Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aaa senin de mi regl yaklasiyo.benim de.
Memlekete mi gidiyosun.kac gun kalcn
Yiyorum yiyorum almiyorum. Sonra bir sabah kalkiyorum 1 kilo almis oluyorum her nasilsa :d :d
Cnm 25 haftadan sonra artik odemlerin artacaktr.sen hazirlikliydin aslinda bu duruma.sen zaten com saglikli besleniyorsun masallahin var
Ohh ne ala.en azindan gittigin yerlerde spor yapabileceksin yine bu cok guzel.
2 gundur mutfagimiz tadilatta pek istedigim gibi posali yiyemedim o da wcye cikmami etkiledi ama kilo da aldim sanirim.bu hafta da sehir disindayim is icin. Artik haftaya yeniden tartilirim
Arkadasim hicbirsey evlatlarimizin sagligindan onemli degil.sen bu isi en fazla 12 kiloda kapatirsin o da en fazla.o da senin icin sorun degil

Bu arada yemeği kestim 18.15 te
Canim aşırı derecede meyve çekti. Şeker yüklemesi yaptim

Üç fincan yeşil çay içtim. 8lerde bir Türk Kahvesi yapacağım.
Ogleden sonra 15 te Leslie ile 3 mil yaptım ve 400 er ip atlama mekik ağırlık çalıştım.
Sabah 9 da iki yumurta akı bir dilim peynir bir avuç ceviz bol yeşillik ve 10 siyah zeytin tüketim bir bardak tarçınlı sütle
11 de bir muz yedim (meyve aşkım tuttu bugün ama final yemekte)
13 bir levrek paylaştık oglumla bir kase mantar çorbası ve bol yesillikli salata
17.45 birer muz kivi portakal ve elmadan oluşan meyve salata. Ayy Coşmusum yaa
Su iki litre şimdiye kadar

sevilay80 yok tatlım geçen hafta hem grip hem regl üst üste gelmişti antibiyotik ağrı kesici falan aldım. Vücudum su tutmustur dedim herhalde yoksa pazardan pazara 2.6 kilo kaybedecek birşey yapmadım

acikiuorum ama napim bu kiloyla konuşmaya hakkım yok;(( Sutum zaten çok çok değil.gece yiyince kilo alıyorm.
Cnm bari sut arttirici cay falan tuket.bir de gerckten bence azdi menun zaten coooook s
Ye diyen yok dengeli ol diyoruz surekli birbirimize

Seni okadar cok iyi anliyorum ki.ben de ayni seyleri yasadim bi ara cevreme kustum ilk kizimda dogum iznim bitene kadar disariya cikmadim.en kotusu de esimin bisey dedigi yok ama ben kendimi ona yakistiramiyordum.ha bi de eski kiyafetlerimi gorup icine giremedigimi anlayinca hungur hingur agladigimi bilirim.esimi. bi teyzesi var kadin incecik kizi 2 cocuk anasi incecik.bikac defa kilomla ilgili saka yapmisti.bi de ben pat diye cevp verebilen biri degilim.gizli gizli aglardim sonra 85 kilodan 64 kiloya dustugimu gordu.agzi acik kaldi.herkese sanki benim yasam kocummus gibi benden bahsedip boyle soyle zayifladi demeye basladi.2. Kizimda yine kilo aldim hem de daha fazla bu kez kadin bana sen kesin verirsin daha once gorduk diyo.artk agzini acmiyo

Ben daha simdi karar verdigim icin grubu incelemeye pek firsatim olmadi buraya telefonumdan girerek katiliyoruum aktif uye olmaya calisacagim her zaman sizlerinde yardim ve destegini bekliyorum

Ben daha simdi karar verdigim icin grubu incelemeye pek firsatim olmadi buraya telefonumdan girerek katiliyoruum aktif uye olmaya calisacagim her zaman sizlerinde yardim ve destegini bekliyorum
Tabiki canım aklına ne takılırsa sorabilirsin

Takimin kurallarini okudum simdi diyet ile ilgili yazilari okuyacagim bakalm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…