haklisin cnm ama insan etkileniyoCanim kilon ne olursa olsun kendini hep sev. Kilo vermede kendin ile barisik olman mutlu olman onemli bence. Insallah hayal ettigin fizige kavusursun daha da mutlu olursun. Sen bir anne olarak bir kadin olarak bir insan olaraj degerlisin. Densiz insanlara takilma. Insallah yaza fit olacaksin. Ne guzel kilo verdigini dusun inceldigini hayal et. Kendine sisman cirkin vs gibi vasiflar yakistirma. Aynada kendine gulumse inceldiginde yuzunun seklini vucudunu hayal et.
Bu günlerde geçecek canım daha fazla üzülme.gelecek güzel günleri dusunhaklisin cnm ama insan etkileniyo
haklisin cnm ana insan etkileniyordu işte.dusun kilolu olunca ortamın espri malzemesi oluyon.her konuda cokzor.pijamam kirliydi gorumcem sana pijama veriyimmi dedi.sonrada gerci kimsenin ki sana olmazki dedi .o farkında değildi ama o an ben yetin dibine girdim.bu tur şeyler çok oluyo insan hep boynu bükük.dili kısa.millet sıklık yarısı yaparken ben bana olan bisey bulunca hemn aliyom rengi vs hic onemli diil. Orta yaş gruba gore giyiniyorm .ne biliyim yaa
şaka mi yapysn cnm.nasıl az değil ya.34 kilo az mi yaaa.senin sadece 3 kilo vermn lazım ne guzelSenin hedefin baya az canım.boyunda kısa değil
Ben hep 75 kikodaydum yıllarda.işte 73 olsam yeter diye düşünüyorum.hamile kaldığında 77 dim.boyunda.1.70
Belki sonra daha da çok verrm
bilmym ki bnde mi sorun var.çok takiyorm.sanki yillardr boyleyim.aslındabu aaşırı kilolu halim 3 aydır ama bana taketti artikBu günlerde geçecek canım daha fazla üzülme.gelecek güzel günleri dusun
60 a az diyorum benim hedefim.73 yaşaka mi yapysn cnm.nasıl az değil ya.34 kilo az mi yaaa.senin sadece 3 kilo vermn lazım ne guzel
haklisin cnm ama insan etkileniyo
haklisin cnm ana insan etkileniyordu işte.dusun kilolu olunca ortamın espri malzemesi oluyon.her konuda cokzor.pijamam kirliydi gorumcem sana pijama veriyimmi dedi.sonrada gerci kimsenin ki sana olmazki dedi .o farkında değildi ama o an ben yetin dibine girdim.bu tur şeyler çok oluyo insan hep boynu bükük.dili kısa.millet sıklık yarısı yaparken ben bana olan bisey bulunca hemn aliyom rengi vs hic onemli diil. Orta yaş gruba gore giyiniyorm .ne biliyim yaa
C ne guzel sakin Bozma prensiplerini.lohusaykn ffarklı psikolojileri girebiliyo insan. Sonrada fazla kilo alip en guzel donemlerde insan icine cikamiuo insandagatesi .!.:Lohusaliktan pek korkmuyorum. Cunku ye ye sutun olur lafinin bilimsel olarak dogru olmadigini ve bol emzirme ve bol su ile sut olustugunu soyluyor uzmanlar. Dogumdan sonra insallah bogazimi tutarim gibi geliyor. Hos simdi de pek istahli degilim. Benim bazi premsiplerim var gruptaki eski arkadaslar bilir her seyi yememkatki maddeli seyleri tuketmem. Pirinc serbetli tatli recel nutella vs yemem. Epeydir boyle besleniyorum belki 4 sene fln olmustur. Bir de normalde spor yaparim ama simdi riskten dolayi doktorum yasakladi. Kisaca insallah almam emzirirken diye dusunuyorum. Hamilelikte de lohusayken moralim bozulmasin kilolu olup diye biraz fazla titizleniyorum ama iste gecen hafta sehir disindaydim ve hep disaridan yrmem gerekti.
İnş cnm.doğru söylüyorsun zayiflayincada çoğu kiskanck biliyo m.ama artıkonlar iiçin değil encok kndim sonra eşim için istyrm .eşim bile beğenmiyor beni çok uzaklaşmış bunu hissedyrmO oyle davranan insanlarin saygisizligi. Bosver ciddiye alma. Dedigin gibi insan uzuluyor ama hirslandirsin bunlar seni. Onlarin da bir ggun kilolu olmayacaginin ne garantisi var ? Ben bir ara epey kiloluydum. Benimle de dalga gecerlerdi panda derlerdi. Dussen kapiyi kirarsin ya da sen oturdun koltuk coktu vs vs neler neler. Ben de cok takildim uzuldum ama bosa uzulmusum. Ne zaman ki hic takilmadim mutlu oldum. Kendimi sevdim. O zaman zayiflamaya basladim. Hamile kaldigimda 36 bedendim. Herkes bi seneye slirsin geri yok evlenince alirsin geri yok hamile kalinca alirsin geri. Suan 6 ay bitti ve hala cogu kiyafetime sigiyorum! Catliyorlar. Ben kiloluyken benimle cok dalga gecen 2 kisi de suan kilolu. Hayat iste. Bosver bozma moralini devam et yoluna. Yaza incecik olacaksin jnsallah
İnş cnm.doğru söylüyorsun zayiflayincada çoğu kiskanck biliyo m.ama artıkonlar iiçin değil encok kndim sonra eşim için istyrm .eşim bile beğenmiyor beni çok uzaklaşmış bunu hissedyrm(
cnm masallah ne kadar tatli dillisin.Allah evladini sana bagislasin ins.Canim bence bu senin dunyanla alakali. Insanlar sen ne gissedersen oyle davraniyor bazen. Yani sen cirkinim diye dusunuyorsan insanlar bunu anliyor bir sekilde ve oradan vuruyor ya öncesine nmis diye dusunuyor. Ayni sey kilo icinde gecerli. Sen esinin uzaklani dusunup esinden uzak duruyorsan o da bunu hissedip cekiliyordur bilmem anlatabildim mi. O yuzden oyle dusunme. Sen kendini sev herkes seni sver. Cunku aynaya bakip da kendine gulumseyen insanin guzelligi enerjisi herkese yansir bence. Birak geride bu dusunceleri mutsuzluklari. Gulumse bak masallah ne guzel verdin kilo. Zamanla spor yeme duzeni daha guzel oturur. Simdi herkes kat kat lahana gibi giyiniyor. Ondan kilo vermenin en guzel zamani. Dusunsene bahara kadar 10 kilo versen ki kilon cok oldugu icin avantajlisin hizli hizli verirsin ve daha cok gider kilo olarak. Spor da yaparsan en azindan yuruyus vucudun biraz da oyle sıkılasır. Sonra hoooop bahar gelince aaa zayiflamissin derler. Yaza da digerleri gider oh ne guzel. Bak april 100 kusurlerdeydi simdi 60larda incecik oldu masallah. 1 sene icinde 40 kiloya yakin verdi. Olmayacak sey degil. Bak gulincik masallah bozmuyor sporu aksatmiyor her hafta 1 kilo 2 kilo gidiyor. Sende neden gitmesin. Pozitif ol mutlu ol.bir de erken yat erken kalkerken uyuyunca zayiflama hormonu calisiyor.
Gülicik ve diğer bayanlar kutlarım. Grubu birinciliğe taşımışsınız. Harikasınız.1. olmuşuz ne kadar güzel herkesi tebrik ederim ayrıca gülicikkte bireyselde 3. olmuşsun tebrik ederimcanım
Canım sorun yok samimiyet zaten var arkadaşız burada. Kararlı olman çok güzel sonrası zaten çorap söküğü gibi gelecek, tabiki kimse haketmez. Kendini kiloluykende sev canım çünkü tamam vücut da önemli ama bence insanın beyni,karakteri,duruşu daha önemli nice kilolu arkadaşlarım var inan kilosunu görmezsin bile o kadar güzel vasıflara sahipler ki aklıma gelmez bence çok güzeller.cok saol bitanesin sen) takim listesine girdim ya heman samimilestim dimi sen filan
İns cokkararliym ben en basta kndim icin.buyasta bu kilo olmayi haketmiyorum.kndimi sevmk istyrm
Dimi ya harikalar, çok hevesliler cokkkkk bende mutluGülicik ve diğer bayanlar kutlarım. Grubu birinciliğe taşımışsınız. Harikasınız.
Canım teşekkürlerharikasiniz 1. takima birincilik yakisirdi zaten herkesi tebrik ederimmmmm
gulicikk emeklerinin karsiligini aliyorsun kuzum basarilarinin devamini bekleriz ::)) azimli bayan
cnm masallah ne kadar tatli dillisin.Allah evladini sana bagislasin ins.
Dogru soyluyosun esimden cokuzak duruyormbnden midesi bulaniyodur diye dsnym iliskimz baya uzaklasti.ama elimde degil.heryanim catladi.kiloluyum bakimda yapmiyom zaten yapsam da bos diye.oyle eski pusku giyinorm.bide bundan 1 ay oncesinekadar kiloyu takar takar kalkip kizartma yapardim deli yibi yerdim.yada baska bi yemek.pizza soylerdm esim isteykn.o gelince de diyette numarasi yapardm.beni mutlu eden teksey yemekti cnku.ama artik biraktm o huylari.ha zorlanmiyorum desem yalan olur ama mecburum.inş tatil donusu sıkı spora da başlıcam haftada 5-6 kilo ile 4-5 ayda iyice zayıfları m insss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?