Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Beğenmediklerinden değil canım onların zayıflamaya niyetleri olmadığı için kaçıyorlar bir hevesleniyorlar sonra sabah uyanınca vazgeciyorlar
ay bende kilo vermedigimi görünce kaçasım geliyo sonra diyorum kaç kaç nereye kadar bırak kilolar senden kaçsın sonra bir iki yorum okuyup geliyorum kendime :) düşe kalka devam inşallah :)

ay bende kilo vermedigimi görünce kaçasım geliyo sonra diyorum kaç kaç nereye kadar bırak kilolar senden kaçsın sonra bir iki yorum okuyup geliyorum kendime :) düşe kalka devam inşallah :)
Tatlım bakk, kiloda vermesende burası nazi kampı değil yeterki istekli ol yavaş yavaş gider kilolar belkide bazen hızla zamana da bırakmak lazım

3 tane kuru kaysi yedim uzerinede suyuma cubuk tarcin attim ictim zaten tatli sevmem hic bi cikolataya zafim var biraz cayimada hic seker atmam cakiyede hic seker atmiyorum sutune filan
en güzeli bende çocukları tuz ve şekerden uzak tutmaya çalışıyorum ben alıştım onlar alışmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…