Ben daha simdi karar verdigim icin grubu incelemeye pek firsatim olmadi buraya telefonumdan girerek katiliyoruum aktif uye olmaya calisacagim her zaman sizlerinde yardim ve destegini bekliyorum
Canim ben 21 yasindayim bir bucuk yasinda da oglum vaar suan 78-80 kilo arasinda degisiyorum surekli ama hedefim suan 60 hedefime ulastiktan snra belki birkac kilo daha verebilirim canim
Oglumdan dolayi cok duzensiz bir hayatim var ve artik onunda egitimi ve sagligi icin biran once duzene girmemiz laziimduzenli uyku kahvti aktivite ayarlamamm lazim. Bulundugum yer nedeniyle disariya yuruyuse ve spora cikamiyorum. Surekli evdeyimm buda bennim icin biraz zor oluyo
Ben birsey sormak istiyorum ben yarin bugun ne yediklerimi mi yazacaggim ? Yani not almadigim icin biraz zor olacak ?
Hos geldin canim ben gunluk yaziyorum unutmamak icin sende kolayina nasi geliyosa oyle yaz hepimiz oyle yapiyoruzBen birsey sormak istiyorum ben yarin bugun ne yediklerimi mi yazacaggim ? Yani not almadigim icin biraz zor olacak ?
İyiki oglun varmis oglu olmayani almiyoduk zaten bide hedefine 2-3 kilo kala hamile kalman lazim bizden mezun cikmaz haberin ola ilk sira benim hamile kalma sirasiCanim ben 21 yasindayim bir bucuk yasinda da oglum vaar suan 78-80 kilo arasinda degisiyorum surekli ama hedefim suan 60 hedefime ulastiktan snra belki birkac kilo daha verebilirim canim
cok tesekkur ederim cannim benim boyle karsilanacagimi bilseydim daha once katilirdim yabnm daha cok isim var bir diyet menum bile yok sayfayi da inceleyemedim daha. Herkes kendine uygun mu yapiyor diyet yoksa belirli duzen var mi ?
ben akşam yazıyorum tatlım. Yaz da zamanını kendine göre ayarlarsin. Günlük sağlıklı ve kilo vermeye olanak sağlayacak kadar yiyoruz. Ister diyetisyen ister kendine göre. Zararlı görülen birşeyler olunca arkadaşlarla durtuyozzAslinda aksam yazsam daha kolay olacak galiba
Hos geldin canim ben gunluk yaziyorum unutmamak icin sende kolayina nasi geliyosa oyle yaz hepimiz oyle yapiyoruz
İyiki oglun varmis oglu olmayani almiyoduk zaten bide hedefine 2-3 kilo kala hamile kalman lazim bizden mezun cikmaz haberin ola ilk sira benim hamile kalma sirasi
Herkes kendine uygun yapiyor bazilarimiz diyetisyene gidiyor bazilarimiz kendimiz yapiyoruz bide her gun liste yapinca hem kendimizi hem birbirimizi kontrol etmis oluyoeuzcok tesekkur ederim cannim benim boyle karsilanacagimi bilseydim daha once katilirdim yabnm daha cok isim var bir diyet menum bile yok sayfayi da inceleyemedim daha. Herkes kendine uygun mu yapiyor diyet yoksa belirli duzen var mi ?
Ay insallahh aslinda bnde istiyorum da once kilo vereyim ki dogum sonrasi ayni hatalara dusmeyeyim canimzaten kilo verene kadar cocuk yapmak icin oglumda ideal yaşta olur zaten
Oglan hamileyken iyi zayiflatiyo da dogumdan snra cok şişiriyo ondan dennk geldik heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?