- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Bende gecen hafta yaptirdim sarz yerini cabucak yaptirda donHerkese En gecinden gunaydin
Spor kahvaltı anca gelebildim
Kızlar benim tel çok sıkıntılı.sarj yeri bozuldu. Batarya sarj eden sarj aletlerinden kullanmak zorunda kalıyorum dünden beri. Pazartesi servise göndericem. Malum çocuktan bilgisayar başına da oturamiyorum. Şarj hızlı bitmesin diye öyle çok gevezelik edemicem
Size bol kalori yakimli ve sohbetli gunler
Bireysel derecemi kutlayan arkadaslara da ayrıca teşekkür ederim ve takım olarak birinciligimiz için herkesi tek tek kutluyorum
Opuldunuz guzellikler
Seni özleyeceğiz çabuk gelHerkese En gecinden gunaydin
Spor kahvaltı anca gelebildim
Kızlar benim tel çok sıkıntılı.sarj yeri bozuldu. Batarya sarj eden sarj aletlerinden kullanmak zorunda kalıyorum dünden beri. Pazartesi servise göndericem. Malum çocuktan bilgisayar başına da oturamiyorum. Şarj hızlı bitmesin diye öyle çok gevezelik edemicem
Size bol kalori yakimli ve sohbetli gunler
Bireysel derecemi kutlayan arkadaslara da ayrıca teşekkür ederim ve takım olarak birinciligimiz için herkesi tek tek kutluyorum
Opuldunuz guzellikler
Ay evet çok nazliyimGeçmiş olsun nazlı kuzumameyve sebze proteine yüklen deadim sağlığına zarar verme öylesine şeyler yeme bende kötü rüyayla uyandım hala etkisindeyim ama rüyasın sen ya pembe pembe bulutların üstünde gezdirmek varken niye can sıkıcı oluyorsun ki dimi ama
ben size haber veririm merak etmeyinKqhvalti sofrasi oldugunu bile bilmiyorum o derece
Dagatesi şimdi şehir dışındaydin ya orda yediklerinin yağının yüzünden ödeme olmuş olabilir tabi birde yolda var ben ne zman biyere gitsem dönüşte 1 kilo fazla çıkıyorum direk ama bir hafta sonra geciyor@ bu arada evet 5.5 6 olmus olacak
Ay evet çok nazliyimbende bugün rüyalar kalktım içim daraldı uyuyamadim sonrada
ben size haber veririm merak etmeyin
Dagatesi şimdi şehir dışındaydin ya orda yediklerinin yağının yüzünden ödeme olmuş olabilir tabi birde yolda var ben ne zman biyere gitsem dönüşte 1 kilo fazla çıkıyorum direk ama bir hafta sonra geciyorkafana takma stres yapma Canisi
İyiyim sen nasılsın napiyosun canım ? Bizde eşimle dışardayız maça geldik.Nasilsiniz kizlar ?
valla sunumlar harika daha belli değil birkaç katılan olunca görürüz 1 ay süresi oluyor ya bence sen yaparsın ya ben bile 3. olmuşum iki kere büyük başarıApriL_2007 bende deli deli ruyalar goruyorum ama hamilelikte normal diyorlar ciddiye almiyorlar beni :))
deadim dogru diyosun belki odem flndir carsambaya fln bi daha tartilayim. Artik aldiysam da kabullenmeye basladim sanirim :))
kahvalti sofrasi derken menu seklinde mi ne yapilcak acaba borek fln mi ki. Ay bu kkda cok marifetli sunumu guzel olan hatunlar var. Ciddi ciddi dusununce katilsam bile iddiali bir yarismaci olamam diye dusunuyorum
valla sunumlar harika daha belli değil birkaç katılan olunca görürüz 1 ay süresi oluyor ya bence sen yaparsın ya ben bile 3. olmuşum iki kere büyük başarıikinci sefer pro hakkımı devredebilseydim verirsdim size ama olmuyormuş sordum
Canim seni sitede taniyan da coktu. Oy verirken o da etkili oluyor galibaay hele bir kac sunum gorelim bakalim o zamana halim olursa :))
aaa ciddimi ben şok ben manşet!!! Çok sasrdm inş birincilik olur artık ve öylece devam ederTakım içi sıralamamız ise;
Eki Görüntüle 1758671Gulicikkk
Eki Görüntüle 1758672 @EFatos
Eki Görüntüle 1758673perihan90
cnm kusura bkma anca gorup yazabldm.bugun 3. Olmsm.cokmutluyum. ki bu sporsuz Hali.ins olucak kilo vercm.haklisin bebisim icin bin sukur.Allah herkese tattrsn bu harika duyguyu.sende ins cok iyi bi anne olcksnCanim psikolojik yeme diye bir olay var senin yemeklerde oyle olmus. O yuzden moralini yuksek tut. Ayrica esin cok kilo alsa sen tiksinecek miydin tabi ki hayir. Yuz guzelligi icin evlenmiyoruz ya. Catlman da normal bebis dunyaya getirdin. Kilo alman da ondan. O catlaklara bebisin hatirasi diye bak. Vucudun bir bebis buyuttu icinde ne buyuj mucize. Ufak bir kac catlagin ne onemi var. Ben ameliyat oldum 5 6 cm ameliyat izi var bacagimda ve o bacagimi uzun sure kullanamadjm sonra kullanmaya baslarken germe haeketi vs verdiler catlak dolu. Ust bacagim diz kapagimin arkasi asagisi. Hep catladi. Kilo verip spor yapinca vucudun sıkı olur catlarlar oyle belli olmaz zamanla beyazlar. Hem onlar bebis catlagimutlu ol. Bir suru kadin vardir catlagim olsun ama bebisim olsun diyen. Sukredelim saglik olduktan sonra kilo veriliyor azmedince.yediklerine dikkat edince.
Ayrica tesekkur ederim tatli dilli gormen senin guzelligin. Kalp kalp kalp
cnm oncelikle bilgiler icin cok tesekkurler.sanrm bnde insylin direnci olabilir.emin degilim bicok madde uyuyo bana.şimdilik bu kadar yeter size insülinden anca çıktım tiroid metabolizmasını okuyumda ordanda gerekli görürsem bişeyler paylaşırım
Emeğine sağlık canım.Hepsini okudum. Yağsız diyet ürünleri gerçekten zararlı. Benim kolestrolüm yükseldi sayelerinde,hemde bir ayda.Tiroid metabolizmasını merak ediyorum. Yazmakla uğraşma resim de çekip atabilirsin.şimdilik bu kadar yeter size insülinden anca çıktım tiroid metabolizmasını okuyumda ordanda gerekli görürsem bişeyler paylaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?