ya varya april işyerinde güzel bişey yok kaç günüdr bişey yemeyince akşama çok acıkıyorum böyle bisküvi kurabiye ne kadar zararlı şey varsa oo arada indiriyorum mideye bugün yediklerimi bilsen ki bilme benceGün içerisinde demekki kendini aç bırakıyorsun cnm, sonra gözün hiç bişey görmüyor.Tok tutucu şeyler ye akşam saldırma deadim sende biliyorsun bunun yanlış olduğunuhadi başla yarın
Hoşbuldum .tesHoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima. Öncelikle hergün menünü paylaşacaksin su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum canım hepsi bu kadar
Teşekkürler baby, hersaat başı iki bardak içince böyle çoğalıyor evetyoksa zorla içiyorum
iradene bayılıyorumpastaya dokunmaman süper.
Karamsarlık yoksen ilk önce lafa yapacağım diye başlaman lazım olacak olacak
Tabiki daha keyifli
Hoşgeldin canimmHoşbuldum .tes
Hayır tatlım buz gibi hava yaa, hep mutfakta duruyorsun sıcak yere geçince az isin öyle süt ver bebeğe. Soguklayip öyle emzirirsen çocuğun karnını agritir gaz yapar sütüno nedemek oluyo cnm .sutum azaldi ama ondanmiki
İyi geceler evet geç oldu bende uyuyacağım grsrz tatlı rüyalar cnmNeyse ben uyuyorum hanımlar. Iyi geceler size
Hoşgeldin aramıza başarılar dilerim daima. Öncelikle hergün menünü paylaşacaksin su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın. İki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum canım hepsi bu kadar
Teşekkürler baby, hersaat başı iki bardak içince böyle çoğalıyor evetyoksa zorla içiyorum
iradene bayılıyorumpastaya dokunmaman süper.
Karamsarlık yoksen ilk önce lafa yapacağım diye başlaman lazım olacak olacak
Tabiki daha keyifli
Güzel canım menün zamanla dahada iyi olacaktır.Selamm.Bugün tartıldım sabah 67.3 .Sabah kahvaltısında dünden yaptığım yulaf kepeğinde peynirli poğaça(uydurmalarımdan) 2 adet
Öğlen 4 kaşık etli nohut +cacık
Akşam yoğurt çorbası+küçükbirparça biftek
Aralarda çay,beyaz çay,Türk kahvesi tükettim
2 litre su içtim
30 dk yürüyüş
İlkgünü kazasız atlattım gibi ne dersiniz?
Enerjin bol olsun gitsin yağlarSporumu da yaptım musmutluyum :))
anldm cnm .cahillik isteHayır tatlım buz gibi hava yaa, hep mutfakta duruyorsun sıcak yere geçince az isin öyle süt ver bebeğe. Soguklayip öyle emzirirsen çocuğun karnını agritir gaz yapar sütün
kaptanim menun cokiyi tebrikler.ayrıca yazma duzeni de cokiyi.ornk almaya caliscm.şunu merak ettim su sabah 7 deki fındıkların esprisi ne? Yanı özellikle mi bu saatte yiyosunDünkü menüm
Sabah 07
5 çiğ fındık
Kahvaltı 08
Bir kk peynir
5 zeytin
İki dilim ekmek
Çay
Öğle yemeği 12
Bir kase sebze çorbası
Bir but ızgara
İki kaşık makarna
1 mercimek köftesi
Ara 15
1 elma
1 kase yoğurt
Akşam 19
Sadece salata canım hiç bişey istemedi
3.5 lt su
1 mile leslie
40 dk tempolu yürüyüş
sende ogleni bnm gibi verimsiz gecirmssn cnm.bnce oglen yediginle akşam yediği n yer değişse daha hızlı kilo verdirebilir cnmBugün ki menüm
10.30 peynir zeytin yogrt iki dlm ekmk sekersz çay
13 bi elma
15 bi sütlü kahve
17bi kepçe çorba 5 adet köfte biraz patts salata
21 çay ve bir ayva
3 litre su 30 dk tempolu yürüyüş
söyle bi baktım foto ekleyim diye ama uygun bisey bulamadım ayarlar yüklerim inşallahseninkini de bir görseydik yokmu foto falan bilerek sevelim dimi ya
Oyy Estağfurullah canım benim. Cahillik mi olur hiç, arada hepimizin kafası uçar bi yereanldm cnm .cahillik istetamm cnm tesekkur ederim dikkat ederim ona da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?