Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Mrb kızlar 2 gündür bende spora başladım. Lesli bacıyla 3 mil yapıyorum üstüne de 10 dk zumba. Ama 2 gündür nutellayla büyük bir aşk yaşıyorum. Bugün 18:00 de bıraktım yemek yemeyi menümde saçma sapan hiç yazmıyım. Yarın ola hayrola.

Yok ilk boyamam diyilde kizil ilk defa boyattim hwp sar i platin yada katamel filan boyatiyodum bu renk yeni
İşte bende onu diyorum kızılda ilk boyamansa akar hemde platin tarzı renk üstüne fena ama yine dediğim gibi sık sık boya aynı renge oturur:))))))

köfteler köfteler bugün öyle olmuş:))))) güzel Gulicikkk menün süper ayyy heyecanlı yarın tartı günümüz

Canım çok güzel menün süpersin:)))) çakiyi özledim ben ya bir ara foto istiyorum:)))))

Yoo oo iyi menün canım, ilk gunler bunlar olur öyle şeyler ve çok güzel açıklamalı yazıyorsun bayıldım:)))))
nutella mı???? Yapma bomba o !!

Ayy o içli kofteyi bir oturusta on tane yerdim, bu kadarına doydum yaa inanamıyorum kendime kaptancim. Hem üç ay oldu yemeyeli iyi geldi ne yalan soyliyim
Her biri sadece yumurta büyüklüğünde

Son düzenleme:
Yok kuzum menun guzel

Hemen o asktan vazgec bosanin nutellayla. Mektuplar sende cocuklqr(kaloriler) nutellada kalsin cuma geldi tarti gunu

Atarim foto teyzesi pcden girince telden atamiyorum

Her cuma tarti gunumuz mutlaka bildirim yapiyoruz pazartesilerde kontrol tartimız var canim malum haftasonundan cikiyoruz kacamak yapmısmiyız diye bi kontrol :)

g
Teşekkürler.O zaman bugün kaçamak için yanlış gündü malesef.Neyse bu hafta acemiyim.
Bugün yediklerim:Sabah: 2 yulaf unundan peynirli poğaça+çay
Öğlen:mantar yemeği+cacık
Akşam:tavuk çorba+2 kaşık domatesli pilav+sote tavuk
Saat 9.30 civarı 2 küçük yerli muz+küçük dilim ananas+1 hurma+1 incir(Anlayacağınız üzere bi semer kalmış)
Yediklerimi yazınca masum zannederken nasılda azar azar abarttığımı gördüm.
Birde bugün kızıma ödem arttıran çay hazırladım yarın içecek sonucu yazarım.Tarif şöyle
1Ananas kabuğu+kiraz sapı+çubuk tarçın+mısır püskülü+1,5litre su

Aman birak yumurtayi karpuz buyuklugunde olsa yiyebilirim 10 tane o kadar severim yani
Sen yinede az sev bakim
Hu hu birinci takim nerdesinizama tek kaldim buralarda ben ya
Ben varım hep varım
Zaten iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin canım, ilk hafta alışma süreci fakat daha çok uğra kaynaş

(Geçen cuma günümüzü bir hatırlayalım)

***1.TAKIM 449. ETAP***DÖRDÜNCÜ

April_2007(68.2/67.5/0.7/%1.03)
Sevim_mrt (74.9/74/0.9/%1.20)
sevilay 80 (72/72.2/+0.2/%-0.28)
otimoti (71///%)kilosu sabit
Gulicikkk (75.8/74/1.8/%2.37)
Keten prenses (70.6/70.3/0.3/%0,42)
melegim66 (60.1/59.2/0.9/%1.50)
EFatos (75.3/75.6/+0.3/%-0.40)
denizzeynep (82.7/82/0.7/%0.85)

1.Takım ortalamasi: %0.743

Sabah saat 10 kahvaalti : bir dilim ekmek 1 haaslanmis yumurta 5 yesil zetin
Ara 11.30 bir elma
Oglen 1 : frinda kizarmis patates yanina pulbiber ve limonlu yogurt
Aksam bir tabak corba yarim dilim ekmek
Yemekten bir saat sonra iki dilim portakal

3 kere egzersiz yaptim bir saat yuruyus yaptim birde 3 litre su ictim

***1.TAKIM 450. ETAP***

April_2007(67.5///%)
Sevim_mrt (74///%)
sevilay 80 (72.2///%)
otimoti (71///%)
Gulicikkk (74///%)
Keten prenses (70.3///%)
melegim66 (59.2///%)
EFatos (75.6///%)
denizzeynep (82///%)

1.Takım ortalamasi: %0.743

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…