Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tekrar Bhcg baktırmış mıydın? Düzenli artıyorsa Allah'ın izniyle kese görünür. 7. Haftada da kalp atışı görülür.
ben tek hamile oldugumu ogrendigim gun baktirdim kana cnm tekrar tekrar vermek istemedim direk kalp atisi zamani giderim dedim gorunur insallah bir dahakine oglumda 6+4 de duymustuk kalbini

Canım geç döllenme olabilir.ben kizimda 8 hafta bitmişti kalp atışını zor duydu. Ve hep geriden gitti kizim

Bugünkü menüm
11 bi haşlanmış yumurta peynir zeytin yogrt reçel iki dlm ekmk.sekersz çay
13.30 bi sutlu kahve
15.30 yarım elma yarım portakal
17.30 bi tank kuru fasulye iki ymk ksg pilav.biraz turşu yogrt
21 çay ne yazıkki biraz kaçamak var 15 gram kadr çikolata bi su b mısır
2 mil leslie 3 litre su

Günaydınnnnn dün gece hiç uyuyamadım sağa dön sola dön olmadı, çok uyandım doğal olarak kalitesiz uykumlada gün bana aymadı henüz sizlere merhaba kızlarrr

Meleğim korkma güzelim Rabbim yardımcınız olsun, herşeyin vardır bir sebebi sen gönlünü ferah tut.
bende sabaha kadar hic yatamadim kuzum aynen bir saga bir sola birazda esimle kotuyduk onunda etkisi var tabi yeter diye bir dizi vardi onu seyrettim ayyy sinir stres hep :) sagol cnm herseyin hayirlisi tabiki iyidir insallah Allah sevgisini veriyo hemen yeni bir besik almali suraya kurariz fln plan yapip duruyoruz kiz olursa adi bile belli :) Allahim sanada isteyen herkesede en kisa zamanda nasip etsin insallah

Aminnn İnşaAllah neyse napalım günümüz güzel geçer umarım kötü bir gecenin ardından:))))

Ahhhh beybiler ben unutmuşum tartılmayı neyse yarın tartılırım. Çok gezmeli bir haftasonu ardından dengem bozuldu. Artıları görmezsem iyidir...

Günaydın hanımlar. Ben kilo bildirimi yapıp teli gönderiyorum. Servisten yedek tel alabilirse eşim, ugrarim. Opuldunuz
Cuma günü 72 bu sabah 71.1
kuzummm süppersin çok iyi gitmiş teline en kısa zamanda kavuşman dileğiyle öpüyorum

Bende 81.2 yım.81.4 dum
Gider canım hsonu ödemidir o
Ay eridin kuzum sen bu ne hiz
Dimi ya hatun süper başarılı darısı başına başımıza
Kilo bildirimi yapim bende 70,100
önceki kaçtı? Umarım gitmiştir.

Ya bugun solumdan kalktim basim cok agriyor bide cok gerginim nedense
Al benden de o kadar ptesi sendromu yine vurdu beni
önceki kiloyla beraber yazalım olurmu canım umarım gitmiştir tembel karınca seniii

70 ,500 du canim

Yedek akıllı teli kaptim şaka maka 19 kilo gitti ve daha 3 ay bitmedi bile. Hergün spor yapmaktan aynı saatlerde yemekten ve akşam işin ucunu kacirmamaktan oldu diyorum ben. Duraksama 70 ten önce gelmesin diye çok dua ettim. Şükürler olsun. Sabah komsum bağırıyor yukardan Ayy birlikte spor yapalım. Yukardan gelip giderken izliyorum seni inanamıyorum o yaptığından ben de istiyorum deyip durdu. Insan çok pis gaza geliyor. Bozacagim olsa bile mahalle baskisindan olmaz o iş kizlar
Ay eridin kuzum sen bu ne hiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…