- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tatlım ben geldim şimdi hemen hallediyorumApriL_2007 nerdesin canım sen gelmemişsin bu arada meleğim66 hamile ya hamilelik nedeniyle izne mi ayırsak listeden kurallar gereği hamilelik izni var ya sıkıntı olmasin sen gelince kilonun ekler taşırsin olmadı ben taşıyın demiştim ama
Ben de bugun 18 de bıraktım canım. Ama takım kaptanlarimiz var, burda hep beraberiz.bir takımda iki kişi bir koseyeayrilip başbaşa veremeyiz. Ben seni takipteyim ama genel yazalım olur mu?? Yani isim falan kullanmadanGulicik cnm 18 de yemegimiz bitti yedim.sporumu da yapip oyle yazcm menumu
Evet tatlımApriL_2007 galiba bu hafta da dorduncuyuz
Aminn Sağol kaptancim Allahım en hayırlı gördüğü zamanda sana da nasip etsin bir tane afacanGulicikkk Oyyyyy paşama Maşallah yakışıklılığa gelin heyyy arkidişler gelin gelin de erkek nasıl yakışıklı olurmuş görün
Burdan ona kucak dolusu sevgiler gönderiyorum Rabbim korusun onu İnşaAllah
Çok tatlısınız cokkkkksevilay80 canım içim rahat etmedi belirtmek istiyorum. Seve seve yardimci olabilirim ve seni takipteyim tatlım. InsAllah o iki kiloyu atacaksin. Elimden geldiğince yardimci olacağım. Sadece genel atalım ben bütün sayfaları kontrol ediyorum zaten. Kirilmani istemem içime dert oldu ayy
sevilay80 canım içim rahat etmedi belirtmek istiyorum. Seve seve yardimci olabilirim ve seni takipteyim tatlım. InsAllah o iki kiloyu atacaksin. Elimden geldiğince yardimci olacağım. Sadece genel atalım ben bütün sayfaları kontrol ediyorum zaten. Kirilmani istemem içime dert oldu ayy
Daha öğrenecegim çok şey var bu takımdaCanim arada biyle yapiyoruz. Yani birisi birini kendine rakip mi diyeyim es mi diyeyim bilemedim secip ozel takip ediyoruzm yani sevilaya tek yazmanda da sorun yok. Koseye cekilmis gibi olmuyorsunuz yani
Aminnn bu topik sayesinde zaten erkek bebek sempatizanı oldum çıktım oysaki ben hep kızım olsun isterdimAminn Sağol kaptancim Allahım en hayırlı gördüğü zamanda sana da nasip etsin bir tane afacan
Eşim hiç poz veremez ama oğlum tam bir saklaban
Aaayni anası diyor benimkioyy fotojenik maymuşum benim
Sanada yeni rakip meleğim olsun bariCanim arada biyle yapiyoruz. Yani birisi birini kendine rakip mi diyeyim es mi diyeyim bilemedim secip ozel takip ediyoruzm yani sevilaya tek yazmanda da sorun yok. Koseye cekilmis gibi olmuyorsunuz yani
Daha öğrenecegim çok şey var bu takımda
Teşekkür ederim
Aminnn bu topik sayesinde zaten erkek bebek sempatizanı oldum çıktım oysaki ben hep kızım olsun isterdimtabiki herşey nasip ama herkesin de oğlu var sevdim ben bu paşaları çok tatlılar Çokkk erkek bebek sevebilme ihtimalimi ortaya çıkarttınız
Tam fotojenik maymuşEeee anneye çekecek tabii
Sanada yeni rakip meleğim olsun bari
He heheh orasını da artık sen düşün fit hamile seniiAhaha ama ben kilo alma donemine girdim artik bebis hizli buyuyor haksizlik buuu
He heheh orasını da artık sen düşün fit hamile seniinasılsın dagatesim iyimisin? Nasıl gidiyor hayat
Ahhhh neden bu insanlar boş konuşur, inan senin iyiliğini istediklerinden değil bilirim ben böyle tipleriBugun hic tadim yok. Tum gun yattim daha kotu olmayayim diye. Cok bunaldim oyle olunca da. Ama onun haricinde gayet iyiyim cok sukur. doktor bebisin kilosuna normal dedi ama kilo almiyorum diye milletin sacma sapan laflarindan ya da olmus kotu hikayelerini dinlemekten yoruldum. insallah saglikla dogar. Oyle yani aprilim bugun enerjim pek dusuk
Ahhhh neden bu insanlar boş konuşur, inan senin iyiliğini istediklerinden değil bilirim ben böyle tipleribebiş iyi sen iyisin eeee kime ne hakikatten
Yorulman gayet normal saygıdan da insan bişey diyemiyorolan enerjine oluyor işte boşver arkadaşım boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?