Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tatlım ben geldim şimdi hemen hallediyorum meleğim birazcık daha kalacak çok yeni hamile konuştuk bugün doğal olarak kilo almaya başlayınca izne ayrılacak canım

**1.Takım 449. Etap***

April_2007(68.2/67.5/0.7/%1.03)

Sevim_mrt (74.9/74/0.9/%1.20)
sevilay 80 (72/72.2/+0.2/%-0.28)
otimoti (71///%)kilosu sabit
Gulicikkk (75.8/74/1.8/%2.37)
Keten prenses (70.6/70.3/0.3/%0,42)
melegim66 (60.1/59.2/0.9/%1.50)
EFatos (75.3/75.6/+0.3/%-0.40)
denizzeynep (82.7/82/0.7/%0.85)

1.Takım ortalamasi: %0.743

Gulicik cnm 18 de yemegimiz bitti yedim.sporumu da yapip oyle yazcm menumu
Ben de bugun 18 de bıraktım canım. Ama takım kaptanlarimiz var, burda hep beraberiz.bir takımda iki kişi bir koseyeayrilip başbaşa veremeyiz. Ben seni takipteyim ama genel yazalım olur mu?? Yani isim falan kullanmadan

Bugün yemeği 18 de bıraktım. 2 litre su içtim şimdiye. 90 dakika yürüdüm akşam ustu (12000 adım normal tempoda) ve sabah 400 er mekik ağırlık ip atlama çalıştım.
Ikiser yeşil çay ve turk kahvesi içtim.
Sabah 8.00 bir yeşil elma büyük
9.45 iki yumurta akı, 4 ceviz, 2 kaşık yulaf ezmesi, bir dilim peynir.salatalik domates maydanoz
13.30 5 kofte (100 gr yağsız kiyma) bir kase yeşil mercimek yemehi (1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve 1 çorba kaşığı kendi yaptigim ev yapimi domates salcasiyla)
17.30 bir büyük kase tarhana çorbası ve bir tabak fırında pisirdigim mantar

ApriL_2007 galiba bu hafta da dorduncuyuz
Evet tatlım şöyle bir kabataslak baktım da öyle gözüküyor. Ama başarılıyız Hele ki son zamanlara nazaran çok iyi gidiyoruz kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ederim herkesi Çokkk seviyorum

sevilay80 canım içim rahat etmedi belirtmek istiyorum. Seve seve yardimci olabilirim ve seni takipteyim tatlım. InsAllah o iki kiloyu atacaksin. Elimden geldiğince yardimci olacağım. Sadece genel atalım ben bütün sayfaları kontrol ediyorum zaten. Kirilmani istemem içime dert oldu ayy

Aminn Sağol kaptancim Allahım en hayırlı gördüğü zamanda sana da nasip etsin bir tane afacan
Eşim hiç poz veremez ama oğlum tam bir saklaban
Aaayni anası diyor benimki oyy fotojenik maymuşum benim

Çok tatlısınız cokkkkk Ayyy niye kırılacakmış ben ona neler diyorum neler biz burada bir aileyiz yok öyle kırılmalar gücenmeler burada birlikte güçlenmek ve zayıflayıp güzelleşmek var

Canim arada biyle yapiyoruz. Yani birisi birini kendine rakip mi diyeyim es mi diyeyim bilemedim secip ozel takip ediyoruzm yani sevilaya tek yazmanda da sorun yok. Koseye cekilmis gibi olmuyorsunuz yani

Canim arada biyle yapiyoruz. Yani birisi birini kendine rakip mi diyeyim es mi diyeyim bilemedim secip ozel takip ediyoruzm yani sevilaya tek yazmanda da sorun yok. Koseye cekilmis gibi olmuyorsunuz yani
Daha öğrenecegim çok şey var bu takımda
Teşekkür ederim

Aminn Sağol kaptancim Allahım en hayırlı gördüğü zamanda sana da nasip etsin bir tane afacan
Eşim hiç poz veremez ama oğlum tam bir saklaban
Aaayni anası diyor benimki oyy fotojenik maymuşum benim
Aminnn bu topik sayesinde zaten erkek bebek sempatizanı oldum çıktım oysaki ben hep kızım olsun isterdim tabiki herşey nasip ama herkesin de oğlu var sevdim ben bu paşaları çok tatlılar Çokkk erkek bebek sevebilme ihtimalimi ortaya çıkarttınız

Tam fotojenik maymuş Eeee anneye çekecek tabii

Sanada yeni rakip meleğim olsun bari
Daha öğrenecegim çok şey var bu takımda
Teşekkür ederim

Ahaha ama ben kilo alma donemine girdim artik bebis hizli buyuyor haksizlik buuu

He heheh orasını da artık sen düşün fit hamile senii nasılsın dagatesim iyimisin? Nasıl gidiyor hayat

Bugun hic tadim yok. Tum gun yattim daha kotu olmayayim diye. Cok bunaldim oyle olunca da. Ama onun haricinde gayet iyiyim cok sukur. doktor bebisin kilosuna normal dedi ama kilo almiyorum diye milletin sacma sapan laflarindan ya da olmus kotu hikayelerini dinlemekten yoruldum. insallah saglikla dogar. Oyle yani aprilim bugun enerjim pek dusuk

Ahhhh neden bu insanlar boş konuşur, inan senin iyiliğini istediklerinden değil bilirim ben böyle tipleri bebiş iyi sen iyisin eeee kime ne hakikatten

Yorulman gayet normal saygıdan da insan bişey diyemiyor olan enerjine oluyor işte boşver arkadaşım boşver

Insani endiseye surukluyorlar. Yok bebis gelismezmis kilosu dusuk kalirmis yok kendimi dusunuyormusum da yemiyormusum bebisi dusunmuyormusum. Bir takmiyorum iki takmiyorum ama bazen cidden icime oturuyor. Bebis icin doktor kilosu iyi ince uzun olacak dedi. Ona bile uzuldum nasil etkiledilerse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…