- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Bakalım kim galip çıkacak haftaya cumaya?Evet cnm bunu daha onceleri de yapiyorduk tabi diger arkadaslari da takip ederek.
Ayyyy kaptanim ya vercem y vercm bu. Gulicik beni vuru
Yokkk biraz daha buralarda olacakMelegim66 yi naptik izne mi ayirdk simdi
Sende iyice kizistiriyosun ortaligi farketmedim sanmaBakalım kim galip çıkacak haftaya cumaya?
Niye geçmek değilmiş hedefSende iyice kizistiriyosun ortaligi farketmedim sanma
Kaptani.hedwfim gulicik i gecmk degil 1 kilo vermis olmk.bu buyuk bi basari olck benim icin
İyi gecelerHerkese iyi geceler cok sukur kizlar uyudular benim de hemen uykuya kosmam lazim
Ah ah ben sutas reklamina bile salya sumuk oluyodumBen normalde bile duygusaldim simdi bazen sacma seylere aglayasim geliyor :)
Eeee sende napcaksin devamlı buralara damlayacaksınbenimde ihtiyacım var benide alın :) bendede bu hafta çok isteksizlik vardı geçen haftagüzel vermiştim onun rahatlıgımı bilemedim son iki gün menüm biraz düzenliydi sporuda kendimi zorlayarak yaptım ama yinede üstümde bi rehavet var atmalıyım bende haftada 1 buçuk vermek istiyom. geçen hafta senin günlüğünüde baya okumuştum çok motive etmişti bu hafta siteye pek ugramadım hemen motivem düştü
Yoo bırakmadıYa tembel karincadami birakti benmi atladim kizlar zaten bi gordugumu bi daha gormuyo gibiyim
sürekli girmek istiyomda benim cepten olmuyo bilgisayarı açıncada bebeler tepeme zıplıyo :) onlar uyuyunca boyle geç saatlerde açıyorum buyüzden çogu zaman hoş sohbetlerinizden mahrum kalıyorum :)Eeee sende napcaksin devamlı buralara damlayacaksın
Bugun bildirimde bulunmayinca kafam karistida bu 1-2 gundurde hic rastlamadim samki tum gecmisi okuyorum gercide bana oyle geldi demekki aman birakmasinYoo bırakmadıfakat az uğruyor
sürekli girmek istiyomda benim cepten olmuyo bilgisayarı açıncada bebeler tepeme zıplıyo :) onlar uyuyunca boyle geç saatlerde açıyorum buyüzden çogu zaman hoş sohbetlerinizden mahrum kalıyorum :)
ben gruba geleli 5 hafta falan oldu gecen geçmişe şöyle bi baktım aynı haftalar bi sürü kisi gelmiş ama devam eden yok malesefYa tembel karincadami birakti benmi atladim kizlar zaten bi gordugumu bi daha gormuyo gibiyim
ben gruba geleli 5 hafta falan oldu gecen geçmişe şöyle bi baktım aynı haftalar bi sürü kisi gelmiş ama devam eden yok malesef
haklısında canım sonradanda konu dagılmış oluyo diye yazmıyorum çogu zaman :)dagatesi gibi bi metre alinti yap sende bizde sabah okuruz tatlim benim telde cok yavas
grubumuzda gayet eglenceli neyi begenmiyolar acaba :)Evet ya bi hos geldin nasilsin yaziyorum gelene bi bakmisim kimse yok gelen kacmis yeni basladigimda kaptan soylemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?