- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Güzel canım menün fakat öğle akşam daha çok sebze ve protein ağırlıklı beslensen sağlık için iyi olurbirde yarım saat yürüyüş vardı unutmuşum
Ayyy niye izin vermezkimaşallah paşalara bizim babamız izin vermez yoksa bende sizlere gösterirdim paşamı :)
evet cnm iş yerinde öğle ne çıkarsa o ama akşamları dikkat etmeye calışcam . eşim işte instagrama bile cok koyma falan derGüzel canım menün fakat öğle akşam daha çok sebze ve protein ağırlıklı beslensen sağlık için iyi olurspor olmuş daha da iyi olmuş
patates Kızartma olmazsa on numara beş yıldız tatlimUyguladığım belli bir diyet listesi yok kafama göre takılıyorum. Sadece unu tamamen çıkardım. Şekeri de çıkardım sadece meyveden şeker alıyorum. Onun dışındakilerde bir kısıtlamam yok canım isterse pilav da patates de (kızartma) abartıya kaçmamak şartıyla yiyorum. Ha bir de akşam en geç 19da yemek faslını bitiriyorum. Sizce nasıl bu program ?
oyyyy masAllah kutulara :*Iste bu pasalarda benim kuzucuklarim :)
Ayy ben de özledim açık havada bisiklet sürmeyiöğlen yemedinmi sen yine cnm :) nasıl dayanıyorsun Allahımmm banada bu tokluktan ver
menün güzel tatlımm hmmmmm bende bayılırım bebe bisküvisine
ah ah o boyayı sen bana sor tatlm ilk bebeğime bir aylık hamileyken bilmeden boyatmıştım sonra emzirme bitsin öyle boyatayım dedim kaldı da kaldı şimdi tekrar bebiş var artık bir yıl daha boyatamam o boyalar tee omzumdan aşağı indi :)
cok güzel tatlım Allah orucunu kabul etsin ben katılamadım sana
hiç ara öğün yapamamışsın sanki cnm
haikasın kuzum benimde canım bisiklete binmek istedi ama söyle sokaklarda cok severdim yaa
kola hiç içmesen daha iyi olur cnm diyette seker olmayabilir ama esasen sağlıksız bir içecek kendileri:)
Bugün kendime gelemedim daha kaptanciimBuralar sessiz mi kalmış Vayyy
Buralar sessiz mi kalmış Vayyy
merhaba canım kaç kilosun şu an kendin verebildin mi hiç aynı bizlerde cok yoğunuz genelde ben de çalışıyorum çocuğum var elimden geldiği kadar çabalıyorum işte sağlıklı beslenmeye 23 kilo verdim benMerhaba,
çok kiloluyum ve kilo vermek işinin grup yardımlaşması olmadan çok zor olduğunu biliyorum. Çok yoğun çalıştığımdan çok sıkı takip edemiyorum, ara sıra katılırsam yardımcı olabilir misiniz?
cnm üzülme dediğin gibi grup isi bu.burda çok güzel motive olabiliyor insan.cuma günleri tartı günümüz pazartesi de kontrol tartimiz.onun dışında da günlük menunu yazarsn gün sonunda.bnde 15 gundur burdaym .98 kiloyla başladım geçen hafta 94 tüm.grubun en siskosuyum.bnle de cevrem çok dalga geciyo.ama bnde hırs yaptım yaza 60 lardagorckler bni inş.sende takıl buraya.çok azimli arkadaşlar varbu sabah tartıldım 74 kiloyum, Kontrol altında tutmaya çalışmama rağmen ancak bu kadar düşebiliyorum, 80 'e kadar çıktım, hiç bu kadar kilolu görmedi kimse beni , dalga geçmeye başladılar. - Yanlız sen harika zayıflamışsın. 23 kilo mükemmel.
cnm bırak dalga geçsinler sende bu şekilde hırslan ve daha cok çabala sonra karşılarına fit olarak çıkarsın harika bir duygu gerçekten yaşadığın zaman anlayacaksın bunu günlük olarak bir önceki günün menüsü yazmaya çalış hepberaber bir bakalım nerede fazlalık var doğru var yada yanlış var beraber düzeltmeye çalışalım neden kilo veremediğin de böylece görmüş olursun ben 7 ayda verdim 23 kiloyu cnmbu sabah tartıldım 74 kiloyum, Kontrol altında tutmaya çalışmama rağmen ancak bu kadar düşebiliyorum, 80 'e kadar çıktım, hiç bu kadar kilolu görmedi kimse beni , dalga geçmeye başladılar. - Yanlız sen harika zayıflamışsın. 23 kilo mükemmel.
amiiiinn canım cok sagol Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallahOyyyyy paşalara gellllllçok güzelsiniz Çokkk afacanlar Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin ikisinede
amin canım ee yani artık senin mazeretin var bebişin saglıkla dogsun tamamlarsın borçlarını inşallah benim borçlarımda hamileliklerden hatıra :)cok güzel tatlım Allah orucunu kabul etsin ben katılamadım sana
cnm sen ne zaman müsait olursan gelmeye çalış mecburi diye birsey duymadım ben burada. ama kilo bildirim günü mutlaka bildir kilonu pazartesi ve özellikle cuma günü çünkü bir yarışma var.Teşekkürler Perihan 90 ve meleğim 66
Menüyü yazarım ,cuma tartısını da yazarım ,Pazartesi tekrar mı tartı yazılması gerekiyor. Sabahtan bildirmek gerekiyordur herhalde. Birde soracağım bişey daha var. Hergün belli bir mesaj sayısı mecburi mi? İlk gün olduğundan çok yazdığıma bakmayın. Başka zaman zor olur benim için.
bu gidişle artıyor borçlarım bu ramazandada tutamam artık seneye inşallah napalımamin canım ee yani artık senin mazeretin var bebişin saglıkla dogsun tamamlarsın borçlarını inşallah benim borçlarımda hamileliklerden hatıra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?