Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

inşallah canım benim ye ye diyip bebek gelişmez diyenler doğumdan sonra zayıfladığımı gördüklerinde oo iyi vermişsin yarım dünya gibiydin dana gibiydin ne hal olmuştun öyle gibi şeyler söylediler herkes dost olmaz sen kimseye kulak asma tatlım inşallah fit oluruz düşman çatlatırız oh oh
aaaa ccoooooookkk sevindim ilk defa dereceye girdimmm

ApriL_2007 Buz gibi rüzgar esiyordu acikta ve güneş bir göründü bir kaçtı. Koşu yolu Çamlık Allahtan.oraya attım kendimi. Kalın pamuklulari giydim iki kat. Üstüne hırka atkı bere eldiven. Üstüne kalın panco mu. Yurudukce isindim

Bizim burda da güneş açıyor kar yağıyor yine güneş açıyor kar yağıyor devamlı böyle devam ediyor ama hava buzzzzzbenimde biraz temizlik işim var birazdan girisecegim eve tatil olurmu ki çalışana hiccç

Anaam yazık. . Öyle yetiremeyince gunlukcu hanimlardan çağırsan olur birkaç haftada bir.
Kolay gelsin sana

bugünün menüsünü yazayım

8-bir kuru kayısı + çeyrek muz
8,30-sucuklu yumurta+peynir (ekmek yemedim)+şekersiz çay
10-bir bardak yarım yağlı süt

13-nohut yemeği+salata(birer porsiyon)+bir bardak ayran
13,45-şekersiz çay
2,30-1 mandalina
15-yarım avuç çekirdek
16-bir bardak yarım yağlı süt+ bir çubuk biscolata
19-tarhana çorbam var onu yerim kapanışı yaparım yüksek ihtimal.

2,5 lt su onuda 3 yapıcam

sabahtan beri temizlik yapıyorum ya öldüm bugün aksilikler bende telefonum dondu sabah buraya yazdıktan sonra bekledim bekledim düzelmedi ne yaptıysam kalktım paşa paşa servise gittim yazılım güncellemesi yapmış telefonum donmuş kalmış hay allahım dedim bir haftasonum normal geçsin neyse eve geldim temizliğe koyuldum bir sürü çamaşır var yıkanacak bu arada makineye attım makine takılmasın mı yarım saat boyunca su almaya devam etmiş makineye program takılmış 40 dk aynı yerde su alıyor ama sürekli kapatmaya çalışıyorum kapatamıyorum prizden çektim sonra tekrar başlattım hala çalışmıyor direk suyu boşaltma programı var ona aldım neyse servis arayacaktım tam kendinde geldi bir daha çalıştırdım şimdilik çalışıyor birde yeni makine allahım çok hareketli bir gün psikolojik olarak yoruldum yeminle karnım aç yemek yapmadım daha bir sürü de ütülenecek çamaşır var ya ben nerelere gideyim ben tek başıma bu kadar çamaşırı nasıl kirletmişim bir haftada bu kadar ütülenecek kıyafet nerden gelmiş bence ben evlenmeyim zira daha tek başıma yetişemiyorum size şu an hayretler içinde bakıyorum evli ve üstüne çocuklu hatunlar içimi dökme seansının sonuna geldiğimize göre rahatladım okuyabilene aşkolsun

Bugünkü menüm
10.30 bi yumurta peynir zeytin bi çay kasgi bal.iki dlm ekmk çay
14 bi sütlü kahve
17. Bi kepçe çorba bi tbk kabk yemeği bi dlm ekmk yogrt
20 çay ve ayva
Bütün gün temizlik yaptım 3 litre su içerim

cnm bizde keyif yapmiyoz zaten sen gelde bir sor bize canimz cikiyo valla hele bebegin cammasirlari surekli makinede bir giydirdigimiz yarim gun surmuyo daha birde geleni gideni derken yarina misafirim var mesela of off rahatsizim ama sen yinede evlen evlat icin deger tatlimm koca icin degmez orasi auri konu

çok zor değil mi ya allah kolaylık versin nasip diyimde hiçbişey yetişmiyor

Psikolojik olarak zormus evet. Neyseki gecmism yarin daha guzel gecsin insallah. Bence ev isleri cocuklu versiyonunu bilemeyecegim ama esli versiyonu sana ve esine bagli. Biz pek ev isi yapmiyoruz. Evi misafir gelecegi zaman supuruyoruz iki kisi pek kirlenmiyor zaten. Yemek desen esin yardim ederse ya da sunu yemem bunu yemem diye mizirdanmazsa hallediliyor. Yani karsilikli sevgi huzur oldukca o kadar da zorlamiyor. Arada bunaltiyor ama biraz rahat olup eglenebilirsen cok zevkli

Merhaba kızlar hemn menumu yazıyim bnde çok yogundum bugunnnn.bide bizim bebise bi haller oldu durup durup bağıra bağıra agliyo. biyerimi agriyo dış mi çıkarıyor anlayamadım

Sabah 08.00 1 litre su 10 dk ara ile yarımşar litre içtm.gece emzirdgmden sabah kalktigimda aşırı susams oluyorum
11.00 3 zeytin 2 dilim tambuğday ekmeği 1 yumurta 1 tatlı kasigi bal bi büyük kase yoğurt 2 şekersiz çay
14.00 1 küçücük minicik muz)
17.00 1 lahmacun.1 bardak ayran.küçücük bi top kizarms karnibahar
19.00 yarım dilim kazandibi
4.5 lt su
3 mil leslie

Kızlar bugünkü menumu giremedim sabah doncem buraya
sevilay80 canım sen dün dedin ki eğer menu girmiyorsam ciss cokmustur. Hiç sesin çıkmıyor bugun

Herkese iyi geceler cok sukur kizlar uyudular benim de
Kızlar bugünkü menumu giremedim sabah doncem buraya
sevilay80 canım sen dün dedin ki eğer menu girmiyorsam ciss cokmustur. Hiç sesin çıkmıyor bugun
Oyyyy cnm tesekkur ederim sozunde durdugun icin.sabah 10.30 dan 16.ya kadar arkadasimdaydim.sonra da kardesim geldi onunla ilgilendim anck simdi giris yapabildim.simdi yazcm menumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…