cok geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun inşallahAy kizlarrr dün basıma gelmeyen kalmadı
Sabah jalktim sular donmuş susuz idare ettik.neyse eşim mutfağa ufo acti belki sular açılır diye.açılmış ama ben çocukla ilgileniyirum esimde duymams mutfağı bi güzel su basmış
Orayi temizledik.sonra hali islandi tabi eşim disar koydu .orada kurumadi diye eve getirdi.soba yaktı .git sen hali devril sobanın üstüne 5 dk da yanmış. Az daha ev yanacakmis
Bütün gün stres bide kızım hiç durmadı.moralin çok bozuktu
sagol canım benim.aile arasında küçük bi kutlama yaptık ee yani dogum günü pastasız olmaz bende bi dilimcik yedimpaşana mutlu yıllar dilerim tatlımmm öp benim yerime pasta kestiniz mi pasta:)
Eeee o kadar balığı bende yesem uyurum tabi 10 da Maşallah paşaya@melegim66 canım en az 7 saat uyumuş oluyorum gene. Bir beş on gün oğlum pek bir yaramazdi uykusuz bıraktı ama şükür iyiyiz şimdi. Akşam 10 gibi a da uyuyor.
seninkini de bir görseydik yokmu foto falan bilerek sevelim dimi yasagol canım benim.aile arasında küçük bi kutlama yaptık ee yani dogum günü pastasız olmaz bende bi dilimcik yedim
Sporuna ve suyuna bayıldım :)) darısı başıma :))Dünkü menüm
Sabah 07
5 çiğ fındık
Kahvaltı 08
Bir kk peynir
5 zeytin
İki dilim ekmek
Çay
Öğle yemeği 12
Bir kase sebze çorbası
Bir but ızgara
İki kaşık makarna
1 mercimek köftesi
Ara 15
1 elma
1 kase yoğurt
Akşam 19
Sadece salata canım hiç bişey istemedi
3.5 lt su
1 mile leslie
40 dk tempolu yürüyüş
Güzel bir menü spor ve su :)Sabah 7 limonlu ilik su
Saat 10 kahvalti
İki dilim ekmek 3 zeytin kibrit kutusu kadarr peynir iki tane kucuk salaatalik bir yumurta ve bir fincan yesil cay
Ogle... Oglen yiyemedim ara olarak saat 3 gibi sandivic yedim icinde marul domates ve ton baligi vardi
Aksam saat 7 de bir kase corba ve yarim dilim ekmekk yedim yanina da bol yesillikli salata
Bugun 3 kere egzersiz yaptim ve 2 litre su icctim
Aslında artık çok sorunsuz bir çocuk. Kendi kendine oynuyor uyuyor. Sadece bazen sinirlenip sesimizi yükseltiyoruz vicdan azabı oluyor sonra. Odu kopuyor cocugumun. Hem biz hem o çok şey öğreneceğiz birbirimizden.Eeee o kadar balığı bende yesem uyurum tabi 10 da Maşallah paşaya
seninkini de bir görseydik yokmu foto falan bilerek sevelim dimi ya
Tesekkurler canimSporuna ve suyuna bayıldım :)) darısı başıma :))
Güzel bir menü spor ve su :)
Tatlım menun güzel. Ama uyku düzeni olmayan insanlar kilo verirken daha sıkıntı çeker . Daha erken uyanmaya çalış. Geceleri de mümkünse 11-12 gibi uyu. Geç saate kadar uyumak da hantallik yapar. Gün kısa zaten. 9-9.30 gibi uyansan en gec ve 1.30 a kadar kahvaltı yapsan çok daha güzel kilo verirsin . Sadece bir öneri tabiiBugünkü yediklerim;
Sabah-öğle: (geç kalktım geç yedim 12gibi)
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Zeytin çay
Ara:15 gibi
1 portakal
1 çay bardağı süt
Akşam:18
5 ızgara köfte
1 kase yoğurt
Yaklaşık 3 yemek kaşığı patates püresi
Su 2 lt
Şimdi de yürüyüş bandına gidiyorum 40 dk yürüyeceğim
Tatlım illa hareket illa hareket. Hiç birşey yapamazsan dans et. Günde iki saat nereden baksak biz ev hanımları mutfakta geciriyoruz. 1 saat bulasik yıka yemek yap yaklaşık 230 kalori. Ama arada bir iki sağa sola kivirsan daha çok gider.Masallah ya sayfadakiler baya bi sıkı diyet ve spor yapiyo ben size yetisebilcem mi ki nasil verceem bu kilolari veremezsem
Normalde böyle değilim canım yaTatlım menun güzel. Ama uyku düzeni olmayan insanlar kilo verirken daha sıkıntı çeker . Daha erken uyanmaya çalış. Geceleri de mümkünse 11-12 gibi uyu. Geç saate kadar uyumak da hantallik yapar. Gün kısa zaten. 9-9.30 gibi uyansan en gec ve 1.30 a kadar kahvaltı yapsan çok daha güzel kilo verirsin . Sadece bir öneri tabii
Çalışan bir bayan olarak öğlen uykusu senin en tabii hakkın o zaman canım, yatNormalde böyle değilim canım yasabaha karşı yattım o yüzden 12ye doğru kalktım. İzindeydim de :)))
Diğer zamanlar 12de uyuyp en geç 7de kalkıyorum malumm iş güç
Hoşgeldin canım. Ilk sayfada kurallar yazıyor. Iki hafta deneme süren var. O sürede menu spor içilen su yemek ve ara ogun saatleri miktariyla yazılıyor. Ilk sayfada okuyacaksin zaten.Selam herkese. Hayırlı akşamlar. Ben de diyet grubunuza katılmak istiyorum. Şartları var mıdır acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?