- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
inşallah canım benim ye ye diyip bebek gelişmez diyenler doğumdan sonra zayıfladığımı gördüklerinde oo iyi vermişsin yarım dünya gibiydin dana gibiydin ne hal olmuştun öyle gibi şeyler söylediler herkes dost olmaz sen kimseye kulak asma tatlım inşallah fit oluruz düşman çatlatırız oh ohGunaydin kizlar.
Cok cok tesekkur ediyorum. Ben biraz hassaslastim sanirim :)) saglikli beslendigimi biliyorum ama iste bebek gelismez dedikleeinde cok icime dokunuyor. Ayni devam edeyim tabikidoktora ustune basa basa kilo almadim bebek gelismiyor diye endise ettirdiler dedim. O da sorun yok kilosu iyi dedi :) bu ay 6 hafta goremedim oglusu bazi nedenlerden ondan da endiselerim artti sanirim.
@keten prenses ve @EFatos ben tel.den pek yazmayi sevniyorum ama okurken aklimdan yazacak bir dunya sey geciyor. Sonra pceen vakit bulana kadar metre oluyor :)) sende yap fatos daha bugune kadar bana kimse muhabbete geriden geldin demedi) hem sen de daha aktif daha icinde hissedersin grubun.
@gulfuren yiyorum cnaim. Gunluk 1 orta boy muz 3 ceviz 1 yumurta 1 kase yogurt ve dut kaju gibi kuruyemis karisimini mutlaka yiyorum. Yogurttan tiksindim bir ara o zaman bile ayran yapip ictim surekli. Cogu zaman 3 kaseye tamamlaniyor sut ve sut urunleri. Haftada 1 bakliyat ve balik yiyorum. Yemiyor degilim yanimeyve desen gunde 4 porsiyon mutlaka tuketmis oluyorum. Et de tuketiyorum haftada 2 3. Sebze de.
Melegim insallah seni boyle endiseler sarmazaslinda su an yanlara dogru biraz yayilsa da top gibi bir karnim var. 6 ay bitti sayilir 3.5 kilo aldim. Insallah bebisler saglikli dogar ve bizde hemen fit anne oluruz. Cat diye catlarlar artik :))
aaaa ccoooooookkk sevindim ilk defa dereceye girdimmmVe takım içi sıralamamız ise;
Eki Görüntüle 1752634Gulicikkk
Eki Görüntüle 1752635 @melegim66
Eki Görüntüle 1752636 SEVİMMM:))))
Bu sabah hava nasıldı? Süpersin
Bizim burda da güneş açıyor kar yağıyor yine güneş açıyor kar yağıyor devamlı böyle devam ediyor ama hava buzzzzzApriL_2007 Buz gibi rüzgar esiyordu acikta ve güneş bir göründü bir kaçtı. Koşu yolu Çamlık Allahtan.oraya attım kendimi. Kalın pamuklulari giydim iki kat. Üstüne hırka atkı bere eldiven. Üstüne kalın panco mu. Yurudukce isindim
ben işteyimmmBizim burda da güneş açıyor kar yağıyor yine güneş açıyor kar yağıyor devamlı böyle devam ediyor ama hava buzzzzzbenimde biraz temizlik işim var birazdan girisecegim eve tatil olurmu ki çalışana hiccç
Anaam yazık. . Öyle yetiremeyince gunlukcu hanimlardan çağırsan olur birkaç haftada bir.Bizim burda da güneş açıyor kar yağıyor yine güneş açıyor kar yağıyor devamlı böyle devam ediyor ama hava buzzzzzbenimde biraz temizlik işim var birazdan girisecegim eve tatil olurmu ki çalışana hiccç
Eşim pek sevmiyor öyle durumları ve açıkçası da düzgün birini bulamadin yoksa pekde söz dinlemem bendeAnaam yazık. . Öyle yetiremeyince gunlukcu hanimlardan çağırsan olur birkaç haftada bir.
Kolay gelsin sana
Bide öyle durumlarda var tabi hepimize kolaylıklar dilerim canım benimben işteyimmm
Hangimiz çok dinliyoruz acabaEşim pek sevmiyor öyle durumları ve açıkçası da düzgün birini bulamadin yoksa pekde söz dinlemem bendebulsam ahhhh
sağol tatlım sanada kolay gelsinnnBide öyle durumlarda var tabi hepimize kolaylıklar dilerim canım benim
cnm bizde keyif yapmiyoz zaten sen gelde bir sor bize canimz cikiyo valla hele bebegin cammasirlari surekli makinede bir giydirdigimiz yarim gun surmuyo daha birde geleni gideni derken yarina misafirim var mesela of off rahatsizim ama sen yinede evlen evlat icin deger tatlimm koca icin degmezsabahtan beri temizlik yapıyorum ya öldüm bugün aksilikler bende telefonum dondu sabah buraya yazdıktan sonra bekledim bekledim düzelmedi ne yaptıysam kalktım paşa paşa servise gittim yazılım güncellemesi yapmış telefonum donmuş kalmış hay allahım dedim bir haftasonum normal geçsin neyse eve geldim temizliğe koyuldum bir sürü çamaşır var yıkanacak bu arada makineye attım makine takılmasın mı yarım saat boyunca su almaya devam etmiş makineye program takılmış 40 dk aynı yerde su alıyor ama sürekli kapatmaya çalışıyorum kapatamıyorum prizden çektim sonra tekrar başlattım hala çalışmıyor direk suyu boşaltma programı var ona aldım neyse servis arayacaktım tam kendinde geldi bir daha çalıştırdım şimdilik çalışıyor birde yeni makineallahım çok hareketli bir gün psikolojik olarak yoruldum yeminle karnım aç yemek yapmadım daha bir sürü de ütülenecek çamaşır var ya ben nerelere gideyim ben tek başıma bu kadar çamaşırı nasıl kirletmişim bir haftada bu kadar ütülenecek kıyafet nerden gelmiş bence ben evlenmeyim zira daha tek başıma yetişemiyorum size şu an hayretler içinde bakıyorum evli ve üstüne çocuklu hatunlar içimi dökme seansının sonuna geldiğimize göre rahatladım okuyabilene aşkolsun
cnm bizde keyif yapmiyoz zaten sen gelde bir sor bize canimz cikiyo valla hele bebegin cammasirlari surekli makinede bir giydirdigimiz yarim gun surmuyo daha birde geleni gideni derken yarina misafirim var mesela of off rahatsizim ama sen yinede evlen evlat icin deger tatlimm koca icin degmezorasi auri konu
sabahtan beri temizlik yapıyorum ya öldüm bugün aksilikler bende telefonum dondu sabah buraya yazdıktan sonra bekledim bekledim düzelmedi ne yaptıysam kalktım paşa paşa servise gittim yazılım güncellemesi yapmış telefonum donmuş kalmış hay allahım dedim bir haftasonum normal geçsin neyse eve geldim temizliğe koyuldum bir sürü çamaşır var yıkanacak bu arada makineye attım makine takılmasın mı yarım saat boyunca su almaya devam etmiş makineye program takılmış 40 dk aynı yerde su alıyor ama sürekli kapatmaya çalışıyorum kapatamıyorum prizden çektim sonra tekrar başlattım hala çalışmıyor direk suyu boşaltma programı var ona aldım neyse servis arayacaktım tam kendinde geldi bir daha çalıştırdım şimdilik çalışıyor birde yeni makineallahım çok hareketli bir gün psikolojik olarak yoruldum yeminle karnım aç yemek yapmadım daha bir sürü de ütülenecek çamaşır var ya ben nerelere gideyim ben tek başıma bu kadar çamaşırı nasıl kirletmişim bir haftada bu kadar ütülenecek kıyafet nerden gelmiş bence ben evlenmeyim zira daha tek başıma yetişemiyorum size şu an hayretler içinde bakıyorum evli ve üstüne çocuklu hatunlar içimi dökme seansının sonuna geldiğimize göre rahatladım okuyabilene aşkolsun
Oyyyy cnm tesekkur ederim sozunde durdugun icin.sabah 10.30 dan 16.ya kadar arkadasimdaydim.sonra da kardesim geldi onunla ilgilendim anck simdi giris yapabildim.simdi yazcm menumuKızlar bugünkü menumu giremedim sabah doncem buraya
sevilay80 canım sen dün dedin ki eğer menu girmiyorsam ciss cokmustur. Hiç sesin çıkmıyor bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?