- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
adetim 21 ocakti ultrasona 29 ocakta bakildi cnm betayi olctirmedim aksam diye evde bebek malum beklemek istemedim cnmCanim daha erken bence. Ben adetten 1 hafta sonra gitmistim. Beta degerlerin nasil onlar yukseliyorsa gorursub yakinda icini ferah tut
dr da gec dollenmis olabilir haftaya gel bakalim dedi de yinede icime kurt dustu iste cnm sagolHayirlisi olsun canim ama kucuk oldugu icinde gorunmemisde olabilir bol su ic bu arada idrar yollari enfeksiyonuna iyi gelir
ben tek hamile oldugumu ogrendigim gun baktirdim kana cnm tekrar tekrar vermek istemedim direk kalp atisi zamani giderim dedim gorunur insallah bir dahakine oglumda 6+4 de duymustuk kalbiniTekrar Bhcg baktırmış mıydın? Düzenli artıyorsa Allah'ın izniyle kese görünür. 7. Haftada da kalp atışı görülür.
saglikli olsunda canim dedigin gibi gec dollenme galiba birde bu ara dusuk kurtaj falan cok duydum korkuyorum o yuzdenCanım geç döllenme olabilir.ben kizimda 8 hafta bitmişti kalp atışını zor duydu. Ve hep geriden gitti kizim
Meleğim korkma güzelim Rabbim yardımcınız olsun, herşeyin vardır bir sebebi sen gönlünü ferah tut.saglikli olsunda canim dedigin gibi gec dollenme galiba birde bu ara dusuk kurtaj falan cok duydum korkuyorum o yuzden
bende sabaha kadar hic yatamadim kuzum aynen bir saga bir sola birazda esimle kotuyduk onunda etkisi var tabi yeter diye bir dizi vardi onu seyrettim ayyy sinir stres hep :) sagol cnm herseyin hayirlisi tabiki iyidir insallah Allah sevgisini veriyo hemen yeni bir besik almali suraya kurariz fln plan yapip duruyoruz kiz olursa adi bile belli :) Allahim sanada isteyen herkesede en kisa zamanda nasip etsin insallahMeleğim korkma güzelim Rabbim yardımcınız olsun, herşeyin vardır bir sebebi sen gönlünü ferah tut.
Aminnn İnşaAllahbende sabaha kadar hic yatamadim kuzum aynen bir saga bir sola birazda esimle kotuyduk onunda etkisi var tabi yeter diye bir dizi vardi onu seyrettim ayyy sinir stres hep :) sagol cnm herseyin hayirlisi tabiki iyidir insallah Allah sevgisini veriyo hemen yeni bir besik almali suraya kurariz fln plan yapip duruyoruz kiz olursa adi bile belli :) Allahim sanada isteyen herkesede en kisa zamanda nasip etsin insallah
Günaydın hanımlar. Ben kilo bildirimi yapıp teli gönderiyorum. Servisten yedek tel alabilirse eşim, ugrarim. Opuldunuz
Cuma günü 72 bu sabah 71.1
kuzummm süppersin çok iyi gitmişGünaydın hanımlar. Ben kilo bildirimi yapıp teli gönderiyorum. Servisten yedek tel alabilirse eşim, ugrarim. Opuldunuz
Cuma günü 72 bu sabah 71.1
Gider canım hsonu ödemidir oBende 81.2 yım.81.4 dum
Dimi ya hatun süper başarılıAy eridin kuzum sen bu ne hiz
önceki kaçtı? Umarım gitmiştir.Kilo bildirimi yapim bende 70,100
Al benden de o kadarYa bugun solumdan kalktim basim cok agriyor bide cok gerginim nedense
önceki kiloyla beraber yazalım olurmu canım umarım gitmiştir tembel karınca seniiiBende 71.8
70 ,500 du canimkuzummm süppersin çok iyi gitmişteline en kısa zamanda kavuşman dileğiyle öpüyorum
Gider canım hsonu ödemidir o
Dimi ya hatun süper başarılıdarısı başına başımıza
önceki kaçtı? Umarım gitmiştir.
Al benden de o kadarptesi sendromu yine vurdu beni
önceki kiloyla beraber yazalım olurmu canım umarım gitmiştir tembel karınca seniii
Ay eridin kuzum sen bu ne hiz
kuzummm süppersin çok iyi gitmişteline en kısa zamanda kavuşman dileğiyle öpüyorum
Gider canım hsonu ödemidir o
Dimi ya hatun süper başarılıdarısı başına başımıza
önceki kaçtı? Umarım gitmiştir.
Al benden de o kadarptesi sendromu yine vurdu beni
önceki kiloyla beraber yazalım olurmu canım umarım gitmiştir tembel karınca seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?