- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
He heeekaptanim menun cokiyi tebrikler.ayrıca yazma duzeni de cokiyi.ornk almaya caliscm.şunu merak ettim su sabah 7 deki fındıkların esprisi ne? Yanı özellikle mi bu saatte yiyosun
Tamam canım bekliyoruzsöyle bi baktım foto ekleyim diye ama uygun bisey bulamadım ayarlar yüklerim inşallah
Sen yine erken kalkip spor mu yaptin.bende hal yok suan.uykusuzum bebisim uyusaydi ben de gidip yaticamGünaydın hanımlar
Ben mi oburum siz bu menuyle nasil doyuyorsunz.helal olsun.Bugün ki menüm
10.30 peynir zeytin yogrt iki dlm ekmk sekersz çay
13 bi elma
15 bi sütlü kahve
17bi kepçe çorba 5 adet köfte biraz patts salata
21 çay ve bir ayva
3 litre su 30 dk tempolu yürüyüş
Gunaydin kaptanimGünaydın yine en sevdiğim hafta ortasından merhaba kızlar
Masallh kaptanim .karper nedir.anlamadimDünkü menüm
Sabah 07:30
Yarım simit
Bir karper
Çay
Ara 10
Bir portakal
Öğle 12
İki kaşık yayla çr
5kasik karnabahar
İki dilim ekmek
Ara 15
5 badem
3 fındık
Akşam 19
6 kaşık ıspanak
Bir kase yoğurt
3 lt su
45 dk yürüyüş tempolu
ins @gulicikk ah ah seni oyle ornk aliyorum ki .inan tanimiyom ama cok yakin hissedyrm kndime.azmin beni cok umutlandiriyo ozendiriyo[/QUOTE][Q. UOTE]
Com haklisinGün içerisinde demekki kendini aç bırakıyorsun cnm, sonra gözün hiç bişey görmüyor.Tok tutucu şeyler ye akşam saldırma deadim sende biliyorsun bunun yanlış olduğunuhadi başla yarın
Yaninda yemk goturme durumun yokmuya varya april işyerinde güzel bişey yok kaç günüdr bişey yemeyince akşama çok acıkıyorum böyle bisküvi kurabiye ne kadar zararlı şey varsa oo arada indiriyorum mideye bugün yediklerimi bilsen ki bilme benceneyse ya iş yerinde ona göre yemem lazım benim haklısın kki akşama az yiyim valla kilo aldım sanki ya bacaklarım kalınlaşmış gibi geliyor bana
Masallh cnm cok guzel bi menuBugünkü yediklerim;
Sabah-öğle: (geç kalktım geç yedim 12gibi)
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Zeytin çay
Ara:15 gibi
1 portakal
1 çay bardağı süt
Akşam:18
5 ızgara köfte
1 kase yoğurt
Yaklaşık 3 yemek kaşığı patates püresi
Su 2 lt
Şimdi de yürüyüş bandına gidiyorum 40 dk yürüyeceğim
Zamanla sen de ayak uydurursun cnmMasallah ya sayfadakiler baya bi sıkı diyet ve spor yapiyo ben size yetisebilcem mi ki nasil verceem bu kilolari veremezsem
Uyku duzensizligi esittir benTatlım menun güzel. Ama uyku düzeni olmayan insanlar kilo verirken daha sıkıntı çeker . Daha erken uyanmaya çalış. Geceleri de mümkünse 11-12 gibi uyu. Geç saate kadar uyumak da hantallik yapar. Gün kısa zaten. 9-9.30 gibi uyansan en gec ve 1.30 a kadar kahvaltı yapsan çok daha güzel kilo verirsin . Sadece bir öneri tabii
Menun cok guzel cnm kurabiyeyi gormuyorum emzirirkn gitmistr. Canim saki. Diyet yaptigini caktirma bu kez daha fazla ustune gelckler.hepsi emziriyorsun dicek hepsi diyetisyen kesilecek senin basinaSlm kızlar. Dünden beri giremiyom burda surekli elektrik kesiliyo misafir geliyo hep mutfaktayim. Soğuktan mahvoldum.daha 10 gün burdayiz of of.neyse dikkat etmeye devamedyrm ben
DDünkü menü
10..2 zeytin 1 ince dilim peynir 1 yumurta 1dilim ekmk
15.00 1 elma
18.00 yatı. Tabak kuru fasulyenin fasulyesinden.2 kaşık pilav.yeşillik
20 .00 1 küçük kurabiye 1 mandalina
2 lt su
Spor yapamadm malum yolculuk hazırlık vs
evvela çok geçmiş olsun canım. Sabah 645 gibi kalktım namaz oğlumun altı maması derken. 7.40 tan 8.40 kadar 35 km bisiklet sürdüm. Sen de dert etme bebeğin iyi olsun da gerisi hallolur. Yeter ki çocuklar hasta olmasın, hiç kiyamam.Gumaydin hanimlar dun hic giris yapamadim bebisim hasta bronsit olmus baslangic safhasindaymis.
Sen yine erken kalkip spor mu yaptin.bende hal yok suan.uykusuzum bebisim uyusaydi ben de gidip yaticam
Geçmiş olsun canım. Üzülme 1-2 güne toparlar. Ben 3 aylık bebeğimi evde dura dura bronşit ettim ve anladım ki terden oluyo bu çocuklar böyle. Nebulizatörle ventolin ve pulmicort verdim bir de 5 gün antibiyotik. Çok şükür geçti.Gumaydin hanimlar dun hic giris yapamadim bebisim hasta bronsit olmus baslangic safhasindaymis.
Canım gün içinde az yersen akşam çok yeme ihtiyacı duyarsın aklında bulunsun :)Bugün ki menüm
10.30 peynir zeytin yogrt iki dlm ekmk sekersz çay
13 bi elma
15 bi sütlü kahve
17bi kepçe çorba 5 adet köfte biraz patts salata
21 çay ve bir ayva
3 litre su 30 dk tempolu yürüyüş
Menün çok güzel oruçlu olduğunu hesaba katarsak :) ben de 3 mile yaptım çok eğleniyorum :)Maşallah grup kalabalıklaştı oku oku bitiremedim sayfaları :)
bebemi sütten kesiyorum 2 gecedir sabahlıyoruz yavrum nasılda çırpınıyo emme diyeyarından sonra düzene girer inşallah. bende çok kötü şiştim ya acayip rahatsız ediyo buarada bu sütler cumaya bende artı yapmaz inşallah :)
menumude yazayım oruçtum sahur yapmadım.
iftar 17.05: 1 kepçe kuru fasulye, 3 yk. bulgur pilavı, 4 çatalda lahana turşusu yedim :)
20: 1 portakal,1 mandalina
21.30: neskafe
3 lt su
250 mekik, 3 mile leslie :)
Tebrikler :)Dünkü menüm
Yarım simit
Bir karper
Çay
Ara 10
Bir portakal
Öğle 12
İki kaşık yayla çr
5kasik karnabahar
İki dilim ekmek
Ara 15
5 badem
3 fındık
Akşam 19
6 kaşık ıspanak
Bir kase yoğurt
3 lt su
45 dk yürüyüş tempolu
Çok geçmiş olsun :)Gumaydin hanimlar dun hic giris yapamadim bebisim hasta bronsit olmus baslangic safhasindaymis.
Sporuna bayıldım :) 4 mile nasıl yapıyorsun :)Dunku mnm
Kahvlati 1 haslnms yumurta.peynir domates.1 dilim tam bugday ekmegi.1 cy ks bal
Ara 4 cekirdekli kuru uzum
Ogle 2 ksk kuru fasulye.2 ksk bulgur pilavi.avuc ici kadar tavuk sinitzel.3 kasik yogurt.
Ara 1 aktivia
Aksm 3 ksk gevrek 1 brdk yarim yagli sut tarcin 2ceviz.
Ara 2 bebe biskuvisi
Spor sabh leslie 4 miles
Aksam 300 ip atlama 100 yarim mekik
Su 2.5 lt
Allah yardımcın olsun canım zor çocuklarla :)Geçmişi biraz okuyayım dedim ama o kadar sohbet etmişsiniz ki yetişemiyorumhemen dünkü menümü yazıp gözümü çocuklarımın üstünden ayırmadan evi toplamam lazım artık nasıl olacaksa. Çünkü geçen gün benim ufaklık yerde oyun halısında oynarken büyük oğlumda yanımdan sadece 1 dk ayrıldı ve kardeşinin kafasına oturmuş. Tabi küçükteki ağlama feryat figan. Çok zor bir durumdu. Konuştuk anlattım ondan sonra kardeşine karşı bir vukuatı olmadı ama gözüm hep onlarda. O nedenle pek bakamıyorum buraya. Dünkü menüm biraz saçmaydı artık bugüne bakıca
Sabah 09:30
2 yumurtadan omlet, 2 dilim tam buğday ekmeği, peynir, zeytin, yeşillik, 2 kuru kayısı
Saat 11:00 3 kaşık nesfit 1 bardak süt, 1 avuç çiğ kuru yemiş
Saat 14:30
4 adet haşlanmış içli köfte, 1 bardak ayran
Saat 17:00 bir lokma helva, 2 tatlı kaşığı Nutella
Saat 19:30 3 sarı kana balık, 1 dilim ekmek, salata
Saat 20:30 bir lokma helva
geçmiş olsun canım çarçabuk iyileşir inşallah bebişinGumaydin hanimlar dun hic giris yapamadim bebisim hasta bronsit olmus baslangic safhasindaymis.
cok sagol canım benimTamam canım bekliyoruzumarım başarıyla anlatırsınız şu süt işini kolaylıklar dilerim
2 kaşık çorbamı ay ben yayla çorbasına bayılırım 2 k.la asla yetinememkiDünkü menüm
Yarım simit
Bir karper
Çay
Ara 10
Bir portakal
Öğle 12
İki kaşık yayla çr
5kasik karnabahar
İki dilim ekmek
Ara 15
5 badem
3 fındık
Akşam 19
6 kaşık ıspanak
Bir kase yoğurt
3 lt su
45 dk yürüyüş tempolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?