- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Ya burda diyetisyen yok amma egzersiz hareketlerim var cok ise yariyor. Ben yaparken guzel kilo vermistim ama snra birakinca bide salinca kendimi aldim yine. Ben her gun yedigimi yazicam hem buraya daha kolay aktaririimhemde yedigimi gorurum ve ona gore her gun biraz daha duznli yerim diye dusunuyorum
farketmezde ben cogunluk cepten giriyorum bilgisayari pek acamiyorum benim oglan oynamak istiyo bu daha rahat o yuzdenBu arada sey nerden giris yapiyosunuz bilgisayar mi yoksa mobil mi ?
Cocukla pc zaten lux nasil acqyim tepemde vir vir bu caki bana kafayi siyirtir vallaBnde oyle canim hem her an elinin altinda iyi oluyor
Hoşgeldin canimBu arada sey nerden giris yapiyosunuz bilgisayar mi yoksa mobil mi ?
haklisin malesef oyke cnm;(Ayyy sevmezse sevmesin oğlu seviyor yaa sen ona bakktam kıskançlık sendromundalar bu kaynanalar
ben tartildim bile 94 yuppi.1.800 vermsmYarin kontrol tartimz
tiyiki var canim hepsi erkek olsa bizim danalar evde kalir allah bagislasin canim saka yaptim oyle cogunluk erkek oluncaAskkkkk olsun benim kızım varrr
Cakiye laf yokCocukla pc zaten lux nasil acqyim tepemde vir vir bu caki bana kafayi siyirtir valla
İstisnalardan birisinAskkkkk olsun benim kızım varrr
Evvet bakalım bakalım neler olmuşYarin kontrol tartimz
Hosbuldum canim saolHoşgeldin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?