Bir saat mezdeke mi yaparsın roman havası mi oynarsin karma mi oynarsin o bile fayda ilk zaman. Leslie daha hora geçer amaMuziksiz duramam zaten ogluşum saolsun beraber acip oynuyoruz surekli
Canım tabiki kaçabilirsin, haber vermen yeterli sen işine bak müsait ne zaman olursan o zaman gelKizlar ben bu aksam erkenn kacsam ayip olmaaz demi kusura bakmayin yarin onemli bi gun annemler geliyorpek sık olmaasa da mutlaka size merhaba derim
hoşgeldin cnm .keşke bnde o kilolari bi gorebilsemmHosbuldum teşekkür ederim.
36 yaşındayım , 72 kiloyum. Tabi bu vermiş halim. Hedef kilom 60 inşaallah.
yaklaşık aynı kilodayiz ve hedefimiz aynı. Hep birlikte basaracagiz bu işiHosbuldum teşekkür ederim.
36 yaşındayım , 72 kiloyum. Tabi bu vermiş halim. Hedef kilom 60 inşaallah.
Ne kilolar veriliyor. Verirsin canım ama acabalarla olmaz o is; başladım bitecek dehoşgeldin cnm .keşke bnde o kilolari bi gorebilsemm
[Q. UOTE][/QUOTE] ins @gulicikk ah ah seni oyle ornk aliyorum ki .inan tanimiyom ama cok yakin hissedyrm kndime.azmin beni cok umutlandiriyo ozendiriyoyaklaşık aynı kilodayiz ve hedefimiz aynı. Hep birlikte basaracagiz bu işi
Ne kilolar veriliyor. Verirsin canım ama acabalarla olmaz o is; başladım bitecek de
Canim ogleni daha güzel gecirsen çok daha makul bir menu olur.Slm kızlar. Dünden beri giremiyom burda surekli elektrik kesiliyo misafir geliyo hep mutfaktayim. Soğuktan mahvoldum.daha 10 gün burdayiz of of.neyse dikkat etmeye devamedyrm ben
DDünkü menü
10..2 zeytin 1 ince dilim peynir 1 yumurta 1dilim ekmk
15.00 1 elma
18.00 yatı. Tabak kuru fasulyenin fasulyesinden.2 kaşık pilav.yeşillik
20 .00 1 küçük kurabiye 1 mandalina
2 lt su
Spor yapamadm malum yolculuk hazırlık vs
ins @gulicikk ah ah seni oyle ornk aliyorum ki .inan tanimiyom ama cok yakin hissedyrm kndime.azmin beni cok umutlandiriyo ozendiriyo[/QUOTE][Q. UOTE]
cnm kndi evimde diilim bu bahane değil tabi ama öyle yogunum ki.hep mutfaktayim iş yapyrm soğukta.bebege zor yetsyrm;((Canim ogleni daha güzel gecirsen çok daha makul bir menu olur.
Sen gittin dimi, iyi tatiller cnm aman dikkat et yediklerine ok?[/QUOTE]ins @gulicikk ah ah seni oyle ornk aliyorum ki .inan tanimiyom ama cok yakin hissedyrm kndime.azmin beni cok umutlandiriyo ozendiriyo
Ayy Kıyamam yaa. Sütünü usutme canım dikkat et kendinecnm kndi evimde diilim bu bahane değil tabi ama öyle yogunum ki.hep mutfaktayim iş yapyrm soğukta.bebege zor yetsyrm;((
o nedemek oluyo cnm .sutum azaldi ama ondanmikiAyy Kıyamam yaa. Sütünü usutme canım dikkat et kendine
en iyisini yapıyorsun cnm herşey dahada güzel olacak ve sen de bunu basaracaksin inanıyorum ve güveniyorum sanaSen gittin dimi, iyi tatiller cnm aman dikkat et yediklerine ok?
gittim mudurum) valla eskiye gore öyle dikkat edyrm ki..hergun enaz iki çeşitaağır yemek pisiyo burda.2 çeşit de hamurisi.ve yapımında da surekli yardimim var ama cokiyi tutuyorm kndimi
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima. Öncelikle hergün menünü paylaşacaksin su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum canım hepsi bu kadarSelam herkese. Hayırlı akşamlar. Ben de diyet grubunuza katılmak istiyorum. Şartları var mıdır acaba.
Teşekkürler baby, hersaat başı iki bardak içince böyle çoğalıyor evetSporuna ve suyuna bayıldım :)) darısı başıma :))
Güzel bir menü spor ve su :)
iradene bayılıyorumBugünkü menüyü de girmiş olayim;
Sabah 7 de bir muz
7.30 Leslie ile 3 mil mekik
9.30 iki yurt akı ve bir bütün yumurta, dört ceviz,1 dilim köy peyniri, bol yeşillik.
12.00 bir bardak süt
Pazarda bir saat dolandim. Pedometer i da açtım 5500 adım atmisim.
14.00 iki avuç çiğ karışık kuruyemiş.
18.00 iki pancar (250 gr) ve bir kase sarımsaklı yoğurt
Su 2 litreye geçti 3 olur
2 fincan yeşil çay
Bir fincan Türk Kahvesi.
Eşimin pastasini kestim ama yemedim. Yemeği 18.20 de kestim
Karamsarlık yokMasallah ya sayfadakiler baya bi sıkı diyet ve spor yapiyo ben size yetisebilcem mi ki nasil verceem bu kilolari veremezsem
Tabiki daha keyifliYürüyüş bandında yürümeye üşendim
Lesli ile 3 mile yapmaya karar verdim :)
Gün içerisinde demekki kendini aç bırakıyorsun cnm, sonra gözün hiç bişey görmüyor.Tok tutucu şeyler ye akşam saldırma deadim sende biliyorsun bunun yanlış olduğunuay april duruyorum duruyorum akşam sapıtıyorum menüde ya ekmek yedim akşam birde kesin kilo alcam iki gündür yaneyse yarın yeni bir gün bu sefer akşam kaçırmak yok hatta ceza olsun akşam süt yulaf ezmesi yiyeceğim birkaç gün yeter daa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?