Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dün yolda çok dengesiz beslendim o yüzden hiiic yazmayayim ne yediğimi ama saat 16.00 da yedim en son o yuzden kilo yapmaz diye düşünüyorum :))

burdada hava çok güzel ya sinemaya gideceğim akşam seansına ondan öncede çıkıp biraz dolaşacağım çok mutluyum nedense sebepsiz bugünkendimi sevesim var

Dün yolda çok dengesiz beslendim o yüzden hiiic yazmayayim ne yediğimi ama saat 16.00 da yedim en son o yuzden kilo yapmaz diye düşünüyorum :))
kilo yapmaz bence ama yolun verdiği bir yorgunluktan dolayı ödem oluyor moralini bozma iki gün fazla çıkarsanda bol su iç birde normal düzenine dönersen hiç bişey olmaz

Dunku menumm
Sabah 10 bir dilim ekmek bir yumurtadan omlet 4 tane zeytin bir fincan yesil cay ve 2 adet sosis yedim

Oglende hamaamdaaydik o yuzden ogle yemegi yemedim ama hamaamda sicagin icinde bir tane portakal yedim ve cok iyi geldi bana.

Aksam saat 7 gibi bir tabak firinda pismis ve icine hic yag koyulmamis tavuklu patates ve yaninda salata yedim. Bir dilim de ekmekk yeedim ama dun hem hamamda terleyerek eridim hemde aksam yuruyuse ciktik bir saat. Ama egzersiz sadece sabah 1 kere yapabildim hamamdan gelince elimi kaldiramadim. Terleyerek cok su kaybettigim icun de bol bol su ictim 3 litreyi gecti

burdada hava çok güzel ya sinemaya gideceğim akşam seansına ondan öncede çıkıp biraz dolaşacağım çok mutluyum nedense sebepsiz bugünkendimi sevesim var
Biz yarin cakiyle ilk siinema deneyimimizi yasiycaz bakalim sen benden izinsiz bugun git nasil gelinsin oyle insan bi arar kv gidebilirmiyim der dimi oyy zamane kizlari iste

@melegim66 canım bende bütün hamilelikte çektim idrar yılları iltihabı anca günde 3-4 litre su iciyodum o zaman biraz iyi oluyodum

N
ya cnm tekrar gittim dr a cuma gunu enfeksiyon gecmismi diye gecmemis onun ilacini yazdi . kese gorunmedi ama canim uzuldum bilmiyorum bebek yokmu acaba
ormal utrasonla mi baktı canım üzülme hakkında hayırlısı olur İnsallah .inşallah gorursun canım bi daha gittiğinde
Bende ilaç da içtim hiç fayda etmedi

Kizlar menumu yazayim dicem dde pek bisey yemedim bugun ya. Annemleer gitti diye sadece su ve nescafe ictim o kadar. Ve cok yorgunum yatmak istiyorum hemen. Kac gundur uyummuyo benim ogluşumm o yuzden biraz da uykusuz ve yorgunum

Bugünkü menum
Yemeği 18de kestim.
3 litre su
3 fincan yeşil çay
Sabah 7.30 bir muz
8 de 45 dk bisiklet. Ikindi de 60 dk yürüyüş (9000 adim)
10.20 iki yumurta 50 gr yeşil zeytin (az tuzlu ev yapimi) bir bardak süt
13.00 bir tabak zeytinyağlı börülce bir kase yoğurt
17 30 bir tabak taze fasulye konservesi yağsız bir kase cacık ve bir avuç ceviz 5 kestane (buyuk )

Biz yarin cakiyle ilk siinema deneyimimizi yasiycaz bakalim sen benden izinsiz bugun git nasil gelinsin oyle insan bi arar kv gidebilirmiyim der dimi oyy zamane kizlari iste
Ben oğluşla gittim bugün kurtlu sıkıldı çıktık yarısında. Allahtan belediyenin kültür merkezinde ki ücretsiz çizgi filme gitmiştik. Benim oğlum biraz hareketli 30 dk zor durdu söylene söylene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…