- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
http://www.hepsiburada.com/vivocare-steamy-kompresorlu-nebulizator-m029721-p-SGVIVO29721 bundan benımkı kıbar ve kullanıslıMarkasını öğrenebilir miyim?
26 yaşında doğurdum.39 yaşındayım canım.
Eliptik bisiklet al bence. Bisiklette daha yararlı. Kolları da çalıştırıyor. Dizde sıkıntı yapmıyor.
Sağlıklı, analı, babalı büyüsün. Allah kolaylık versin. İnşallah hamileliğin kolay geçiyordur.
Oğluşunda küçükmüş kıyamam.
Gel artık , bizde özledik.
***1.Takım 449. Etap***
April_2007(68.2///%)
Sevim_mrt (74.9///%) 74 canım
sevilay 80 (72///%)
otimoti (71///%)
Gulicikkk (75.8///%)
Keten prenses (70.6///%)
melegim66 (60.1///%)
EFatos (75.3///%)
denizzeynep (82.7///%)
1.Takım ortalamasi: %
tesekkur edrım canım inşsallah herkes verirSevimcim çok güzel vermişsin süper süper süpersin
aslında vermemdeki etken yemekten sonra meyveyı cıkardım yemek dısında bısey yemiyorumSevimcim çok güzel vermişsin süper süper süpersin
Ins arkadasim guzel bir plan elbette plan yapip rabbimden isticez.benden herseyi isteyin demiyormu.isticez ama hayirlisini da eklicez tevekkulu de yapcaz..ben de mayisin sonunda hamile kalip kizimi mart 11 de dogurdum.gercekten haklisin cok rahat gecti hamilelik.buyuk kizim da ekim de dogdu.zorgunlerim sicakta gecmisti@melegim66 cnm tebrikler.bebisin kucukmus ama ben çok kilolu olmasam ikinciyi dusunurdum belki de hemn.şuan 6 aylık oğlum.ayrıca ben özellikle subat ayinda dogurmk istyrm.tabi kısmet ama ..yazın en sıcak günlerinde karnim burnumdaydi dayanamydum çok çok zorlandm.sıcaktan 25 gün erkn dogum yaptım.en sıcak yaz günlerinde lohusaydim.kndimi esirgeyemedim hastalandım.vs..yanı çokzordu cokkk
Oyuzden kisin olsun istyrm son aylar ve doğum.şubat istememin nedeni 5.5 aylık bebeğimi kaybettim şubatta dogacakti ölmeseydi...
Gece gece çok duygulandm;((
Bu sene mayıs olmaz tabi ama seneye mayıs da hamile kalmak istyrm 60 kiloyla.oğlum da 20 aylık olacak kardeşiyle arasında 2.5 yaş olur en ideali..
Off planlara bak yaaa)
7 aylk mi hayirdr niye boyle ikinciyi cok erken dusundunsağol tatlım 7 aylık kızzzz oğluşum
Bana uyar canım. Nasıl yapalimGulicik seninle rakip olmak istiyorum.iddiali degilim.ama seninle rakip olup beni sk sk elestirip gazlarsan bana cok iyi gelck.senin gibi disli biriyle yarisma istiyorum.ne dersin
Benden diyet koçu olmaz ama diyet arkadaşlığı yapalimKiz gulicik begenmissi. Ama evet demk mi bu napiyoruz.lutfeeeeeeeennn kocum ol benimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?