tatlı istegini bastırcaksa hemen başla :)Ya reglim yakin canim cikolata istiyo iyimi 3-5 tane kuru kaysi kemirsemiki
Nasi rahat edersen canim ama hepimiz gorunce cevap veririzhaklısında canım sonradanda konu dagılmış oluyo diye yazmıyorum çogu zaman :)
Beğenmediklerinden değil canım onların zayıflamaya niyetleri olmadığı için kaçıyorlargrubumuzda gayet eglenceli neyi begenmiyolar acaba :)
He ya onlar neyi kaybettiklerini bi bilselergrubumuzda gayet eglenceli neyi begenmiyolar acaba :)
Tatlım canın ne zaman neyi yazmak istiyorsa yaz, hiç sorun değil saygı ve sevecenlik olması kaydıyla eleştirilerde yap biz sana herturlu dönerizhaklısında canım sonradanda konu dagılmış oluyo diye yazmıyorum çogu zaman :)
3 tane kuru kaysi yedim uzerinede suyuma cubuk tarcin attim ictim zaten tatli sevmem hic bi cikolataya zafim var biraz cayimada hic seker atmam cakiyede hic seker atmiyorum sutune filantatlı istegini bastırcaksa hemen başla :)
Ayni anda bizde denk gelmiyoruz cogu zaman zatenTatlım canın ne zaman neyi yazmak istiyorsa yaz, hiç sorun değil saygı ve sevecenlik olması kaydıyla eleştirilerde yap biz sana herturlu döneriz
ay bende kilo vermedigimi görünce kaçasım geliyo sonra diyorum kaç kaç nereye kadar bırak kilolar senden kaçsın sonra bir iki yorum okuyup geliyorum kendime :) düşe kalka devam inşallah :)Beğenmediklerinden değil canım onların zayıflamaya niyetleri olmadığı için kaçıyorlarbir hevesleniyorlar sonra sabah uyanınca vazgeciyorlar
Tabiki söylenecek sözlerimiz oluyor, yarım mı kalsın:))))Ayni anda bizde denk gelmiyoruz cogu zaman zaten
teşekkürler kaptancımTatlım canın ne zaman neyi yazmak istiyorsa yaz, hiç sorun değil saygı ve sevecenlik olması kaydıyla eleştirilerde yap biz sana herturlu döneriz
Tatlım bakk, kiloda vermesende burası nazi kampı değilay bende kilo vermedigimi görünce kaçasım geliyo sonra diyorum kaç kaç nereye kadar bırak kilolar senden kaçsın sonra bir iki yorum okuyup geliyorum kendime :) düşe kalka devam inşallah :)
en güzeli bende çocukları tuz ve şekerden uzak tutmaya çalışıyorum ben alıştım onlar alışmasın3 tane kuru kaysi yedim uzerinede suyuma cubuk tarcin attim ictim zaten tatli sevmem hic bi cikolataya zafim var biraz cayimada hic seker atmam cakiyede hic seker atmiyorum sutune filan
Kalmasin iste kaptanim ben her gecen gun daha cok alisiyorumm sizlere ahh ulen bi pro olsam kim var kim ypk gorsemTabiki söylenecek sözlerimiz oluyor, yarım mı kalsın:))))
En iyisi canim ya ben cok az tuz kullaniyorum oda kaya tuzu seker kullanmadim hic annemler filanda cocugu mahrum birakma diyo kahvalti disi ekmekte yemez ee yarin ilk kesicekleri tuz seker unen güzeli bende çocukları tuz ve şekerden uzak tutmaya çalışıyorum ben alıştım onlar alışmasın
benim iradem çok zayıf valla bura sayesinde yavaş yavaş dizginlemeyi ögreniyorum iyi geliyosunuz bana :)Tatlım bakk, kiloda vermesende burası nazi kampı değilyeterki istekli ol yavaş yavaş gider kilolar belkide bazen hızla zamana da bırakmak lazım
Ay hatirladim sutu azalmusti demi ya nasi unutmusum bide yazismistikYeni üyelerimiz
tembel_karinca yeni üye 3 Ocak giriş kg 74.5 hedef kg 65 (70.1) (71.5)
perihan90 yeni üye 13 Ocak giriş kg 98 hedef kg 60 (96.8) (95.7)
O zaman süper bir haber bu olacak olacak çok güzel olacak herşeybenim iradem çok zayıf valla bura sayesinde yavaş yavaş dizginlemeyi ögreniyorum iyi geliyosunuz bana :)
Benimde pek farkim yok canim bu yuzden burdayiz biz birbirimizi motive etmek icinbenim iradem çok zayıf valla bura sayesinde yavaş yavaş dizginlemeyi ögreniyorum iyi geliyosunuz bana :)
Evet bildirimde bulundu zaten bugün kilo almış neyse toparlar zamanlaAy hatirladim sutu azalmusti demi ya nasi unutmusum bide yazismistik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?