Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Bugünkü menum
Sabah 7 30 bir elma
8 de 45 er dk Leslie bisiklet
1.20 iki yumurta bir dilim peynir 20 tane ev yapımı az tuzlu yeşil zeytin (ufak)
Bir kase ıspanak yemeği az yağlı pisirdim
Bir bardak süt
Öğle yemeği yiyemedim komsum geldi bir kase yağsız patlamış mısır üç kuş lokumu ve bir ece çikolata(14-15 arasi)
18 de bir tabak pancar ve bir büyük kase sarımsaklı yoğurt
Demin bir avuç ay çekirdeği
3 lt su iki fincan yeşil çay bir fincan Türk Kahvesi.

70 ,500 du canim
Gitmeye başlamış

o da iyiymiş artık mahalle baskısıda girdiyse devreye seni daha kimse tutamaz marş marş hedef ileri

kızlaaaaarrrrrrrr nabersinizzzz..
ApriL_2007 tatlım izinden dönmek istiyorum artıııkkk..
yarın sabah tartılıcam bakalım listeye girebilecek miyim
İnan Çokkk sevindim gel tabi zayıflamaya kiloda almadiysan süper olur aldıysanda hemencecik verdiririz. Sen canını hiç bir şeye sıkma kuşummm

İnan Çokkk sevindim gel tabi zayıflamaya kiloda almadiysan süper olur aldıysanda hemencecik verdiririz. Sen canını hiç bir şeye sıkma kuşummm

gel ispanyolcum gel ben hala listeye giremedim ya sen geline beraber gireriz belkim
geldim minik kuşlarımmmm..
tartıldım regl 3. günümdeyim 70.9 çıktım.. mhtemelen cumaya 70 olurum, bu hafta giremesem de haftaya lstedeyim inşallah

dünkü menüm
sabah 08:00 1 haşlanmış yumıurta, 1 dilim etimek , 1 parça peynir
09:30 şekersiz t. kahvesi
12:30 karışık tost, nescafe ikisi bir arada
16:30 30 gr kepekli grissini, çay
19:00 haşlanmış karnabahar, yoğurt (ikisi bir kase), 1 yumurta, salata
su:2 lt
spor yok

geldim minik kuşlarımmmm..
tartıldım regl 3. günümdeyim 70.9 çıktım.. mhtemelen cumaya 70 olurum, bu hafta giremesem de haftaya lstedeyim inşallah
Kuzum çok sevindirici bir haber bu, iyi iyi çok kg almamışsın. Hadi bakalım yapar benim ispanyolum, diğer hafta listemiz şenlenecek desene deadline de gelecek en kısa zamanda ve tabi suandaki hırslı arkadaşlarımızda var süpper

Çokkk güzel menün:))))) spor işini ne yaptın? Bir yere gidecektin devammı?

aslında geçen hafta diyetisyen arkadaşımla yeniden diyete başladım.. onun tartısında 71.2 çıkmıştım bugün onun tartısında 70 çıktım.. ama kendi tartımla listeye giricem ..
reformer pilatese gidiyorum 8 seans oldu yarın ölçülerimi kontrol edecek.ama ben dayanamadım ölçtüm kendim.. göbekten ve basenden incelme var ..aslında benim reformere gidiş amacım duruş bozukluğu , hafif kamburum var ve dik duramıyorum çok sırt ve bel ağrım oluyor.. toparladı biraz daha dik duruyorum ağrılarım da azaldı

Merhaba hanimlar misafirlikte oldugum icin cok giremiyorum ama gecmisi hep okudum. zaten benim diyet falan da yalan oldu sadece miktari azalttim aksam 6dan sonra birsey yemiyorum
pazar gunku menum:

sabah(11de)

patatesli yumurta (2 kasik falan)
1 domates
5 zeytin
2 dilim peynir

ara(14.00)
1 tane cikolata kapli saray helvasi
5 det badem şekeri

aksam (16.30)
3 yemek kaşığı yogurtlu makarna

pazartesi menum;
sabah(10da)
patates kizartmasi
domates
peynir
zeytin
1 kurabiye

ara(15)
1 turk kahvesi
1 kurabiye

aksam(17)
barbeku soslu tavuk
salata
2 catal ev makarnasi

spor yok: gun icinde hep disardayim surekli geziyorum
bir de benim yegen hasta aksamlari da onun derdine hep ayaktayim

ben pazartesi kontrol tartisi oldugunu bilmiyordum bu sabah tartildim

cuma 63.8 idim bu sabah 63.5 ciktim
(bu duzensizlige almadigim icin seviniyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…