- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
aynen canım ben istiyorum yaza doğru kalabalık aileyi çok severim kışa doğurmak çok istiyordum ama sonbahar oldu napalımAllah analı babalı buyutsun diyelim şimdi tatlım. Olan oldu
benimki iki yaşında tatlim
Yok canım sen istiyodun ben istemiyorum çocuk falan şimdi Ayy Allahım hepimizin gönlüne göre versinApril göbek yağı vicik vicik deyince ondan dedim
amin kuzum teşekkürlerA hamile misin sen takıma gelen hamile kalıyor ya bu ne isallah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canım hayırlı olsun darısı isteyenlerin başına
ayy inşalllahhh yazın oğlumuda alır bol bol yürürüz parkta artık bu yaz
benimde hedefe 3 kilo kalmıştı cnm bugün itibari ile aslında ben hemen olmaz yaza doğru olur diye düşünmüştüm maşallah tek seferde tuttu :) sakinim çünkü eşimin rahatsızlığı var ameliyat falan oldu hiç çocuğunuz olmayadabilir demişti dr. o yüzden sevindik yinede cok şükür biz bir yıl deneriz olmazsa tekrar tedavi diye plan yapmıştık ben ilk doğumda 24 kilo aldım bunda öyle şişmek istemiyorummmm:)Canim hayirli olsun. Cok sakin gordum seni) ben yerinde olsam.cok panik olurdum digeri daha kucuk diye. Simdiden Allah saglikla anali babali buyutsun sana da hamilelikte ve sonrasinda kolayliklar versin.
Simdi ben hamile kaldigimda hedefime 2 3 kilo kaldigi icin pek bisey yapmadim. Normalde de pilav abir cubur yagli vs beslenmiyorum o yuzden yeme duzenim degismedi gibi bisey. Sana tavsiyem gunde 3 kase yogurt yada sut ya da sut urunu tujet sabah 1 yumurta ye tercihen haslanmishaftada 1 bakliyat. Sebze ve yesillik. Gunde 2 3 tane ceviz ve kucuk boy muz. Surekli yaptiklarim bunlar bir de bol bol su iciyorum. Ay insallah benim basima boyle bisi gelmez korktum bir an !!
aynen tatlım kıskançlık olmaz bencede annem de yardım ediyo bir çırpıda büyürler inşallahB
Canım benim ufaklık 8 ekim doğumlu. Abisiyle aralarında 3.5 yaş var ve ister istemez kardeş kıskançlığı oldu o kadar dikkat etmeme rağmen. En azından sende öyle bi şey olmaz.
ayyy Allah razı olsun kaptancımm darısı sana olsun aynı benle abim arasındada 15 ay var biz cok memnununduk halimizden sıpalarımda öyle olur inşallah bayağı kalabalık olcak bizim ev :)@melegim66 kuzummm ne güzel bir haber bu tebrik ederim. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah.Eeee dedin okadar istiyorum,profilede koydun bebişleri al sana bebişler ama inan en iyisini yaptın bir çırpıda büyürler. benimde kızkardeşimle aramda 14 ay var yaşıt gibiyiz ben 6 aylıkken annem hamile kalmış zormuş ikisini büyütmek ama zevkliymiş. Olan tabi ilk çocuğa oluyor biraz, oda bebek eve yine bebek geliyor ben garibim bebekligimi pek yaşayamamışım annem tek ona üzülür ama güzel yanlarıda var tabi arkadaş işte bedava arkadaş
Bak bakk hemen özenenler çıktı. Yap bitane boşver ne çalışması yine çalışırsın bizim isteklerimiz bitmez benim annem 55 yaşlarında hala çalışmaya meraklı çünkü istekler bitmiyor
yine aklına geldi bak zayıflamak
olurmu öyle şey sen yaz belki bizde heveslenir onu yaparızsaklama bizden
Şimdi de bu moda çıktı heppp varya o dagatesi yüzündenfit hamile modası çok tatlısınız cokkkkk
Kuzum aman hayırlısı de herşeyin korkma öyle
için dışın balık oldu heyyymenü güzel hele yürüyüş bittim
Canım çok geçmiş olsun Acil şifalar dilerim Rabbim'den tez zamanda İnşaAllah. Kar istiyordun bakk gelmiş sizin oralarada kar hadi gözün aydın
Sen zaten biliyorsundurda kendine dikkat et hastalığını önemse baby, C vitamini al bol bol su iç ve yat terle ancak geçer ksuummm...
sağol cnm benim aminnnnnhayırlı olsun kuzum Rabbim saglıkla kucagna almayı nasip etsin inşallah
maşallahh bende bir 24 te bir 25 te doğurmuş olcam :) işte doğum korkutuyor insanı ilk doğumum cok zorduMarkasını öğrenebilir miyim?
26 yaşında doğurdum.39 yaşındayım canım.
Eliptik bisiklet al bence. Bisiklette daha yararlı. Kolları da çalıştırıyor. Dizde sıkıntı yapmıyor.
Sağlıklı, analı, babalı büyüsün. Allah kolaylık versin. İnşallah hamileliğin kolay geçiyordur.
Oğluşunda küçükmüş kıyamam.
Gel artık , bizde özledik.
onun şaşkınlığı var zaten canım regl olucak gibi de belirtiler yaşadım yani amin sağolasın tatlımcnm tebrikler.bnmde adetten sonra 2. Gün tek ilişkiyle olmuştu.imkânsız gibi duruyordu ama Allahım nasip edince oluyo işte.sağlıkla gelsin bebisin...
ayy kuzum ya cok üzüldüm şefaatçin olur inşallah . bende kışın doğurmak istiyordum ilki haziran sonuydu cok mahvolduk bende oğlumda dediğin gibi her yeri pişik olmuştu yavrumun şimdide sonbahara geliyor nasip kısmet@melegim66 cnm tebrikler.bebisin kucukmus ama ben çok kilolu olmasam ikinciyi dusunurdum belki de hemn.şuan 6 aylık oğlum.ayrıca ben özellikle subat ayinda dogurmk istyrm.tabi kısmet ama ..yazın en sıcak günlerinde karnim burnumdaydi dayanamydum çok çok zorlandm.sıcaktan 25 gün erkn dogum yaptım.en sıcak yaz günlerinde lohusaydim.kndimi esirgeyemedim hastalandım.vs..yanı çokzordu cokkk
Oyuzden kisin olsun istyrm son aylar ve doğum.şubat istememin nedeni 5.5 aylık bebeğimi kaybettim şubatta dogacakti ölmeseydi...
Gece gece çok duygulandm;((
Bu sene mayıs olmaz tabi ama seneye mayıs da hamile kalmak istyrm 60 kiloyla.oğlum da 20 aylık olacak kardeşiyle arasında 2.5 yaş olur en ideali..
Off planlara bak yaaa)
canım eşimde ileri derece çift taraflı varikosel vardı meliyat falan da oldu tam ameliyattan bir iki gün önce hamile kalmıştım ben ilk bebeğime ameliyatın sonuçları nasıl bilmiyorduk yani dr bize oladabilir olmayadabilir demişti cünkü değerler hep sınırdaydı yaş ilerlerse hastalık tekrarlarsa falan hiç olmayadabilir demişti hatta bir çok kişi bu rahatsızlığı olanlar tüp bebek yaptırıyorlar Allaha şükür öyle seylere gerek kalmadı . bizim planımız korunmayı bırakarak akışına bırakmaktı 1 yıl içinde olmazsa tekrar tedaviye baslicaktık cünkü .. ama başarılı olmuş demekki çok şükür7 aylk mi hayirdr niye boyle ikinciyi cok erken dusundun