Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hakket en son 90 kiloyken gormuslerdi.75 tamam da 73 kilo gösteriyor muyum bilmem. Onlar söylesin.
Bir de antibiyotik falan aldım hem regl dönemine denk geldi ondandir.
VAllahi kaptancim vermeyi bırak almadan kurtulabilirsem oradan benden iyisi olmaz
Abimlerle ablamda üçer gece kalırım en az yine.bakalim

Gunaydiiiin.

Canim kendini uzme durduk yere. insan uzulunce bazen kendini yemege veriyor oyle yapma. Bencee yani ben senin yerinde olsam daha yeni dogum yaptim yavas yavas kilo veriyorum bazi bunyeler fazla aliyor fln der gecerim illa cevap vermek istiyorsan. Cunku icimde kalirsam daha sinir oluyorum. Bir de kendini boyke sartlama. Yani insanlar karsidakinin umursadigini gordukce bazilari daha cok ustune gidiyor. Mutlu olmaya calis. Bebisine bak onun icin aldim veriyorum de. Bunaldikca buraya gel icini dok. Uzulme daha yeni basladin yaza kadar incecik olacaksin

Bence sen almadan kurtarirsin ben inaniyorum bir de sen tesetturlu musun? Nedense aklimda oyle bisi kalmis. Bu arada tabj ki sok olacaklar 15 kilo vermissin az miiiii. Hem spor yaptigin icin verdiginde belli oluyordur

Bence sen almadan kurtarirsin ben inaniyorum bir de sen tesetturlu musun? Nedense aklimda oyle bisi kalmis. Bu arada tabj ki sok olacaklar 15 kilo vermissin az miiiii. Hem spor yaptigin icin verdiginde belli oluyordur
Doğru hatirliyorsun canım baş ortuluyum.
Geçen gittiğim spor salonundaki antrenör ume uğradım. Hep yürüyüşe çıkıyoruz yoldan geciyoz hiç ugramiyoruz kusura bakma dedim. En son eylülde görmüştü. VALLAHİ şöyle dibime gelmeyince karşı yoldan hayatta cikaramazdim çok degismissin sen bu işi cozmussun dedi.
Bunların hepsi ayrı motivasyon bir de bizimkiler kaldı şimdi. Ne fayda ablam tikip durmazsa
Gerci birinde koşu bandı otekinde kondisyon bisikleti var. En azından almamak için ugrasirim

Canim cok yahli hamurisleri vs yemezsen ve olculu yersen almazsin arti cikma bak isin ucunda sevilayla rekabet vasr :d

Ödemdir o kilo olsa anlardin ay ne sacmaliyosam arada bende de oluyor neden çözemedim onu ama sen hamilesin sonuçta normal o

2 gundur mutfagimiz tadilatta pek istedigim gibi posali yiyemedim o da wcye cikmami etkiledi ama kilo da aldim sanirim.bu hafta da sehir disindayim is icin. Artik haftaya yeniden tartilirim

Bu arada Dünkü menum; sabah 8.30 da 90 dk yürüyüş 10km
Üç fincan yeşil çay
3 litre su
Sabah 8.00 bir muz ve iki ceviz
10.30 bir porsiyon yulaf ezmesi iki ceviz ve bir avuç kuru uzumle
13.30 2 Baget bir kase tarhana çorbası ve bir tabak salata
17.30 bir tabak mantar çorbası bir tabak nohut yemeği ve bol yeşillik

haklisn cnm
Goruyorum ki kimse care uretemiyo cunku tek care zayiflamak;( ve ben bunuu yapacağımmmmmm

Kızlar ya beni de motive edin spor yapsam da su karnim toparlanmiyo.mekik falan cekmm için beni uyarin biraz.

Ayy canimm tam benim istedigin kilodasinnnn

haklisn cnm
Goruyorum ki kimse care uretemiyo cunku tek care zayiflamak;( ve ben bunuu yapacağımmmmmm
Canım kilo vermeye çalıştığını onlara hiiic belli etme ve rejimdeyim falan deme.gerekirse sende cevap ver.emin ol içine atarsan düşündükçe sinirlenirsin. Fazla sınırdır insanı yemeye iter kendimden bilirim

Kızlar ya beni de motive edin spor yapsam da su karnim toparlanmiyo.mekik falan cekmm için beni uyarin biraz.
tatlım mekik çalış ama moralini bozmadan. Ilk zamanlar biraz öne doğru toplana bilir göbüşun. Bir ay sabret nasıl toparlandigini göreceksin.

Ayy canimm tam benim istedigin kilodasinnnn
Sana da çok birşey yok tatlım. Yapabilirsin

cevap veriyim de ne dicem ki .onlar zayıf;(

ins cnm.cok sagol evt takmiycm.duymicam .kaynnm beni sevmiyo zaten uzuleyim diye soyler yani bu konuda acimaszdr;( ama napim yerken dusunecktim dimi

Evet ben varim heeeeee 45 dk leslie3 miles yaptim.kiz senin dunku 90 dk yuruyus ne ya masallh kiskandim
Biliyor musun canım, ilk yürümeye başladığım zaman saatte 3-3.5 km ile yuruyordum. Şimdi istesem 7-8 ile yuruyebilirim açık havada. Yurudukce bacakları açılıyor insanın. Şu sıcaklar gelse de yurusem bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…