- 11 Kasım 2015
- 1.082
- 888
- 43
- 34
Gitmeye başlamış70 ,500 du canim
Yedek akıllı teli kaptimşaka maka 19 kilo gitti ve daha 3 ay bitmedi bile. Hergün spor yapmaktan aynı saatlerde yemekten ve akşam işin ucunu kacirmamaktan oldu diyorum ben. Duraksama 70 ten önce gelmesin diye çok dua ettim. Şükürler olsun. Sabah komsum bağırıyor yukardan Ayy birlikte spor yapalım. Yukardan gelip giderken izliyorum seni inanamıyorum o yaptığından ben de istiyorum deyip durdu. Insan çok pis gaza geliyor . Bozacagim olsa bile mahalle baskisindan olmaz o iş kizlar
İnan Çokkk sevindimkızlaaaaarrrrrrrr nabersinizzzz..
ApriL_2007 tatlım izinden dönmek istiyorum artıııkkk..
yarın sabah tartılıcam bakalım listeye girebilecek miyim
gel ispanyolcum gel ben hala listeye giremedim ya sen geline beraber gireriz belkimkızlaaaaarrrrrrrr nabersinizzzz..
ApriL_2007 tatlım izinden dönmek istiyorum artıııkkk..
yarın sabah tartılıcam bakalım listeye girebilecek miyim
Gitmeye başlamış
o da iyiymiş artık mahalle baskısıda girdiyse devreye seni daha kimse tutamaz marş marş hedef ileri
İnan Çokkk sevindimgel tabi zayıflamaya kiloda almadiysan süper olur aldıysanda hemencecik verdiririz. Sen canını hiç bir şeye sıkma kuşummm
Yaniii az gitmiş ama gitmişApriL_2007 bende bu sabah tartıldım 62.3 geldim 2 haftada anca 400 gr gitmiş sanki biraz hızlansam mı ne dersin
bekliyoruz o zamanHanimlar hafta sonu memlekete geldim.tartimi getiremedim.bugun tartilamadim.persembe aksami evimdeyim ama
İnan Çokkk sevindimgel tabi zayıflamaya kiloda almadiysan süper olur aldıysanda hemencecik verdiririz. Sen canını hiç bir şeye sıkma kuşummm
geldim minik kuşlarımmmm..gel ispanyolcum gel ben hala listeye giremedim ya sen geline beraber gireriz belkim
Kuzum çok sevindirici bir haber bu, iyi iyi çok kg almamışsın. Hadi bakalım yapar benim ispanyolum, diğer hafta listemiz şenlenecek desene deadline de gelecek en kısa zamanda ve tabi suandaki hırslı arkadaşlarımızda var süppergeldim minik kuşlarımmmm..
tartıldım regl 3. günümdeyim 70.9 çıktım.. mhtemelen cumaya 70 olurum, bu hafta giremesem de haftaya lstedeyim inşallah
Çokkk güzel menün:))))) spor işini ne yaptın? Bir yere gidecektin devammı?dünkü menüm
sabah 08:00 1 haşlanmış yumıurta, 1 dilim etimek , 1 parça peynir
09:30 şekersiz t. kahvesi
12:30 karışık tost, nescafe ikisi bir arada
16:30 30 gr kepekli grissini, çay
19:00 haşlanmış karnabahar, yoğurt (ikisi bir kase), 1 yumurta, salata
su:2 lt
spor yok
aslında geçen hafta diyetisyen arkadaşımla yeniden diyete başladım.. onun tartısında 71.2 çıkmıştım bugün onun tartısında 70 çıktım.. ama kendi tartımla listeye giricem ..Kuzum çok sevindirici bir haber bu, iyi iyi çok kg almamışsın. Hadi bakalım yapar benim ispanyolum, diğer hafta listemiz şenlenecek desene deadline de gelecek en kısa zamanda ve tabi suandaki hırslı arkadaşlarımızda var süpper
Çokkk güzel menün:))))) spor işini ne yaptın? Bir yere gidecektin devammı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?