Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Anlamadım ki ne alaka sen gereken vitaminleri aldıktan sonra niye gelişmesin ki? İlla bir oturuşta bir ekmek mi yemen lazımmış! Canım bunlar cahil insanlar bak yeseydin kilo alsaydın o zamanda yeme derlerdi. Yine psikolojini bozarlardı Kimsenin lafıyla kuyuya inilmez, lütfen endişeye düşme

Gecmis plsun canim zaten biz karilarin dogum hikayesi erkeklerin askerlikleri bitmez kuzum

Aynen oyle cocuk herhalukarda beslenir

Ya diyenler okumus etmis cahil desem degil yani. Neyse arada hormonlarim cosuyo sanirim ondan. Bugun cok duygusalim

Ya diyenler okumus etmis cahil desem degil yani. Neyse arada hormonlarim cosuyo sanirim ondan. Bugun cok duygusalim
Ahhhh tatlım cahillik okumakla geçseydi ooo
konuya dalıyorum okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır çok özl
sözlü giriiş oldu ya takma kafaya dagatesi ya valla herkes bişey söylüyor hep kafaya takmaya değmez

Haklisiniz normalde hic jmursamam ama icime oturdu bu aralar duygusalim ondan sanirim. Her seye aglayasim geliyor :))

Bugunku mnm
Kahvalti ceyrrk simit.peynir domates.5 zeytin
Ara yesil cy
Ogle 3ksk gevrek.1 brdk yarim yagli sut 2 ceviz.tarcin
Ara 1 aktivia
Aksam 18. Yarim koz patlican.avuc ici kadar firin kofte.1 brdk ayran.1 dilim tam bugday ekmegi.roka tere
2.5 lt su
45 dk leslie 3 mil
Gulicik sagol sayende kacamagim olmadi.

Ben normalde bile duygusaldim simdi bazen sacma seylere aglayasim geliyor :)
Bende artık çok duygusalım yaw evlendikten sonra oldum bende ondan önce Oooo o çok serttim gözümden yaş gelmezdi ama memnunum suanki halimden duygularımı bastiriyordm belkide, hep içe at at nereye kadar

Canım ne güzel. Bir de takımda ikili iş cevirebiliyormusuz öğrendim. Yarisalim iki haftalık tatilde
Ben de bugun kaçamak yapmadım. Spor yaptım. Senin gibi 18 de kestim. Sonumuz hayrolsun

Tamam cnm simdi gordum

Çok tatlısınız cokkkkk Ayyy niye kırılacakmış ben ona neler diyorum neler biz burada bir aileyiz yok öyle kırılmalar gücenmeler burada birlikte güçlenmek ve zayıflayıp güzelleşmek var
Kesinlikle haklisin kaptancim ben gruba girerken en basta soylemistim zaten alingan tiripli biri degilim merak etmeyin
Gozu iyi korkmustur
Canim arada biyle yapiyoruz. Yani birisi birini kendine rakip mi diyeyim es mi diyeyim bilemedim secip ozel takip ediyoruzm yani sevilaya tek yazmanda da sorun yok. Koseye cekilmis gibi olmuyorsunuz yani
Cnm ya tesekkur ederim cok iyi ifade etmissin durumu.elbette boyle bi niyet yok ortada.bu is takim isi.bu nedenle burdayim
Cnm 2 kiz annesi olarak soyluyorum birinde 15 kilo digerinde 20 kilo aldim.bosver milleti dr un ne soyledigi onemli .bak simdi de vermk icin cabaliyorum
Bosverrrr. Olur arada
konuya dalıyorum okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır çok özl
sözlü giriiş oldu ya takma kafaya dagatesi ya valla herkes bişey söylüyor hep kafaya takmaya değmez
Konuya iyi giris yapmissin

Canım ne güzel. Bir de takımda ikili iş cevirebiliyormusuz öğrendim. Yarisalim iki haftalık tatilde
Ben de bugun kaçamak yapmadım. Spor yaptım. Senin gibi 18 de kestim. Sonumuz hayrolsun
Evet cnm bunu daha onceleri de yapiyorduk tabi diger arkadaslari da takip ederek.
sevilay80 yandın bakk dişli rakip var sana napcan şimdi? Verirmisin bakalım daha çok takip edicem sizi
Ayyyy kaptanim ya vercem y vercm bu. Gulicik beni vuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…