Canım güzel menünSabahh : bir dilim ekmek bir adet salatalik bir kibrit kutusu kadar peynir 4 adet yesil zeytin 3 adet ceviz bir fincan cay
Ogle : bir porsiyon sadece tereyagli pilav uzerine kuru fasulye taneleri ve bir kucuuk kase pulbiberli limonlu yogurt
Aksam yarim porsiyon sulu kofte ve bir dilim ekmek
Bunun haricinde aralarda iki fincan yesil cay ve 4 bardak su ictim. Bugun cok az su ictim ya :-(
Saglikli yasam merkezinden verilen 15 hareketlik egzersiz programim vardi bugun iki kerede o egzersizleri yaptim
Anladım canım yüksekmiş kilosu, umarım başarılı olur. Ve tabi sağlıkla.Hosbulduk canım
Hosbuldum tamamdır o zaman simdilik teşekkürler :)
Evet 190 kiloydu , 160 oldu.
Bende çok korktum ama şükür şuan çok iyi :)
ApriL_2007 ben kendime gelemiyorum ya off çok dertliyim birde çamaşır makinem bozuldu dün iyimi dün kapattım açtım çalıştı bugün tamamen gitti yarın birde servis çağırcam ya hayat beni neden yoruyorsun bu günlerde çekmediğim dertle çile kalmadı adlı şarkıyı bana armağan ettim gitti
önlüğümü yıkayacaktım ya en gerekli yollayım yapılmazsa şu an yedek var ama zor durumda kalabilirimKuzum yine boynunu bükmüş yine isyannnnn olsun canım olur öyle aksilikler Rabbim beterinden korusun. Bunlar hallolur biter gider sıkma canını baby yıkanacak varsa gönder bana
Bi kursun doktur bu ne kizz bu ara ( hic inanmam bu arada)ApriL_2007 ben kendime gelemiyorum ya off çok dertliyim birde çamaşır makinem bozuldu dün iyimi dün kapattım açtım çalıştı bugün tamamen gitti yarın birde servis çağırcam ya hayat beni neden yoruyorsun bu günlerde çekmediğim dertle çile kalmadı adlı şarkıyı bana armağan ettim gitti
bende anneme diyorum bir kurşun döktürelim gelde diyorum dinlemiyor işte düşünmedim değilBi kursun doktur bu ne kizz bu ara ( hic inanmam bu arada)
gecmiis olsun canimm
Tamam gönderirsin kargoylaönlüğümü yıkayacaktım ya en gerekli yollayım yapılmazsa şu an yedek var ama zor durumda kalabilirimyarın servi çağırayım beyni döndü garibim makinanın
Evet o poğaça iyi olmamış gerisi iyi canımmYeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş.
Bugünkü menü biraz kötü ama yarın inşallah daha iyi adapte olucam
Sabah 10:00 2 yumurta , peynir, zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği
Saat 14:30 1 bardak nesfiti 1 bardak sütle karıştırıp içine biraz çiğ kuruyemiş attım
Saat 16:30 2 poğaça ( yemesem iyiydi ama)
Saat 17:30 bir tabak ekşili köfte ve sayfayı kapattım.
4 lt su. Spor yok ama annem geldi çocuklara baktı bende dip köşe iyi bir temizlik yaptım.
tamam kuzumben şimdi çıkıyorum napayım gideyim yatayım depresyondan geç çıkınca takıma geç uğradım valla saat 11 i geçmiş
evet bencede benim beynim bende kalsında onunki değişir sonuçtaTamam gönderirsin kargoylaZaten yeni almışsın garantisi vardır çağır bakalım derdi neymiş makinanın? Amannn tek onun beyni dönsün sana bişey olmasın da kuzum sen bize lazımsın hekimcim benim
Evet o poğaça iyi olmamış gerisi iyi canımm
ben sabahtan beri makine önü nöbeti tutuyorum çalışıyormu takıldı mı saniyeler geçtimi diye halimi görsen dinlenemedim ya deli oldum ona ondan gelemedim erkentamam kuzumyarın erken gel depresyon yasak girme evet yine geç olduuu offf zaman zaten eve gelince hoppp diye geçiyor
ben sabahtan beri makine önü nöbeti tutuyorum çalışıyormu takıldı mı saniyeler geçtimi diye halimi görsen dinlenemedim ya deli oldum ona ondan gelemedim erken
evet şimdi gidip dinleneyim onunla yarın görüşcez ama hain makineşekerim yormuş seni hakikaten makina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?