Tartini yaninda gotursen olnazmi.bi de anasonu dr um fazla kullanmayin demisti rakinin ana maddesi.zihinsel gelisimi icin bebegin.Kızlar bugün pek giremedim valiz filan yaptım yarın yolcuyuz.menumu yazıyim
10.00 1 dilim peynir 1 yumurta 3 dilim ekmk 10 zeytin
14.00 karnibahar haşlanmış yoğurtlu.1 dilim ekmk
16.00 1 mandalina 3 ceviz
18.00 1 kase et suyuyla yapılmış mercimek çorbası.ceyrek firinda pismis cipura.bol salata
21.00 1 elma 1 bardak tarcinli süt
4 lt su
3 mil leslie
2 büyük kupa rezene anason çayı
Artık erkn kalkıp kahvaltıyı erkn yapcam.yoksa düzen tutturamrym.bu arada tatilde iken tartilamycm napcaz??
Supersinnnnn gordun mu hic kasma nolur .baskalarina kizip kendini uzdugune vallahi degmiyo.tecrubeyle sabittirben tartildim bile 94 yuppi.1.800 vermsm
Kac yasinda prensin bakimAy insallahh aslinda bnde istiyorum da once kilo vereyim ki dogum sonrasi ayni hatalara dusmeyeyim canimzaten kilo verene kadar cocuk yapmak icin oglumda ideal yaşta olur zaten
Benim de 2 kizim varAskkkkk olsun benim kızım varrr
Su nerde cnmBugünkü menüm
11 bi yumurta peynir zeytin bal iki dlm ekmk iki cevz çay
14 bi bardak süt
16 bi elim kadr balkabağı mucveri bi kase yogrt
19 bi kepçe çorba .tavuklu pilav bi tane tatlı
21 çay
Baba candr izlerken bi leski yaptım 125 mrekik cektm
Tamamdr rehberim rakibem regl oldum ayyyyyyUnutma canım en gec 8. Zayıflamaya yardimci hormonların çalışabilmesi için
Hosgeldin arkadasim.masallh dun gece takima bayagi adapte olmus kaynatmissnz ne guzelBen daha simdi karar verdigim icin grubu incelemeye pek firsatim olmadi buraya telefonumdan girerek katiliyoruum aktif uye olmaya calisacagim her zaman sizlerinde yardim ve destegini bekliyorum
Canim bnim oglan tam 18 aylik ellirinizden opeerKac yasinda prensin bakim
Benim de 2 kizim var
Su nerde cnm
Hossbuldum canim saol herkes yardim ediyo saolsunlarTamamdr rehberim rakibem regl oldum ayyyyyy
Hosgeldin arkadasim.masallh dun gece takima bayagi adapte olmus kaynatmissnz ne guzel
Ama hala cuma günkü kilondan fazlasın daha çok çalışman lazım cokkkkkKizlar kilomu guncelliyorum.72.4 wc ye cikip tartildim.demkki ben 71 li rakmlara dusmusum ama regl odemiyle cosmus tartim.bunu bilmek iyi geldi bana.gulicik tam gaz devam cnm.gorursun sen
sorun değil canım zaten iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum. Senden şimdilik bukadar ama yinede her cuma tartilip buraya kilonu yazacaksınKizlaar yilda bir kere yariyil tatilimde gelebiliyo ailem yanima. Uzakta oturuyoruz ailemlee biraz. O yuzden simdi carsamba gunu ailem geleecek cok diyet olmasa da yediklerime dikkat edicem soz. Zaten yesem bile icimin kipir kipirligindan ve onlaarlaa surekkli bir aktivite ve eglenmee yasayacagimdan dolayi yediggimin onemi olmaz pek cabuk eritirim amma bu haftalik cok bisey veremezsem simdiden ozur dileriim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?