Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

dagatesi canım benim zayıflama ne olcak şimdi ilk aylar vermeye devam mı ettin aynı mı kaldın sen

Canim hayirli olsun. Cok sakin gordum seni ) ben yerinde olsam.cok panik olurdum digeri daha kucuk diye. Simdiden Allah saglikla anali babali buyutsun sana da hamilelikte ve sonrasinda kolayliklar versin.

Simdi ben hamile kaldigimda hedefime 2 3 kilo kaldigi icin pek bisey yapmadim. Normalde de pilav abir cubur yagli vs beslenmiyorum o yuzden yeme duzenim degismedi gibi bisey. Sana tavsiyem gunde 3 kase yogurt yada sut ya da sut urunu tujet sabah 1 yumurta ye tercihen haslanmis haftada 1 bakliyat. Sebze ve yesillik. Gunde 2 3 tane ceviz ve kucuk boy muz. Surekli yaptiklarim bunlar bir de bol bol su iciyorum. Ay insallah benim basima boyle bisi gelmez korktum bir an !!

Bugünkü menum. . Bugün yemeği 18.20 de kestim
Su yatana kadar 3 litre olur
2 fincan yeşil çay. Birazdan Türk Kahvesi icecegim. Bu sabah 7.10 da bir muz yiyip 7.20 den 9.20 ye iki saat yürüyüp 18000 adım attım.
10 da üç yumurta akı bir dilim peynir dört ceviz bir bardak tarcinli sut ve bol yesillik
13.30 da bir tabak yesillikli barbunya piyazi ve bir bardak ayran
18.00 hamsi tava ve patates salatası
300 ip atlama 400 er ağırlık ve yarim mekik

Kizlar dua bekliyorum cok fena usutmusum. Neredeyse tum gun yattim ama pek ise yaramadi. Haftaya da is icin sehirdisindayim. Pazartesiye kadar iyi olayim ya (

Sen tam karataycisin masallh. Hos patatese ne diyor onu bilmiyorum.bu arada kondisyon bisikletin hayirli olsun. Ayrica meniskus ameliyati olan biri olarak dikkat et diyorum. 2 aydan fazla yuruyemedim zorlu bir iyilesme sureci. Hatta oradaki kaslari gucelndirmek icin spor hekimligine git ve egzersiz al. Iyi gelir. Bu arada sen yururken bugun oglun yaninda miydi ?

Aman dikkat et gebelikte usutme işi pek çirkin oluyor.cok geçmiş olsun
Karatay hoca patatese karşı ama arada kendime ödül veriyorum. Hamsiyi asla buğulama falan filan yiyemem. Onun yeri tavadir

19 yaşında universitedeyken spora yeni başlamıştım. Bilinçsizce ısınmadan kosuya çıkınca oluvermis. Bir hafta on gün derken dayanılacak gibi değildi. Ameliyat ve sonrası epey ugrastirdi. Şimdi iyi ama işte mesela koşu bandında hizimi alamayip kosuyorum anında sizliyor.
Bir de kayinvalidem gorumcemde kaldı gece, komsuyuz. Sabah erkenden kalkar. Kalkınca çocukla iki saat duruver dedim geldi sağolsun. Öyle dışarı çıkmaya bir fırsat buldum kacirmadim
Geldiğimde oğlum hâlâ uyuyordu
ama bir daha çıkar miyim bu soğukta, asla. Nefes nefese kaldikca soğuk hava yaktı kavurdu cigerlerimi

B
aaa öylemi canım ekim bası havalar serin oluyormuydu bari hiç hatırlamıyom :) inşallah canım biri kucağımda biri karnımda olacak sıpaların:)
Canım benim ufaklık 8 ekim doğumlu. Abisiyle aralarında 3.5 yaş var ve ister istemez kardeş kıskançlığı oldu o kadar dikkat etmeme rağmen. En azından sende öyle bi şey olmaz.

@melegim66 kuzummm ne güzel bir haber bu tebrik ederim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah. Eeee dedin okadar istiyorum,profilede koydun bebişleri al sana bebişler ama inan en iyisini yaptın bir çırpıda büyürler. benimde kızkardeşimle aramda 14 ay var yaşıt gibiyiz ben 6 aylıkken annem hamile kalmış zormuş ikisini büyütmek ama zevkliymiş. Olan tabi ilk çocuğa oluyor biraz, oda bebek eve yine bebek geliyor ben garibim bebekligimi pek yaşayamamışım annem tek ona üzülür ama güzel yanlarıda var tabi arkadaş işte bedava arkadaş

Bak bakk hemen özenenler çıktı. Yap bitane boşver ne çalışması yine çalışırsın bizim isteklerimiz bitmez benim annem 55 yaşlarında hala çalışmaya meraklı çünkü istekler bitmiyor
ama yok soyle yazın dar bı kot beyaz tişort kırmızı babet gıymeden göbüşlü olmak istemiyorummm ayyy
motivem geri geliyor kot askına
yine aklına geldi bak zayıflamak
ben karatay yapıyorum yaa kızlar aslında yazacak menu bulamıyom buraya yazacak ara ogunum falan yok meyveyı unuttum resmen
olurmu öyle şey sen yaz belki bizde heveslenir onu yaparız saklama bizden

dagatesi canım benim zayıflama ne olcak şimdi ilk aylar vermeye devam mı ettin aynı mı kaldın sen
Şimdi de bu moda çıktı heppp varya o dagatesi yüzünden fit hamile modası çok tatlısınız cokkkkk
Kuzum aman hayırlısı de herşeyin korkma öyle

için dışın balık oldu heyyy menü güzel hele yürüyüş bittim

Canım çok geçmiş olsun Acil şifalar dilerim Rabbim'den tez zamanda İnşaAllah. Kar istiyordun bakk gelmiş sizin oralarada kar hadi gözün aydın

Sen zaten biliyorsundurda kendine dikkat et hastalığını önemse baby, C vitamini al bol bol su iç ve yat terle ancak geçer ksuummm...

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin inşallah

menümüde yazayım. iftar: 1 kase çorba, 3 yk. haşlama et, salata, yarım d. ekmek.
19.30: 5 d. kabak tatlısı ( tartı öncesi fena oldu :) )
21: 2 kupa bitki çayı
su yatasıya 2.5 anca olur
100 mekik, 3 mile leslie

benım de var gayet kıbar ve kullanıslı bı kez kullandık ama sart bence her 3 saate bı saglık ocagına kım gıdecek
Markasını öğrenebilir miyim?
ooo maşalllah sen genç annelerdensin o zaman cnm kaçında doğurdun ilkini Allah uzun sağlıklı ömürler versin oğluşlarına :)
26 yaşında doğurdum.39 yaşındayım canım.
Eliptik bisiklet al bence. Bisiklette daha yararlı. Kolları da çalıştırıyor. Dizde sıkıntı yapmıyor.

kızlar inanmıyorum çift çizgi çıktııı tek korunmasız ilişki yaşadım bu ay ben dört bes sürer sandım dı
Sağlıklı, analı, babalı büyüsün. Allah kolaylık versin. İnşallah hamileliğin kolay geçiyordur.

sağol tatlım 7 aylık kızzzz oğluşum
Oğluşunda küçükmüş kıyamam.
merhaba canlarımm özlendinizzzzz..en kısa sürede döneceğim aranıza
Gel artık , bizde özledik.

Öğlen 13.00
Tahıllı etmek ile kaşarlı tost
Sütlü neskahve

Ara 15.00
3 bardak çay

Ara 17.00
Patlamış mısır
Portakal suyu,kiwi karışımı

19.00
Bir kepçe kıymalı şehriye
2 kaşık yoğurt

22.00
Sütlü neskahve

Suyu bilmiyorum midem bulanıyor zaten.
1 bardak beşi bir arada çay

Geç kaldık tatlım, sipariş ettik yaa
Ama kondisyon bisikleti epileptige tercih ediyorum. Bekarken sürmeye bayilirdim açık havada. Hey gidi günler

hayırlı olsun kuzum Rabbim saglıkla kucagna almayı nasip etsin inşallah
cnm tebrikler.bnmde adetten sonra 2. Gün tek ilişkiyle olmuştu.imkânsız gibi duruyordu ama Allahım nasip edince oluyo işte.sağlıkla gelsin bebisin...

@melegim66 cnm tebrikler.bebisin kucukmus ama ben çok kilolu olmasam ikinciyi dusunurdum belki de hemn.şuan 6 aylık oğlum.ayrıca ben özellikle subat ayinda dogurmk istyrm.tabi kısmet ama ..yazın en sıcak günlerinde karnim burnumdaydi dayanamydum çok çok zorlandm.sıcaktan 25 gün erkn dogum yaptım.en sıcak yaz günlerinde lohusaydim.kndimi esirgeyemedim hastalandım.vs..yanı çokzordu cokkk
Oyuzden kisin olsun istyrm son aylar ve doğum.şubat istememin nedeni 5.5 aylık bebeğimi kaybettim şubatta dogacakti ölmeseydi...
Gece gece çok duygulandm;((
Bu sene mayıs olmaz tabi ama seneye mayıs da hamile kalmak istyrm 60 kiloyla.oğlum da 20 aylık olacak kardeşiyle arasında 2.5 yaş olur en ideali..
Off planlara bak yaaa)

Bugünkü menum
Sabah 10 yarım lt su
Sonra uyumusum çok yorgndum
14.00 1 yumurta 1 kase yoğurt 1 dilim ekmk 1 çay şekersiz
16.00 1 mandalina 3 fındık
18.00 3 köfte kadar balık ( çupra) 1 tabak salata 1 kase çorba mercimek
20.00 1 elma
4 lt su
3 mil leslie
100 mekik.100 kol zayıflatma hareketi
)) olacak inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…