- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
İyi geceler tatlımİyi geceler arkadaslar
kusura bkma kaptan yazamadm kaynanamlardayz biliyosn anca girebildim.evt eve donucem 6 gun snra sporada baslicam devam yani hemde daha buyuk azimle..listeye girmk istyrmTatlım güzel vermişsinlisteye alalım mı? Devammi zayiflamaya deneme süren doldu.
Tatlım zaten artık takım listesine girdin senden cevap gelmesede ben istediğinden emin olduğum için seni ekledim. Bu güzel ve zorlu yolda sana daima başarılar dilerimkusura bkma kaptan yazamadm kaynanamlardayz biliyosn anca girebildim.evt eve donucem 6 gun snra sporada baslicam devam yani hemde daha buyuk azimle..listeye girmk istyrm
Tatlım hoşgeldin evineKizlar tebrik ediyorum 1.olmusuz harikasiniizz. Gulincik masallah sana bireysel derecen icin de tebrikler.
kizlar ya moralim cok bozuk. Bugun eve doner donmez tartiya kostum. Biraz actim ona guvenerek tartilayim dedim ama 2 kilo almis ciktim!! Biraz tuvalet problemim oldu disarida yemedigim ama bu hafta yemek zorunda kaldigim icin. En fazla 1 almisimdir diyordum. Rakami gorunce gozlerim fal tasi gibi acildi. Cidden 2 kilo aldiysam 10 kilo ile bitirme hayal olacak. Sabah bir daha tartilacagim.
Tatlım hoşgeldin evinegeçici bir tartı farkı olabilir canım o iki gün daha bekle bakalım kalıcı mı olacak? Canını sıkma baby .
1 . olduk evet süperiz kızlar çok güzel kilolar veriyorlar bayılıyorum böyle azimli hatunlara
Canım o düzensiz beslendiginden dır.ev düzenin tekrar oturunca düzelir İnsallah. Bide. Bol su iç canimNasilsin aprilim neden uyumadin. Ben cay icme gafletinde bulundu simdi uyuyamiyorum. Kizlarin nasallahi var. Insallah daha cok birincilik gelir diye umitliyim ben.
insallah gecicidir. Acim diye aksam tartildim ama belki 1 kilo fln iner sabaha kim bilir. 2 kiloyu cidden aldiysam uzulecegim. Cunku elimden geldigince dikkat etmeye calistim.
Yarın nasılsa tatil diye bende çaya yüklenince şu saat oldu uykum gelmedi henüz ondan ayaktayım kuzum. Ben iyiyim çok şükür özlettin kendini yokluğun belliydi.Nasilsin aprilim neden uyumadin. Ben cay icme gafletinde bulundu simdi uyuyamiyorum. Kizlarin nasallahi var. Insallah daha cok birincilik gelir diye umitliyim ben.
insallah gecicidir. Acim diye aksam tartildim ama belki 1 kilo fln iner sabaha kim bilir. 2 kiloyu cidden aldiysam uzulecegim. Cunku elimden geldigince dikkat etmeye calistim.
Canım o düzensiz beslendiginden dır.ev düzenin tekrar oturunca düzelir İnsallah. Bide. Bol su iç canim
Yarın nasılsa tatil diye bende çaya yüklenince şu saat oldu uykum gelmedi henüz ondan ayaktayım kuzum. Ben iyiyim çok şükür özlettin kendini yokluğun belliydi.
Sen eğer ki o kadar dikkat ettiysen almamışsındır eminim belki en en fazla 1 kg yükselirsin fit hamilem benim:))))
cok saol bitanesin senTatlım zaten artık takım listesine girdin senden cevap gelmesede ben istediğinden emin olduğum için seni ekledim. Bu güzel ve zorlu yolda sana daima başarılar dilerimhedef artık burdan mezun olmak
cok saol bitanesin sen) takim listesine girdim ya heman samimilestim dimi sen filan
İns cokkararliym ben en basta kndim icin.buyasta bu kilo olmayi haketmiyorum.kndimi sevmk istyrm
Yaparsın canım.Allahin izniyle. Sen azmini bırakma yeterlicok saol bitanesin sen) takim listesine girdim ya heman samimilestim dimi sen filan
İns cokkararliym ben en basta kndim icin.buyasta bu kilo olmayi haketmiyorum.kndimi sevmk istyrm
cnm ilk hamileligin galiba.ben sana kndi hamileligimden ornk vereyim.hamileykn sadece 9 kilo aldim.dogumdan 15 gun sonra hamile kaldigim kilodan 2 kilo fazlaydm sadece.ama sonrasnda 2 ayda 15 kilo aldim onume geleni yedim deli gibi.onmli olan lohusalik bnce cnmbol su iciyorum canim.ben suyu ozleyenlerdenim zorla icenlerden degil. Kis dahil hemen her gun en az 2 litre iciyorum. Sehir disinda da dikkat ettin bunaduzensiz beslenme vir de disarida kullanilan yaglar vsm ben evde sadece z.yagi kullaniyorum cok nadir tereyagi. O yuzden zorlu bir haftaydi. Etten tiksineme cok az kalmisti :))
ay ne guzel demissin. Insallah ya. 6 aya kadar 3.5 kilo sonra bir haftada 2 kilo vok icime oturdu valla :)) esimde uzulme evde yemeye baslayinca almazsin diyor ama bakalim
iyide cnm hedefin benimkine gore azmis baya. Benim hedef 60.boyum 168. Yasim 27. İnş yapcm zayiflicam Allahin izni benim iradem ile...Yaparsın canım.Allahin izniyle. Sen azmini bırakma yeterli
Kaç yaşından canım.
Bide boyun kaç
Acaba bende mi hedefimi azaltsam
cnm ilk hamileligin galiba.ben sana kndi hamileligimden ornk vereyim.hamileykn sadece 9 kilo aldim.dogumdan 15 gun sonra hamile kaldigim kilodan 2 kilo fazlaydm sadece.ama sonrasnda 2 ayda 15 kilo aldim onume geleni yedim deli gibi.onmli olan lohusalik bnce cnm
cnm ilk hamileligin galiba.ben sana kndi hamileligimden ornk vereyim.hamileykn sadece 9 kilo aldim.dogumdan 15 gun sonra hamile kaldigim kilodan 2 kilo fazlaydm sadece.ama sonrasnda 2 ayda 15 kilo aldim onume geleni yedim deli gibi.onmli olan lohusalik bnce cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?