- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
Çok çok geçmiş olsun. Allah korumuşAy kizlarrr dün basıma gelmeyen kalmadı
Sabah jalktim sular donmuş susuz idare ettik.neyse eşim mutfağa ufo acti belki sular açılır diye.açılmış ama ben çocukla ilgileniyirum esimde duymams mutfağı bi güzel su basmış
Orayi temizledik.sonra hali islandi tabi eşim disar koydu .orada kurumadi diye eve getirdi.soba yaktı .git sen hali devril sobanın üstüne 5 dk da yanmış. Az daha ev yanacakmis
Bütün gün stres bide kızım hiç durmadı.moralin çok bozuktu
Allahim yardım etsin inşallah canım. Sen hangi sehirdesinEn azindan 8 ay olmus canim ben evleendigimden beri ailemden ve yasadigim yerden uzaktayyim ustelik evlendigimden beri 4 kere falaan gordum ailemi. Ne dogumumu ne hamileligimi goremediler beterin beterii var yani canim sakin isyan etme bu arada oglum 1 bucuk yasinda
Sağol canımÇok çok geçmiş olsun. Allah korumuş
ayyyy maşallahhh ben mekikti dambıldı leslieydi okumaya yetişemiyordum kızzz gulicik sen bisiklete mi biniyon artık maşallah nazar değmesin bir tarafını kaşıAllahim nerelere gidem napam kiz sabh spor yapmis bi de az sonra bisiklet kullnck.yaaaaa catlicm simdi.bense hala cocuk salliyorum ayakla.bi dalabilse velet
paşana mutlu yıllar dilerim tatlımmm öp benim yerime pasta kestiniz mi pasta:)ben bikez eşimin dogum gununu unutmuştum da çok alınmış bir yıl boyunca her fırsatta yüzüme vurmuştu :) evin koca bebeği onlar :)
hoşgeldin cnm aramıza baarılı bir ameliyat olmuş demekki inşallah geri almaz kiloları eşinHosbulduk canım
Hosbuldum tamamdır o zaman simdilik teşekkürler :)
Evet 190 kiloydu , 160 oldu.
Bende çok korktum ama şükür şuan çok iyi :)
kız bacımmm nazar mı var sende ne birinin gözü mü kalmış bilemedimönlüğümü yıkayacaktım ya en gerekli yollayım yapılmazsa şu an yedek var ama zor durumda kalabilirimyarın servi çağırayım beyni döndü garibim makinanın
o uyku yettimi cnm ne güzel enerjine hayranım ben yıkılıyorum sanki enerjim hiç yokNormalde 7-8 arası kalkıyorum. Oğlum uyanmadan spor yapabilmek için. Dün izmire gideceğim sporum aksamasin diye sabah namazından sonra uyumadim. 5.50 gibi kalktım. Gece de 11-12 gibi uyurum genelde canım
ooo beni anlatmışsın :) accık mekik çekeyim demiştim buraya ilk geldiğimde çekemedim kaldıramadım belimi eşime gel de yardım et beni cek cek indir dedim de öyle spor mu olur demişti
kestanesiz bir kış düşünemiyorumm az da olsa yiyin gariO kadar kacamak olur canim karatayda kestanedemi yok
menün cok güzel olmuş cnm sebze ağırlıklıDunki menumude gireyim
sabah 9
1 dilim koy ekmegi
8 zeytin
1 dilim peynir
bol yesillik
ara 11
bogurtlen cayi
oglen13
5 kasik ispanak
1 kase yogurt
ara 1 portakal
aksam 18
3 kasik makarna
bol salata
su 2 litre
200 ip
cok geçmiş olsun cnm ya bişey olmadı inşallah verilmiş sadakanız varmışAy kizlarrr dün basıma gelmeyen kalmadı
Sabah jalktim sular donmuş susuz idare ettik.neyse eşim mutfağa ufo acti belki sular açılır diye.açılmış ama ben çocukla ilgileniyirum esimde duymams mutfağı bi güzel su basmış
Orayi temizledik.sonra hali islandi tabi eşim disar koydu .orada kurumadi diye eve getirdi.soba yaktı .git sen hali devril sobanın üstüne 5 dk da yanmış. Az daha ev yanacakmis
Bütün gün stres bide kızım hiç durmadı.moralin çok bozuktu
hoşgeldin kuzum aramızaMasallah allah bagislasin canim
geçici bir süreyse hiç canını sıkma tatlımm yaDua edin kızlar ya psikolojim çok bozuk
Bundan 8 ay inceye kadar ailemle doğup bu yaşıma geldiğim sehirdeydim
Şimdi de çok küçük bi koydeyim.iş sebebiyle
Moralin aşırı bozuk
Bide eşimin vurdumduymazlıgi yokmu hepten bitiyorum
Dua edin bana
hoşgeldin cnm maşallah bayağı arkadas katılmış ben girmeyeliHoşgeldin ben de senin gibi yeniyim :)
Hoşbulduk :)
Poğaça dışında güzel bence:)
2 poğaça çok olmuş
Afyonun bi ilcesindeyim caanim ben annemlerde bursanin bir ilcesinde cok sukur ki annemler yarin geliyo bize birkac gun kalmaya. Biraz olsun ozlem gidercez iste sen nerelisin cannimAllahim yardım etsin inşallah canım. Sen hangi sehirdesin
Katdesim bursada polis benimdeAfyonun bi ilcesindeyim caanim ben annemlerde bursanin bir ilcesinde cok sukur ki annemler yarin geliyo bize birkac gun kalmaya. Biraz olsun ozlem gidercez iste sen nerelisin cannim
Ne kadar zor oldugunu cok iyi biliyorum erzurumda azmi cektim ben erkekler hep ayni bos verDua edin kızlar ya psikolojim çok bozuk
Bundan 8 ay inceye kadar ailemle doğup bu yaşıma geldiğim sehirdeydim
Şimdi de çok küçük bi koydeyim.iş sebebiyle
Moralin aşırı bozuk
Bide eşimin vurdumduymazlıgi yokmu hepten bitiyorum
Dua edin bana
Hoşgeldin ben de senin gibi yeniyim :)
Hoşbulduk :)
Poğaça dışında güzel bence:)
2 poğaça çok olmuş
Regl doneminde yapamiyorum canim spor. MalesefKekdeki ayarını bildiysen kaçamak olmaz ayy şu kestaneden de sadece beş tane ye nefsini körelmiş olursun baby
Güzel güzel canım süpersadece sporumuz eksik
Baby nereye gittin? Ne yapacaksın mecbur kalmadıkça yemezsin sen bilirim olsun gelince toparlarsin ne zaman dönüş?
Ayyyy canım ya çok geçmiş olsuniyi yine cana gelmemiş Şükür. Aksilikler olur sıkma canını
Sizde ikili olunyarışın bakalım
Tatlım hersaat başı iki bardak iç ben öyle yapıyorumyoksa hiç sevmem zorlayarak 3 litreyi buluyorum genelde
Tatlım üzme kendini, alışamadın sanırım oralara alışınca herşey düzelecek takılmaerkeklerin hepsi aynı düz mantık onlar Hele ki ona hiç takılma
Dimi ya bende onu diyorum herzaman beterin beteri vardırhep şükür hep şükür başka bişey yapmamalyiz...
Bende ankara daydım şimdiye kadr şimdi kırıkkale nin küçük bu koyundeyimAfyonun bi ilcesindeyim caanim ben annemlerde bursanin bir ilcesinde cok sukur ki annemler yarin geliyo bize birkac gun kalmaya. Biraz olsun ozlem gidercez iste sen nerelisin cannim
Hosbulduk cannim benim hep birlikte verelim insallah kisa kisa zamanlardaBütün yeni gelenlerede hoşgeldin.bol kilo vermeli gunlerimz olur İnsallah
Hos geldin canim
Hoşbulduk :))Bütün yeni gelenlerede hoşgeldin.bol kilo vermeli gunlerimz olur İnsallah
Aslında köylerde zevklidir ne güzel temiz hava Vallahi elimden gelse İstanbulu hemen terkederim ardıma bile bakmamBende ankara daydım şimdiye kadr şimdi kırıkkale nin küçük bu koyundeyim
Canım öğün atlamak hiç iyi bir şey degil yapmaAy oglen yemegi yemedim hala isim var annemler gelcek ya malum hazirlik yapiyorum temizlik falan acaba ara verip yesem mi yoksa yemesem mi ya ?
hoşgeldin canım başarılarSelam kızlar..
Ben Yeliz 28 yaşındayım 88 kiloyum 1.72 boy, 19 aylık bir oğlum var.
70 e kadar düşmek istiyorum nasipse.
Yediklerime dikkat ediyorum , ekmek hamur işini komple bıraktım.
Günde 15 dk zumba , 15 dk leslie yapiyorym.
Düzenli 3 lt ye yakin sıvı tüketiyorum.
Kilo vermek istememin sebebine gelince eşimde çok kiloluydu , 2 ay önce tip mide ameliyati oldu 30 kilo verdi.
Artik benimde kilo verme zamanım geldi , yoksa adamın yanında kocaman kalıcam
Simdi bende grup kurallarını öğrensem? :)
cok tesekkurler canım :)Efatoş doğum gününüz kutlu, mutlu olsun.
Keten Prenses seni takipteyim Canım ikimiZde şu 69 ' u ne Zaman görücez
Bu arada telefondan yazmak ne yorucu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?