Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yürüyüş bandında yürümeye üşendim
Lesli ile 3 mile yapmaya karar verdim :)

Kizlar ben bu aksam erkenn kacsam ayip olmaaz demi kusura bakmayin yarin onemli bi gun annemler geliyor pek sık olmaasa da mutlaka size merhaba derim

Kizlar ben bu aksam erkenn kacsam ayip olmaaz demi kusura bakmayin yarin onemli bi gun annemler geliyor pek sık olmaasa da mutlaka size merhaba derim
Canım tabiki kaçabilirsin, haber vermen yeterli sen işine bak müsait ne zaman olursan o zaman gel kasma annecin gelecekmiş bakk bundan daha önemli ne olabilirki:))))

Slm kızlar. Dünden beri giremiyom burda surekli elektrik kesiliyo misafir geliyo hep mutfaktayim. Soğuktan mahvoldum.daha 10 gün burdayiz of of.neyse dikkat etmeye devamedyrm ben
DDünkü menü
10..2 zeytin 1 ince dilim peynir 1 yumurta 1dilim ekmk
15.00 1 elma
18.00 yatı. Tabak kuru fasulyenin fasulyesinden.2 kaşık pilav.yeşillik
20 .00 1 küçük kurabiye 1 mandalina
2 lt su
Spor yapamadm malum yolculuk hazırlık vs

yaklaşık aynı kilodayiz ve hedefimiz aynı. Hep birlikte basaracagiz bu işi

Ne kilolar veriliyor. Verirsin canım ama acabalarla olmaz o is; başladım bitecek de
[Q. UOTE][/QUOTE] ins @gulicikk ah ah seni oyle ornk aliyorum ki .inan tanimiyom ama cok yakin hissedyrm kndime.azmin beni cok umutlandiriyo ozendiriyo

Canim ogleni daha güzel gecirsen çok daha makul bir menu olur.

Bugünkü menüyü yazım elektrik gitmeden;(

Sabah 10.30 3 dilim köypeyniri 2 kibrit kutusu kadar.2 sekers çay.1 yumurta .avucumun yarısı kadar tandır ekmegi
14.00 4 kaşık kısır.yarım dilim borek.çok az turşu
19.00 2 dolma.5 sarma.1 kase komposto .
22.00 avucum kadar çekirdek 2 sekersz çay
Misafirlikteymdiye sporyapma imkânımız olmuyo
Suyu da 2.5 lt ictim

ins @gulicikk ah ah seni oyle ornk aliyorum ki .inan tanimiyom ama cok yakin hissedyrm kndime.azmin beni cok umutlandiriyo ozendiriyo
Sen gittin dimi, iyi tatiller cnm aman dikkat et yediklerine ok?[/QUOTE]
gittim mudurum) valla eskiye gore öyle dikkat edyrm ki..hergun enaz iki çeşitaağır yemek pisiyo burda.2 çeşit de hamurisi.ve yapımında da surekli yardimim var ama cokiyi tutuyorm kndimi

en iyisini yapıyorsun cnm herşey dahada güzel olacak ve sen de bunu basaracaksin inanıyorum ve güveniyorum sana

Selam herkese. Hayırlı akşamlar. Ben de diyet grubunuza katılmak istiyorum. Şartları var mıdır acaba.
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima. Öncelikle hergün menünü paylaşacaksin su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum canım hepsi bu kadar
Sporuna ve suyuna bayıldım :)) darısı başıma :))

Güzel bir menü spor ve su :)
Teşekkürler baby, hersaat başı iki bardak içince böyle çoğalıyor evet yoksa zorla içiyorum
iradene bayılıyorum pastaya dokunmaman süper.

Masallah ya sayfadakiler baya bi sıkı diyet ve spor yapiyo ben size yetisebilcem mi ki nasil verceem bu kilolari veremezsem
Karamsarlık yok sen ilk önce lafa yapacağım diye başlaman lazım olacak olacak
Yürüyüş bandında yürümeye üşendim
Lesli ile 3 mile yapmaya karar verdim :)
Tabiki daha keyifli

ay april duruyorum duruyorum akşam sapıtıyorum menüde ya ekmek yedim akşam birde kesin kilo alcam iki gündür ya neyse yarın yeni bir gün bu sefer akşam kaçırmak yok hatta ceza olsun akşam süt yulaf ezmesi yiyeceğim birkaç gün yeter daa

Gün içerisinde demekki kendini aç bırakıyorsun cnm, sonra gözün hiç bişey görmüyor.Tok tutucu şeyler ye akşam saldırma deadim sende biliyorsun bunun yanlış olduğunu hadi başla yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…