Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kaptanim menun cokiyi tebrikler.ayrıca yazma duzeni de cokiyi.ornk almaya caliscm.şunu merak ettim su sabah 7 deki fındıkların esprisi ne? Yanı özellikle mi bu saatte yiyosun
He heee Canım Ben İşe gittiigim icin sabah altida kalkıyorum doğal olarak acikiyorum bazen kuruyemiş atıyorum ağzıma kahvaltı öncesi tabi bu illa hergün olacak diye bişey yok

söyle bi baktım foto ekleyim diye ama uygun bisey bulamadım ayarlar yüklerim inşallah
Tamam canım bekliyoruz umarım başarıyla anlatırsınız şu süt işini kolaylıklar dilerim

Dünkü menüm

Sabah 07:30
Yarım simit
Bir karper
Çay

Ara 10
Bir portakal

Öğle 12
İki kaşık yayla çr
5kasik karnabahar
İki dilim ekmek

Ara 15
5 badem
3 fındık

Akşam 19
6 kaşık ıspanak
Bir kase yoğurt

3 lt su
45 dk yürüyüş tempolu

Dunku mnm
Kahvlati 1 haslnms yumurta.peynir domates.1 dilim tam bugday ekmegi.1 cy ks bal
Ara 4 cekirdekli kuru uzum
Ogle 2 ksk kuru fasulye.2 ksk bulgur pilavi.avuc ici kadar tavuk sinitzel.3 kasik yogurt.
Ara 1 aktivia
Aksm 3 ksk gevrek 1 brdk yarim yagli sut tarcin 2ceviz.
Ara 2 bebe biskuvisi
Spor sabh leslie 4 miles
Aksam 300 ip atlama 100 yarim mekik
Su 2.5 lt

Bugün ki menüm
10.30 peynir zeytin yogrt iki dlm ekmk sekersz çay
13 bi elma
15 bi sütlü kahve
17bi kepçe çorba 5 adet köfte biraz patts salata
21 çay ve bir ayva
3 litre su 30 dk tempolu yürüyüş
Ben mi oburum siz bu menuyle nasil doyuyorsunz.helal olsun.
Günaydın yine en sevdiğim hafta ortasından merhaba kızlar
Gunaydin kaptanim
Masallh kaptanim .karper nedir.anlamadim

ins @gulicikk ah ah seni oyle ornk aliyorum ki .inan tanimiyom ama cok yakin hissedyrm kndime.azmin beni cok umutlandiriyo ozendiriyo[/QUOTE]
Evet cok sicaktr o.
Gün içerisinde demekki kendini aç bırakıyorsun cnm, sonra gözün hiç bişey görmüyor.Tok tutucu şeyler ye akşam saldırma deadim sende biliyorsun bunun yanlış olduğunu hadi başla yarın
Com haklisin
Yaninda yemk goturme durumun yokmu

Masallh cnm cok guzel bi menu
Masallah ya sayfadakiler baya bi sıkı diyet ve spor yapiyo ben size yetisebilcem mi ki nasil verceem bu kilolari veremezsem
Zamanla sen de ayak uydurursun cnm
Uyku duzensizligi esittir ben

Menun cok guzel cnm kurabiyeyi gormuyorum emzirirkn gitmistr. Canim saki. Diyet yaptigini caktirma bu kez daha fazla ustune gelckler.hepsi emziriyorsun dicek hepsi diyetisyen kesilecek senin basina

Gumaydin hanimlar dun hic giris yapamadim bebisim hasta bronsit olmus baslangic safhasindaymis.
evvela çok geçmiş olsun canım. Sabah 645 gibi kalktım namaz oğlumun altı maması derken. 7.40 tan 8.40 kadar 35 km bisiklet sürdüm. Sen de dert etme bebeğin iyi olsun da gerisi hallolur. Yeter ki çocuklar hasta olmasın, hiç kiyamam.

Sen yine erken kalkip spor mu yaptin.bende hal yok suan.uykusuzum bebisim uyusaydi ben de gidip yaticam

Geçmişi biraz okuyayım dedim ama o kadar sohbet etmişsiniz ki yetişemiyorum hemen dünkü menümü yazıp gözümü çocuklarımın üstünden ayırmadan evi toplamam lazım artık nasıl olacaksa. Çünkü geçen gün benim ufaklık yerde oyun halısında oynarken büyük oğlumda yanımdan sadece 1 dk ayrıldı ve kardeşinin kafasına oturmuş. Tabi küçükteki ağlama feryat figan. Çok zor bir durumdu. Konuştuk anlattım ondan sonra kardeşine karşı bir vukuatı olmadı ama gözüm hep onlarda. O nedenle pek bakamıyorum buraya. Dünkü menüm biraz saçmaydı artık bugüne bakıca
Sabah 09:30
2 yumurtadan omlet, 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, zeytin, yeşillik, 2 kuru kayısı
Saat 11:00 3 kaşık nesfit 1 bardak süt, 1 avuç çiğ kuru yemiş
Saat 14:30
4 adet haşlanmış içli köfte, 1 bardak ayran
Saat 17:00 bir lokma helva, 2 tatlı kaşığı Nutella
Saat 19:30 3 sarı kana balık, 1 dilim ekmek, salata
Saat 20:30 bir lokma helva

Gumaydin hanimlar dun hic giris yapamadim bebisim hasta bronsit olmus baslangic safhasindaymis.
Geçmiş olsun canım. Üzülme 1-2 güne toparlar. Ben 3 aylık bebeğimi evde dura dura bronşit ettim ve anladım ki terden oluyo bu çocuklar böyle. Nebulizatörle ventolin ve pulmicort verdim bir de 5 gün antibiyotik. Çok şükür geçti.

Bugün ki menüm
10.30 peynir zeytin yogrt iki dlm ekmk sekersz çay
13 bi elma
15 bi sütlü kahve
17bi kepçe çorba 5 adet köfte biraz patts salata
21 çay ve bir ayva
3 litre su 30 dk tempolu yürüyüş
Canım gün içinde az yersen akşam çok yeme ihtiyacı duyarsın aklında bulunsun :)
Su ve sporunu cok begendim

Menün çok güzel oruçlu olduğunu hesaba katarsak :) ben de 3 mile yaptım çok eğleniyorum :)

Tebrikler :)

Çok geçmiş olsun :)

Sporuna bayıldım :) 4 mile nasıl yapıyorsun :)

Allah yardımcın olsun canım zor çocuklarla :)
Nutella cıssss :)
Helva da olmasaymıs iyiymiş :)

merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir... korkunç bir gribal enfeksiyon salgını var ve hızla bronşit ve pnömoniye ilerliyor..inanılmaz yoğunum bu yüzden .. çok çok dikkat edin kendinize ve de kuzularınıza..
en kısa sürede döneceğim , sizleri çok öpüyorum ..

2 kaşık çorbamı ay ben yayla çorbasına bayılırım 2 k.la asla yetinememki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…