Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

aynen canım ben istiyorum yaza doğru kalabalık aileyi çok severim kışa doğurmak çok istiyordum ama sonbahar oldu napalım

A hamile misin sen takıma gelen hamile kalıyor ya bu ne is allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım hayırlı olsun darısı isteyenlerin başına
amin kuzum teşekkürler

@melegim66 doğumdan sonraki yazı ddim canım.ama bu yaz da iyi geçer İnsallah
ayy inşalllahhh yazın oğlumuda alır bol bol yürürüz parkta artık bu yaz

benimde hedefe 3 kilo kalmıştı cnm bugün itibari ile aslında ben hemen olmaz yaza doğru olur diye düşünmüştüm maşallah tek seferde tuttu :) sakinim çünkü eşimin rahatsızlığı var ameliyat falan oldu hiç çocuğunuz olmayadabilir demişti dr. o yüzden sevindik yinede cok şükür biz bir yıl deneriz olmazsa tekrar tedavi diye plan yapmıştık ben ilk doğumda 24 kilo aldım bunda öyle şişmek istemiyorummmm:)

B

Canım benim ufaklık 8 ekim doğumlu. Abisiyle aralarında 3.5 yaş var ve ister istemez kardeş kıskançlığı oldu o kadar dikkat etmeme rağmen. En azından sende öyle bi şey olmaz.
aynen tatlım kıskançlık olmaz bencede annem de yardım ediyo bir çırpıda büyürler inşallah

ayyy Allah razı olsun kaptancımm darısı sana olsun aynı benle abim arasındada 15 ay var biz cok memnununduk halimizden sıpalarımda öyle olur inşallah bayağı kalabalık olcak bizim ev :)

hayırlı olsun kuzum Rabbim saglıkla kucagna almayı nasip etsin inşallah
sağol cnm benim aminnnnn
maşallahh bende bir 24 te bir 25 te doğurmuş olcam :) işte doğum korkutuyor insanı ilk doğumum cok zordu

cnm tebrikler.bnmde adetten sonra 2. Gün tek ilişkiyle olmuştu.imkânsız gibi duruyordu ama Allahım nasip edince oluyo işte.sağlıkla gelsin bebisin...
onun şaşkınlığı var zaten canım regl olucak gibi de belirtiler yaşadım yani amin sağolasın tatlım

ayy kuzum ya cok üzüldüm şefaatçin olur inşallah . bende kışın doğurmak istiyordum ilki haziran sonuydu cok mahvolduk bende oğlumda dediğin gibi her yeri pişik olmuştu yavrumun şimdide sonbahara geliyor nasip kısmet

7 aylk mi hayirdr niye boyle ikinciyi cok erken dusundun
canım eşimde ileri derece çift taraflı varikosel vardı meliyat falan da oldu tam ameliyattan bir iki gün önce hamile kalmıştım ben ilk bebeğime ameliyatın sonuçları nasıl bilmiyorduk yani dr bize oladabilir olmayadabilir demişti cünkü değerler hep sınırdaydı yaş ilerlerse hastalık tekrarlarsa falan hiç olmayadabilir demişti hatta bir çok kişi bu rahatsızlığı olanlar tüp bebek yaptırıyorlar Allaha şükür öyle seylere gerek kalmadı . bizim planımız korunmayı bırakarak akışına bırakmaktı 1 yıl içinde olmazsa tekrar tedaviye baslicaktık cünkü .. ama başarılı olmuş demekki çok şükür

Olsun tatlim; romantik olur bebeğimiz
Kız olursa kapindayiz

Evet iste en erken yarim saat sonra yapmak gerek benim spor hocam evdeye canim esim soylemisti

**1.Takım 449. Etap***

April_2007(68.2///%)

Sevim_mrt (74.9/74/0.9/%1.20)
sevilay 80 (72/72.2/-0.2/%-0.27)
otimoti (71///%)
Gulicikkk (75.8/74/1.8/%2.37)
Keten prenses (70.6///%)
melegim66 (60.1/59.2/0.9/%1.50)
EFatos (75.3///%)
denizzeynep (82.7///%)

1.Takım ortalamasi: %

**1.Takım 449. Etap***

April_2007(68.2///%)

otimoti (71///%)
Keten prenses (70.6///%)
EFatos (75.3///%)
denizzeynep (82.7/82/0.7/%1.18)

1.Takım ortalamasi:

İste rn dogru zamani rabbim bilir doktorlarda vesile sadece banada doktor dogum kontrol hapindan yumurtaliklarin tembellesmus en erken bir yildan olur belkide tedavi gerekir demisti ben dogum kontrol hapini birakmadan hamile kaldim
guzel yanlarida vqr benim oglum kisin cok bunaliyor bi kardesi olsa onunla oynardi en yakin qrkadasiyla birlikte buyyucek

Evet iste en erken yarim saat sonra yapmak gerek benim spor hocam evdeye canim esim soylemisti
İnsanın spor eğitmeni evden olunca ne istesin ki daha
geçen sene spor hocam da bu sene diyetisyenim de spordan önce illa öğün olacaksa iki saat sonra, aç karnına yapılacaksa bir muz ya da ceviz falan yememi, spordan ortalama bir saat sonra yememi falan soylemislerdi.

Evet benim canim onu biliyorum canimda olsugu kadar
Herşeyin başı sağlık tabii. Nasıl insanlar birbirinden farkliysa bunyeler de öyle. Ama hersey sağlıkla olacak

Aman canım bundan sonra kilo vermeye uğraşma sağlıklı beslen.zaten fazla kilanda kalmamis
yok tatlım zayıflamaya calışmam ama inşallah irademe hakim olup sağlıklı gebelik geçirmek istiyorum

ne güzel olur kız gel sende yap bir taneoğlunla arası cok açılmaz hem şimdi bizim evde yürüteç mama sandalyesi lazımlık ana kucağı port bebe hepsi mevcut beraber kullanırlar artık:)seninde öyle olur

Son düzenleyen: Moderatör:
**1.Takım 449. Etap***

April_2007(68.2///%)

otimoti (71///%)
Keten prenses (70.6///%)
EFatos (75.3///%)
denizzeynep (82.7/82/0.7/%0.84)

1.Takım ortalamasi: %

Tatlım (0.7×100)÷82.7= 0.84 oluyor. Bir daha kontrol et istersen

bizimde hastane cikislari bile tertemiz duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…