Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

cok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun inşallah

@melegim66 canım en az 7 saat uyumuş oluyorum gene. Bir beş on gün oğlum pek bir yaramazdi uykusuz bıraktı ama şükür iyiyiz şimdi. Akşam 10 gibi a da uyuyor.

@melegim66 canım en az 7 saat uyumuş oluyorum gene. Bir beş on gün oğlum pek bir yaramazdi uykusuz bıraktı ama şükür iyiyiz şimdi. Akşam 10 gibi a da uyuyor.
Eeee o kadar balığı bende yesem uyurum tabi 10 da Maşallah paşaya

sagol canım benim.aile arasında küçük bi kutlama yaptık ee yani dogum günü pastasız olmaz bende bi dilimcik yedim
seninkini de bir görseydik yokmu foto falan bilerek sevelim dimi ya

Dünkü menüm

Sabah 07
5 çiğ fındık

Kahvaltı 08
Bir kk peynir
5 zeytin
İki dilim ekmek
Çay

Öğle yemeği 12
Bir kase sebze çorbası
Bir but ızgara
İki kaşık makarna
1 mercimek köftesi

Ara 15
1 elma
1 kase yoğurt

Akşam 19
Sadece salata canım hiç bişey istemedi

3.5 lt su
1 mile leslie
40 dk tempolu yürüyüş

Hadi bakalm bende menumu yazayim bari bu ssaatten sonra anca su icerim

Sabah 7 limonlu ilik su
Saat 10 kahvalti
İki dilim ekmek 3 zeytin kibrit kutusu kadarr peynir iki tane kucuk salaatalik bir yumurta ve bir fincan yesil cay

Ogle... Oglen yiyemedim ara olarak saat 3 gibi sandivic yedim icinde marul domates ve ton baligi vardi

Aksam saat 7 de bir kase corba ve yarim dilim ekmekk yedim yanina da bol yesillikli salata

Bugun 3 kere egzersiz yaptim ve 2 litre su icctim

Sporuna ve suyuna bayıldım :)) darısı başıma :))

Güzel bir menü spor ve su :)

Eeee o kadar balığı bende yesem uyurum tabi 10 da Maşallah paşaya

seninkini de bir görseydik yokmu foto falan bilerek sevelim dimi ya
Aslında artık çok sorunsuz bir çocuk. Kendi kendine oynuyor uyuyor. Sadece bazen sinirlenip sesimizi yükseltiyoruz vicdan azabı oluyor sonra. Odu kopuyor cocugumun. Hem biz hem o çok şey öğreneceğiz birbirimizden.
Öyle birkaç zamanda bir uyku sıkıntısı yapıyor. Hep kipirdamasini ortalığı bozmasini yaramazliktan hiiic saymıyorum. Kitap okurken yilismaz yürüyüşe çıkarken etrafı izleye izleye uyuyor.
Allahım ilk dokuz ay sirtim haftanın üç günü yatağı ya gördü ya görmedi kaptancim. Oturarak uyuyordum o dizimde. Sabahları yorgun uyanip butun gun ruh hastası gibi dolasiyordum. O da benden kaynaklandı diye düşünüyorum. Hep stres stres çocuğun içtiği iki damla süt de burnundan geliyordu. Delilik işte insan sonra sonra farkedip üzülüyor. O yüzden şimdi bizim emziren kızlara stres yapmayın diyorum.

Bugünkü yediklerim;
Sabah-öğle: (geç kalktım geç yedim 12gibi)
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Zeytin çay

Ara:15 gibi
1 portakal
1 çay bardağı süt

Akşam:18
5 ızgara köfte
1 kase yoğurt
Yaklaşık 3 yemek kaşığı patates püresi

Su 2 lt
Şimdi de yürüyüş bandına gidiyorum 40 dk yürüyeceğim

Bugünkü menüyü de girmiş olayim;
Sabah 7 de bir muz
7.30 Leslie ile 3 mil mekik
9.30 iki yurt akı ve bir bütün yumurta, dört ceviz,1 dilim köy peyniri, bol yeşillik.
12.00 bir bardak süt
Pazarda bir saat dolandim. Pedometer i da açtım 5500 adım atmisim.
14.00 iki avuç çiğ karışık kuruyemiş.
18.00 iki pancar (250 gr) ve bir kase sarımsaklı yoğurt
Su 2 litreye geçti 3 olur
2 fincan yeşil çay
Bir fincan Türk Kahvesi.
Eşimin pastasini kestim ama yemedim. Yemeği 18.20 de kestim

Masallah ya sayfadakiler baya bi sıkı diyet ve spor yapiyo ben size yetisebilcem mi ki nasil verceem bu kilolari veremezsem

Tatlım menun güzel. Ama uyku düzeni olmayan insanlar kilo verirken daha sıkıntı çeker . Daha erken uyanmaya çalış. Geceleri de mümkünse 11-12 gibi uyu. Geç saate kadar uyumak da hantallik yapar. Gün kısa zaten. 9-9.30 gibi uyansan en gec ve 1.30 a kadar kahvaltı yapsan çok daha güzel kilo verirsin . Sadece bir öneri tabii

Masallah ya sayfadakiler baya bi sıkı diyet ve spor yapiyo ben size yetisebilcem mi ki nasil verceem bu kilolari veremezsem
Tatlım illa hareket illa hareket. Hiç birşey yapamazsan dans et. Günde iki saat nereden baksak biz ev hanımları mutfakta geciriyoruz. 1 saat bulasik yıka yemek yap yaklaşık 230 kalori. Ama arada bir iki sağa sola kivirsan daha çok gider. Ben öyle yapiyorum
Leslie 3 mil yap mesela. Vücudu gözle görülür şekilde iki haftada topluyor. Hem eğlenceli. Artık sabah haberleri izlerken bir yandan diz üstü açık yapıyorum o işi.

Normalde böyle değilim canım ya sabaha karşı yattım o yüzden 12ye doğru kalktım. İzindeydim de :)))
Diğer zamanlar 12de uyuyp en geç 7de kalkıyorum malumm iş güç

Muziksiz duramam zaten ogluşum saolsun beraber acip oynuyoruz surekli

Normalde böyle değilim canım ya sabaha karşı yattım o yüzden 12ye doğru kalktım. İzindeydim de :)))
Diğer zamanlar 12de uyuyp en geç 7de kalkıyorum malumm iş güç
Çalışan bir bayan olarak öğlen uykusu senin en tabii hakkın o zaman canım, yat

Selam herkese. Hayırlı akşamlar. Ben de diyet grubunuza katılmak istiyorum. Şartları var mıdır acaba.
Hoşgeldin canım. Ilk sayfada kurallar yazıyor. Iki hafta deneme süren var. O sürede menu spor içilen su yemek ve ara ogun saatleri miktariyla yazılıyor. Ilk sayfada okuyacaksin zaten.
Bize kendinden bahseder misin (yaş boy kilo hedef kilosu gibi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…