinmasallh. Hos patatese ne diyor onu bilmiyorum.bu arada kondisyon bisikletin hayirli olsun. Ayrica meniskus ameliyati olan biri olarak dikkat et diyorum. 2 aydan fazla yuruyemedim zorlu bir iyilesme sureci. Hatta oradaki kaslari gucelndirmek icin spor hekimligine git ve egzersiz al. Iyi gelir. Bu arada sen yururken bugun oglun yaninda miydi ?
Canım benim ufaklık 8 ekim doğumlu. Abisiyle aralarında 3.5 yaş var ve ister istemez kardeş kıskançlığı oldu o kadar dikkat etmeme rağmen. En azından sende öyle bi şey olmaz.aaa öylemi canım ekim bası havalar serin oluyormuydu bari hiç hatırlamıyom :) inşallah canım biri kucağımda biri karnımda olacak sıpaların:)
Kizlar dua bekliyorum cok fena usutmusum. Neredeyse tum gun yattim ama pek ise yaramadi. Haftaya da is icin sehirdisindayim. Pazartesiye kadar iyi olayim ya(
Çok geçmiş olsun. Hamilelikte hastalık çok zor. Bol bol dinlen
Bak bakk hemen özenenler çıktı. Yap bitane boşver ne çalışması yine çalışırsın bizim isteklerimiz bitmez benim annem 55 yaşlarında hala çalışmaya meraklı çünkü istekler bitmiyorsevındım yaa bende ıstıyorum aslında 2 bebekte su durumda imkansız borcumuz cok 2018 e kadar sonra benım koca 2 yıl daha calıs araba alalım demesse offffffffff aslında peşpeşe buyurler 27 yasına gırecem 3 sene sonra 30 ayyyy yaslandım yaa
ama yok soyle yazın dar bı kot beyaz tişort kırmızı babet gıymeden göbüşlü olmak istemiyorummm ayyy
motivem geri geliyor kot askına
olurmu öyle şey sen yaz belki bizde heveslenir onu yaparızben karatay yapıyorum yaa kızlar aslında yazacak menu bulamıyom buraya yazacak ara ogunum falan yok meyveyı unuttum resmen
Şimdi de bu moda çıktı heppp varya o dagatesi yüzündendagatesi canım benim zayıflama ne olcak şimdi ilk aylar vermeye devam mı ettin aynı mı kaldın sen
Kuzum aman hayırlısı de herşeyin korkma öyleCanim hayirli olsun. Cok sakin gordum seni) ben yerinde olsam.cok panik olurdum digeri daha kucuk diye. Simdiden Allah saglikla anali babali buyutsun sana da hamilelikte ve sonrasinda kolayliklar versin.
Simdi ben hamile kaldigimda hedefime 2 3 kilo kaldigi icin pek bisey yapmadim. Normalde de pilav abir cubur yagli vs beslenmiyorum o yuzden yeme duzenim degismedi gibi bisey. Sana tavsiyem gunde 3 kase yogurt yada sut ya da sut urunu tujet sabah 1 yumurta ye tercihen haslanmishaftada 1 bakliyat. Sebze ve yesillik. Gunde 2 3 tane ceviz ve kucuk boy muz. Surekli yaptiklarim bunlar bir de bol bol su iciyorum. Ay insallah benim basima boyle bisi gelmez korktum bir an !!
için dışın balık oldu heyyyBugünkü menum. . Bugün yemeği 18.20 de kestim
Su yatana kadar 3 litre olur
2 fincan yeşil çay. Birazdan Türk Kahvesi icecegim. Bu sabah 7.10 da bir muz yiyip 7.20 den 9.20 ye iki saat yürüyüp 18000 adım attım.
10 da üç yumurta akı bir dilim peynir dört ceviz bir bardak tarcinli sut ve bol yesillik
13.30 da bir tabak yesillikli barbunya piyazi ve bir bardak ayran
18.00 hamsi tava ve patates salatası
300 ip atlama 400 er ağırlık ve yarim mekik
Canım çok geçmiş olsun Acil şifalar dilerim Rabbim'den tez zamanda İnşaAllah. Kar istiyordun bakk gelmiş sizin oralarada kar hadi gözün aydınKizlar dua bekliyorum cok fena usutmusum. Neredeyse tum gun yattim ama pek ise yaramadi. Haftaya da is icin sehirdisindayim. Pazartesiye kadar iyi olayim ya(
Sen tam karataycisinmasallh. Hos patatese ne diyor onu bilmiyorum.bu arada kondisyon bisikletin hayirli olsun. Ayrica meniskus ameliyati olan biri olarak dikkat et diyorum. 2 aydan fazla yuruyemedim zorlu bir iyilesme sureci. Hatta oradaki kaslari gucelndirmek icin spor hekimligine git ve egzersiz al. Iyi gelir. Bu arada sen yururken bugun oglun yaninda miydi ?
hayırlı olsun kuzum Rabbim saglıkla kucagna almayı nasip etsin inşallahkızlar inanmıyorum çift çizgi çıktııı tek korunmasız ilişki yaşadım bu ay ben dört bes sürer sandım dı
çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin inşallahKizlar dua bekliyorum cok fena usutmusum. Neredeyse tum gun yattim ama pek ise yaramadi. Haftaya da is icin sehirdisindayim. Pazartesiye kadar iyi olayim ya(
maşallah hayırlı uzun yaşları olsun inşallah. grupta herkesin oglu var sanırsam :)benım oglumunda 30 unda dogum gunu :)
Markasını öğrenebilir miyim?benım de var gayet kıbar ve kullanıslı bı kez kullandık ama sart bence her 3 saate bı saglık ocagına kım gıdecek
26 yaşında doğurdum.39 yaşındayım canım.ooo maşalllah sen genç annelerdensin o zaman cnm kaçında doğurdun ilkini Allah uzun sağlıklı ömürler versin oğluşlarına :)
Eliptik bisiklet al bence. Bisiklette daha yararlı. Kolları da çalıştırıyor. Dizde sıkıntı yapmıyor.Böyle soğuk görmedim ben yaa. Koşu bandı daha iyi olur da ben bir süre sonra hizlanip illa kosuyorum iki gün sonra menisküs lu dizimi altına almayi bırak üstüne basip namaz kilamiyorum. Geçen sene tepemde antrenorum varken iyi di ama eve de alamam ya ondan
Simdilik bisiklet iyi. Cikamayinca kullanırım.
Sağlıklı, analı, babalı büyüsün. Allah kolaylık versin. İnşallah hamileliğin kolay geçiyordur.kızlar inanmıyorum çift çizgi çıktııı tek korunmasız ilişki yaşadım bu ay ben dört bes sürer sandım dı
Oğluşunda küçükmüş kıyamam.sağol tatlım 7 aylık kızzzz oğluşum
Gel artık , bizde özledik.merhaba canlarımm özlendinizzzzz..en kısa sürede döneceğim aranıza
Markasını öğrenebilir miyim?
26 yaşında doğurdum.39 yaşındayım canım.
Eliptik bisiklet al bence. Bisiklette daha yararlı. Kolları da çalıştırıyor. Dizde sıkıntı yapmıyor.
Sağlıklı, analı, babalı büyüsün. Allah kolaylık versin. İnşallah hamileliğin kolay geçiyordur.
Oğluşunda küçükmüş kıyamam.
Gel artık , bizde özledik.
Maşallah çok hızlısın.Güle güle kullan.Geç kaldık tatlım, sipariş ettik yaa
Ama kondisyon bisikleti epileptige tercih ediyorum. Bekarken sürmeye bayilirdim açık havada. Hey gidi günler
cnm tebrikler.bnmde adetten sonra 2. Gün tek ilişkiyle olmuştu.imkânsız gibi duruyordu ama Allahım nasip edince oluyo işte.sağlıkla gelsin bebisin...hayırlı olsun kuzum Rabbim saglıkla kucagna almayı nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?