Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Senin o 56 dan ben gördüğüm gün yeniden doğmuş gibi olacağım, darısı başıma canım.
Sen bu azimle 56 kiloyi rahat görürsün üzülme canım.

Aminn Sağol kaptancim Allahım en hayırlı gördüğü zamanda sana da nasip etsin bir tane afacan
Eşim hiç poz veremez ama oğlum tam bir saklaban
Aaayni anası diyor benimki oyy fotojenik maymuşum benim
Maşallah,Allah nazarlardan korusun.Yakışıklı beyfendi.Benim de büyük oğlumun küçüklüğü.İlk üye olduğum zaman resmini koymuştum.Vayyy vayy 10 seneyi geçmiş üyeliğim.

Tadını çıkarsın annenin yemeklerinin yerini hiç bir şey tutmaz.

Bırak Allah aşkına.Kim ne derse desin.Sen sağlıklı besleniyorsun.Ben de hamileyim canım istiyor diye yedim durdum 78 lg ile doğuma gittim.3.200 gram çocuk doğurdum.Yediklerinin vitaminleri,minarelleri çocuğa geçiyor.Ama ceviz,badem,fındık yemeni tavsiye ederim.Onun haricinde yediklerim bana kilo oldu.Hiççç moralini bozma.Ve ablan olarak sana tavsiyem : bebeğin doğduğunda herkes bir şey söyleyecek,sen gönlüne sineni bebeğine uygula ve unutma canım bebeğin ile arandaki bağ ile onun ihtiyacını sen hissedebilirsin.Hislerine güven dagatesi

kuzum accık daha buralardayım ben kendi kendime kalırsam dayanamam yerim
Evet tatlım şöyle bir kabataslak baktım da öyle gözüküyor. Ama başarılıyız Hele ki son zamanlara nazaran çok iyi gidiyoruz kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ederim herkesi Çokkk seviyorum
bizde seni seviyoruz kaptancımm bende tebrik ederim herkesi gitsin pis kilolar :)

a.s. ben annemin yanında kalsam aynı kalmak ne demek 10 kilo alırım yaa cok tatlı annem sabah kahvaltıya gittim bak kızım artık hamilesin canın ne isterse ye aman sunu ye aman bunu ye demeye başladı bende anne diğerindeki gibi 24 kilo almak istemiyorum dedim annemin dediğine bak hele amaaaannnnn kilo dediğin nedir ki verdin gitti veremesen ye demem zaten diyo bir daha kaç kere hamile olcan boşverrr tadını çıkar diyo he anne he dedim

amanınnn dagatesi iyi gidiyo valla inşallah bende öyle olurummm

tatlım sen onlara bakma bana da oyle dediler bende uydum canım istemesede yedim herşeyden yedim iki canlısın 2 tane ye dediler yedim noldu iştahım açıldı midem büyüdü dr bebek 2 hafta geri dedi daha cok yedim bu defa 24 kilo aldım tabi pişmanlık oldu son ay artık doğumdan önce bile dr 2 hafta gerilik var dedi hiçte öyle deilmiş bebeğim 3400 kilo 50 boyla doğdu nasıl bir gerilik bu 5 kilo mu olmalıymış
hem önemli olan karnında ne kadar geliştiği değil doğduktan sonraki gelişimi benim 3400 doğdu arkadaşımın 2800 doğdu şimdi bizim iki katımız
doğumdan sonra yine üstüne gelecekler sunu ye sütün olsun bunu ye sütün olsun ben bu defa kimseyi dinlemedim et su ve yeşillik yedim sürekli maşallah sütüm boldu hızlada zayıfladım

Melegim66 yi naptik izne mi ayirdk simdi
burdayım tatlımmm daha ayrılmadım

menüm
8-1 kuru kayısı
9-peynir+bir dilim su böreği+bir dilim katmer
11-bir dilim elma

13-bir börek + beyran bir porsiyon
16-bir bardak yarım yağlı süt

19-tarhana corbası bir dolu kase+fırında sebzeli tavuk (yarım tabak)
2,5 lt su spor yapamadım

günaydın
sabah
08,30
goji berry cayı
2 yumurta 1 turp 1 dılım süzme peynır yesil zeytin 10
1 lokma sımıt
14,00
1 kase karabugday haslama 1 dılım suzme peynır

aralar cay kahve sade olrak
aksam
18,30
3 tane el buyuklugunde etlı pıde ayran
21,00
1 muz çeyrek portakal çeyrek nar
3 lt su spor yok

Gunaydin kizlar.

Cok cok tesekkur ediyorum. Ben biraz hassaslastim sanirim :)) saglikli beslendigimi biliyorum ama iste bebek gelismez dedikleeinde cok icime dokunuyor. Ayni devam edeyim tabiki doktora ustune basa basa kilo almadim bebek gelismiyor diye endise ettirdiler dedim. O da sorun yok kilosu iyi dedi :) bu ay 6 hafta goremedim oglusu bazi nedenlerden ondan da endiselerim artti sanirim.

keten prenses ve E ekke ben tel.den pek yazmayi sevniyorum ama okurken aklimdan yazacak bir dunya sey geciyor. Sonra pceen vakit bulana kadar metre oluyor :)) sende yap fatos daha bugune kadar bana kimse muhabbete geriden geldin demedi ) hem sen de daha aktif daha icinde hissedersin grubun.

gulfuren yiyorum cnaim. Gunluk 1 orta boy muz 3 ceviz 1 yumurta 1 kase yogurt ve dut kaju gibi kuruyemis karisimini mutlaka yiyorum. Yogurttan tiksindim bir ara o zaman bile ayran yapip ictim surekli. Cogu zaman 3 kaseye tamamlaniyor sut ve sut urunleri. Haftada 1 bakliyat ve balik yiyorum. Yemiyor degilim yani meyve desen gunde 4 porsiyon mutlaka tuketmis oluyorum. Et de tuketiyorum haftada 2 3. Sebze de.

Melegim insallah seni boyle endiseler sarmaz aslinda su an yanlara dogru biraz yayilsa da top gibi bir karnim var. 6 ay bitti sayilir 3.5 kilo aldim. Insallah bebisler saglikli dogar ve bizde hemen fit anne oluruz. Cat diye catlarlar artik :))

Günaydın canım benim için topigin en tatlı yeni annesi arada olur o duygusallik ta normal ama Dr hersey yolunda diyorsa hersey yolundadir takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…