Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bende gecen hafta yaptirdim sarz yerini cabucak yaptirda don

Seni özleyeceğiz çabuk gel benimde evdeki internet gitti yok alan çalışması mıymış neymiş 5 gündür yok WiFi den olmayınca operatör şarjı çok emiyor napalım açılana kadar bende operatörden devam elimde kabloyla gezerim artık

Ay evet çok nazliyim bende bugün rüyalar kalktım içim daraldı uyuyamadim sonrada

Kqhvalti sofrasi oldugunu bile bilmiyorum o derece
ben size haber veririm merak etmeyin

@ bu arada evet 5.5 6 olmus olacak
Dagatesi şimdi şehir dışındaydin ya orda yediklerinin yağının yüzünden ödeme olmuş olabilir tabi birde yolda var ben ne zman biyere gitsem dönüşte 1 kilo fazla çıkıyorum direk ama bir hafta sonra geciyor kafana takma stres yapma Canisi

ApriL_2007 bende deli deli ruyalar goruyorum ama hamilelikte normal diyorlar ciddiye almiyorlar beni :))

deadim dogru diyosun belki odem flndir carsambaya fln bi daha tartilayim. Artik aldiysam da kabullenmeye basladim sanirim :))

kahvalti sofrasi derken menu seklinde mi ne yapilcak acaba borek fln mi ki. Ay bu kkda cok marifetli sunumu guzel olan hatunlar var. Ciddi ciddi dusununce katilsam bile iddiali bir yarismaci olamam diye dusunuyorum

valla sunumlar harika daha belli değil birkaç katılan olunca görürüz 1 ay süresi oluyor ya bence sen yaparsın ya ben bile 3. olmuşum iki kere büyük başarı ikinci sefer pro hakkımı devredebilseydim verirsdim size ama olmuyormuş sordum

Bugünkü menum
Sabah 7.30 3 dilim ananas
8.15 Leslie ile 1 saat
10.00 bir avuç ceviz
Bir dilim peynir
Yeşillik
Iki yumurta akı bir tam yumurta
Bir bardak tarçınlı süt
13 30 bir levrek ve bir kase ıspanak çorbası
17.30 bir kase mercimek çorbası ve bir tabak fasulye piyazi bir kaşık zeytinyagiyla
3 litre su
Iki fincan yeşil çay ve bir fincan Türk Kahvesi
Oglumla 15.30 da yürüyüşe çıktık ama çok tempolu değildi. 70 dakika 5 km 7500 adım

Bu tel kafamı çok bozuyor. Pazartesi gelse de yollasam

Canim seni sitede taniyan da coktu. Oy verirken o da etkili oluyor galiba ay hele bir kac sunum gorelim bakalim o zamana halim olursa :))

11 kahvaltı
2 yumurtadan sucuklu yumurta. Peynir zeytin. İki dlm ekmk
13.30 yarım elma. Yarın portakal
15 bi fincan süt.
17.30. Bi kase çorba bi tavk baget.3 yk kuru fasulye. İk ksk pilav salata yogrt
21 çay yarım avuç çekirdek
3 itre su bi lesli

selam 1. taakım size çok güzel bilgilerle geldim bilen bilir jillian michaels ablamızın metabolizmanızı yönetin adlı diyet kitabını okuyorum yavaş gidiyor çünü sizin için notlar alıp gerçekten öğrenerek okuyorum kendimi ders çalışır gibi hissettim bildiğin biyokimyasal olarak vucudumuzun işleyişini anlatıyor kitabı sevdim ben
şimdi size yararlı bulduğum yerlerden konulardan biraz özet biraz alıntı yapacağım sıkı durun

ŞİŞMANLIĞIN KÖKLERİ KISMEN AİLEDEN GELİR
1- anne kiloluysa cocukta risk altında
2-emzirme: yeterli emzirilmeyen çocuklrda ilerde obezite riskinin arttığı görülmüş
3- çok tv izlemek
4- aileyle yemek yememek ve düzensiz saatlerde tek başına yemek
5-dışarda oynamayan çocuklarda obezite yatkınlığı artar
6-anne baba aşırı kontrolcü olan ailelerde yetişen insanlar ilerde kendi dengesini kuramadığından obezite riski artar
7-küçük yaşta çok fazla diyet kilo takıntısı aşılamış olmak çevredekilerle kıyaslamak
...
şişmanlık kısmen genlerden gelir demiştik ailede kilolu insanlar varsa bu sizinde illa kilolu olacağınız anlamına gelmez beslenme yaşam tarzı tercihlerinizle hücresel ortamınızın yanı sıra fiziksel ortamınızıda siz belirlersiniz
...
aşırı kalori kısıtlaması yapılan diyetlerle vucudunuzun tiroid hormon dengesini ve metabolizmanızı bozarsınız ve kısa süreliğine kilo versenizde yoyo etkisiyle belli bir zaman sonra tekrar daha fazlasını alırsınız bu kez ekstra bozuk metabolizmayla
...
genetik yapısı değiştirilmiş gıdalardan mümkün olduğunca uzak durun yağsız ürünler paket gıdalar diyet yiyecek içecekler gibi bu maddeleri endokrin bozucula rolarak tanımlayabiliriz birinci kural doğal ve organik beslenin
...
kalçanızdaki hahfif sallantıya cildinizinaltındaki yağlı tabakaya deri altı yağı denir bu yağ zararlı olarak adlandırılamaz hatta belli birdüzeyi leptin adiponeltin gibi bizim için yarralı hormonların depo yeridir.
ancak karın yani bel bölgesindeki aşırı yağlanma yani iç organ yağlanması organlarımızı kuşatır ve hormonal bir ateş fırtınası başlatır herşeyi kötüleştirir metabolizmayı yavaşlatır insülin direncini oluşturur ve hastalık riskini arttırır
...
insülin metabolizmasını bozan şeyler
- katkı maddeleri
-böcek ve tarım ilaçları
-plastik maddeler kaplar
-işlenmiş gıdalar
-enfeksiyonlar
-egzersiz yapmama hareketsizlik
-karaciğer ve böbrek fonksiyon bozuklukları
-obezite
-kahvaltı yapmadan güne başlamak
-öğün atlamak
- sigara
-stres
-çok az kalori almak
-çok fazla kalori almak
...
insülin direnci işaretleri
- abdominal obezite erkeklerde bel kalınlığının 102 cm den fazla olması
kadınlarda 89 cm den fazla olması
-akneler
-depresyon
-uykusuzluk
-kanda aşırı trigliserit
-karaciğer enzimlerinin aşırı yükselmesi
-kadınarda yüzde kıllanma
-yüksek tansiyon
- açlık kan şekerinin 100 gr/ml den fazla olması
- düzensiz adet dönemleri
- gut hastalığı
-hdl yüksekliği
-obezite
-ciltte aşırı lekelenme

cnm kusura bkma anca gorup yazabldm.bugun 3. Olmsm.cokmutluyum. ki bu sporsuz Hali.ins olucak kilo vercm.haklisin bebisim icin bin sukur.Allah herkese tattrsn bu harika duyguyu.sende ins cok iyi bi anne olcksn)

şimdilik bu kadar yeter size insülinden anca çıktım tiroid metabolizmasını okuyumda ordanda gerekli görürsem bişeyler paylaşırım
cnm oncelikle bilgiler icin cok tesekkurler.sanrm bnde insylin direnci olabilir.emin degilim bicok madde uyuyo bana.
Bu arada alakasi yok ama senin yazin nasil mavi oluyo bide buyuk?? Bnde renkli yazmk istyrm daa

şimdilik bu kadar yeter size insülinden anca çıktım tiroid metabolizmasını okuyumda ordanda gerekli görürsem bişeyler paylaşırım
Emeğine sağlık canım.Hepsini okudum. Yağsız diyet ürünleri gerçekten zararlı. Benim kolestrolüm yükseldi sayelerinde,hemde bir ayda.Tiroid metabolizmasını merak ediyorum. Yazmakla uğraşma resim de çekip atabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…