Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Çok teşekkür ederim :) elimden geldiğince muhabbete dahil olacağım yarından itibaren de yediklerimi paylaşırım :)
Rica ederim tanıştığımıza memnun oldum. Aklına takılan bir şey olursa sor yardımcı oluruz daima canım. Ne okuyorsun peki? Ve ne iş yapıyorsun?

Misafirim vardi ugrayamadim yeni bir arkkadas gelmis bana hosgeldin canim ben evlendikten snra 19 a girdim hemen o yuzden de kucuk anneyim biraz

:)))

sevilay80 bir de bisikletim geliyor bugün kurulumunu yapıp siftah açarım daha
Zaten gozun deydi bana.oglen 12.30 dan beri 3 kez leslie nin basina gectim daha 2. Dakikada bisey cikti ve yapamadim ya kizim uyandi ya esim geldi acim dedi yemek hazirligi.ya annem aradi konusmak zorundaydim.en son 16 da inat ettim yine leslie bacinin basina gectim anca 20 dk yapabildim.kucuk kizimin burnu tikali uyuyamadi bi turlu.bak ben su baldeyim

Allahim nerelere gidem napam kiz sabh spor yapmis bi de az sonra bisiklet kullnck.yaaaaa catlicm simdi.bense hala cocuk salliyorum ayakla.bi dalabilse velet

ArkDaslar spor yapma istegim var sabahtan beri amma surekli bi engel cikiyo.spor yapmis sayilirmiyim bu istekle

Bugun lesliede inat etmicem artik 4 kez denedim bitiremedim.napim aksama ip atlarim artik
Gulicikkkkkk in o bisikletten bakim in canim cisss o cisssss

Rica ederim tanıştığımıza memnun oldum. Aklına takılan bir şey olursa sor yardımcı oluruz daima canım. Ne okuyorsun peki? Ve ne iş yapıyorsun?

Endüstri ürünleri tasarımı mezunuyum yine aynı bölümde yüksek yapıyorum
Mesleğimi yapıyorum, tasarımcı olarak çalışıyorum

oyysss mutlu yıllar küçüğümuze madem.yerime opuver

kizlar 58.7 geldim hedefe dogru gidiyormuyum ne:))
Ayy darısı başımıza

Ben 30 umda anneyim diye kartmiyim yaniiii
kızlar biz kart değiliz o çok genç anne olmuş yeni versiyonda
bızım ruhumuz çıtır ayol

Çok teşekkür ederim :) elimden geldiğince muhabbete dahil olacağım yarından itibaren de yediklerimi paylaşırım :)
hosgeldin tatlim

gözü olanın gözü çıksın

Allahim nerelere gidem napam kiz sabh spor yapmis bi de az sonra bisiklet kullnck.yaaaaa catlicm simdi.bense hala cocuk salliyorum ayakla.bi dalabilse velet
Aslında izmir yolu gorunmeseydi o kadar erken yapmazdim o işi. Bisiklet de yeni geldi ilk günden denememek olmaz. Gidiyorum. Bisiklet surcem 45 dakika . Sonra yemek yicem. 19dan sonra burdayim

ArkDaslar spor yapma istegim var sabahtan beri amma surekli bi engel cikiyo.spor yapmis sayilirmiyim bu istekle
Tabi canım sayılırsın uyanık seni

Nice senelere canim daha nice mutlu huzurlu saglikli yillara iyiki dogmus pasam

Arkadaslar ben sabah 6.30 da 3 mil yapıp üstüne 200 er mekik ağırlık çalıştım izmire gitcem diye sabah namazından sonra uyumadim. Hiiiihhh erken kalktım yol aldim
Allahım Yarabbim nasıl bi spor aşkıdır bu yaa ben 9da nazlana nazlana çıkıyom yataktan Allahım su Gulicikkk kulunun azminden hırsından iradesinden birazda bana nasip et aaamiiiiiiinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…