Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Benim de 73.5 hani dün 73.2 idi
sevilay80 ayda aşk olsun tatlım. Hep beraber zayiflayalim hiç sevinir miyim
Enim izmir turu iptal. Ablam aradı sabah elektrik paneli cayır cayır yanmış elektriksiz kombisiz oturuyorlarmis. Ayy en az bir hafta aha iyiyim

Kizlar sabah ogle aksam standart zaten ara ogunlerde ve zayiflamaya yardimci ek olarak neler yapiyossunuz ?

Günaydın kızlar.şu yarı yıl tatili nerden çıktı. 2 çocukla evde ne yapıcam bilmiyorum. Gözlerimi üstlerinden ayıramıyorum çünkü abisinin vukuatları var kardeşine karşı. Vakit buldukça yazmaya çalışıcam. Malum sütüm azaldığı için psikolojik olarak biraz diyete ara vermiştim ama çok şükür şimdi her şey yoluna girdi. Bugünden itibaren diyete devam.

Kadınlar kulübü, yeşil vay, Türk Kahvesi, bir avuç çiğ ay çekirdeği, ayran, bir meyve oyle
Bnde surekli tv den doktor falaan dinliyorum simdii gunluk zencefil cayina baslicam kahveyi zaten icerim yesil cayi dbah kahvaltida falan kullanirim. Birde pul biber limonlu yogurt kürü kullanirim

Bnde surekli tv den doktor falaan dinliyorum simdii gunluk zencefil cayina baslicam kahveyi zaten icerim yesil cayi dbah kahvaltida falan kullanirim. Birde pul biber limonlu yogurt kürü kullanirim
pulbiberli yogurda ben de bu gece bir daha başlasam olacak. Hakikaten faydasını gördüm ben tatlim

Bugün ben buraya geleli tam bir ay oldu.veee 4 kilom gitmiş
Bugün itibari ile 81.7 yimmm

Kızlar bende arada bitki çayı iciyrm saracoglunn yağ yakma için önerdiği
İhlamur kuşburnu ve altın otu karisimi
Ben de dokuzlu ve Beşli çayları deniyorum arada yeşil caydan sıkılinca

Aynen canim yazin denedigimde bende faydasini gormustum

Kizlaar ogle yemegi zamanni geldi herkeese iyi oglenleer

Bak bak sen iyice bana yaklasmissn arada gr lar oynuyo artik.valla helal olsun .bak daha da hirslandim ben.kiz iyiki geldin guruba
Kizlar sabah ogle aksam standart zaten ara ogunlerde ve zayiflamaya yardimci ek olarak neler yapiyossunuz ?
Yesil cy form cy iciyorum.bugun itibariyle odem atici cayima da basladim.arada bazen celirdekli kuru uzum.yada aktivia.yada ceviz badem.meyve olarak yari. Portakal.yarim muz.yesil elmA.cnm hangisini isterse onu yiyorum.

Cnm benim de buyuk kizim cok hareketli krese gidiyo.simdiden com skildi evde.disari da cikaramiyorum com ruzgar var.kar olsa daha iyiydi.
Tebriklerrrrrr
Kızlar bende arada bitki çayı iciyrm saracoglunn yağ yakma için önerdiği
İhlamur kuşburnu ve altın otu karisimi
K.v yapti onu biarA COk iyi geldigini soylemisti

Çokkk geçmiş olsun tühhh iyi olmamış. Tırsma Tırsma ablandan

Sevındım diyete devam etmenecocuklarida artık oyala bir şekilde yapacak bişey yok sakin relakssss
Kadınlar kulübü, yeşil vay, Türk Kahvesi, bir avuç çiğ ay çekirdeği, ayran, bir meyve oyle
alemsin

Ne güzel gitmiş bakkk süpersin çok başarılı bizim kızlar yaaaa

Arkadaslar ben sabah 6.30 da 3 mil yapıp üstüne 200 er mekik ağırlık çalıştım izmire gitcem diye sabah namazından sonra uyumadim. Hiiiihhh erken kalktım yol aldim
Evetttf bebisi uyuttum ay kalki. De leslie yapayim gulicik duymasin. Hissssstt.gerci o sabah kesin yuriyus yapmistr ona yetismeliyim

Merhabalaar diyoruz size
Ayy masAllah bizim bu takımın erkek bebisleri anları gibi çok iddialı çoook

Yok kiz onun yuruyus bugun kaldi
6.30 da hem de 6.30 da leslie walk walk walk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…