Hakket en son 90 kiloyken gormuslerdi.75 tamam da 73 kilo gösteriyor muyum bilmem. Onlar söylesin.Ablanlar sendeki bu inanılmaz değişikliğe çok şaşıracaklardır. Aman nazarlara gelme canım:))))))
Bir haftada okadar gitmesi olabilir canım bünyesel bir durum tabi regl sayesinde daha da fazla eksi gördün. Yoksa dediğin gibi oyle çokda spor yapmadın.
Amannnn dikkat kilo almadan dön kaç gün kalacaksın?
Günaydın tatlisler.bugün ve birkaç gundur öyle mutsuz ve çaresiz hissedyrm ki..salı günü eşimin memleketine gidiyoruz orda herkes kilomla ilgili konusck biliyorm.özellikle kaynanam gorumce ve kaynim.artık dalga geçiyorlar.insan kiloyla ilgili olunca eli kolu bağlanıyor. Cevap veremym bile utancimdan.halbuki 3-4 aydır bu haldeyim.yılların kilolusu değilim.neyapim kızlar nasıl basedebilirim onların da eksik noktaları var.bende onları mi yüzlerine vurayim? Ama ben yapamm öyle.birincisi Allah dan korkarım bi noktada
Öyle çaresiz hissedyrm ki.kaç gundur ruyalarima bile giriyo mu bu mesele. Keşke diyom bisey olsa da gitmesek... Ama imkânsız gorunuyo bu
Karşımda kilo muhabbeti olunca kilo alamıyorum diyenlere vermek istediğim cevap ama gerçekten alamayanlara değil böyle sinir etmek için diyenlereEki Görüntüle 1753350
Hakket en son 90 kiloyken gormuslerdi.75 tamam da 73 kilo gösteriyor muyum bilmem. Onlar söylesin.
Bir de antibiyotik falan aldım hem regl dönemine denk geldi ondandir.
VAllahi kaptancim vermeyi bırak almadan kurtulabilirsem oradan benden iyisi olmaz
Abimlerle ablamda üçer gece kalırım en az yine.bakalim
Doğru hatirliyorsun canım baş ortuluyum.Bence sen almadan kurtarirsin ben inaniyorumbir de sen tesetturlu musun? Nedense aklimda oyle bisi kalmis. Bu arada tabj ki sok olacaklar 15 kilo vermissin az miiiii. Hem spor yaptigin icin verdiginde belli oluyordur
Ödemdir o kilo olsa anlardinYiyorum yiyorum almiyorum. Sonra bir sabah kalkiyorum 1 kilo almis oluyorum her nasilsa :d :d
Doğru hatirliyorsun canım baş ortuluyum.
Geçen gittiğim spor salonundaki antrenör ume uğradım. Hep yürüyüşe çıkıyoruz yoldan geciyoz hiç ugramiyoruz kusura bakma dedim. En son eylülde görmüştü. VALLAHİ şöyle dibime gelmeyince karşı yoldan hayatta cikaramazdim çok degismissin sen bu işi cozmussun dedi.
Bunların hepsi ayrı motivasyon bir de bizimkiler kaldı şimdi. Ne fayda ablam tikip durmazsa
Gerci birinde koşu bandı otekinde kondisyon bisikleti var. En azından almamak için ugrasirim
Ödemdir o kilo olsa anlardinay ne sacmaliyosam arada bende de oluyor neden çözemedim onu ama sen hamilesin sonuçta normal o
Hammaddesi buğday olan herseyi sildim zaten de.. bakalımCanim cok yahli hamurisleri vs yemezsen ve olculu yersen almazsinarti cikma bak isin ucunda sevilayla rekabet vasr :d
haklisn cnmCanım sen stres yapsanda oraya gideceksin yapmasanda oyuzden relakssss ol lütfen herşeyi zamana bırak, bişey derlerse desinler sen içinden kıs kıs gül bakalım bidahaki sefere beni böyle gorebilecekmisiniz de.hatta hiç vericem falan deme ben iyiyim bu aralar çok mutluyum deki dikkatlerini başka yöne çevir. Amaaaa bidahaki gittiğinde emin ol çok sasiracaklar sağlık olsun herşeyin başı sağlık takma kafana
Ayy canimm tam benim istedigin kilodasinnnn@ApriL_2007 ven bu hafta izmire gidiyorum. Ablamla yengem bakalım neleri reva görecekler bana.
Bir gunlukte de anneler kilo bildirimi yapıyoruz her Pazar. Geçen pazar regl iken 75.8 ve bu sabah 73.2... 2.6 kg. Çok dikkatli kalori hesabı yaptım asla böyle dengesiz gidecek kadar az yiyip deli gibi spor da yapmadım. Reglden dir de mi...
gerçi haftaya 75 gelmezsem iyi Ayy ablam
Eki Görüntüle 1753320 Izmir'den dönünce tartinin pilini degistirmeli. Bir de eczanede tartilmali cikip
Canım kilo vermeye çalıştığını onlara hiiic belli etme ve rejimdeyim falan deme.gerekirse sende cevap ver.emin ol içine atarsan düşündükçe sinirlenirsin. Fazla sınırdır insanı yemeye iter kendimden bilirimhaklisn cnm
Goruyorum ki kimse care uretemiyo cunku tek care zayiflamak;( ve ben bunuu yapacağımmmmmm
tatlım mekik çalış ama moralini bozmadan. Ilk zamanlar biraz öne doğru toplana bilir göbüşun. Bir ay sabret nasıl toparlandigini göreceksin.Kızlar ya beni de motive edin spor yapsam da su karnim toparlanmiyo.mekik falan cekmm için beni uyarin biraz.
Sana da çok birşey yok tatlım. YapabilirsinAyy canimm tam benim istedigin kilodasinnnn
cevap veriyim de ne dicem ki .onlar zayıf;(Canım kilo vermeye çalıştığını onlara hiiic belli etme ve rejimdeyim falan deme.gerekirse sende cevap ver.emin ol içine atarsan düşündükçe sinirlenirsin. Fazla sınırdır insanı yemeye iter kendimden bilirim
ins cnm.cok sagol evt takmiycm.duymicam .kaynnm beni sevmiyo zaten uzuleyim diye soyler yani bu konuda acimaszdr;( ama napim yerken dusunecktim dimiGunaydiiiin.
Canim kendini uzme durduk yere. insan uzulunce bazen kendini yemege veriyor oyle yapma. Bencee yani ben senin yerinde olsam daha yeni dogum yaptim yavas yavas kilo veriyorum bazi bunyeler fazla aliyor fln der gecerim illa cevap vermek istiyorsan. Cunku icimde kalirsam daha sinir oluyorum. Bir de kendini boyke sartlama. Yani insanlar karsidakinin umursadigini gordukce bazilari daha cok ustune gidiyor. Mutlu olmaya calis. Bebisine bak onun icin aldim veriyorum de. Bunaldikca buraya gel icini dok. Uzulme daha yeni basladin yaza kadar incecik olacaksin
Evet ben varim heeeeee 45 dk leslie3 miles yaptim.kiz senin dunku 90 dk yuruyus ne ya masallh kiskandim
Biliyor musun canım, ilk yürümeye başladığım zaman saatte 3-3.5 km ile yuruyordum. Şimdi istesem 7-8 ile yuruyebilirim açık havada. Yurudukce bacakları açılıyor insanın. Şu sıcaklar gelse de yurusem bol bolEvet ben varim heeeeee 45 dk leslie3 miles yaptim.kiz senin dunku 90 dk yuruyus ne ya masallh kiskandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?