Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Çok çok geçmiş olsun. Allah korumuş

Allahim yardım etsin inşallah canım. Sen hangi sehirdesin

Allahim nerelere gidem napam kiz sabh spor yapmis bi de az sonra bisiklet kullnck.yaaaaa catlicm simdi.bense hala cocuk salliyorum ayakla.bi dalabilse velet
ayyyy maşallahhh ben mekikti dambıldı leslieydi okumaya yetişemiyordum kızzz gulicik sen bisiklete mi biniyon artık maşallah nazar değmesin bir tarafını kaşı cnm rakibin cok güçlü çıktı:)
ben bikez eşimin dogum gununu unutmuştum da çok alınmış bir yıl boyunca her fırsatta yüzüme vurmuştu :) evin koca bebeği onlar :)
paşana mutlu yıllar dilerim tatlımmm öp benim yerime pasta kestiniz mi pasta:)

Hosbulduk canım

Hosbuldum tamamdır o zaman simdilik teşekkürler :)

Evet 190 kiloydu , 160 oldu.
Bende çok korktum ama şükür şuan çok iyi :)
hoşgeldin cnm aramıza baarılı bir ameliyat olmuş demekki inşallah geri almaz kiloları eşin

önlüğümü yıkayacaktım ya en gerekli yollayım yapılmazsa şu an yedek var ama zor durumda kalabilirim yarın servi çağırayım beyni döndü garibim makinanın
kız bacımmm nazar mı var sende ne birinin gözü mü kalmış bilemedim
Normalde 7-8 arası kalkıyorum. Oğlum uyanmadan spor yapabilmek için. Dün izmire gideceğim sporum aksamasin diye sabah namazından sonra uyumadim. 5.50 gibi kalktım. Gece de 11-12 gibi uyurum genelde canım
o uyku yettimi cnm ne güzel enerjine hayranım ben yıkılıyorum sanki enerjim hiç yok

Hadi kızlar bahane yok kalkın kalkın

Eki Görüntüle 1755119
ooo beni anlatmışsın :) accık mekik çekeyim demiştim buraya ilk geldiğimde çekemedim kaldıramadım belimi eşime gel de yardım et beni cek cek indir dedim de öyle spor mu olur demişti

O kadar kacamak olur canim karatayda kestanedemi yok
kestanesiz bir kış düşünemiyorumm az da olsa yiyin gari

Dunki menumude gireyim
sabah 9
1 dilim koy ekmegi
8 zeytin
1 dilim peynir
bol yesillik
ara 11
bogurtlen cayi
oglen13
5 kasik ispanak
1 kase yogurt
ara 1 portakal
aksam 18
3 kasik makarna
bol salata
su 2 litre
200 ip
menün cok güzel olmuş cnm sebze ağırlıklı

cok geçmiş olsun cnm ya bişey olmadı inşallah verilmiş sadakanız varmış
Masallah allah bagislasin canim
hoşgeldin kuzum aramıza
geçici bir süreyse hiç canını sıkma tatlımm ya
Hoşgeldin ben de senin gibi yeniyim :)

Hoşbulduk :)

Poğaça dışında güzel bence:)
2 poğaça çok olmuş
hoşgeldin cnm maşallah bayağı arkadas katılmış ben girmeyeli

Sağol canım İnsallah avutuyorum kendini iki uç yılda daha merkezi bi yere giderz diye

Ne kadar zor oldugunu cok iyi biliyorum erzurumda azmi cektim ben erkekler hep ayni bos ver

Regl doneminde yapamiyorum canim spor. Malesef

Ay oglen yemegi yemedim hala isim var annemler gelcek ya malum hazirlik yapiyorum temizlik falan acaba ara verip yesem mi yoksa yemesem mi ya ?

Bende ankara daydım şimdiye kadr şimdi kırıkkale nin küçük bu koyundeyim
Aslında köylerde zevklidir ne güzel temiz hava Vallahi elimden gelse İstanbulu hemen terkederim ardıma bile bakmam Kuzum eşinin işinden dolayımı ordasınız? Peki ne kadar kalacaksınız?
Ay oglen yemegi yemedim hala isim var annemler gelcek ya malum hazirlik yapiyorum temizlik falan acaba ara verip yesem mi yoksa yemesem mi ya ?
Canım öğün atlamak hiç iyi bir şey degil yapma sonraki öğünde daha cok acikirsin ve metabolizma çalışmaz

hoşgeldin canım başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…