- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Anlamadım ki ne alaka sen gereken vitaminleri aldıktan sonra niye gelişmesin ki? İlla bir oturuşta bir ekmek mi yemen lazımmış! Canım bunlar cahil insanlar bak yeseydin kilo alsaydın o zamanda yeme derlerdi. Yine psikolojini bozarlardı Kimsenin lafıyla kuyuya inilmez, lütfen endişeye düşmeInsani endiseye surukluyorlar. Yok bebis gelismezmis kilosu dusuk kalirmis yok kendimi dusunuyormusum da yemiyormusum bebisi dusunmuyormusum. Bir takmiyorum iki takmiyorum ama bazen cidden icime oturuyor. Bebis icin doktor kilosu iyi ince uzun olacak dedi. Ona bile uzuldum nasil etkiledilerse
Gecmis plsun canim zaten biz karilarin dogum hikayesi erkeklerin askerlikleri bitmez kuzumBugun hic tadim yok. Tum gun yattim daha kotu olmayayim diye. Cok bunaldim oyle olunca da. Ama onun haricinde gayet iyiyim cok sukur. doktor bebisin kilosuna normal dedi ama kilo almiyorum diye milletin sacma sapan laflarindan ya da olmus kotu hikayelerini dinlemekten yoruldum. insallah saglikla dogar. Oyle yani aprilim bugun enerjim pek dusuk
Aynen oyle cocuk herhalukarda beslenirAnlamadım ki ne alaka sen gereken vitaminleri aldıktan sonra niye gelişmesin ki? İlla bir oturuşta bir ekmek mi yemen lazımmış! Canım bunlar cahil insanlar bak yeseydin kilo alsaydın o zamanda yeme derlerdi. Yine psikolojini bozarlardı Kimsenin lafıyla kuyuya inilmez, lütfen endişeye düşme
Kesinlikle zaten bu bebişler çıkar 2.5/4 kg arası ama kadınlar alır 20 /30 kg Bu nasıl çelişkiAynen oyle cocuk herhalukarda beslenir
Ahhhh tatlım cahillik okumakla geçseydi oooYa diyenler okumus etmis cahil desem degil yani. Neyse arada hormonlarim cosuyo sanirim ondan. Bugun cok duygusalim
Ya diyenler okumus etmis cahil desem degil yani. Neyse arada hormonlarim cosuyo sanirim ondan. Bugun cok duygusalim
konuya dalıyorum okumak cehaleti alır eşeklik baki kalırAhhhh tatlım cahillik okumakla geçseydi ooo
Annelik duygusu işteHaklisiniznormalde hic jmursamam ama icime oturdu bu aralar duygusalim ondan sanirim. Her seye aglayasim geliyor :))
Ben normalde bile duygusaldim simdi bazen sacma seylere aglayasim geliyor :)Annelik duygusu işteağlayan koca bebeksin hormonların hazin sonu
Bende artık çok duygusalım yawBen normalde bile duygusaldim simdi bazen sacma seylere aglayasim geliyor :)
Tamam cnm simdi gordumBen de bugun 18 de bıraktım canım. Ama takım kaptanlarimiz var, burda hep beraberiz.bir takımda iki kişi bir koseyeayrilip başbaşa veremeyiz. Ben seni takipteyim ama genel yazalım olur mu?? Yani isim falan kullanmadan
Oti izinde degilmiydi kaptanim@Otimoti hu huuu hani bildirim
Yok cnm izne çıkmam dediOti izinde degilmiydi kaptanim
Bugunku mnm
Kahvalti ceyrrk simit.peynir domates.5 zeytin
Ara yesil cy
Ogle 3ksk gevrek.1 brdk yarim yagli sut 2 ceviz.tarcin
Ara 1 aktivia
Aksam 18. Yarim koz patlican.avuc ici kadar firin kofte.1 brdk ayran.1 dilim tam bugday ekmegi.roka tere
2.5 lt su
45 dk leslie 3 mil
Gulicik sagol sayende kacamagim olmadi.
Tamam cnm simdi gordum
Kesinlikle haklisin kaptancim ben gruba girerken en basta soylemistim zaten alingan tiripli biri degilim merak etmeyinÇok tatlısınız cokkkkkAyyy niye kırılacakmış ben ona neler diyorum neler biz burada bir aileyiz yok öyle kırılmalar gücenmeler burada birlikte güçlenmek ve zayıflayıp güzelleşmek var
Gozu iyi korkmusturKızlar @Otimoti nin slmi var sizlere Rizeden
WhatsApp dan görüştük kilo bildirmeyince hu huuu dedim biiikilosu aynı hatta hep aynı kalırsa iyi olur o annesinin yanından kilo alıp dönmesinde yoksa dedimki seni diskalifiye ederim
Cnm ya tesekkur ederim cok iyi ifade etmissin durumu.elbette boyle bi niyet yok ortada.bu is takim isi.bu nedenle burdayimCanim arada biyle yapiyoruz. Yani birisi birini kendine rakip mi diyeyim es mi diyeyim bilemedim secip ozel takip ediyoruzm yani sevilaya tek yazmanda da sorun yok. Koseye cekilmis gibi olmuyorsunuz yani
Cnm 2 kiz annesi olarak soyluyorum birinde 15 kilo digerinde 20 kilo aldim.bosver milleti dr un ne soyledigi onemli .bak simdi de vermk icin cabaliyorumInsani endiseye surukluyorlar. Yok bebis gelismezmis kilosu dusuk kalirmis yok kendimi dusunuyormusum da yemiyormusum bebisi dusunmuyormusum. Bir takmiyorum iki takmiyorum ama bazen cidden icime oturuyor. Bebis icin doktor kilosu iyi ince uzun olacak dedi. Ona bile uzuldum nasil etkiledilerse
Bosverrrr. Olur aradaYa diyenler okumus etmis cahil desem degil yani. Neyse arada hormonlarim cosuyo sanirim ondan. Bugun cok duygusalim
Konuya iyi giris yapmissinkonuya dalıyorum okumak cehaleti alır eşeklik baki kalırçok özl
sözlü giriiş oldu ya takma kafaya dagatesi ya valla herkes bişey söylüyor hep kafaya takmaya değmez
Evet cnm bunu daha onceleri de yapiyorduk tabi diger arkadaslari da takip ederek.Canım ne güzel. Bir de takımda ikili iş cevirebiliyormusuz öğrendim. Yarisalim iki haftalık tatilde
Ben de bugun kaçamak yapmadım. Spor yaptım. Senin gibi 18 de kestim. Sonumuz hayrolsun
Ayyyy kaptanim ya vercem y vercm bu. Gulicik beni vurusevilay80 yandın bakk dişli rakip var sana napcan şimdi? Verirmisin bakalım daha çok takip edicem sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?