Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugünkü menüm ;

Sabah: 2 yumurta
Domates yeşillik salatalık
Peynir
Zeytin
Biraz salam
Yeşilçay

Ara:türk kahvesi +form mısır patlağı

Akşam: 5 ızgara kanat
Yoğurtlu brokoli haşlama
Biraz da pilav ( ahh bugün şu pilavı yemeseydim çok iyiydi de ekmek yemeyince illa doyuracak birşeyler arar oldum)
Su 2 lt
Spor: mekik
Simit hareketleri
Bacak hareketleri
Leslie 2 mile

Çok iyi menün ama miktarları biraz daha açarak yazarsan daha net yorumlarız birde saatleride belirtelim canım. Ekmeksizlik başa bela ama günde 3/4 dilime kadar ye canım yeterki pilav makarna yeme aynı gün

Ayy kızlar benim tel çıldırdı laptopu da açamıyorum oğlum tepemde. Bir doya doya sevinemiyorum yaa

Çok iyi menün ama miktarları biraz daha açarak yazarsan daha net yorumlarız birde saatleride belirtelim canım. Ekmeksizlik başa bela ama günde 3/4 dilime kadar ye canım yeterki pilav makarna yeme aynı gün
Tamam bir dahakine miktarlarıyla yazarım :))

Evet kizlar oncelikle hafta baasinda sabaah tartim 80 i gosterirken bugun 78.8 i gosteriyordu cok ssevindim ve menum

Misafirlige gittik ama cocukla ugrastim ve onun sayesiinde fazla kacirmadim

Sabah bir yumurtadan zencefil zerdecaal gibi karisik baharatlarla omlet yaptim yedim yanina bir salatalik bir dilim ekmek ve 7 adet zeytin yedim

Ogleen bir tabaagi doldurmadan makarna yedim yaninda da ayran ictim

Ara ogun olarak ta uc tane yulafli buskuvi yedim ve yaninda zencefilli cay ictim

Aksam da ekmeksiz bir kase corba ictim ve kucuk bir kase kadar da guvecte pismis et yedim

Spor olarak da 3 kere egzersizimi yaptim ve iki kere yaklasik iki saat kadar yuruyus yaaptim gece yatana kadar da 3 litre suyu bitircem

Hanımlar, şu an bavul hazırlıyorum :)
Malum üniversiteler tatile girdi dolayısıyla ben de girdim :)
( hem y.lisans hem de ünide çalışıyorum)
2 hafta istanbulda olacağım ama bu buraya girmeme engel değil tabi ki:))) sadece tartı bulabilirmiyİm bilmiyorum

Ay akşam misafirliğe gttim sporda yapamadim. Ama kızım uyuyunca bi leslie yapacak İnsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…