Ay ay ay gencecik anne olmuş hanim21 yasindayim canim yanimdakide oglumtesekkur ederim ya
Evet canim biraz oyle olduAy ay ay gencecik anne olmuş hanim
Ben 25 im de anne oldum
maşallah Allah bagışlasın cok tatlı yaa :)Merhabalaar diyoruz size
tabi saka bacim severim ben kocami :))Canım simdi bide ilk günlerinde olduğundan her iş daha da ağır gelecektir sana haklısınkoca icin degmez ayyy çok güldüm
Nasıl oldu bebiş??? Su ne güzel icmissin süper
tabiki cnm ben yemeklerimi fln oyle ozenerek yaparimki bi eline saglik guzel olmus lafini duymak nasil nutlu eder atnen Allah huzurumuzu bozmasinSen calisiyodun bugun nasil gecti
Cnm severek okudum.sadece sabrin sinanmis accik o kadar
Cnm kac kiloydun bu kadar az yemkle nasil doyuyosun.
Amaaaaaaannn evde huzur sevgi olsun herseye deger.ben bakis acimi degistrdim bi zamb sonra.sonucta hanimlarin ev isi yapmalari da ibadet hadis te vardi.
Cnm emzitdigin icin 11 r ksdr ac karnina nasil dayaniyosun.geceden emzirince sabj cok acikmiyomusun
çok zor değil mi ya allah kolaylık versin nasip diyimde hiçbişey yetişmiyor
zaten hayat kosusturmaca deilmi xnm en azindan sevdiklerin icin yoruluyorsun yani bosa deil Allah gucunide sabrini da versin yeterçok zor değil mi ya allah kolaylık versin nasip diyimde hiçbişey yetişmiyor
hadi bakalım mezun olup öyle al hamilelik kilocuklarını :)kizlar 58.7 geldim hedefe dogru gidiyormuyum ne:))
hadi insallah ekmek fln yemiyorum ya ondan heraldehadi bakalım mezun olup öyle al hamilelik kilocuklarını :)
Devam evet pes etmedim zaten canim olmek var donmek yokKuzum sen kaç yaşındasın? Çokkk güzelsiniz Çokkk Maşallah
üzülmek yokdevam devam baby
Ben 30 umda anneyim diye kartmiyim yaniiiiAy ay ay gencecik anne olmuş hanim
Ben 25 im de anne oldum
kaç yaşında evlendin taze anne genceciksin.21 yasindayim canim yanimdakide oglumtesekkur ederim ya
sür be kim tutar seni artık
Tatlım dogum günüsü kutlu olsun paşanınkızlar bügün küçük oğlumun canımın içinin dogum günü paşam 2 yaşına girdi :) Rabbim evladıma ve bütün evlatlara hayırlı saglıklı uzun ömür nasip etsin, biz anne ve babalarıda onların başından eksik etmesin inşallah :)
Anladım baby takılıyorum zaten kuzum yoksa ikinciyi yaparmısın hictabi saka bacim severim ben kocami :))
Ne de güzel demişsin bende çok yoruldum herseyden ama çok haklısınzaten hayat kosusturmaca deilmi xnm en azindan sevdiklerin icin yoruluyorsun yani bosa deil Allah gucunide sabrini da versin yeter
O zaman ben napimBen 30 umda anneyim diye kartmiyim yaniiii
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima. Biraz kendinden bahsedermisin hedef kilon nedir?Davetiniz üzerine geldim
İnşallah artık ben de buradayım
Öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım:)))))Merhabalar, ben 25 yaşındayım. Boyum 165 kilom şu anda tam bilmiyorum yarın sabah tartılacağım ama 63-64 arası. Hedefim ilk 57 sonra 54...
Ankarada yaşıyorum hem çalışıyorum hem yüksek yapıyorum ve bekarım :)
Çok teşekkür ederim :) elimden geldiğince muhabbete dahil olacağım yarından itibaren de yediklerimi paylaşırım :)Öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.her gün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar canım:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?