Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

allah mutluluğunu arttırsın dagatesi seninle konuşunca evlenesim geliyor bak tam vazgeçmiştim allah gönlüme göre verirse belki iyi olur

Kizlar oncelikle aciklama yapayim.10.30 dan 16 ya kadar arkadasimdaydim.ogle yemeginde planim evimde olup kendi menumu yemkti.baska arkadaslar da gelunce oturmk zorunda kaldim.ogle menusu ev sahibibe aitti.en aziyla kurtarmaya calustim.
Bugunku mnm
Kahvkti 8.30. 1 haslanmis yumurta.domates.az peynir.1 dilim tam bugday ekmegi.1 cy kasigi bal
Ara 2 ceviz
Ogle14.30. 1 dilim peynirli borek.2 mini kuru patlicn dolma
Ara 1 aktivia
18.00 aksam. 3 ksk tahil gevrek.8 findik.1 brdk yarim yagli sut tarcin
Ara 4 badem
45 dkleslie 3 miles.2.5 lt su

Bide öyle durumlarda var tabi hepimize kolaylıklar dilerim canım benim
Sen calisiyodun bugun nasil gecti

Cnm severek okudum.sadece sabrin sinanmis accik o kadar

Cnm kac kiloydun bu kadar az yemkle nasil doyuyosun.
Amaaaaaaannn evde huzur sevgi olsun herseye deger.ben bakis acimi degistrdim bi zamb sonra.sonucta hanimlarin ev isi yapmalari da ibadet hadis te vardi.
Cnm emzitdigin icin 11 r ksdr ac karnina nasil dayaniyosun.geceden emzirince sabj cok acikmiyomusun

evet tatil günümde sabrım azıcık sınandı şükür su an herşey yolunda

Tatlım güzel menün
Oyyyyy kuzum neler gelmiş başına aksilikler işte, neyseki bitmiş:))))))bendede durumlar aynıydı temizlik yaptım bende bittim!

Güzel canım menün su süper bende aynı hep temizlik şimdi de bir film izledik okadar bitti sevdiğim ctesim:)))

Kızlar bugünkü menumu giremedim sabah doncem buraya
sevilay80 canım sen dün dedin ki eğer menu girmiyorsam ciss cokmustur. Hiç sesin çıkmıyor bugun
Yokluğun belli Gulicikkk gel gel
Güzel canım menün
yok canım çalışmıyorum temizlikle geçti işte

Canım simdi bide ilk günlerinde olduğundan her iş daha da ağır gelecektir sana haklısın koca icin degmez ayyy çok güldüm

Nasıl oldu bebiş??? Su ne güzel icmissin süper

acikiuorum ama napim bu kiloyla konuşmaya hakkım yok;(( Sutum zaten çok çok değil.gece yiyince kilo alıyorm.

Canım simdi bide ilk günlerinde olduğundan her iş daha da ağır gelecektir sana haklısın koca icin degmez ayyy çok güldüm

Nasıl oldu bebiş??? Su ne güzel icmissin süper
daha iyi cnm hala biraz huzursz .evet suyu cok icmeye cabaliyomm

Günaydın tatlisler.bugün ve birkaç gundur öyle mutsuz ve çaresiz hissedyrm ki..salı günü eşimin memleketine gidiyoruz orda herkes kilomla ilgili konusck biliyorm.özellikle kaynanam gorumce ve kaynim.artık dalga geçiyorlar.insan kiloyla ilgili olunca eli kolu bağlanıyor. Cevap veremym bile utancimdan.halbuki 3-4 aydır bu haldeyim.yılların kilolusu değilim.neyapim kızlar nasıl basedebilirim onların da eksik noktaları var.bende onları mi yüzlerine vurayim? Ama ben yapamm öyle.birincisi Allah dan korkarım bi noktada
Öyle çaresiz hissedyrm ki.kaç gundur ruyalarima bile giriyo mu bu mesele. Keşke diyom bisey olsa da gitmesek... Ama imkânsız gorunuyo bu

Sana ders olsun bu durum tatlım hırs olsun; kin çaresizlik değil. Onlar dalga geçtikçe kız kendine hadi de sıkıyorsa bir daha böyle çık bunların karşısına. Hem sadece kaynatan Gil mi yapıyor bunu sana??? Benimkiler yedi beni yedi. Seneye memlekete böyle gelme dedi annem
Ben de gitmicem öyle zaten

ApriL_2007 ven bu hafta izmire gidiyorum. Ablamla yengem bakalım neleri reva görecekler bana.
Bir gunlukte de anneler kilo bildirimi yapıyoruz her Pazar. Geçen pazar regl iken 75.8 ve bu sabah 73.2... 2.6 kg. Çok dikkatli kalori hesabı yaptım asla böyle dengesiz gidecek kadar az yiyip deli gibi spor da yapmadım. Reglden dir de mi...
gerçi haftaya 75 gelmezsem iyi Ayy ablam
Izmir'den dönünce tartinin pilini degistirmeli. Bir de eczanede tartilmali cikip

Ablanlar sendeki bu inanılmaz değişikliğe çok şaşıracaklardır. Aman nazarlara gelme canım:))))))

Bir haftada okadar gitmesi olabilir canım bünyesel bir durum tabi regl sayesinde daha da fazla eksi gördün. Yoksa dediğin gibi oyle çokda spor yapmadın.

Amannnn dikkat kilo almadan dön kaç gün kalacaksın?

Canım sen stres yapsanda oraya gideceksin yapmasanda oyuzden relakssss ol lütfen herşeyi zamana bırak, bişey derlerse desinler sen içinden kıs kıs gül bakalım bidahaki sefere beni böyle gorebilecekmisiniz de.hatta hiç vericem falan deme ben iyiyim bu aralar çok mutluyum deki dikkatlerini başka yöne çevir. Amaaaa bidahaki gittiğinde emin ol çok sasiracaklar sağlık olsun herşeyin başı sağlık takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…