Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

kaptancım, ben akşam abimlere gidiyorum bikacgün ordayım, ben tlfndan giremedigim için gruptan bi süre ayrı kalcam. bildirimimide bugunden yapıyorum. vermeyi geçtim umarım artısız gelirim kilom 74.7
(75.6/74.7/0.9/%1.19) hesaplamam dogrudur umarım. hepinizi öptüm AEO

ohhh maşallah verilmiş kilocuklar güle güle git kuzumm

hanimlar, bugun cok yogun oldugum icin hic giremedim gecmisi okudum ama alinti yapip cevap veremiyorum bugun mazur gorun beni:)
bugun kosusturma icinde gecti cok dengesiz beslendim malesef. ama tek avuntum saat 15.30da yeme faslini kapadim bugun daha birsey yemeyecegim eve gider gitmez de sporumu yapacagim ve suyumu icecegim.
benim anlamadigim birsey var onu sormak istiyorum.
ne zman tartilip kilomuzu kime nasil bildiriyoruz. benim ilk seferim muhtemelen yarin tartilacagim kilo baslangic kilom olacak

cnm 15,30 dan sonra acıkmayacak mısın bence bir seyler atıştırmalısın salata yoğurt meyve türü kilonuda ApriL_2007 etiket yaparak (75.6/74.7/0.9/%1.19) örneğin bu şekilde bildir. ilk giriş kilon -verdiğin kilo çıkar sonra bunu 100 ile çarpıp giriş kilona böl bu şekilde yüzde cıkıyo.sonraki haftalarda da hep bir hafta önceki kilonu baz alacaksın

Bugün ki menüm
11 uç yk menemen peynir zeytin iki dlm ekmk
14 yarım elma.yarım portakal
15.30 bi sütlü kahve
17.30 bi tbk fasulye salata 10 adet ince çık dolma. Dayanamadım Komşum getirdi
21 çay
2 mil leslie 3 ltre su

Kızlar yoğun bir günün ardından geldim damladım hemen güzel boş bırakılmamış buralar hoşuma gitti mersi kızlar

Yarın kilo bildirimi varr hu huuu hazır mısınız komşular bu akşam hafif yiyorsunuz kızlar ona göree takılın he heee

Çok güzel menün canım süper sadece 11/14 arası uzun 3/5 fındık at ağzına metabolizman çalışsın su ve spor harika

Ya ben regl oldum dogal olarak siskoyum

Benimde nişanlıyken saçlarım kızıldı çok süperdi severim o rengide ilk boyamansa normal zamanla oturuyor rengi yalnız ilk zamanlar 30/40 günde bir boyaman lazım.
Yok ilk boyamam diyilde kizil ilk defa boyattim hwp sar i platin yada katamel filan boyatiyodum bu renk yeni

Bugün yemeği 17 de kestim. Sabah 8.30 da bit saat bisiklet sürdum 36 km
Sabah 8
Bir elma bir avuç badem
10.20 bir yumurta iki yumurta akı
Bir bardak süt
Bir dilim peynir
Bol yeşillik
Ve fırında bir patates
14.00 bir kase tarhana corbasi 3 köfte
16 40 bir kase cacık dort tane kaynatilmis içli köfte
3 litre su iki fincan yeşil çay
Yatan kadar bir fincan kahve ve bir fincan yeşil çay daha içerim
400 er mekik ağırlık

Cok guzel

Benim menum
sabah.
2 dilim koy ekmegi
8 zetin
1 kk pwynir
1 tatli kasigi cemen
3 kupa cay
ara elma
oglen13
Bi kase mercimek corbasi
aksam 18
5 kasik guvec
14.000 adim attim
spor yarin basliyorum reglken yapamiyorum
su 2,5 lt
ara yapamadim evde diyildim

Menülerinize bayıldım benimkini yazmaya utanıyorum :)

Bugünkü saçmasapan menüm;

Sabah saat 8 de
3 yemek kaşığı müsli 1 bardağa yakın süt

Öğle saat 13 de
Simit (sabahtan beri ayaktaydım ve açlıktan bayılmak üzereydim dışarıda hemen yiyebileceğim en masum şeydi normalde un tüketmiyorum ama bugünlük böyle oldu )

Saat 15de
Barbekü soslu tavuk
Salata
Biraz patates kızartması (actifryda çok çok az yağ ile)

Akşam 18de
2 çatal ıspanak
Yoğurt
1 mandalina

Su anca 2 lt olur
Spor: mekik simit hareketleri iç bacak-bacak hareketleri (bugün çok yorulmuşum bu kadar yapabildim)
Belki yatmadan 1 mile de olsa leslie yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…