Kizlar dun sabahhki tartik 79.2 bugunku tartim 78.6
3.kitabi okuyorum kestanenin k si bile yok.O kadar kacamak olur canim karatayda kestanedemi yok
işte sorun 3,4 le yetinirmıyımm
3.kitabi okuyorum kestanenin k si bile yok.sevim_mrt ama birgün tv de denk geldiydim ona, yiyebilirsiniz ama ölçülü demişti. 3-4 tane ye canım. Kontrolü kacirmadiktan sonra ve zararlı olmadığı sürece hersey yenebilir
Canim cok gecmis olsun ya. Cok dikkat et kizin ne kadarrlik ?Ay kizlarrr dün basıma gelmeyen kalmadı
Sabah jalktim sular donmuş susuz idare ettik.neyse eşim mutfağa ufo acti belki sular açılır diye.açılmış ama ben çocukla ilgileniyirum esimde duymams mutfağı bi güzel su basmış
Orayi temizledik.sonra hali islandi tabi eşim disar koydu .orada kurumadi diye eve getirdi.soba yaktı .git sen hali devril sobanın üstüne 5 dk da yanmış. Az daha ev yanacakmis
Bütün gün stres bide kızım hiç durmadı.moralin çok bozuktu
8 aylık canimCanim cok gecmis olsun ya. Cok dikkat et kizin ne kadarrlik ?
Evet canim biraz az su iciyorum bu ara. Sabahtan beri birfincan yesiil cat ve bir bardakk su ictim sadece eskiden cook icerdim ama kis ayinda su icesim gelmiyo ya :-( tamam canim bundann snra rakip kannkalar olalim seninleEceCigdem canım çok az su icmissin
Bide kilolarimi yakın senle kapisacam artık bende. 81 kusurlardayim
Masallah allah bagislasin canim8 aylık canim
Sağol canım seninkinide.senin oglan ne akadrlikMasallah allah bagislasin canim
Hoşgeldin ben de senin gibi yeniyim :)Selam kızlar..
Ben Yeliz 28 yaşındayım 88 kiloyum 1.72 boy, 19 aylık bir oğlum var.
70 e kadar düşmek istiyorum nasipse.
Yediklerime dikkat ediyorum , ekmek hamur işini komple bıraktım.
Günde 15 dk zumba , 15 dk leslie yapiyorym.
Düzenli 3 lt ye yakin sıvı tüketiyorum.
Kilo vermek istememin sebebine gelince eşimde çok kiloluydu , 2 ay önce tip mide ameliyati oldu 30 kilo verdi.
Artik benimde kilo verme zamanım geldi , yoksa adamın yanında kocaman kalıcam
Simdi bende grup kurallarını öğrensem? :)
Hoşbulduk :)Bu arada yeni gelen arkadaslarimiz var galiba. Hepiniz hosgeldiniz
Poğaça dışında güzel bence:)Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş.
Bugünkü menü biraz kötü ama yarın inşallah daha iyi adapte olucam
Sabah 10:00 2 yumurta , peynir, zeytin, 2 dilim tam buğday ekmeği
Saat 14:30 1 bardak nesfiti 1 bardak sütle karıştırıp içine biraz çiğ kuruyemiş attım
Saat 16:30 2 poğaça ( yemesem iyiydi ama)
Saat 17:30 bir tabak ekşili köfte ve sayfayı kapattım.
4 lt su. Spor yok ama annem geldi çocuklara baktı bende dip köşe iyi bir temizlik yaptım.
Kötü olmuş ama toparlarsın bir daha yemeyerekgunaydın kızlar. iş için sehir dışındayım habire dışarıda yemekten nevrim döndü. inşallah tartı bana büyük sürpriz yapmaz dönünce ! dün abur cubur yedim hep beraber otururken epeydir yememiştim, cok canım cektivicdanım sızım sızım
Başına gelenlere üzüldümAy kizlarrr dün basıma gelmeyen kalmadı
Sabah jalktim sular donmuş susuz idare ettik.neyse eşim mutfağa ufo acti belki sular açılır diye.açılmış ama ben çocukla ilgileniyirum esimde duymams mutfağı bi güzel su basmış
Orayi temizledik.sonra hali islandi tabi eşim disar koydu .orada kurumadi diye eve getirdi.soba yaktı .git sen hali devril sobanın üstüne 5 dk da yanmış. Az daha ev yanacakmis
Dua edin kızlar ya psikolojim çok bozuk
Bundan 8 ay inceye kadar ailemle doğup bu yaşıma geldiğim sehirdeydim
Şimdi de çok küçük bi koydeyim.iş sebebiyle
Moralin aşırı bozuk
Bide eşimin vurdumduymazlıgi yokmu hepten bitiyorum
Dua edin bana
Kekdeki ayarını bildiysen kaçamak olmaz ayy şu kestaneden de sadece beş tane ye nefsini körelmiş olursun babygünaydın canlarrrrr:)
menülerim gayet guzell kaçamak yok pazargunu pekmezlı kek yedım sadece
bıde dun meyve yedım
ama canım acayıp kestane ıstıyor yaa
Güzel güzel canım süperDunki menumude gireyim
sabah 9
1 dilim koy ekmegi
8 zeytin
1 dilim peynir
bol yesillik
ara 11
bogurtlen cayi
oglen13
5 kasik ispanak
1 kase yogurt
ara 1 portakal
aksam 18
3 kasik makarna
bol salata
su 2 litre
200 ip
Baby nereye gittin? Ne yapacaksın mecbur kalmadıkça yemezsin sen bilirim olsun gelince toparlarsin ne zaman dönüş?gunaydın kızlar. iş için sehir dışındayım habire dışarıda yemekten nevrim döndü. inşallah tartı bana büyük sürpriz yapmaz dönünce ! dün abur cubur yedim hep beraber otururken epeydir yememiştim, cok canım cektivicdanım sızım sızım
Ayyyy canım ya çok geçmiş olsunAy kizlarrr dün basıma gelmeyen kalmadı
Sizde ikili olunEceCigdem canım çok az su icmissin
Bide kilolarimi yakın senle kapisacam artık bende. 81 kusurlardayim
Tatlım hersaat başı iki bardak iç ben öyle yapıyorumEvet canim biraz az su iciyorum bu ara. Sabahtan beri birfincan yesiil cat ve bir bardakk su ictim sadece eskiden cook icerdim ama kis ayinda su icesim gelmiyo ya :-( tamam canim bundann snra rakip kannkalar olalim seninle
Tatlım üzme kendini, alışamadın sanırım oralara alışınca herşey düzelecek takılmaDua edin kızlar ya psikolojim çok bozuk
Bundan 8 ay inceye kadar ailemle doğup bu yaşıma geldiğim sehirdeydim
Şimdi de çok küçük bi koydeyim.iş sebebiyle
Moralin aşırı bozuk
Bide eşimin vurdumduymazlıgi yokmu hepten bitiyorum
Dua edin bana
Dimi ya bende onu diyorum herzaman beterin beteri vardırEn azindan 8 ay olmus canim ben evleendigimden beri ailemden ve yasadigim yerden uzaktayyim ustelik evlendigimden beri 4 kere falaan gordum ailemi. Ne dogumumu ne hamileligimi goremediler beterin beterii var yani canim sakin isyan etme bu arada oglum 1 bucuk yasinda
Ayy geçmiş olsun canım. Icim şişti okurken yaaAy kizlarrr dün basıma gelmeyen kalmadı
Kolaylıklar dilerim babysevilay80 canimcim nirdesiin
Ben spor pazar yemek işini hallettim şimdi ekmek yapacağım eşimle oğluma.
Ben kaçar ama doncem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?