ohhh maşallah verilmiş kilocuklar güle güle git kuzummkaptancım, ben akşam abimlere gidiyorum bikacgün ordayım, ben tlfndan giremedigim için gruptan bi süre ayrı kalcam. bildirimimide bugunden yapıyorum. vermeyi geçtim umarım artısız gelirimkilom 74.7
(75.6/74.7/0.9/%1.19) hesaplamam dogrudur umarım. hepinizi öptüm AEO
cnm 15,30 dan sonra acıkmayacak mısın bence bir seyler atıştırmalısın salata yoğurt meyve türü kilonudahanimlar, bugun cok yogun oldugum icin hic giremedim gecmisi okudum ama alinti yapip cevap veremiyorum bugun mazur gorun beni:)
bugun kosusturma icinde gecti cok dengesiz beslendim malesef. ama tek avuntum saat 15.30da yeme faslini kapadim bugun daha birsey yemeyecegim eve gider gitmez de sporumu yapacagim ve suyumu icecegim.
benim anlamadigim birsey var onu sormak istiyorum.
ne zman tartilip kilomuzu kime nasil bildiriyoruz. benim ilk seferim muhtemelen yarin tartilacagim kilo baslangic kilom olacak
Kaptan boyattinmi sacini nerenkGüzel canım menün fakat öğle akşam daha çok sebze ve protein ağırlıklı beslensen sağlık için iyi olurspor olmuş daha da iyi olmuş
Çok güzel menün canım süper sadece 11/14 arası uzun 3/5 fındık at ağzına metabolizman çalışsınBugün ki menüm
11 uç yk menemen peynir zeytin iki dlm ekmk
14 yarım elma.yarım portakal
15.30 bi sütlü kahve
17.30 bi tbk fasulye salata 10 adet ince çık dolma. Dayanamadım Komşum getirdi
21 çay
2 mil leslie 3 ltre su
Kuzum zaten saçım boyalı sadece dip boyası yaptırdım uçlar sarı dip kahveKaptan boyattinmi sacini nerenk
Oo guzel bende kizila boyattimda ya cok akiyo pismanimKuzum zaten saçım boyalı sadece dip boyası yaptırdım uçlar sarı dip kahveboyattım kurtuldum. Ayyy iyikide gitmişim kuaförum hsonu yokmuş yoksa kalırdım ortada
Ya ben regl oldum dogal olarak siskoyumKızlar yoğun bir günün ardından geldim damladım hemengüzel boş bırakılmamış buralar hoşuma gitti mersi kızlar
Yarın kilo bildirimi varr hu huuu hazır mısınız komşularbu akşam hafif yiyorsunuz kızlar ona göree takılın he heee
Benimde nişanlıyken saçlarım kızıldı çok süperdi severim o rengideOo guzel bende kizila boyattimda ya cok akiyo pismanim
Kilomu aldın yoksa hımmYa ben regl oldum dogal olarak siskoyum
Yok kilo almadimda odem oluyo bende mutlakaKilomu aldın yoksa hımm
Yok ilk boyamam diyilde kizil ilk defa boyattim hwp sar i platin yada katamel filan boyatiyodum bu renk yeniBenimde nişanlıyken saçlarım kızıldı çok süperdi severim o rengideilk boyamansa normal zamanla oturuyor rengi yalnız ilk zamanlar 30/40 günde bir boyaman lazım.
Cok guzelBugün yemeği 17 de kestim. Sabah 8.30 da bit saat bisiklet sürdum 36 km
Sabah 8
Bir elma bir avuç badem
10.20 bir yumurta iki yumurta akı
Bir bardak süt
Bir dilim peynir
Bol yeşillik
Ve fırında bir patates
14.00 bir kase tarhana corbasi 3 köfte
16 40 bir kase cacık dort tane kaynatilmis içli köfte
3 litre su iki fincan yeşil çay
Yatan kadar bir fincan kahve ve bir fincan yeşil çay daha içerim
400 er mekik ağırlık
Bugün yemeği 17 de kestim. Sabah 8.30 da bit saat bisiklet sürdum 36 km
Sabah 8
Bir elma bir avuç badem
10.20 bir yumurta iki yumurta akı
Bir bardak süt
Bir dilim peynir
Bol yeşillik
Ve fırında bir patates
14.00 bir kase tarhana corbasi 3 köfte
16 40 bir kase cacık dort tane kaynatilmis içli köfte
3 litre su iki fincan yeşil çay
Yatan kadar bir fincan kahve ve bir fincan yeşil çay daha içerim
400 er mekik ağırlık
Benim menum
sabah.
2 dilim koy ekmegi
8 zetin
1 kk pwynir
1 tatli kasigi cemen
3 kupa cay
ara elma
oglen13
Bi kase mercimek corbasi
aksam 18
5 kasik guvec
14.000 adim attim
spor yarin basliyorum reglken yapamiyorum
su 2,5 lt
ara yapamadim evde diyildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?