- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Rica ederim tanıştığımıza memnun oldum. Aklına takılan bir şey olursa sor yardımcı oluruz daima canım. Ne okuyorsun peki? Ve ne iş yapıyorsun?Çok teşekkür ederim :) elimden geldiğince muhabbete dahil olacağım yarından itibaren de yediklerimi paylaşırım :)
:)))kaç yaşında evlendin taze anne genceciksin.
sür be kim tutar seni artık
Tatlım dogum günüsü kutlu olsun paşanınnice mutlu yıllara hep mutluuu olun
Anladım baby takılıyorum zaten kuzum yoksa ikinciyi yaparmısın hic
Ne de güzel demişsin bende çok yoruldum herseyden ama çok haklısın
O zaman ben napim35 yaş daha çocuk bile yok tek koca var
Zaten gozun deydi bana
Allahim nerelere gidem napam kiz sabh spor yapmis bi de az sonra bisiklet kullnck.yaaaaa catlicm simdi.bense hala cocuk salliyorum ayakla.bi dalabilse veletArkadaslar ben sabah 6.30 da 3 mil yapıp üstüne 200 er mekik ağırlık çalıştım izmire gitcem diye sabah namazından sonra uyumadim. Hiiiihhherken kalktım yol aldim
Ayy masAllah bizim bu takımın erkek bebisleri anları gibi çok iddialı çoook
6.30 da hem de 6.30 da leslie walk walk walk
Ayyyh hic kalirmi sabahin nurunda uyanmissYok kiz onun yuruyus bugun kaldi
Problem degil cumaya daha varKizlar 71 ciktim kilo almisim
Ay canim ne sansi bende bugun sans mans yok.hala bebk salliyorum dalamadi bi turlu sabhtan beri surekli bi engel cikiyoKizlar sanslisiniz bir suru spor yapma sansiniz var
Allahim nerelere gidem napam kiz sabh spor yapmis bi de az sonra bisiklet kullnck.yaaaaa catlicm simdi.bense hala cocuk salliyorum ayakla.bi dalabilse velet
Rica ederim tanıştığımıza memnun oldum. Aklına takılan bir şey olursa sor yardımcı oluruz daima canım. Ne okuyorsun peki? Ve ne iş yapıyorsun?
oyysss mutlu yıllar küçüğümuze madem.yerime opuverkızlar bügün küçük oğlumun canımın içinin dogum günü paşam 2 yaşına girdi :) Rabbim evladıma ve bütün evlatlara hayırlı saglıklı uzun ömür nasip etsin, biz anne ve babalarıda onların başından eksik etmesin inşallah :)
Ayy darısı başımızakizlar 58.7 geldim hedefe dogru gidiyormuyum ne:))
kızlar biz kart değiliz o çok genç anne olmuş yeni versiyondaBen 30 umda anneyim diye kartmiyim yaniiii
kaç yaşında evlendin taze anne genceciksin.
sür be kim tutar seni artık
Anladım baby takılıyorum zaten kuzum yoksa ikinciyi yaparmısın hic
Ne de güzel demişsin bende çok yoruldum herseyden ama çok haklısın
O zaman ben napim35 yaş daha çocuk bile yok tek koca var
hosgeldin tatlimÇok teşekkür ederim :) elimden geldiğince muhabbete dahil olacağım yarından itibaren de yediklerimi paylaşırım :)
gözü olanın gözü çıksınZaten gozun deydi bana.oglen 12.30 dan beri 3 kez leslie nin basina gectim daha 2. Dakikada bisey cikti ve yapamadim ya kizim uyandi ya esim geldi acim dedi yemek hazirligi.ya annem aradi konusmak zorundaydim.en son 16 da inat ettim yine leslie bacinin basina gectim anca 20 dk yapabildim.kucuk kizimin burnu tikali uyuyamadi bi turlu.bak ben su baldeyim
Aslında izmir yolu gorunmeseydi o kadar erken yapmazdim o işi. Bisiklet de yeni geldi ilk günden denememek olmaz. Gidiyorum. Bisiklet surcem 45 dakika . Sonra yemek yicem. 19dan sonra burdayimAllahim nerelere gidem napam kiz sabh spor yapmis bi de az sonra bisiklet kullnck.yaaaaa catlicm simdi.bense hala cocuk salliyorum ayakla.bi dalabilse velet
Zaten gozun deydi bana.oglen 12.30 dan beri 3 kez leslie nin basina gectim daha 2. Dakikada bisey cikti ve yapamadim ya kizim uyandi ya esim geldi acim dedi yemek hazirligi.ya annem aradi konusmak zorundaydim.en son 16 da inat ettim yine leslie bacinin basina gectim anca 20 dk yapabildim.kucuk kizimin burnu tikali uyuyamadi bi turlu.bak ben su baldeyim
Tabi canım sayılırsınArkDaslar spor yapma istegim var sabahtan beri amma surekli bi engel cikiyo.spor yapmis sayilirmiyim bu istekle
Nice senelere canim daha nice mutlu huzurlu saglikli yillara iyiki dogmus pasamkızlar bügün küçük oğlumun canımın içinin dogum günü paşam 2 yaşına girdi :) Rabbim evladıma ve bütün evlatlara hayırlı saglıklı uzun ömür nasip etsin, biz anne ve babalarıda onların başından eksik etmesin inşallah :)
teşekkürler canım, şimdi öptüm kokulu kokulu senin adınaoyysss mutlu yıllar küçüğümuze madem.yerime opuver
amiiin canım benim cok sagolNice senelere canim daha nice mutlu huzurlu saglikli yillara iyiki dogmus pasam
hoşgeldin canım aramızaDavetiniz üzerine geldim
İnşallah artık ben de buradayım
Allahım Yarabbim nasıl bi spor aşkıdır bu yaa ben 9da nazlana nazlana çıkıyom yataktanArkadaslar ben sabah 6.30 da 3 mil yapıp üstüne 200 er mekik ağırlık çalıştım izmire gitcem diye sabah namazından sonra uyumadim. Hiiiihhherken kalktım yol aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?