Spor candır hiçbir şey mi yapamadın çık dışarıda yürü yarım saat al sana hareket dimiHadi kızlar sporaaa
Çok iyi menün ama miktarları biraz daha açarak yazarsan daha net yorumlarızBugünkü menüm ;
Sabah: 2 yumurta
Domates yeşillik salatalık
Peynir
Zeytin
Biraz salam
Yeşilçay
Ara:türk kahvesi +form mısır patlağı
Akşam: 5 ızgara kanat
Yoğurtlu brokoli haşlama
Biraz da pilav ( ahh bugün şu pilavı yemeseydim çok iyiydi de ekmek yemeyince illa doyuracak birşeyler arar oldum)
Su 2 lt
Spor: mekik
Simit hareketleri
Bacak hareketleri
Leslie 2 mile
Ay onsallah baktimda daha paylasim alaninda yok bende sabirsizlikla bekliyorumBen hallettim kuzum, evet çok güzel kilolar verilmiş sanırım 1 . olduk bir aksilik olmazsa. Herkese çok teşekkürler iyiki varsınız
Tamam bir dahakine miktarlarıyla yazarım :))Çok iyi menün ama miktarları biraz daha açarak yazarsan daha net yorumlarızbirde saatleride belirtelim canım. Ekmeksizlik başa bela ama günde 3/4 dilime kadar ye canım yeterki pilav makarna yeme aynı gün
Sağol canım hepimize tebrikler1. olmuşuz ne kadar güzel herkesi tebrik ederim ayrıca gülicikkte bireyselde 3. olmuşsun tebrik ederimcanım
Sağol canimGülicikkk tebrik ederimmmm :))
1. olmuşuz ne kadar güzel herkesi tebrik ederim ayrıca gülicikkte bireyselde 3. olmuşsun tebrik ederimcanım
Hadi bakalım İnşaAllahAy akşam misafirliğe gttim sporda yapamadim. Ama kızım uyuyunca bi leslie yapacak İnsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?