- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
Canım ilk gunki dijital de kaç ciktiysan onuda yaz da karışıklık olmasinBen de ik tartı var biri dijital diğeri dijital değil. Ilk gün dijital olmayan tartidaki kilomu yazmışım. Kusura bakmayın karışıklık için.
evet ödem mutlaka oluyor özellkle yol hava değişiki gibi etkenler vucutta su tutulmasına neden oluyor genelde tatil dönüşü sonrası 3 4 gün sonra asıl kilon belli oluyormuş bende yeni öğrendiimApriL_2007 deadline dayanamayip tartildim yarim kilo gitmis. Bir kac gun sonra bi daha tartilayim en iyisi :) dead dedigin gibi odem var galiba
evet ödem mutlaka oluyor özellkle yol hava değişiki gibi etkenler vucutta su tutulmasına neden oluyor genelde tatil dönüşü sonrası 3 4 gün sonra asıl kilon belli oluyormuş bende yeni öğrendiim
jilliancığımdan da hormonların işleyişiyle ilgili çok güzel şeyler öğreniyorum takipta kal dagatesi
yok türkçe internetten aldımBeni de etiketle yazinca deadim bu hafta yogun olacak gibi cok giremeyebilirim. Kqcmasin gozden. Ingilizce mi okuyorsun
yok türkçe internetten aldımokudukça önemli yerleriyazıyorum buraya belki birilerine yardımcı olmuş olurum tamam dagatesim etiketleyim bak yukrada biri birde arka sayfalarda dün gece yazmıştım onu bulursan okuyabilirsin bundan sonrakileri etiketlerim ama
foto çekmek daha zor ya okunmuyorFoto cekip atsana canim yazmakla ugrasma. Jillian guxel demis stresle kilo verilmiyor cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?