Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Gün içerisinde demekki kendini aç bırakıyorsun cnm, sonra gözün hiç bişey görmüyor.Tok tutucu şeyler ye akşam saldırma deadim sende biliyorsun bunun yanlış olduğunu hadi başla yarın
ya varya april işyerinde güzel bişey yok kaç günüdr bişey yemeyince akşama çok acıkıyorum böyle bisküvi kurabiye ne kadar zararlı şey varsa oo arada indiriyorum mideye bugün yediklerimi bilsen ki bilme bence neyse ya iş yerinde ona göre yemem lazım benim haklısın kki akşama az yiyim valla kilo aldım sanki ya bacaklarım kalınlaşmış gibi geliyor bana

Hoşbuldum .tes

Selamm.Bugün tartıldım sabah 67.3 .Sabah kahvaltısında dünden yaptığım yulaf kepeğinde peynirli poğaça(uydurmalarımdan) 2 adet
Öğlen 4 kaşık etli nohut +cacık
Akşam yoğurt çorbası+küçükbirparça biftek
Aralarda çay,beyaz çay,Türk kahvesi tükettim
2 litre su içtim
30 dk yürüyüş
İlkgünü kazasız atlattım gibi ne dersiniz?

o nedemek oluyo cnm .sutum azaldi ama ondanmiki
Hayır tatlım buz gibi hava yaa, hep mutfakta duruyorsun sıcak yere geçince az isin öyle süt ver bebeğe. Soguklayip öyle emzirirsen çocuğun karnını agritir gaz yapar sütün

Sporumu da yaptım musmutluyum :))

Güzel canım menün zamanla dahada iyi olacaktır.

kaptanim menun cokiyi tebrikler.ayrıca yazma duzeni de cokiyi.ornk almaya caliscm.şunu merak ettim su sabah 7 deki fındıkların esprisi ne? Yanı özellikle mi bu saatte yiyosun

Bugün ki menüm
10.30 peynir zeytin yogrt iki dlm ekmk sekersz çay
13 bi elma
15 bi sütlü kahve
17bi kepçe çorba 5 adet köfte biraz patts salata
21 çay ve bir ayva
3 litre su 30 dk tempolu yürüyüş
sende ogleni bnm gibi verimsiz gecirmssn cnm.bnce oglen yediginle akşam yediği n yer değişse daha hızlı kilo verdirebilir cnm

Maşallah grup kalabalıklaştı oku oku bitiremedim sayfaları :)
bebemi sütten kesiyorum 2 gecedir sabahlıyoruz yavrum nasılda çırpınıyo emme diye yarından sonra düzene girer inşallah. bende çok kötü şiştim ya acayip rahatsız ediyo buarada bu sütler cumaya bende artı yapmaz inşallah :)
menumude yazayım oruçtum sahur yapmadım.
iftar 17.05: 1 kepçe kuru fasulye, 3 yk. bulgur pilavı, 4 çatalda lahana turşusu yedim :)
20: 1 portakal,1 mandalina
21.30: neskafe
3 lt su
250 mekik, 3 mile leslie :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…