Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canım güzel menün sadece eksikler var saatleri de ekleyerek yazarsın. Ve porsiyon diye değilde kaç kaşık kaç kepçe el kadar gibi örneklendir yediklerinide bilelim ona göre yorumlarız şimdilik bu kadar
Tamam tesekkur ederim yardimin icin yarinkini artik oyle yazsam olur demmi

Efatoş doğum gününüz kutlu, mutlu olsun.
Keten Prenses seni takipteyim Canım ikimiZde şu 69 ' u ne Zaman görücez
Bu arada telefondan yazmak ne yorucu.
İnsallah haftaya goruruz canim regl olucam sistim bu cuma benimki zorda insallah sen bu hafta gorursun ben hep telden yaziyorum yazmak diyilde alinti yapmak zor

Bi bisiklet eksikti simdi tam oldu kizz sen kacta yatip kacta kalkiyon allah askinada sabahin kor ayazinda elma yedin

Aman koca esittir ömür törpüsü ya cocuk yok koca var diyonya kuzum bir tane koca 10 tane cocuga bedel benimkide unutmaz bide benim cakiyle yarisir oglunun olsa hic bi seyini unutmazsin diyo bide sanki kendi buyuk oglum mertte kucuk oglum gibi

Normalde 7-8 arası kalkıyorum. Oğlum uyanmadan spor yapabilmek için. Dün izmire gideceğim sporum aksamasin diye sabah namazından sonra uyumadim. 5.50 gibi kalktım. Gece de 11-12 gibi uyurum genelde canım

Bi bisiklet eksikti simdi tam oldu kizz sen kacta yatip kacta kalkiyon allah askinada sabahin kor ayazinda elma yedin

Kizlar uzmanlaarin dedigine gore keendimizi nasil alistirarak zayiflarsak bi daha vucut hep ayni duzenni istermis o yuzden hayatimizdan fazla borsey cikarmaadan sadece miktari cok azalltarak ve hareketi arttirarak zayiflayalim ki hayat boyu mahrum kalmayalim hocc biseyden been oyle yapiyorum. Her guj cikolata yiyecegine ayda 1-2 tane olarak belirliyorum isteyince yiyorum

Dunki menumude gireyim
sabah 9
1 dilim koy ekmegi
8 zeytin
1 dilim peynir
bol yesillik
ara 11
bogurtlen cayi
oglen13
5 kasik ispanak
1 kase yogurt
ara 1 portakal
aksam 18
3 kasik makarna
bol salata
su 2 litre
200 ip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…