Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kizlar ben kacar bir saat daha yatayim bari

Dunku mnm
Kahvlti 9.00. 1 haslnms yumurta.biraz peynir.1 dilim tam bugday.domates.1 cy ks bal
Ara 5 cekirdekli kuru uzum.yesil cy
Ogle 14.30. 2 ksk yogurt.yarim koz patlicn 1 dilim tam bugday ekm.1 donates roka tere
Ara 1 aktivia.5 badem
Aksm 18.30. 1 brdk yarim. Yagli sut 3 ksk gevrek.1 kucuk boy muz.tarcin.
Ara dayanamadimmmmmnm 3 kucuk lokum
2.5 lt su
45 dk leslie 3 miles

Kizlar dun gece regl oldum tartilmaya korkuyorum.bi yandan da seviniyorum cunaya kadar az da olsa odemini atarim

Tartini yaninda gotursen olnazmi.bi de anasonu dr um fazla kullanmayin demisti rakinin ana maddesi.zihinsel gelisimi icin bebegin.
ben tartildim bile 94 yuppi.1.800 vermsm
Supersinnnnn gordun mu hic kasma nolur .baskalarina kizip kendini uzdugune vallahi degmiyo.tecrubeyle sabittir

Ay insallahh aslinda bnde istiyorum da once kilo vereyim ki dogum sonrasi ayni hatalara dusmeyeyim canim zaten kilo verene kadar cocuk yapmak icin oglumda ideal yaşta olur zaten
Kac yasinda prensin bakim
Askkkkk olsun benim kızım varrr
Benim de 2 kizim var
Su nerde cnm

Unutma canım en gec 8. Zayıflamaya yardimci hormonların çalışabilmesi için
Tamamdr rehberim rakibem regl oldum ayyyyyy

Ben daha simdi karar verdigim icin grubu incelemeye pek firsatim olmadi buraya telefonumdan girerek katiliyoruum aktif uye olmaya calisacagim her zaman sizlerinde yardim ve destegini bekliyorum
Hosgeldin arkadasim.masallh dun gece takima bayagi adapte olmus kaynatmissnz ne guzel

Kizlar kilomu guncelliyorum.72.4 wc ye cikip tartildim.demkki ben 71 li rakmlara dusmusum ama regl odemiyle cosmus tartim.bunu bilmek iyi geldi bana.gulicik tam gaz devam cnm.gorursun sen

Kizlaar yilda bir kere yariyil tatilimde gelebiliyo ailem yanima. Uzakta oturuyoruz ailemlee biraz. O yuzden simdi carsamba gunu ailem geleecek cok diyet olmasa da yediklerime dikkat edicem soz. Zaten yesem bile icimin kipir kipirligindan ve onlaarlaa surekkli bir aktivite ve eglenmee yasayacagimdan dolayi yediggimin onemi olmaz pek cabuk eritirim amma bu haftalik cok bisey veremezsem simdiden ozur dileriim

Tuvalete cikmis halimle suan 79.2 kg bakalm cumaya kadar neler olacakk

Kizlar kilomu guncelliyorum.72.4 wc ye cikip tartildim.demkki ben 71 li rakmlara dusmusum ama regl odemiyle cosmus tartim.bunu bilmek iyi geldi bana.gulicik tam gaz devam cnm.gorursun sen
Ama hala cuma günkü kilondan fazlasın daha çok çalışman lazım cokkkkk

sorun değil canım zaten iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum. Senden şimdilik bukadar ama yinede her cuma tartilip buraya kilonu yazacaksın

Tabiki canim benn uyelik gorevimi yerinee getireyim de uyeligim etkinlesince zor olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…