- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
İyi geceler baby görüşmek üzere Çokkk öpüyorum senievet şimdi gidip dinleneyim onunla yarın görüşcez ama hain makineiyi geceler aprilim yarın görüşürüz
Tamam tesekkur ederim yardimin icinCanım güzel menünsadece eksikler var saatleri de ekleyerek yazarsın. Ve porsiyon diye değilde kaç kaşık kaç kepçe el kadar gibi örneklendir yediklerinide bilelim ona göre yorumlarız şimdilik bu kadar
İnsallah haftaya goruruz canim regl olucam sistim bu cuma benimki zorda insallah sen bu hafta gorursun ben hep telden yaziyorum yazmak diyilde alinti yapmak zorEfatoş doğum gününüz kutlu, mutlu olsun.
Keten Prenses seni takipteyim Canım ikimiZde şu 69 ' u ne Zaman görücez
Bu arada telefondan yazmak ne yorucu.
Bi bisiklet eksikti simdi tam oldu kizz sen kacta yatip kacta kalkiyon allah askinada sabahin kor ayazinda elma yedinYemeği 16.45 te kestim hanımlar. Bugün 2 litre su içtim şimdiye. Sabahın köründe Leslie ile 3 mil ve akşam üstü 50 dakika kondisyon bisikleti çalıştım. Yatmadan önce mekik ve ağırlıkları 400 e tamamlayacagim. 3 fincan yeşil çay içtim. Bir saat sonra bir fincan Türk Kahvesi icecegim.
Sabah 6 bir elma
9.00 iki yumurta bir dilim peynir ve bir tatlı kaşığı zeytinyagiyla yaptığım omlet, bol yeşillik, bir kupa süt.
13.00 bir kase haşlanmış nohutla yaptığım yeşillik salatam ve bir kase tavuk sulu mercimek çorbası
16.00 beş ceviz
18.20 bir büyük kase cacık(1 tane ulker ece cikolata) ve haşlanmış brokoli-karnabahar bir tabak
Aman koca esittir ömür törpüsü ya cocuk yok koca var diyonya kuzum bir tane koca 10 tane cocuga bedel benimkide unutmaz bide benim cakiyle yarisir oglunun olsa hic bi seyini unutmazsin diyo bide sanki kendi buyuk oglum mertte kucuk oglum gibiHadi ya nasıl unutursun? Gezme olsun tabii koşa koşa gitneyseki iyi olmuş gitmemen en azından diyet için ve tabi eşin için ablanlara üzüldüm havalarda soğuk umarım elektrikleri çabucak bağlanır.
Ayyyy bende unutsamyandığımın resmidir eşim çok önem verir dgunlerine. Biterim valla kırk yıl konuşur iyidir hoştur ama hiçbir şeyi unutmaz
Bi bisiklet eksikti simdi tam oldu kizz sen kacta yatip kacta kalkiyon allah askinada sabahin kor ayazinda elma yedin
Tabiki olur canım benimTamam tesekkur ederim yardimin icinyarinkini artik oyle yazsam olur demmi
Günaydın ahhhh ise gelmesem varya seni geçerdim şekerimBu arada herkese Günaydın. Haydi kaldırın totolari spor yapın eccik
Gecerdin vAllahi inanırımGünaydın ahhhh ise gelmesem varya seni geçerdim şekerim
O kadar kacamak olur canim karatayda kestanedemi yokgünaydın canlarrrrr:)
menülerim gayet guzell kaçamak yok pazargunu pekmezlı kek yedım sadece
bıde dun meyve yedım
ama canım acayıp kestane ıstıyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?