- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Bide tum gecmisi okuyom ben ozur dilerim dikkatsizligim tutuyo bazenEvet bildirimde bulundu zaten bugün kilo almış neyse toparlar zamanla
iyi geceler canımKizlar sarzim bitiyo iyi geceler yarin gorusuruz
Sen bu azimle 56 kiloyi rahat görürsün üzülme canım.Senin o 56 dan ben gördüğüm gün yeniden doğmuş gibi olacağım, darısı başıma canım.
Gulicikkk Oyyyyy paşama Maşallah yakışıklılığa gelin heyyy arkidişler gelin gelin de erkek nasıl yakışıklı olurmuş görün
Burdan ona kucak dolusu sevgiler gönderiyorum Rabbim korusun onu İnşaAllah
Maşallah,Allah nazarlardan korusun.Yakışıklı beyfendi.Benim de büyük oğlumun küçüklüğü.İlk üye olduğum zaman resmini koymuştum.Vayyy vayy 10 seneyi geçmiş üyeliğim.Aminn Sağol kaptancim Allahım en hayırlı gördüğü zamanda sana da nasip etsin bir tane afacan
Eşim hiç poz veremez ama oğlum tam bir saklaban
Aaayni anası diyor benimkioyy fotojenik maymuşum benim
Tadını çıkarsın annenin yemeklerinin yerini hiç bir şey tutmaz.Kızlar @Otimoti nin slmi var sizlere Rizeden
WhatsApp dan görüştük kilo bildirmeyince hu huuu dedim biiikilosu aynı hatta hep aynı kalırsa iyi olur o annesinin yanından kilo alıp dönmesinde yoksa dedimki seni diskalifiye ederim
Bırak Allah aşkına.Kim ne derse desin.Sen sağlıklı besleniyorsun.Ben de hamileyim canım istiyor diye yedim durdum 78 lg ile doğuma gittim.3.200 gram çocuk doğurdum.Yediklerinin vitaminleri,minarelleri çocuğa geçiyor.Ama ceviz,badem,fındık yemeni tavsiye ederim.Onun haricinde yediklerim bana kilo oldu.Hiççç moralini bozma.Ve ablan olarak sana tavsiyem : bebeğin doğduğunda herkes bir şey söyleyecek,sen gönlüne sineni bebeğine uygula ve unutma canım bebeğin ile arandaki bağ ile onun ihtiyacını sen hissedebilirsin.Hislerine güvenBugun hic tadim yok. Tum gun yattim daha kotu olmayayim diye. Cok bunaldim oyle olunca da. Ama onun haricinde gayet iyiyim cok sukur. doktor bebisin kilosuna normal dedi ama kilo almiyorum diye milletin sacma sapan laflarindan ya da olmus kotu hikayelerini dinlemekten yoruldum. insallah saglikla dogar. Oyle yani aprilim bugun enerjim pek dusuk
kuzum accık daha buralardayım ben kendi kendime kalırsam dayanamam yerimApriL_2007 nerdesin canım sen gelmemişsin bu arada meleğim66 hamile ya hamilelik nedeniyle izne mi ayırsak listeden kurallar gereği hamilelik izni var ya sıkıntı olmasin sen gelince kilonun ekler taşırsin olmadı ben taşıyın demiştim ama
bizde seni seviyoruz kaptancımm bende tebrik ederim herkesi gitsin pis kilolar :)Evet tatlımşöyle bir kabataslak baktım da öyle gözüküyor. Ama başarılıyız Hele ki son zamanlara nazaran çok iyi gidiyoruz kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ederim herkesi Çokkk seviyorum
a.s. ben annemin yanında kalsam aynı kalmak ne demek 10 kilo alırım yaa cok tatlı annem sabah kahvaltıya gittim bak kızım artık hamilesin canın ne isterse ye aman sunu ye aman bunu ye demeye başladı bende anne diğerindeki gibi 24 kilo almak istemiyorum dedim annemin dediğine bak hele amaaaannnnn kilo dediğin nedir ki verdin gitti veremesen ye demem zaten diyo bir daha kaç kere hamile olcan boşverrr tadını çıkar diyo he anne he dedimKızlar @Otimoti nin slmi var sizlere Rizeden
WhatsApp dan görüştük kilo bildirmeyince hu huuu dedim biiikilosu aynı hatta hep aynı kalırsa iyi olur o annesinin yanından kilo alıp dönmesinde yoksa dedimki seni diskalifiye ederim
amanınnn dagatesi iyi gidiyo valla inşallah bende öyle olurummmAminnn bu topik sayesinde zaten erkek bebek sempatizanı oldum çıktım oysaki ben hep kızım olsun isterdimtabiki herşey nasip ama herkesin de oğlu var sevdim ben bu paşaları çok tatlılar Çokkk erkek bebek sevebilme ihtimalimi ortaya çıkarttınız
Tam fotojenik maymuşEeee anneye çekecek tabii
Sanada yeni rakip meleğim olsun bari
tatlım sen onlara bakma bana da oyle dediler bende uydum canım istemesede yedim herşeyden yedim iki canlısın 2 tane ye dediler yedim noldu iştahım açıldı midem büyüdü dr bebek 2 hafta geri dedi daha cok yedim bu defa 24 kilo aldım tabi pişmanlık oldu son ay artık doğumdan önce bile dr 2 hafta gerilik var dedi hiçte öyle deilmiş bebeğim 3400 kilo 50 boyla doğdu nasıl bir gerilik bu 5 kilo mu olmalıymışBugun hic tadim yok. Tum gun yattim daha kotu olmayayim diye. Cok bunaldim oyle olunca da. Ama onun haricinde gayet iyiyim cok sukur. doktor bebisin kilosuna normal dedi ama kilo almiyorum diye milletin sacma sapan laflarindan ya da olmus kotu hikayelerini dinlemekten yoruldum. insallah saglikla dogar. Oyle yani aprilim bugun enerjim pek dusuk
burdayım tatlımmm daha ayrılmadımMelegim66 yi naptik izne mi ayirdk simdi
Günaydın benden de benim de en sevdigimGünaydın en sevdiğimden Cumartesimden
Kızlar 4. Olmusuz herkesi tebrik ederim sonuçlar çok guzel
Günaydın canım benim için topigin en tatlı yeni annesi arada olur o duygusallik ta normal ama Dr hersey yolunda diyorsa hersey yolundadir takma kafanaGunaydin kizlar.
Cok cok tesekkur ediyorum. Ben biraz hassaslastim sanirim :)) saglikli beslendigimi biliyorum ama iste bebek gelismez dedikleeinde cok icime dokunuyor. Ayni devam edeyim tabikidoktora ustune basa basa kilo almadim bebek gelismiyor diye endise ettirdiler dedim. O da sorun yok kilosu iyi dedi :) bu ay 6 hafta goremedim oglusu bazi nedenlerden ondan da endiselerim artti sanirim.
keten prenses ve E ekke ben tel.den pek yazmayi sevniyorum ama okurken aklimdan yazacak bir dunya sey geciyor. Sonra pceen vakit bulana kadar metre oluyor :)) sende yap fatos daha bugune kadar bana kimse muhabbete geriden geldin demedi ) hem sen de daha aktif daha icinde hissedersin grubun.
gulfuren yiyorum cnaim. Gunluk 1 orta boy muz 3 ceviz 1 yumurta 1 kase yogurt ve dut kaju gibi kuruyemis karisimini mutlaka yiyorum. Yogurttan tiksindim bir ara o zaman bile ayran yapip ictim surekli. Cogu zaman 3 kaseye tamamlaniyor sut ve sut urunleri. Haftada 1 bakliyat ve balik yiyorum. Yemiyor degilim yani meyve desen gunde 4 porsiyon mutlaka tuketmis oluyorum. Et de tuketiyorum haftada 2 3. Sebze de.
Melegim insallah seni boyle endiseler sarmazaslinda su an yanlara dogru biraz yayilsa da top gibi bir karnim var. 6 ay bitti sayilir 3.5 kilo aldim. Insallah bebisler saglikli dogar ve bizde hemen fit anne oluruz. Cat diye catlarlar artik :))
İnşallah April neden olmasın valla kızlar baya iyiÇokkk güzel tam takımız iyi gidiyoruz iyii umarım bu dönemi notasız bitiririz şu aralar hedefim bide ayrıca bu daima başarılar 1.Takımıma
Napio acaba benimde aklıma geliyorlar arasıra
Evet aklıma geldi benimde siteye uğramıştır olabilir loyalty i arada biyerlerde görüyorum forumda belki görüp gelir hastaydi ya bir ara inşallah iyidir aklıma geldiler yaNapio acaba benimde aklıma geliyorlar arasıraafrodit zaten doğum yapmıştı öyle hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?