kilo yapmaz bence ama yolun verdiği bir yorgunluktan dolayı ödem oluyor moralini bozma iki gün fazla çıkarsanda bol su iç birde normal düzenine dönersen hiç bişey olmazDün yolda çok dengesiz beslendim o yüzden hiiic yazmayayim ne yediğimi ama saat 16.00 da yedim en son o yuzden kilo yapmaz diye düşünüyorum :))
Biz yarin cakiyle ilk siinema deneyimimizi yasiycaz bakalim sen benden izinsiz bugun git nasil gelinsin oyle insan bi arar kv gidebilirmiyim der dimi oyy zamane kizlari isteburdada hava çok güzel ya sinemaya gideceğim akşam seansına ondan öncede çıkıp biraz dolaşacağım çok mutluyum nedense sebepsiz bugünkendimi sevesim var
Canım ilk gunki dijital de kaç ciktiysan onuda yaz da karışıklık olmasin
ya cnm tekrar gittim dr a cuma gunu enfeksiyon gecmismi diye gecmemis onun ilacini yazdi . kese gorunmedi ama canim uzuldum bilmiyorum bebek yokmu acaba@melegim66 canım bende bütün hamilelikte çektim idrar yılları iltihabı anca günde 3-4 litre su iciyodum o zaman biraz iyi oluyodum
ormal utrasonla mi baktı canım üzülme hakkında hayırlısı olur İnsallah .inşallah gorursun canım bi daha gittiğindeya cnm tekrar gittim dr a cuma gunu enfeksiyon gecmismi diye gecmemis onun ilacini yazdi . kese gorunmedi ama canim uzuldum bilmiyorum bebek yokmu acaba
evet karindan bakti canim oglumda adetin ertesi gunu keseyi gormustukN
ormal utrasonla mi baktı canım üzülme hakkında hayırlısı olur İnsallah .inşallah gorursun canım bi daha gittiğinde
Bende ilaç da içtim hiç fayda etmedi
Ay unutmuşum da zaman böyle ne yaparsın sayın kVBiz yarin cakiyle ilk siinema deneyimimizi yasiycaz bakalim sen benden izinsiz bugun git nasil gelinsin oyle insan bi arar kv gidebilirmiyim der dimi oyy zamane kizlari iste
Canim daha erken bence. Ben adetten 1 hafta sonra gitmistim. Beta degerlerin nasil onlar yukseliyorsa gorursub yakinda icini ferah tutevet karindan bakti canim oglumda adetin ertesi gunu keseyi gormustuk
Hayirlisi olsun canim ama kucuk oldugu icinde gorunmemisde olabilir bol su ic bu arada idrar yollari enfeksiyonuna iyi gelirya cnm tekrar gittim dr a cuma gunu enfeksiyon gecmismi diye gecmemis onun ilacini yazdi . kese gorunmedi ama canim uzuldum bilmiyorum bebek yokmu acaba
Hepinizi tebrik ediyorum kızlarTakım içi sıralamamız ise;
Eki Görüntüle 1758671Gulicikkk
Eki Görüntüle 1758672 @EFatos
Eki Görüntüle 1758673 @perihan90
Ben oğluşla gittim bugün kurtlu sıkıldı çıktık yarısında. Allahtan belediyenin kültür merkezinde ki ücretsiz çizgi filme gitmiştik. Benim oğlum biraz hareketli 30 dk zor durdu söylene söylene.Biz yarin cakiyle ilk siinema deneyimimizi yasiycaz bakalim sen benden izinsiz bugun git nasil gelinsin oyle insan bi arar kv gidebilirmiyim der dimi oyy zamane kizlari iste
Tekrar Bhcg baktırmış mıydın? Düzenli artıyorsa Allah'ın izniyle kese görünür. 7. Haftada da kalp atışı görülür.ya cnm tekrar gittim dr a cuma gunu enfeksiyon gecmismi diye gecmemis onun ilacini yazdi . kese gorunmedi ama canim uzuldum bilmiyorum bebek yokmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?