Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gulicik senin menulerindeki taktiklere baktim.ben cogu zaman 18.30 da yemege oturuyorum.sen 18 yada 18.20 de sonlandirmissn.
Ben aksam yemeginden sonra bogazima sahip cikamiyodum.sen hicbirsey yemeyip bi de spor yapmissin aksm.
Daha bakcam bakalim menulerine

Sporum eksikti.bu hafta kacamaklarim oldu.tatli gorunce dayanamadim mesela.isteksizdim de
ApriL_2007 kaptanciim bak bak gel bi el at
70.2... ben o kiloyu görsem Allahim bir de 6 ların tadına varsam derdim. Bu kadar isteksiz olmamalisin. Bu hafta 1.2 kilo gitsin mi??

Yanılmıyorsam öğretmendin galiba de mi?? 6.30 da Yemen normal canım. Çalışma Hayatı rutinleri mecburi şekilde değiştirmeyi icab edebilir bazen.
Bak geceleri meyve çerez bayılırım. Eşimle cocuguma o servisleri de yaptığımı düşününce. . Sabah kalktım mi hemen meyve yiyorum. Akşam atistirdigin gıdaları gün içinde tüket. Zannediyorum cantanda biraz kuruyemiş ve bir iki meyve bulundurabilirsin. Ha ben 44 ler ve artık 42ler oluyor diye sevincimden ölüyorum. Acaba 36-38 i nasıl bir duygu olacak. Bu duygunun yerini kaç paket çikolata alabilir?? Veya kutu kola? Ve ya pizza?? Hangisi???

70.2... ben o kiloyu görsem Allahim bir de 6 ların tadına varsam derdim. Bu kadar isteksiz olmamalisin. Bu hafta 1.2 kilo gitsin mi??
Ay ins canim simdiden iyi geldin bana cok tesekkur ederim.ogry im evet sinif ogrt yim 2 kizim var 2 hafta tatilde su 2 kiloyu atsam super iyi olck ins

Gulicik bisey daha buldum sabah cok az yiyip sabah sporuni oyle yapmissin
yok canım. Sabah kahvaltıdan önce bir meyve vs gibi en fazla 100 kalorilik birsey tuketip öyle spor yapıyorum spor yaparken tansiyonum düşmesin diye. Spor ta ac karnına ya da yemeklerden en az iki saat sonraya denk gelmeli. Tabii her zaman o iki saf sonrasına denk getiremeyebiliyor insan. Malum çocuk da var. O yüzden bana en iyisi sabah çocuk uyurken kalkıp spor yapmak. Hem tüm gün metabolizmanin daha hızlı çalışmasına yarıyor erken saatte spor yapmak. Mesela eve bir koşu bandı ya da bisiklet alabilirsin.
sabah spor bitince en az yarım saat sonra çok sağlam kahvaltı yaparım.

Ay ins canim simdiden iyi geldin bana cok tesekkur ederim.ogry im evet sinif ogrt yim 2 kizim var 2 hafta tatilde su 2 kiloyu atsam super iyi olck ins
Bence iki haftada iki kiloyu gayet tabii verebilirsin

Canim 72.2 .
Ben goruntumden rahatsizim cnm esim de aksine gayet memnun ne varki com guzelsin diyo.ama istedigim kiyafetleri giyemedikten sonra olmuyo iste.adama dedimki beni gaza getirsrne diye.ne varmis halinde iyisin iste kadin dedigin etli butlu olur.allahim dedim allhim nerelere gideyi.mmmm

evt cnm tabiki herşey Rabbimin izniyle olur.ama kimden duyduysam kışın hamilelik ve doğum çok rahat diyolar.ben aşırı zorlandım resmn ömrümden omur gitti.bakalım seneye bu planı devreye koycam inş başarılı olur .birkaç ay içinde olmazsa diger yıla ertelerim cnku

Tamam cnm verecegim daha once nasil verdiysrm yine verecegim

sevilay80 cnm sporu AC yapma yada yürüyüşü, kan şekerini çok dusurup gün boyu çok yemeye sebep oluyo.bunu diyetisyenim söyledi.gercktn de bi arkadaşım grupça hergun sabah 7 de 1 saat deli gibi yuruyordu kar kış demeden.1 aydır böyleydi. Yuruyusten hemn sonrada anında kahvaltı yapıyordu çok yiyomus kahvaltıda da.sonuç mu ;
Geçen tartildi 4 kilo alms.kız şok oldu. Ağlamaktan gözleri sisti.bnde onu uyardim birşeyler ye sonrasında da en az yarım saat sonra ya kadar biseyyeme dedim.bu ay öyle deniyck

Spordan hemen sonra yedigin hersey kilo aldirir zaten aksam yatmadan yapaincada uyku tutmaz uykunuz kacqr

Bnde kilo bildirimimi yapıyım 95.700.
Pazartesi 97.100 dum.kızlar ya malum kilom çok fazla bn haftada 2 kg vermk istyrm.varmi önerisi olan

Bnde kilo bildirimimi yapıyım 95.700.
Pazartesi 97.100 dum.kızlar ya malum kilom çok fazla bn haftada 2 kg vermk istyrm.varmi önerisi olan
Kilom fazla diye hizli vermeyi dusunme cqnim onemli olan saglikli vermek ne kadar hizli verirsen o kadar hizli qlirsin haftada 2 kilo ayda 8 kilo taparki bu cok fazla

Ah ahh erkekler
perihan90 sabah bir meyve yiyebilir. Ben öyle 61.gunum itibariyle 16 kilo verdim tatlım. Ayrıca çok yemek psikolojik. Sen kalk deli gibi yağmur çamur deme yürü kendine o eziyeti et,15 dakika sonra boğazını tutma.

Spordan hemen sonra yedigin hersey kilo aldirir zaten aksam yatmadan yapaincada uyku tutmaz uykunuz kacqr
Canim en az 30 dakika geçer zaten birseyler hazırlamak. Ben hep yarım saat bir saat sonra yiyorum. Kilo almadim
Karatay hoca yatmadan önce hafif bir aksam yürüyüşü yapın diyor ama uyutmuyor gerçekten. Tecrübeyle sabit

Kilom fazla diye hizli vermeyi dusunme cqnim onemli olan saglikli vermek ne kadar hizli verirsen o kadar hizli qlirsin haftada 2 kilo ayda 8 kilo taparki bu cok fazla
Canim bünye meselesi diyorum ben. Herkeste aynı olmuyor. Çok kilolu insanlar ilk zamanlar çok hızlı kilo kaybı yaşar. Eşi antrenör olan sendin galiba de mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…