Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Hadi kızlar bahane yok kalkın kalkın

Eki Görüntüle 1755119

Kizlar dun sabahhki tartik 79.2 bugunku tartim 78.6

O kadar kacamak olur canim karatayda kestanedemi yok
3.kitabi okuyorum kestanenin k si bile yok. sevim_mrt ama birgün tv de denk geldiydim ona, yiyebilirsiniz ama ölçülü demişti. 3-4 tane ye canım. Kontrolü kacirmadiktan sonra ve zararlı olmadığı sürece hersey yenebilir

gunaydın kızlar. iş için sehir dışındayım habire dışarıda yemekten nevrim döndü. inşallah tartı bana büyük sürpriz yapmaz dönünce ! dün abur cubur yedim hep beraber otururken epeydir yememiştim, cok canım cekti vicdanım sızım sızım

Ay kizlarrr dün basıma gelmeyen kalmadı
Sabah jalktim sular donmuş susuz idare ettik.neyse eşim mutfağa ufo acti belki sular açılır diye.açılmış ama ben çocukla ilgileniyirum esimde duymams mutfağı bi güzel su basmış
Orayi temizledik.sonra hali islandi tabi eşim disar koydu .orada kurumadi diye eve getirdi.soba yaktı .git sen hali devril sobanın üstüne 5 dk da yanmış. Az daha ev yanacakmis
Bütün gün stres bide kızım hiç durmadı.moralin çok bozuktu

Canim cok gecmis olsun ya. Cok dikkat et kizin ne kadarrlik ?

EceCigdem canım çok az su icmissin
Bide kilolarimi yakın senle kapisacam artık bende. 81 kusurlardayim
Evet canim biraz az su iciyorum bu ara. Sabahtan beri birfincan yesiil cat ve bir bardakk su ictim sadece eskiden cook icerdim ama kis ayinda su icesim gelmiyo ya :-( tamam canim bundann snra rakip kannkalar olalim seninle

Dua edin kızlar ya psikolojim çok bozuk
Bundan 8 ay inceye kadar ailemle doğup bu yaşıma geldiğim sehirdeydim
Şimdi de çok küçük bi koydeyim.iş sebebiyle
Moralin aşırı bozuk
Bide eşimin vurdumduymazlıgi yokmu hepten bitiyorum
Dua edin bana

Hoşgeldin ben de senin gibi yeniyim :)

Bu arada yeni gelen arkadaslarimiz var galiba. Hepiniz hosgeldiniz
Hoşbulduk :)

Poğaça dışında güzel bence:)
2 poğaça çok olmuş

En azindan 8 ay olmus canim ben evleendigimden beri ailemden ve yasadigim yerden uzaktayyim ustelik evlendigimden beri 4 kere falaan gordum ailemi. Ne dogumumu ne hamileligimi goremediler beterin beterii var yani canim sakin isyan etme bu arada oglum 1 bucuk yasinda

Kötü olmuş ama toparlarsın bir daha yemeyerek

Başına gelenlere üzüldüm üzme canını size bir şey olmamış ya

Şimdi nerede yaşıyorsun ?

günaydın canlarrrrr:)
menülerim gayet guzell kaçamak yok pazargunu pekmezlı kek yedım sadece
bıde dun meyve yedım
ama canım acayıp kestane ıstıyor yaa
Kekdeki ayarını bildiysen kaçamak olmaz ayy şu kestaneden de sadece beş tane ye nefsini körelmiş olursun baby
Dunki menumude gireyim
sabah 9
1 dilim koy ekmegi
8 zeytin
1 dilim peynir
bol yesillik
ara 11
bogurtlen cayi
oglen13
5 kasik ispanak
1 kase yogurt
ara 1 portakal
aksam 18
3 kasik makarna
bol salata
su 2 litre
200 ip
Güzel güzel canım süper sadece sporumuz eksik

Baby nereye gittin? Ne yapacaksın mecbur kalmadıkça yemezsin sen bilirim olsun gelince toparlarsin ne zaman dönüş?
Ayyyy canım ya çok geçmiş olsun iyi yine cana gelmemiş Şükür. Aksilikler olur sıkma canını

EceCigdem canım çok az su icmissin
Bide kilolarimi yakın senle kapisacam artık bende. 81 kusurlardayim
Sizde ikili olun yarışın bakalım

Evet canim biraz az su iciyorum bu ara. Sabahtan beri birfincan yesiil cat ve bir bardakk su ictim sadece eskiden cook icerdim ama kis ayinda su icesim gelmiyo ya :-( tamam canim bundann snra rakip kannkalar olalim seninle
Tatlım hersaat başı iki bardak iç ben öyle yapıyorum yoksa hiç sevmem zorlayarak 3 litreyi buluyorum genelde

Tatlım üzme kendini, alışamadın sanırım oralara alışınca herşey düzelecek takılma erkeklerin hepsi aynı düz mantık onlar Hele ki ona hiç takılma
Dimi ya bende onu diyorum herzaman beterin beteri vardır hep şükür hep şükür başka bişey yapmamalyiz...

Ayy geçmiş olsun canım. Icim şişti okurken yaa

sevilay80 canimcim nirdesiin
Ben spor pazar yemek işini hallettim şimdi ekmek yapacağım eşimle oğluma.
Ben kaçar ama doncem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…