Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim ben 21 yasindayim bir bucuk yasinda da oglum vaar suan 78-80 kilo arasinda degisiyorum surekli ama hedefim suan 60 hedefime ulastiktan snra belki birkac kilo daha verebilirim canim

Oglumdan dolayi cok duzensiz bir hayatim var ve artik onunda egitimi ve sagligi icin biran once duzene girmemiz laziim duzenli uyku kahvti aktivite ayarlamamm lazim. Bulundugum yer nedeniyle disariya yuruyuse ve spora cikamiyorum. Surekli evdeyimm buda bennim icin biraz zor oluyo

[UOTE="EceCigdem, post: 44819399, member: 622040"]Canim ben 21 yasindayim bir bucuk yasinda da oglum vaar suan 78-80 kilo arasinda degisiyorum surekli ama hedefim suan 60 hedefime ulastiktan snra belki birkac kilo daha verebilirim canim [/QUOTE]
Aramiza hosgeldin canim bol zayiflamali gunler dilerim

Ben birsey sormak istiyorum ben yarin bugun ne yediklerimi mi yazacaggim ? Yani not almadigim icin biraz zor olacak ?

Ay ay ay takıma taze kan gelmiş hoşgelmis
Hoşgeldin canım öncelikle. Ben de 165 boy ve 83 kiloya başladım buraya galiba hedefimiz aynı. Sonrasında 55 olursa yemem yanında yatarım
benim de 21 aylık oğluşum var. Diyet sayesinde onun da bir düzeni oldu. Doğru beslenme ve yatış kalkisimdan nasibini alıyor.
Bol şans sana bir de menu işi. .. evet bugün yediğini sabahları yazman makbuldur. Saatini miktarını içilen suyu sporu çayı falan yaziyoruz
Ben daha simdi karar verdigim icin grubu incelemeye pek firsatim olmadi buraya telefonumdan girerek katiliyoruum aktif uye olmaya calisacagim her zaman sizlerinde yardim ve destegini bekliyorum

Canim ben 21 yasindayim bir bucuk yasinda da oglum vaar suan 78-80 kilo arasinda degisiyorum surekli ama hedefim suan 60 hedefime ulastiktan snra belki birkac kilo daha verebilirim canim

Ben birsey sormak istiyorum ben yarin bugun ne yediklerimi mi yazacaggim ? Yani not almadigim icin biraz zor olacak ?

QUOTE="EceCigdem, post: 44819955, member: 622040"]Ben birsey sormak istiyorum ben yarin bugun ne yediklerimi mi yazacaggim ? Yani not almadigim icin biraz zor olacak ?[/QUOTE]

Canim ister sabah bi onceki gunu yaz ıster gunu birlik yaz farketmiyor ben oyle yapiyorum daha kolay oluyo

cok tesekkur ederim cannim benim boyle karsilanacagimi bilseydim daha once katilirdim ya bnm daha cok isim var bir diyet menum bile yok sayfayi da inceleyemedim daha. Herkes kendine uygun mu yapiyor diyet yoksa belirli duzen var mi ?

Hos geldin canim ben gunluk yaziyorum unutmamak icin sende kolayina nasi geliyosa oyle yaz hepimiz oyle yapiyoruz
İyiki oglun varmis oglu olmayani almiyoduk zaten bide hedefine 2-3 kilo kala hamile kalman lazim bizden mezun cikmaz haberin ola ilk sira benim hamile kalma sirasi

cok tesekkur ederim cannim benim boyle karsilanacagimi bilseydim daha once katilirdim ya bnm daha cok isim var bir diyet menum bile yok sayfayi da inceleyemedim daha. Herkes kendine uygun mu yapiyor diyet yoksa belirli duzen var mi ?

Aslinda aksam yazsam daha kolay olacak galiba
ben akşam yazıyorum tatlım. Yaz da zamanını kendine göre ayarlarsin. Günlük sağlıklı ve kilo vermeye olanak sağlayacak kadar yiyoruz. Ister diyetisyen ister kendine göre. Zararlı görülen birşeyler olunca arkadaşlarla durtuyozz

Ay insallahh aslinda bnde istiyorum da once kilo vereyim ki dogum sonrasi ayni hatalara dusmeyeyim canim zaten kilo verene kadar cocuk yapmak icin oglumda ideal yaşta olur zaten

Herkes kendine uygun yapiyor bazilarimiz diyetisyene gidiyor bazilarimiz kendimiz yapiyoruz bide her gun liste yapinca hem kendimizi hem birbirimizi kontrol etmis oluyoeuz

Tamam bakalm o zaman ben kafama gore saglikli beslenmeye calisayim aslinda yaza girerken 80 kilodaydim yazin 73 e kadarr falan düstüm ama simdi yine aldim birakinca :-(

Oglan hamileyken iyi zayiflatiyo da dogumdan snra cok şişiriyo ondan dennk geldik heralde

Ya burda diyetisyen yok amma egzersiz hareketlerim var cok ise yariyor. Ben yaparken guzel kilo vermistim ama snra birakinca bide salinca kendimi aldim yine. Ben her gun yedigimi yazicam hem buraya daha kolay aktaririimhemde yedigimi gorurum ve ona gore her gun biraz daha duznli yerim diye dusunuyorum

Bu arada sey nerden giris yapiyosunuz bilgisayar mi yoksa mobil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…