ilk aylar zaten cok alınmamalı tatlım ama vermek içinde artık çok çabalamam sağlıklı beslenmeyi cok istiyorum haftaya grubu + olarak etkilersem falan izne ayır beni yaaa hemen izne çıkmayım olmamıTatlım çok güzel gitmiş, eeee napalım şimdi hamilesin izne ayıralım seni zayıflamak olmaz artıkne dersin senin fikrin nedir? Yine takılırsın tabikii burada:))))
benimde ihtiyacım var benide alın :) bendede bu hafta çok isteksizlik vardı geçen haftagüzel vermiştim onun rahatlıgımı bilemedim son iki gün menüm biraz düzenliydi sporuda kendimi zorlayarak yaptım ama yinede üstümde bi rehavet var atmalıyım bende haftada 1 buçuk vermek istiyom. geçen hafta senin günlüğünüde baya okumuştum çok motive etmişti bu hafta siteye pek ugramadım hemen motivem düştüBenden diyet koçu olmaz ama diyet arkadaşlığı yapalim
Mesela neden +0.2?? Gece mi yedin peki spor??
Odem filandir canimoff yaa utancımdan kilomu yazmak bile istemiyorum geçen haftaki performanstan sonra berbat bi sonuç
April_2007(68.2///%)
Sevim_mrt (74.9/74/0.9/%1.20)
sevilay 80 (72/72.2/-0.2/%-0.27)
otimoti (71///%)
Gulicikkk (75.8/74/1.8/%2.37)
Keten prenses (70.6///%)
melegim66 (60.1/59.2/0.9/%1.50)
EFatos (75.3/75.6/-0.3/%0.39)
denizzeynep (82.7/82/0.7/%0.84)
ay inşallah gerçi reglim geçen hafta bitti pazartesi nolcak bakalım oooffOdem filandir canim
Dogru canim eger acken spor yaparsan kaybettigin efordan dolayi cok fazla yersin tokkende midene oturur yediklerin reflu olmana sebep plabilirİnsanın spor eğitmeni evden olunca ne istesin ki daha
geçen sene spor hocam da bu sene diyetisyenim de spordan önce illa öğün olacaksa iki saat sonra, aç karnına yapılacaksa bir muz ya da ceviz falan yememi, spordan ortalama bir saat sonra yememi falan soylemislerdi.
Herşeyin başı sağlık tabii. Nasıl insanlar birbirinden farkliysa bunyeler de öyle. Ama hersey sağlıkla olacak
Tek sebep regli diyilki canim tuzlu yemisindir trsu filan yada ne biliyim baska bi nedenden moralini yuksek tut sen gayet normalay inşallah gerçi reglim geçen hafta bitti pazartesi nolcak bakalım oooff
Motiveniz düştü mu çıkın buraya gelin. Biz takım 1 izbenimde ihtiyacım var benide alın :) bendede bu hafta çok isteksizlik vardı geçen haftagüzel vermiştim onun rahatlıgımı bilemedim son iki gün menüm biraz düzenliydi sporuda kendimi zorlayarak yaptım ama yinede üstümde bi rehavet var atmalıyım bende haftada 1 buçuk vermek istiyom. geçen hafta senin günlüğünüde baya okumuştum çok motive etmişti bu hafta siteye pek ugramadım hemen motivem düştü
aynen öyle canım burdan uzaklaşınca motivede bizden uzaklaşıyo :)Motiveniz düştü mu çıkın buraya gelin. Biz takım 1 iz
Siz böyle diyorsunuz yaa, şaşırıyorum havaya bile giremiyorumaynen öyle canım burdan uzaklaşınca motivede bizden uzaklaşıyo :)
en iyisi sen sıksık daha uzuuun yazılar yaz emi :) okuyalım kendimize gelelim
Kizlar ya telden girdigim icin alintim garip oldu bu hafta bide sadece 300 gr gitmisGulicikkk, post: 44783397, member: 721384"]**1.Takım 449. Etap***
April_2007(68.2///%)
Sevim_mrt (74.9/74/0.9/%1.20)
sevilay 80 (72/72.2/-0.2/%-0.27)
otimoti (71///%)
Gulicikkk (75.8/74/1.8/%2.37)
Keten prenses (70.6/70.3/0.30/%0,413)
melegim66 (60.1/59.2/0.9/%1.50)
EFatos (75.3///%)
denizzeynep (82.7/82/0.7/%0.84)
1.Takım ortalamasi: %
İnsallah canimMerhaba bayanlar. Kutlarım herkes güzel kilo vermiş.Gülicikk seni ayrıca kutluyorum. Siz gruba katılmadan önce mornar diye bir arkadaş vardı.Oda yediklerine dikkat ediyordu ve bol bol yürüyordu.Çok güzel kilolar verdi.Gülicikk de aynı yöntemi uyguluyor ve başarılı oluyor.Darısı başımıza inşallah.Ben bu hafta yine listeye giremedim.İki gün önce 56.5 kg ikrn bugün 56.7 çıktım.İnşallah haftaya girerim
Senin o 56 dan ben gördüğüm gün yeniden doğmuş gibi olacağım, darısı başıma canım.Merhaba bayanlar. Kutlarım herkes güzel kilo vermiş.Gülicikk seni ayrıca kutluyorum. Siz gruba katılmadan önce mornar diye bir arkadaş vardı.Oda yediklerine dikkat ediyordu ve bol bol yürüyordu.Çok güzel kilolar verdi.Gülicikk de aynı yöntemi uyguluyor ve başarılı oluyor.Darısı başımıza inşallah.Ben bu hafta yine listeye giremedim.İki gün önce 56.5 kg ikrn bugün 56.7 çıktım.İnşallah haftaya girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?