Bu da nisan 14 e kadar hedefime ulasabilecegim demek. Şöyle uzun güzel 38 beden bir elbise giyip oğlumla 2 yaş fotoları cekecez analı babalı ogullu. Ayy insAllah.2 kilo mu verdinn maşallah cnm oh ohhh
hadi bakalım inşallah çekin şöyle parklarda kırlarda valla ne güzel :)Bu da nisan 14 e kadar hedefime ulasabilecegim demek. Şöyle uzun güzel 38 beden bir elbise giyip oğlumla 2 yaş fotoları cekecez analı babalı ogullu. Ayy insAllah.
Ee bu nutella askini bitirmen gerektigine bi isaret dimi71,5 kg. Allahım bi 70 in altını göremedim gitti.
Canım niye moral bozukluğu olduki sende ne güzel vermişsin:))))Bende 81.4 daha iyi bekliyodummmm moralin bozuldu
Teşekkürler :)Yok kuzum menun guzel
Bence abartmamışsın gayet iyi :) sadece meyveyi daha erken yesen daha güzel olurdu :)Teşekkürler.O zaman bugün kaçamak için yanlış gündü malesef.Neyse bu hafta acemiyim.
Bugün yediklerim:Sabah: 2 yulaf unundan peynirli poğaça+çay
Öğlen:mantar yemeği+cacık
Akşam:tavuk çorba+2 kaşık domatesli pilav+sote tavuk
Saat 9.30 civarı 2 küçük yerli muz+küçük dilim ananas+1 hurma+1 incir(Anlayacağınız üzere bi semer kalmış)
Yediklerimi yazınca masum zannederken nasılda azar azar abarttığımı gördüm.
Birde bugün kızıma ödem arttıran çay hazırladım yarın içecek sonucu yazarım.Tarif şöyle
1Ananas kabuğu+kiraz sapı+çubuk tarçın+mısır püskülü+1,5litre su
Süper süper süper :)))Sabah saat 10 kahvaalti : bir dilim ekmek 1 haaslanmis yumurta 5 yesil zetin
Ara 11.30 bir elma
Oglen 1 : frinda kizarmis patates yanina pulbiber ve limonlu yogurt
Aksam bir tabak corba yarim dilim ekmek
Yemekten bir saat sonra iki dilim portakal
3 kere egzersiz yaptim bir saat yuruyus yaptim birde 3 litre su ictim
Sabah çok zayıf kalmış ama genel hali güzelmenüm
sabah 9
bir kibrit kutusu peynir + şekersiz açık çay(başka birsey bulamadım iş yerinde)
öğle 13
4 kepçe ıspanak yemeği+bir tabak yoğurt
ara 16
bir portakal
ara 17
elma çayı
akşam 19
2 köfte+ 2 kaşık mercimek çorbası+2kaşık salata+1 bardak ayran
ara 21
1 bardak süt+yarım avuç antep fıstığı
3 lt su maalesef yürüyüş yapamadım
kahvaltıyı evde yetiştiremedm iş yerindede simit falan aldırmak istemedim cnm zayıf kaldı bugün eşime fındık badem fln aldırcam çantaya koymalıkTeşekkürler :)
Bence abartmamışsın gayet iyi :) sadece meyveyi daha erken yesen daha güzel olurdu :)
Süper süper süper :)))
Sabah çok zayıf kalmış ama genel hali güzel
Yeni üyelerimiz
tembel_karinca yeni üye 3 Ocak giriş kg 74.5 hedef kg 65 (70.1) (71.5)
perihan90 yeni üye 13 Ocak giriş kg 98 hedef kg 60 (96.8) (95.7)
EceCigdem
janselin
vienna yeni üye 26 Ocak giriş kg 64.800 hedef kg 55 (64.8) (63.8)
Ben yaptım ama olmuş mu ki :))
Oluyor arada böyle şeylerkahvaltıyı evde yetiştiremedm iş yerindede simit falan aldırmak istemedim cnm zayıf kaldı bugün eşime fındık badem fln aldırcam çantaya koymalık
Ne zaman kocama eve abur cümbür alma ki gözüm kalmasın desem Ada'm inadına alıyo sanki. Ev markete uzak zaten 2 çocukla bu havada evden çıkmam imkansız. Evde olmayınca insanın aklına da gelmiyor.Ee bu nutella askini bitirmen gerektigine bi isaret dimi
Bende kola cok severim bizim wve girmesi yasak o yuzden evde olunca bogazimi tutamiyorum kilomda 70,500 ama regliyim. Carsamba 72 dim odemden allahtan bildirime gelmedi pazartesiyi bekliyom bakalim ahh bi 60 lari gorebilsek ikimiz kuzumNe zaman kocama eve abur cümbür alma ki gözüm kalmasın desem Ada'm inadına alıyo sanki. Ev markete uzak zaten 2 çocukla bu havada evden çıkmam imkansız. Evde olmayınca insanın aklına da gelmiyor.
Sen kaç kg sun ketenim benim
cok iyi 3 günde cnm aynen devam o zaman doğru yoldasın:)
Neden olmasın görürsün tabii ki ama ne kadar korursun onu bilememApriL_2007 cnm hedefime 2 ,7 kalmış görürmüyüm acaba :) görmesemde olur nasılsa sonra yine diyete gircem doğum kilolarını vermeye
Sağol canım. Ben de beklemiyordumGulicik tebrik ederim cnm 2 kilo vermissun ne yalan soyleyeyim kiskandim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?