Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yemeği 16.45 te kestim hanımlar. Bugün 2 litre su içtim şimdiye. Sabahın köründe Leslie ile 3 mil ve akşam üstü 50 dakika kondisyon bisikleti çalıştım. Yatmadan önce mekik ve ağırlıkları 400 e tamamlayacagim. 3 fincan yeşil çay içtim. Bir saat sonra bir fincan Türk Kahvesi icecegim.
Sabah 6 bir elma
9.00 iki yumurta bir dilim peynir ve bir tatlı kaşığı zeytinyagiyla yaptığım omlet, bol yeşillik, bir kupa süt.
13.00 bir kase haşlanmış nohutla yaptığım yeşillik salatam ve bir kase tavuk sulu mercimek çorbası
16.00 beş ceviz
18.20 bir büyük kase cacık(1 tane ulker ece cikolata) ve haşlanmış brokoli-karnabahar bir tabak

Allahım Yarabbim nasıl bi spor aşkıdır bu yaa ben 9da nazlana nazlana çıkıyom yataktan Allahım su Gulicikkk kulunun azminden hırsından iradesinden birazda bana nasip et aaamiiiiiiinnnn
Gerçekten çok hırslı ve eminim ki çok da severek yapıyor aminnn hepimizin başına bende yapıyorum ama inan bazen mecburiyetten yaptığımda oluyor tabiki spor enerjidir, taze kandır ama gelgelelim anlatamıyoruz bunu bünyeye doğru yolda olan Gulicikkk

Asıl dün gece 10 da yaptığım şeyi hiç söylemeyim Hamişler var yâni
Ama sporla telafi ettim fazlasiyla

Nasıl geçti bisikletle imtihanın?sevdinmi?

Aaa gözlerime inanamadım cıss yemiş neyseki çok değil menün çok güzel

Aslında bir haftadır kendimi zorlayip duruyorum ama geçti galiba, kriz atlatilmistir. Ayy dedim kendime madem bizimkilerin yanına gitcem, 100 gram 100 gramdir. Az daha iyi goruneyim

Nasıl geçti bisikletle imtihanın?sevdinmi?

Aaa gözlerime inanamadım cıss yemiş neyseki çok değil menün çok güzel
Bisiklet iyi geldi ama açık havada yürümenin yeri ayrı. Gelgelelim iş güç başlayacak en azından elimin altında bulunsun. Başlangıç için ortalama 30km la orta zorlukta iyidir dedim. Zorlanmadim
VALLAHİ kaptancim iki ay sonra ilk defa unlu munlu 180 kalori alınca pek sıkıntı oldu ama... geçti yapacak birşey yok

aynen bende cok zorlayarak kendimi iterek yapıyorum :) neyse zamanla bende severek yapmaya alışırım inşallah

VALLAHİ kaptancim iki ay sonra ilk defa unlu munlu 180 kalori alınca pek sıkıntı oldu ama... geçti yapacak birşey yok
Evet olan olmuş artık neyseki telafi ediyorsun sporla bir seferlik bişey olmaz
aynen bende cok zorlayarak kendimi iterek yapıyorum :) neyse zamanla bende severek yapmaya alışırım inşallah
İnşaAllah canım ama buralarda olduğun sürece seveceksin ben topik sayesinde sevdim

ApriL_2007 hepsi bir yana yarın kocamin doğum günü ve ben unutup izmire gidiyordum. Herşey de bir hayır varmis gerçi ablamlar hâlâ soğukta oturuyormus.
Yarından sonra gitmenin anlamı olmaz abim de istanbula kızının yanına gidecek. En az bir hafta evdeyim ve diyet iyi yürüyecek

[QUOTE="ApriL_2007, post: 44835700, member: 147766"
İnşaAllah canım ama buralarda olduğun sürece seveceksin ben topik sayesinde sevdim [/QUOTE]

oylede olduyo zaten bı bakıyorum su kadar spor bu kadar mekik falan diye yazmış arkadaşlar bende yapmalıyım deyip zorlansamda yapıyorum artık :) bugun 200 mekik çektim birazdan 3 mile lesli yapcam yatmadan bı 100 daha mekik çekcem inşallah. ilk gunler 50 mekik anca çekiyodum yavaş yavaş sayıyı artırıyorum faydasını gorurum inşallah

ben bikez eşimin dogum gununu unutmuştum da çok alınmış bir yıl boyunca her fırsatta yüzüme vurmuştu :) evin koca bebeği onlar :)

hoşgeldin canım aramıza
Hoşbuldum :)
Afili bir mesleğe benziyor başarılar dilerim canım mesleğinde daima
İsmi afilli ama çilesi çok :)))
Menunuzü çok begendim :)

Hadi ya nasıl unutursun? Gezme olsun tabii koşa koşa git neyseki iyi olmuş gitmemen en azından diyet için ve tabi eşin için ablanlara üzüldüm havalarda soğuk umarım elektrikleri çabucak bağlanır.

Ayyyy bende unutsam yandığımın resmidir eşim çok önem verir dgunlerine. Biterim valla kırk yıl konuşur iyidir hoştur ama hiçbir şeyi unutmaz

Selam kızlar..
Ben Yeliz 28 yaşındayım 88 kiloyum 1.72 boy, 19 aylık bir oğlum var.
70 e kadar düşmek istiyorum nasipse.
Yediklerime dikkat ediyorum , ekmek hamur işini komple bıraktım.
Günde 15 dk zumba , 15 dk leslie yapiyorym.
Düzenli 3 lt ye yakin sıvı tüketiyorum.

Kilo vermek istememin sebebine gelince eşimde çok kiloluydu , 2 ay önce tip mide ameliyati oldu 30 kilo verdi.
Artik benimde kilo verme zamanım geldi , yoksa adamın yanında kocaman kalıcam

Simdi bende grup kurallarını öğrensem? :)

Hoşgeldin tatlım.

Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim. Zamanla zaten burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım daha önce takımlara katılmışlığın varmı?

Hergün menünü paylaş sohbete dahil ol şimdilik bu kadar.

Vayyy iki ayda 30 kilomu çok hızlı umarım sağlıklı gidiyordur hep korkarım ben bu tarz ameliyatlardan

Hoşgeldin tatlım.

Hosbulduk canım

Hosbuldum tamamdır o zaman simdilik teşekkürler :)

Vayyy iki ayda 30 kilomu çok hızlı umarım sağlıklı gidiyordur hep korkarım ben bu tarz ameliyatlardan

Evet 190 kiloydu , 160 oldu.
Bende çok korktum ama şükür şuan çok iyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…