Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Yeni üyelerimiz

tembel_karinca yeni üye 3 Ocak giriş kg 74.5 hedef kg 65 (71.5)
EceCigdem yeni üye 24 Ocak giriş kg 80 hedef kg 60 (78.8)
janselin yeni üye 23 Ocak giriş kg 67.3 hedef kg 58 (66.8)
vienna yeni üye 25 Ocak giriş kg 64.8 hedef kg 55 (63.8)
Kizlarim ve ben yeni üye 26 Ocak giriş kg 72 hedef kg 60

kusura bkma kaptan yazamadm kaynanamlardayz biliyosn anca girebildim.evt eve donucem 6 gun snra sporada baslicam devam yani hemde daha buyuk azimle..listeye girmk istyrm
Tatlım zaten artık takım listesine girdin senden cevap gelmesede ben istediğinden emin olduğum için seni ekledim. Bu güzel ve zorlu yolda sana daima başarılar dilerim hedef artık burdan mezun olmak

Kizlar tebrik ediyorum 1.olmusuz harikasiniizz. Gulincik masallah sana bireysel derecen icin de tebrikler.

kizlar ya moralim cok bozuk. Bugun eve doner donmez tartiya kostum. Biraz actim ona guvenerek tartilayim dedim ama 2 kilo almis ciktim!! Biraz tuvalet problemim oldu disarida yemedigim ama bu hafta yemek zorunda kaldigim icin. En fazla 1 almisimdir diyordum. Rakami gorunce gozlerim fal tasi gibi acildi. Cidden 2 kilo aldiysam 10 kilo ile bitirme hayal olacak. Sabah bir daha tartilacagim.

Tatlım hoşgeldin evine geçici bir tartı farkı olabilir canım o iki gün daha bekle bakalım kalıcı mı olacak? Canını sıkma baby .

1 . olduk evet süperiz kızlar çok güzel kilolar veriyorlar bayılıyorum böyle azimli hatunlara

Nasilsin aprilim neden uyumadin. Ben cay icme gafletinde bulundu simdi uyuyamiyorum. Kizlarin nasallahi var. Insallah daha cok birincilik gelir diye umitliyim ben.

insallah gecicidir. Acim diye aksam tartildim ama belki 1 kilo fln iner sabaha kim bilir. 2 kiloyu cidden aldiysam uzulecegim. Cunku elimden geldigince dikkat etmeye calistim.

Canım o düzensiz beslendiginden dır.ev düzenin tekrar oturunca düzelir İnsallah. Bide. Bol su iç canim

Yarın nasılsa tatil diye bende çaya yüklenince şu saat oldu uykum gelmedi henüz ondan ayaktayım kuzum. Ben iyiyim çok şükür özlettin kendini yokluğun belliydi.

Sen eğer ki o kadar dikkat ettiysen almamışsındır eminim belki en en fazla 1 kg yükselirsin fit hamilem benim:))))

Canım o düzensiz beslendiginden dır.ev düzenin tekrar oturunca düzelir İnsallah. Bide. Bol su iç canim

bol su iciyorum canim.ben suyu ozleyenlerdenim zorla icenlerden degil. Kis dahil hemen her gun en az 2 litre iciyorum. Sehir disinda da dikkat ettin buna duzensiz beslenme vir de disarida kullanilan yaglar vsm ben evde sadece z.yagi kullaniyorum cok nadir tereyagi. O yuzden zorlu bir haftaydi. Etten tiksineme cok az kalmisti :))

ay ne guzel demissin. Insallah ya. 6 aya kadar 3.5 kilo sonra bir haftada 2 kilo vok icime oturdu valla :)) esimde uzulme evde yemeye baslayinca almazsin diyor ama bakalim

Tatlım zaten artık takım listesine girdin senden cevap gelmesede ben istediğinden emin olduğum için seni ekledim. Bu güzel ve zorlu yolda sana daima başarılar dilerim hedef artık burdan mezun olmak
cok saol bitanesin sen) takim listesine girdim ya heman samimilestim dimi sen filan
İns cokkararliym ben en basta kndim icin.buyasta bu kilo olmayi haketmiyorum.kndimi sevmk istyrm

cok saol bitanesin sen) takim listesine girdim ya heman samimilestim dimi sen filan
İns cokkararliym ben en basta kndim icin.buyasta bu kilo olmayi haketmiyorum.kndimi sevmk istyrm

Canim kilon ne olursa olsun kendini hep sev. Kilo vermede kendin ile barisik olman mutlu olman onemli bence. Insallah hayal ettigin fizige kavusursun daha da mutlu olursun. Sen bir anne olarak bir kadin olarak bir insan olaraj degerlisin. Densiz insanlara takilma. Insallah yaza fit olacaksin. Ne guzel kilo verdigini dusun inceldigini hayal et. Kendine sisman cirkin vs gibi vasiflar yakistirma. Aynada kendine gulumse inceldiginde yuzunun seklini vucudunu hayal et.

Yaparsın canım.Allahin izniyle. Sen azmini bırakma yeterli
Kaç yaşından canım.
Bide boyun kaç
Acaba bende mi hedefimi azaltsam

cnm ilk hamileligin galiba.ben sana kndi hamileligimden ornk vereyim.hamileykn sadece 9 kilo aldim.dogumdan 15 gun sonra hamile kaldigim kilodan 2 kilo fazlaydm sadece.ama sonrasnda 2 ayda 15 kilo aldim onume geleni yedim deli gibi.onmli olan lohusalik bnce cnm

Evet canım aynen katılıyorum.ben yirmi kilo aldım
On gün sonra on kilo gitmişti
Ama ben oyke yedimki geri aldm on kiloyu

Senin hedefin baya az canım.boyunda kısa değil
Ben hep 75 kikodaydum yıllarda.işte 73 olsam yeter diye düşünüyorum.hamile kaldığında 77 dim.boyunda.1.70
Belki sonra daha da çok verrm

Lohusaliktan pek korkmuyorum. Cunku ye ye sutun olur lafinin bilimsel olarak dogru olmadigini ve bol emzirme ve bol su ile sut olustugunu soyluyor uzmanlar. Dogumdan sonra insallah bogazimi tutarim gibi geliyor. Hos simdi de pek istahli degilim. Benim bazi premsiplerim var gruptaki eski arkadaslar bilir her seyi yemem katki maddeli seyleri tuketmem. Pirinc serbetli tatli recel nutella vs yemem. Epeydir boyle besleniyorum belki 4 sene fln olmustur. Bir de normalde spor yaparim ama simdi riskten dolayi doktorum yasakladi. Kisaca insallah almam emzirirken diye dusunuyorum. Hamilelikte de lohusayken moralim bozulmasin kilolu olup diye biraz fazla titizleniyorum ama iste gecen hafta sehir disindaydim ve hep disaridan yrmem gerekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…