Aaa senin de mi regl yaklasiyo.benim de.Hakket en son 90 kiloyken gormuslerdi.75 tamam da 73 kilo gösteriyor muyum bilmem. Onlar söylesin.
Bir de antibiyotik falan aldım hem regl dönemine denk geldi ondandir.
VAllahi kaptancim vermeyi bırak almadan kurtulabilirsem oradan benden iyisi olmaz
Abimlerle ablamda üçer gece kalırım en az yine.bakalim
Cnm 25 haftadan sonra artik odemlerin artacaktr.sen hazirlikliydin aslinda bu duruma.sen zaten com saglikli besleniyorsun masallahin varYiyorum yiyorum almiyorum. Sonra bir sabah kalkiyorum 1 kilo almis oluyorum her nasilsa :d :d
Ohh ne ala.en azindan gittigin yerlerde spor yapabileceksin yine bu cok guzel.Doğru hatirliyorsun canım baş ortuluyum.
Geçen gittiğim spor salonundaki antrenör ume uğradım. Hep yürüyüşe çıkıyoruz yoldan geciyoz hiç ugramiyoruz kusura bakma dedim. En son eylülde görmüştü. VALLAHİ şöyle dibime gelmeyince karşı yoldan hayatta cikaramazdim çok degismissin sen bu işi cozmussun dedi.
Bunların hepsi ayrı motivasyon bir de bizimkiler kaldı şimdi. Ne fayda ablam tikip durmazsa
Gerci birinde koşu bandı otekinde kondisyon bisikleti var. En azından almamak için ugrasirim
Arkadasim hicbirsey evlatlarimizin sagligindan onemli degil.sen bu isi en fazla 12 kiloda kapatirsin o da en fazla.o da senin icin sorun degil2 gundur mutfagimiz tadilatta pek istedigim gibi posali yiyemedim o da wcye cikmami etkiledi ama kilo da aldim sanirim.bu hafta da sehir disindayim is icin. Artik haftaya yeniden tartilirim
Cnm bari sut arttirici cay falan tuket.bir de gerckten bence azdi menun zaten coooook sacikiuorum ama napim bu kiloyla konuşmaya hakkım yok;(( Sutum zaten çok çok değil.gece yiyince kilo alıyorm.
Seni okadar cok iyi anliyorum ki.ben de ayni seyleri yasadim bi ara cevreme kustum ilk kizimda dogum iznim bitene kadar disariya cikmadim.en kotusu de esimin bisey dedigi yok ama ben kendimi ona yakistiramiyordum.ha bi de eski kiyafetlerimi gorup icine giremedigimi anlayinca hungur hingur agladigimi bilirim.esimi. bi teyzesi var kadin incecik kizi 2 cocuk anasi incecik.bikac defa kilomla ilgili saka yapmisti.bi de ben pat diye cevp verebilen biri degilim.gizli gizli aglardim sonra 85 kilodan 64 kiloya dustugimu gordu.agzi acik kaldi.herkese sanki benim yasam kocummus gibi benden bahsedip boyle soyle zayifladi demeye basladi.2. Kizimda yine kilo aldim hem de daha fazla bu kez kadin bana sen kesin verirsin daha once gorduk diyo.artk agzini acmiyoGünaydın tatlisler.bugün ve birkaç gundur öyle mutsuz ve çaresiz hissedyrm ki..salı günü eşimin memleketine gidiyoruz orda herkes kilomla ilgili konusck biliyorm.özellikle kaynanam gorumce ve kaynim.artık dalga geçiyorlar.insan kiloyla ilgili olunca eli kolu bağlanıyor. Cevap veremym bile utancimdan.halbuki 3-4 aydır bu haldeyim.yılların kilolusu değilim.neyapim kızlar nasıl basedebilirim onların da eksik noktaları var.bende onları mi yüzlerine vurayim? Ama ben yapamm öyle.birincisi Allah dan korkarım bi noktada
Öyle çaresiz hissedyrm ki.kaç gundur ruyalarima bile giriyo mu bu mesele. Keşke diyom bisey olsa da gitmesek... Ama imkânsız gorunuyo bu
Ben daha yemk yemeye firsat bulamadim.kalkip simdi gevregimi yicemsevilay80 yok tatlım geçen hafta hem grip hem regl üst üste gelmişti antibiyotik ağrı kesici falan aldım. Vücudum su tutmustur dedim herhalde yoksa pazardan pazara 2.6 kilo kaybedecek birşey yapmadım
Unutma canım en gec 8. Zayıflamaya yardimci hormonların çalışabilmesi içinBen daha yemk yemeye firsat bulamadim.kalkip simdi gevregimi yicem
Ayyy sevmezse sevmesin oğlu seviyor yaa sen ona bakkins cnm.cok sagol evt takmiycm.duymicam .kaynnm beni sevmiyo zaten uzuleyim diye soyler yani bu konuda acimaszdr;( ama napim yerken dusunecktim dimi
Evet pek gelen olmamış bugünBuralara haftasonu sessizligi cökmus
Olsun canım müsait olunca gelYa kizlar musafirimiz var kafami bile kasiyamadim bugun hic ugrayamadimda
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima.Merhaabalar araniza kaatilmak beni cok mutlu etti tesekkuler
Tabiki canım aklına ne takılırsa sorabilirsinBen daha simdi karar verdigim icin grubu incelemeye pek firsatim olmadi buraya telefonumdan girerek katiliyoruum aktif uye olmaya calisacagim her zaman sizlerinde yardim ve destegini bekliyorum
Hergün bir önceki günün menüsünü yazacaksın su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın. Biraz kendinden bahsedermisin hedef kilon kaçtı? Şuan kaç kilosun?Takimin kurallarini okudum simdi diyet ile ilgili yazilari okuyacagim bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?