Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Eveet kizlar bugunku yediklerimi yaziyorum

Sabahh : bir dilim ekmek bir adet salatalik bir kibrit kutusu kadar peynir 4 adet yesil zeytin 3 adet ceviz bir fincan cay

Ogle : bir porsiyon sadece tereyagli pilav uzerine kuru fasulye taneleri ve bir kucuuk kase pulbiberli limonlu yogurt

Aksam yarim porsiyon sulu kofte ve bir dilim ekmek

Bunun haricinde aralarda iki fincan yesil cay ve 4 bardak su ictim. Bugun cok az su ictim ya :-(

Saglikli yasam merkezinden verilen 15 hareketlik egzersiz programim vardi bugun iki kerede o egzersizleri yaptim

Son düzenleme:
Bu arada yeni gelen arkadaslarimiz var galiba. Hepiniz hosgeldiniz

Kizlar oldu mu boyle mi yazcaz yanlis varsa soyleyin biliyosunuz ki bu ilk

Canım güzel menün sadece eksikler var saatleri de ekleyerek yazarsın. Ve porsiyon diye değilde kaç kaşık kaç kepçe el kadar gibi örneklendir yediklerinide bilelim ona göre yorumlarız şimdilik bu kadar

Hosbulduk canım

Hosbuldum tamamdır o zaman simdilik teşekkürler :)

Evet 190 kiloydu , 160 oldu.
Bende çok korktum ama şükür şuan çok iyi :)
Anladım canım yüksekmiş kilosu, umarım başarılı olur. Ve tabi sağlıkla.

Sen calisiyor musun? Nerde yaşıyorsunuz?

ApriL_2007 ben kendime gelemiyorum ya off çok dertliyim birde çamaşır makinem bozuldu dün iyimi dün kapattım açtım çalıştı bugün tamamen gitti yarın birde servis çağırcam ya hayat beni neden yoruyorsun bu günlerde çekmediğim dertle çile kalmadı adlı şarkıyı bana armağan ettim gitti

Kuzum yine boynunu bükmüş yine isyannnnn olsun canım olur öyle aksilikler Rabbim beterinden korusun. Bunlar hallolur biter gider sıkma canını baby yıkanacak varsa gönder bana

Kuzum yine boynunu bükmüş yine isyannnnn olsun canım olur öyle aksilikler Rabbim beterinden korusun. Bunlar hallolur biter gider sıkma canını baby yıkanacak varsa gönder bana
önlüğümü yıkayacaktım ya en gerekli yollayım yapılmazsa şu an yedek var ama zor durumda kalabilirim yarın servi çağırayım beyni döndü garibim makinanın

Bi kursun doktur bu ne kizz bu ara ( hic inanmam bu arada)
gecmiis olsun canimm

Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş.
Bugünkü menü biraz kötü ama yarın inşallah daha iyi adapte olucam
Sabah 10:00 2 yumurta , peynir, zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği
Saat 14:30 1 bardak nesfiti 1 bardak sütle karıştırıp içine biraz çiğ kuruyemiş attım
Saat 16:30 2 poğaça ( yemesem iyiydi ama)
Saat 17:30 bir tabak ekşili köfte ve sayfayı kapattım.
4 lt su. Spor yok ama annem geldi çocuklara baktı bende dip köşe iyi bir temizlik yaptım.

önlüğümü yıkayacaktım ya en gerekli yollayım yapılmazsa şu an yedek var ama zor durumda kalabilirim yarın servi çağırayım beyni döndü garibim makinanın
Tamam gönderirsin kargoyla Zaten yeni almışsın garantisi vardır çağır bakalım derdi neymiş makinanın? Amannn tek onun beyni dönsün sana bişey olmasın da kuzum sen bize lazımsın hekimcim benim
Evet o poğaça iyi olmamış gerisi iyi canımm

ben şimdi çıkıyorum napayım gideyim yatayım depresyondan geç çıkınca takıma geç uğradım valla saat 11 i geçmiş
tamam kuzum yarın erken gel depresyon yasak girme evet yine geç olduuu offf zaman zaten eve gelince hoppp diye geçiyor

evet bencede benim beynim bende kalsında onunki değişir sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…