Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugün menüm
11 geç oldu biraz
1 yumurta peynir zeytin uç dlm ekmk bal.sekersz çay
14 bi portakal
15 bi sütlü kahve
17.30 bi kepçe çorba .6 yk fasulye bi dlm ekmk yogrt
21 gibi çay içerim bi de tanede ayva yerim
3 litre su
1 mil leslie yaptım bi tanede daha yapacam İnsallah

Yorgunum ama mecbur kuaföre geldim malum dip boyası hep gelir kaşlarda aldı başını gitti hastalıktan geç kaldım ancak gelebildim. Sizler nasılsınız napıyorsunuz bakim?

Tokdorcummm ahhhh ben geçen hafta çok hastaydım atlattım çok Şükür. Kesinlikle çok dikkat etmeliyiz ama malum virüs ne zaman nasıl gireceğide belli olmuyor kisanada kolaylıklar dilerim Rabbim güç versin hastalarını iyileştir. Eeee bizede seni özlemek kalsın gel bekleriz kapı daima açık öpüyorum Canımmm

2 kaşık çorbamı ay ben yayla çorbasına bayılırım 2 k.la asla yetinememki
Bende pek sevmem okadar yettiEeee tabiki sevince insan doyamazki yetmez
Güzel canım menün su süper keyfin nasıl?bebiş nasıl?

Çok yükleniyorlar bu kadınaya :))
kesinlikle katılıyorum ama çok komik

Yorgunum ama mecbur kuaföre geldim malum dip boyası hep gelir kaşlarda aldı başını gitti hastalıktan geç kaldım ancak gelebildim. Sizler nasılsınız napıyorsunuz bakim?
Sihhatler sun canım. Biz evde hapis oğlum tepemde oturmaya çalışıyoruz. Sabahtan beri elinde sabahligim ordan oraya sürüklüyor. nasıl bir fantazi geliştiriyor anlamadim

Güzeller ben geldimm.topigin en siskosu. ama en inanclisi ) kizlar oncelikle bugun bir sorunum var kollarim cok agriyo.dirsek omuz arasi.benim kollarim cok sisman.yani digeryerlerim de oyle ama encok goze carpan kollarim .bedenimden 2 beden onde malesef.kollarimin altinda catlaklar ve selulitler var.bugun de cok agriyolar.etimi sıkıyorum biraz rahatliyom ama kilodan agriyo sanirim.bu arada gorumcem bana tontis diyip sirtima vuruyo.iyice milletin eglencesi oldum. Bnde numaradan guluyorm napim.and olsun bidaha kndimi bu rezil durumlara dusurmuycm.iyice millete eglence oldum cnkü;((

Bugunki menum
Sabah 10 .00 2 sekersiz cay.1 dilim peynir.2 zeytin.1 kase yogurt
14.00 4 kasik karnibahar yemegi.1 but tavuk
18.00 2 dolma 1 kase yyoğurt 1 kase salata
20.00 yarim elma.1 bardak ssüt
Su 3 litre 4 olur yatana kadar
Spor yok şartlardan dolayıcokkk mutsuzum (

Gorumcek dedikleri bu olsa gerek
Sıkma canını tatlım. Seneye görsünler seni

Saol canım, ayyy ne komiksin sen paşa annesi oyun oynayası gelmiştir onun

Herkese selamlar.
Bugün
10 da kahvaltı
iki küp peynir
bir fincan şekersiz çay
iki dilim ekmek
Biraz reçel
saat 14 civarı öğle yemeği
Küçük bir tabak Yoğurtlu makarna
akşam yemeği yemedim çünkü
kayinvalideme geldik orada çayın yanında bir şeyler yiyeceğim. :)
2.5 litrede su içtim. Bugün Spor yapamadım.
Herkese hayırlı akşamlar.

Menün güzel tabi evinde değilsin olsan sporda olur bilirim. Amannn dikkat et soğuk algınlığı olma benimde kollarim çok ağrıyordu hasta oldum. Eğlensinler bakalım son gülen iyi güler artık sende zayıflayıp gittiğinde onlarla dalga geçersin ödeşirsiniz eeee ne oldum deme ne olacağım de diye boşuna dememişler görür onlar

menün zamanla dahada iyi olacaktır. Amannn çayın yanında fazla kaçırma

ins kaptancim

Bugunku menum
İftar17.10: 1.5 kepce barbunya, 3 yk pilav, 1 tavuk but, salata
19: bitki cayi
21: 1avuc kabak cekirdegi
45 dk tempolu yuruyus, 300 mekik.
su 2.5 yatana kadar 3 olur

İyi aksammr kizlarr menumu yazip kaciyorum hemen sabahh 10da iki dilim ekmek 5 tane yesil zzeytin bir k.kutusu peynir bir yumurta bir fincan yesil cay

Oglen. Oglen is yaptigim icin yemek yemedim ama ara olarak bir dilim patatesli borek yedim

Aksam 17.30 da bir dilim borek ve bir fincay cay ictim

Suann da ailemle cerez yiyorum bu aksamlik amma sadece. Bugun sadece bir keere egzersiz yaptim ama cok aktiftim bu kdar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…